- 16 Aralık 2016
- 3.587
- 3.907
- 133
- Konu Sahibi annabelica
-
- #30.681
bizimkilerin yeri belliBenim başı alt taraftaydı. Doktorum bir sorun olarak görmüyor bu durumu ama demek ki dile getirmiyor bile ben ısrarla soruyorum şuramda neresi var falan diye anca öyle ogreniyorum pozisyonu. Bizim dikisler daha önemli doktorum icin pozisyonundan öte.
Vallahi baskı yapmasın bebislerimiz artik alt taraflarimiza yayarin birgun guclenecekler o zaman napicaz vurma durumlarında
Bizde öyleydik biliyosun canım her gün düşünüyordum nerdeyse eşim bi pazar netten kız isimlerine bakıyo bende tabikızlar ben hala kız ismini netleştiremedim yardım edinn sizin zevkinize güveniyorum
Asel de anlaşmadık mı kankakızlar ben hala kız ismini netleştiremedim yardım edinn sizin zevkinize güveniyorum
Farkımız tarzımızDeli deliyi görünce
Neyse birbirimizi silkeleyip kendimize getiririz belki bak dogum sonrasi destek oluruz birbirimizebende seviyorum seniiii, hepinizii güzel kızlar
keşke o ilham perileri birden bize de gelse de bizde hemen karar versekBizde öyleydik biliyosun canım her gün düşünüyordum nerdeyse eşim bi pazar netten kız isimlerine bakıyo bende tabiAysima nasıl dedi ve inan ki o an kulağıma öyle güzel geldi ki o kadar kararsız olan ben bir anda olur çok güzel dedim ve o an karar verdik
Canım gelicek sizede kuzum isimsiz olacak değil ya merak etmekeşke o ilham perileri birden bize de gelse de bizde hemen karar versek
doguma kadar isim bulacagimizi zannetmiyorum o kadar kararsızız yani
puset ortusu hediyelik kapi susu falan yaptircam ama isim bulamadk diye hepsi kaldi son ana birakmakta istemiyorumCanım gelicek sizede kuzum isimsiz olacak değil ya merak etme
Aklında hiç yok mu canım yoksa kararsız mı kaldınpuset ortusu hediyelik kapi susu falan yaptircam ama isim bulamadk diye hepsi kaldi son ana birakmakta istemiyorum
Vallahi inadimiza sankibizimkilerin yeri belliama her defasında stres yapiyoruz inadımıza yapiyorlar sanki
ama problem gorulcek birsey olsa soylerlerdi doktorlarimiz
Gelin var gelinnn karıştırma ortalığıAsel de anlaşmadık mı kanka
Oyyy cok tatliii pembik yanakkKızlar bakın bi arkadaşım yaptırmış kızım için nasıl sizce ?Eki Görüntüle 3640433
çook guzelmisKızlar bakın bi arkadaşım yaptırmış kızım için nasıl sizce ?Eki Görüntüle 3640433
defne zeynep meva sare alya liste devam ediyor kabarık yaniAklında hiç yok mu canım yoksa kararsız mı kaldın
Demi kuzum bende çok beğendimOyyy cok tatliii pembik yanakk
Bende yapcam ogluma çıngırak
Kuzum ondan karar veremedin sen yakında pat diye karar verirsiniz canımçook guzelmisnaspise bende yapıcam ama sıra gelmedi daha bebekler örüyorum hala oglum gordukce istiyor onada robot ormeye basladm
defne zeynep meva sare alya liste devam ediyor kabarık yani
Hepsini bir anda unutacaksın canım Allahın izniyle doğduğundaYa gercekten bende anlamiyorum ne zevk aliyorlar alt tarafta olmaktan. Annelerini strese sokuyor anca bıdıklar. Vallahi durup durup hopluyorum yine bu aksam formumuzdayiz resmen.
Benim bebisin başı aşağıdaydı son muayenede.
Allah razı olsun kuzumgerçekten zor. Ama iste sonunu düşünüyorum bebegime sağlıkla kavuşmak icin tüm bunlar diyorum kendimi daha iyi hissetmeye calisiyorum. Yoksa sürekli yatmak gerçekten zorluyor insanı. Duvarlarla bakışıp duruyorum
Canım ben İnci koymasaydım Arin veya Derin koyacaktım. Belki fikir olurkızlar ben hala kız ismini netleştiremedim yardım edinn sizin zevkinize güveniyorum
en son eşim cok istiyor diye inadına senin istediğin olmicak dedim karıştırma oralarıAsel de anlaşmadık mı kanka
Aysima mı olcakBizde öyleydik biliyosun canım her gün düşünüyordum nerdeyse eşim bi pazar netten kız isimlerine bakıyo bende tabiAysima nasıl dedi ve inan ki o an kulağıma öyle güzel geldi ki o kadar kararsız olan ben bir anda olur çok güzel dedim ve o an karar verdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?