- 10 Haziran 2024
- 1.847
- 2.389
- 53
- 27
- Konu Sahibi annabelica
-
- #30.701
beni böyle duyunca cok etkileyecek bir isim istiyorum daha denk gelmedimCanım ben İnci koymasaydım Arin veya Derin koyacaktım. Belki fikir olur
çok güzeller ama etkilenmedim canımDerin
İdil
İyi geçti canım Allaha şükür dün yoruldum bugünde hep misafir vardı 24 hafta kilo 677 boyu 31 cm olmuş kuzumun ultrasonda bacaklarınıda ayaklarınıda net gördü hiçbir içe dönüklük yok dedi yüzünü asla göstermedi ama şuan hersey yolunda gözüküyor sadece çok ayakta kalınca belim ağrıyor ya bu arada artık göbek deliği hizasında kizçem daha önce surkeli kasik bölgesindeki ve benim kendi doktorum bana şeker yüklemesi yapmicaz dedi ona şaşırdım
kızçook guzelmisnaspise bende yapıcam ama sıra gelmedi daha bebekler örüyorum hala oglum gordukce istiyor onada robot ormeye basladm
defne zeynep meva sare alya liste devam ediyor kabarık yani
Ayy amin kuzum yaaHepsini bir anda unutacaksın canım Allahın izniyle doğduğundasen miydin bana bunları yapan diyeceksin hatta
Kanka kusura bakma cazibemle seni etkileyemedigim içinbeni böyle duyunca cok etkileyecek bir isim istiyorum daha denk gelmedim
çok güzeller ama etkilenmedim canım
Canım ne güzel haberler almışsınİyi geçti canım Allaha şükür dün yoruldum bugünde hep misafir vardı 24 hafta kilo 677 boyu 31 cm olmuş kuzumun ultrasonda bacaklarınıda ayaklarınıda net gördü hiçbir içe dönüklük yok dedi yüzünü asla göstermedi ama şuan hersey yolunda gözüküyor sadece çok ayakta kalınca belim ağrıyor ya bu arada artık göbek deliği hizasında kizçem daha önce surkeli kasik bölgesindeki ve benim kendi doktorum bana şeker yüklemesi yapmicaz dedi ona şaşırdım
sen böyle yazınca senin ismini merak ettim kız ismin neyKanka kusura bakma cazibemle seni etkileyemedigim için
Söylememsenin böyle yazınca senin ismini merak ettim kız ismin ney
Suduru catlıyosun bızım ısınlerımızı ogrenemeedın dıye gunlerdır haftalardır askosenin böyle yazınca senin ismini merak ettim kız ismin ney
hahahahha kız ben böyleyim çok zor beğeniyom ismin cirkinliğinden değilSöylememsen benim ismimden de etkilenmezsin simdi kalbim kırılır
kız acıyın bana hamileyim orta yerimden catlıcam diyin gayrıSuduru catlıyosun bızım ısınlerımızı ogrenemeedın dıye gunlerdır haftalardır asko
hahahahha kız ben böyleyim çok zor beğeniyom ismin cirkinliğinden değilbence senin adın Bahar
Askim benkm ismim cok nadir tc de diye soylemıyodumkız acıyın bana hamileyim orta yerimden catlıcam diyin gayrı
banada öyle geliyorsen varya sonunda gidip kızının adını eski klasik isimlerden biri koyacaksin aha da demisti babylovee dersiniz kızlar
Yok aşko tutturamadinsöylemeeemmmm
eğer başın belaya girerse kimliğin anlaşılırsa bana yönlendir bacımAskim benkm ismim cok nadir tc de diye soylemıyodumMislina benım adım. Valla pp de de kocamla ben varız. Burda bı ton kv dedıkodusu yaptık eskılerde. Tanıdık dwnk gelırse sen ugrasırsın bak soyluyprum
Taöam askoeğer başın belaya girerse kimliğin anlaşılırsa bana yönlendir bacım
Güneş, Ada, Asya ve Duru favorilerimdeAzra
Güneş
Ada
Asya
Ilayda
Tuana
Duru
Yine bikac tane daha yazıyım bari dedim etkilerim belkisuuuduru68
Gerçekten ne kadar farklı isminAskim benkm ismim cok nadir tc de diye soylemıyodumMislina benım adım. Valla pp de de kocamla ben varız. Burda bı ton kv dedıkodusu yaptık eskılerde. Tanıdık dwnk gelırse sen ugrasırsın bak soyluyprum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?