Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
bizimkilerin yeri belli ama her defasında stres yapiyoruz inadımıza yapiyorlar sanki
ama problem gorulcek birsey olsa soylerlerdi doktorlarimiz

kızlar ben hala kız ismini netleştiremedim yardım edinn sizin zevkinize güveniyorum
Bizde öyleydik biliyosun canım her gün düşünüyordum nerdeyse eşim bi pazar netten kız isimlerine bakıyo bende tabi Aysima nasıl dedi ve inan ki o an kulağıma öyle güzel geldi ki o kadar kararsız olan ben bir anda olur çok güzel dedim ve o an karar verdik

keşke o ilham perileri birden bize de gelse de bizde hemen karar versek
doguma kadar isim bulacagimizi zannetmiyorum o kadar kararsızız yani

bizimkilerin yeri belli ama her defasında stres yapiyoruz inadımıza yapiyorlar sanki
ama problem gorulcek birsey olsa soylerlerdi doktorlarimiz
Vallahi inadimiza sanki canlari sagolsun napalim.
Aynen canım ya. Bir sorun olsa zaten soylerler. Bebislerimiz yukari ciksin ama artik yaa. Ben elimle alttan ittiriyorum valla

çook guzelmis naspise bende yapıcam ama sıra gelmedi daha bebekler örüyorum hala oglum gordukce istiyor onada robot ormeye basladm

defne zeynep meva sare alya liste devam ediyor kabarık yani
Kuzum ondan karar veremedin sen yakında pat diye karar verirsiniz canım

Hepsini bir anda unutacaksın canım Allahın izniyle doğduğunda sen miydin bana bunları yapan diyeceksin hatta

Kızlar kapı süsü yaptıran varsa sayfa paylaşabilir mi nerde yaptırdınız ya da yaptırmayı düşünüyorsunuz

Aysima mı olcak adı gibi güzel olur inşallah çok güzel bir isim canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…