Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Bebişi aşağılara vuran var mı aranızda kızlar. Benim ogluş bu akşam yine formunda asagilardan geri gelmiyor.
Benim oğlanda öyle ya hep mi aşağıda olursun be evladım modundayım ama dün perinatoloğa kontrole gitmiştim yine sordum hep aşağıda hissediyorum diye o da yine aynı cevabı verdi çünkü kafası yukarıda bak dedi ayaklarını hissediyorsun ve bu iyi bir şey dedi

Bebişi aşağılara vuran var mı aranızda kızlar. Benim ogluş bu akşam yine formunda asagilardan geri gelmiyor.
asagi vuruyor canim bugun tam dik durmustu ultrason da kafasi midem de ayaklar asagidaydi
vajinada hissediyorum bazen dedim haftaya cumartesi hala vajinada hissediyorsan alttan muayne ederim dedi tamam dedim devam ederse soyliycem

Ya gercekten bende anlamiyorum ne zevk aliyorlar alt tarafta olmaktan. Annelerini strese sokuyor anca bıdıklar. Vallahi durup durup hopluyorum yine bu aksam formumuzdayiz resmen.
Benim bebisin başı aşağıdaydı son muayenede.
Evde yatmak çok zor ya bir hafta yattım işlemden sonra seni düşündüm Allah yardımcın olsun canım insan
Allah razı olsun kuzum gerçekten zor. Ama iste sonunu düşünüyorum bebegime sağlıkla kavuşmak icin tüm bunlar diyorum kendimi daha iyi hissetmeye calisiyorum. Yoksa sürekli yatmak gerçekten zorluyor insanı. Duvarlarla bakışıp duruyorum

asagi vuruyor canim bugun tam dik durmustu ultrason da kafasi midem de ayaklar asagidaydi
vajinada hissediyorum bazen dedim haftaya cumartesi hala vajinada hissediyorsan alttan muayne ederim dedi tamam dedim devam ederse soyliycem
Benim başı alt taraftaydı. Doktorum bir sorun olarak görmüyor bu durumu ama demek ki dile getirmiyor bile ben ısrarla soruyorum şuramda neresi var falan diye anca öyle ogreniyorum pozisyonu. Bizim dikisler daha önemli doktorum icin pozisyonundan öte.
Vallahi baskı yapmasın bebislerimiz artik alt taraflarimiza ya yarin birgun guclenecekler o zaman napicaz vurma durumlarında

Buna sevindim biliyomusun çok iyi anlaşıcaz seninle demektir bu ve seviyorum seni zaten
Deli deliyi görünce
Neyse birbirimizi silkeleyip kendimize getiririz belki bak dogum sonrasi destek oluruz birbirimize bende seviyorum seniiii, hepinizii güzel kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…