- 16 Eylül 2024
- 6.475
- 6.062
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #30.641
Ne desen haklısın aşkımKız gündüz niye söylemediniz bunu
Alt çıtçıtını keseyim bir kez daha giysin diye niyetlenmiştim omzundan geçmedi sonraYia yerimmmmay valla son noktada giyebilmis cocuk yaaa. Iyiki giydirmissin
Nasibi zorlayışAlt çıtçıtını keseyim bir kez daha giysin diye niyetlenmiştim omzundan geçmedi sonra
Kabulleniş ve bir bardak su ahahNasibi zorlayış
Ne desen haklısın aşkımama yeni siparis vermissin iptal ettt
Kız gündüz niye söylemediniz bunu
Ay yok iptal etme ya gelsin belki senin için normal gelecek . Sen ben gibi degilsin ya duruma göre gidersin magazaya degistirmeye iadeyeNe desen haklısın aşkımama yeni siparis vermissin iptal ettt
yaa zaten belli omuz kısımları tam oturmus gıdısını zorlamis bileAlt çıtçıtını keseyim bir kez daha giysin diye niyetlenmiştim omzundan geçmedi sonra
Evet pişik olmuştu pişik olunca ağlıyordum üzüntümden asjsj ben iyi bir anne değil miyim neden pişik oluyor triplerindeydimyaa zaten belli omuz kısımları tam oturmus gıdısını zorlamis bile
Oysaki kıyafet küçükmüşEvet pişik olmuştu pişik olunca ağlıyordum üzüntümden asjsj ben iyi bir anne değil miyim neden pişik oluyor triplerindeydim
Allahım buna bile aglaniyor yani cidden mi yaEvet pişik olmuştu pişik olunca ağlıyordum üzüntümden asjsj ben iyi bir anne değil miyim neden pişik oluyor triplerindeydim
Afiyet olsun o zaman diyelimCanım ya şöyle oldu ben saatlerce aç kaldım işimle ilgili aksilik oldu öğlen 3e kadar aç kaldım. Sonra eşimle buluştuk dışarda yemek yiyelim dedik. Uzun süre aç kaldıktan sonra bir sürü yemek yiyip üstüne de kabak tatlısı yedim. Üzerinde de ayıptır söylemesi tahin ve ceviz vardı (Anlatırken ağzım sulandı) 1. Saat üst sınır 180miş. Benimki 202 çıktı. Açlık ve 2. Saat normal çıktı
Kanka ilk doğduğunda 1-2 de lazım, bundan sonra büyük alırsınKız gündüz niye söylemediniz bunu
Ahahahah bende bütün youtube videolarını hızlandırıyorum eşimde bana aynı şeyi söylüyor+1dün wp'da bir velimin ses kaydını dinliyorum annem diyor ki bu niye bu kadar hızlı konuşuyor, dedim benim yavaş hiçbir şeye tahammülüm yok anne hızlandırıyorum
Kız dün dedim ya 0-1 çok küçük diye 2-4 aldım diyee uyuyosun sepidemKız gündüz niye söylemediniz bunu
bencede kızlar bende öyle yaptım hep 2-4 aldım en küçük beden hic almadım dahaKuzu bence bundan sonrakileri 2-4 al
Ohoo bir süre böyle ya ama sonra geçiyor özüne dönüyor insanAllahım buna bile aglaniyor yani cidden mi ya
Keçilerimize sahip çıkalım arkadaşlar
Kanka konumuz 0-1 değil 1-2Ahahahah bende bütün youtube videolarını hızlandırıyorum eşimde bana aynı şeyi söylüyoruçuşta o kadar hızlı hareket ediyoruz ki yavaş hiçbir şeye tahammülüm yok mesleki deformasyon ben hayatta öğretmen olamazdım mesela sabrım yok
Kız dün dedim ya 0-1 çok küçük diye 2-4 aldım diyee uyuyosun sepidem
Ay iyi bari. Aman kısa sürsün zaten simdiden keçilerin ceyregi kacacam diye zorluyorOhoo bir süre böyle ya ama sonra geçiyor özüne dönüyor insan
Kalbimden yürüdün bu yorumunla aşkoKanka ilk doğduğunda 1-2 de lazım, bundan sonra büyük alırsınçünkü büyük alınca da içinde kayboluyorlar, ayaklı tulum giydiriyorsun ayağı yukarda kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?