Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Gerçekten ne kadar farklı ismin anlamı nedir ?
Kız kimligini açık etmeyeydin. Seni bulurlar akrabalarin
Ay yok asko ya baltım sımdı ınstadan var baya mislina türemiş heralde olursa da bebım canım sagolsun nolcak anneyım anne askım 7 uyurları duydun mu bilmiyorum asabı keyf. Onlardan bırının adı bizim gibi, bizden biri demek

Ay iyi bari seni bulmasin dedektif akrabalarin
Farklı bir isim olk defa duydum gerçekten. 7 uyurlari duydum ama hikayesini bilmiyorum. Anlami da güzelmiş

Bence kulaga hoş geliyor. Ama duru önde olmalı. Duruyu kullanır daha çok sanki. O zaman da Duru Asya olmuyor gibi. Ama Asya önde olunca kulaga daha hos geliyor.
Bacım cok zor bu isim isleri yaaa bizde daha bulamadikkk.
ayy demi ya hayatımda en zorlandığım şey birde eşim benim beğendiklerimi beğenmiyor 3 ay kaldı karar vermek istiyorum artık
sizin aklımızdaki erkek isimleri neler

ayy demi ya hayatımda en zorlandığım şey birde eşim benim beğendiklerimi beğenmiyor 3 ay kaldı karar vermek istiyorum artık
sizin aklımızdaki erkek isimleri neler
Ya bide simdi kız ismi olunca asel ismiyle alakali yazdigin gibi bi durum oluyo esin israr ettiginden insan vazgecesi gelir
Daha vaktimiz var yaa buluruz diyorum ben de
Ay kuzum inan yok isim öyle pek fazla.
Yaman hoşuma gidiyor.
Eymen güzel gibi.
Bizde hep boyleiste iyi gibi güzel gibi diyoruz ama secemiyoruz

ayy aynı yaa şimdi tiktokda gezerken Lina görüyorum mesela cok güzel anlamı yine kafam karışıyor

Yaman daha güzel

ayy aynı yaa şimdi tiktokda gezerken Lina görüyorum mesela cok güzel anlamı yine kafam karışıyor

Yaman daha güzel
Lina güzel bencede kulaga hos geliyor. Kiz isimlerinde daha cok seçenek var bence gerci bu yüzden de kafa karisiyor.

Dimi Yaman güzel
yegenimde Yamaç önerdi bu aksam

İnsallah kuzum. Biz esimle yıllar once bşr film izlemistik İlk orada dikkatimi cekmıstı oyle de kaldı
Cok güzel bir tercih bence de

Bu arada kari koca isimlerinizin ilk son hecelerinden güzel isimler oluyorsa öyle bir isim de uretebilirsiniz kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…