- 23 Ekim 2024
- 4.612
- 7.321
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #30.661
Kanka onu soracaktım bende, benim hala yukarı çıkmadıBebişi aşağılara vuran var mı aranızda kızlar. Benim ogluş bu akşam yine formunda asagilardan geri gelmiyor.
Benim oğlanda öyle ya hep mi aşağıda olursun be evladım modundayımBebişi aşağılara vuran var mı aranızda kızlar. Benim ogluş bu akşam yine formunda asagilardan geri gelmiyor.
Ben kendimi düşünemiyorum kesin psikolojik destek almam gerekicekAllahım buna bile aglaniyor yani cidden mi ya
Keçilerimize sahip çıkalım arkadaşlar
Evde yatmak çok zor ya bir hafta yattım işlemden sonra seni düşündüm Allah yardımcın olsun canım insanAy iyi bari. Aman kısa sürsün zaten simdiden keçilerin ceyregi kacacam diye zorluyor
Pardon 0-1 yazmışım anla işte kızKanka konumuz 0-1 değil 1-2
Daha ne kadar yukarı çıkacak ki göbek deliğinin orası iyi benceKanka onu soracaktım bende, benim hala yukarı çıkmadıgöbek deliğinin oralarda
Kanka benimki de halaa göbek deligi altinda yada hizasinda. Ama bugunku tüm hareketler alt tarafta yine genital bölgemin üst kısmı hoplayip duruyorKanka onu soracaktım bende, benim hala yukarı çıkmadıgöbek deliğinin oralarda
asagi vuruyor canim bugun tam dik durmustu ultrason da kafasi midem de ayaklar asagidaydiBebişi aşağılara vuran var mı aranızda kızlar. Benim ogluş bu akşam yine formunda asagilardan geri gelmiyor.
Oyyy bu ne yaaaa maşallahBenim oğlan okadar az giyinebildi ki bu takımları belki 1 veya 2 kere cabuk büyüyorlar oyüzden 2-4 aldım hep
MaşallahBenim oğlan okadar az giyinebildi ki bu takımları belki 1 veya 2 kere cabuk büyüyorlar oyüzden 2-4 aldım hep
böyle bişey oluyorlar canım küçüçükOyyy bu ne yaaaa maşallah
Ya gercekten bende anlamiyorum ne zevk aliyorlar alt tarafta olmaktan. Annelerini strese sokuyor anca bıdıklar. Vallahi durup durup hopluyorum yine bu aksam formumuzdayiz resmen.Benim oğlanda öyle ya hep mi aşağıda olursun be evladım modundayımama dün perinatoloğa kontrole gitmiştim yine sordum hep aşağıda hissediyorum diye o da yine aynı cevabı verdi çünkü kafası yukarıda bak dedi ayaklarını hissediyorsun ve bu iyi bir şey dedi
Allah razı olsun kuzumEvde yatmak çok zor ya bir hafta yattım işlemden sonra seni düşündüm Allah yardımcın olsun canım insan
Bende cok farkli sayılmam sendenBen kendimi düşünemiyorum kesin psikolojik destek almam gerekicek
teşekkür ederiz güzel teyzesiMaşallaho ağzını yerim teyzesi minnak tatlı şey
Buna sevindim biliyomusunBende cok farkli sayılmam senden
Benim başı alt taraftaydı. Doktorum bir sorun olarak görmüyor bu durumu ama demek ki dile getirmiyor bile ben ısrarla soruyorum şuramda neresi var falan diye anca öyle ogreniyorum pozisyonu. Bizim dikisler daha önemli doktorum icin pozisyonundan öte.asagi vuruyor canim bugun tam dik durmustu ultrason da kafasi midem de ayaklar asagidaydi
vajinada hissediyorum bazen dedim haftaya cumartesi hala vajinada hissediyorsan alttan muayne ederim dedi tamam dedim devam ederse soyliycem
Yaaateşekkür ederiz güzel teyzesi
3 ay sonra kucağımıza alıcağımız şey böyle bişey
Deli deliyi görünceBuna sevindim biliyomusunçok iyi anlaşıcaz seninle demektir bu ve seviyorum seni zaten
Derinkızlar ben hala kız ismini netleştiremedim yardım edinn sizin zevkinize güveniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?