Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Innannn93 senin kontrol nasıl geçti bişey yazmadın
İyi geçti canım Allaha şükür dün yoruldum bugünde hep misafir vardı 24 hafta kilo 677 boyu 31 cm olmuş kuzumun ultrasonda bacaklarınıda ayaklarınıda net gördü hiçbir içe dönüklük yok dedi yüzünü asla göstermedi ama şuan hersey yolunda gözüküyor sadece çok ayakta kalınca belim ağrıyor ya bu arada artık göbek deliği hizasında kizçem daha önce surkeli kasik bölgesindeki ve benim kendi doktorum bana şeker yüklemesi yapmicaz dedi ona şaşırdım

Hepsini bir anda unutacaksın canım Allahın izniyle doğduğunda sen miydin bana bunları yapan diyeceksin hatta
Ayy amin kuzum yaa hepsini unuttursun bi sağlıkla vaktinde doğsun da.. ben onun kokusunu bi alayim daa aşkla buyutecegiz hepimiz bebişlerimizi

Canım ne güzel haberler almışsın sağlıkla gelsin
Bel agrilari bende de basladi bu arada. Yada ben çok yatiyorum ya kalktigimda zorlaniyorum hemen dogrulamiyorum falan.

kız acıyın bana hamileyim orta yerimden catlıcam diyin gayrı
Askim benkm ismim cok nadir tc de diye soylemıyodum Mislina benım adım. Valla pp de de kocamla ben varız. Burda bı ton kv dedıkodusu yaptık eskılerde. Tanıdık dwnk gelırse sen ugrasırsın bak soyluyprum

Askim benkm ismim cok nadir tc de diye soylemıyodum Mislina benım adım. Valla pp de de kocamla ben varız. Burda bı ton kv dedıkodusu yaptık eskılerde. Tanıdık dwnk gelırse sen ugrasırsın bak soyluyprum
eğer başın belaya girerse kimliğin anlaşılırsa bana yönlendir bacım

Gerçekten ne kadar farklı ismin anlamı nedir ?
Kız kimligini açık etmeyeydin. Seni bulurlar akrabalarin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…