Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Aaa cok şaşırdım bu nasil seker yuklemesi testi tok karna seker yüklemesi mi olur ya. Vallahi şaşırdım
Muhtemelen randevu öğleden sonra diye açlık bakmıyorlar diye düşünüyorum hani hamile aç aç beklemesin gibisinden. yani ben türkiyede laboratuvarda çalışırken şeker yüklemesi yapılacaklar sabah erken aç gelirlerdi şeker yüklemesini açlık 1.saat 2.saat gibi bakılıyordu yıllar önce hala aynı mı bilmiyorum ama şuan korede yaşıyorum tek yükleme yapcaklar ve öncesinde bi açlık bakmayacaklar direkt yükleme yapcaklar. Çoğu test benziyor ama arada böyle farklılıklar var işte.

Hala öyle burda. Normal seker yüklemesinde açlık, tokluk 1.saat,tokluk 2.saat.
Ama gebelikte,açlık, tokluk 1.saat. bu sekilde bitjyor.
Duruma göre yine tokluk 2.saatte bakiliyor.
Gercekten her yerde sistem degisiyor demek ki canım.
Sonuclarin güzel gelsin de

Kız habersiz bırakma bir daha doktora gidicem diyip kayboldun. Kötü birşeyi kalbim kaldirmaz artık böyle haberlerle gelin bana şükürler olsun kuzum o kadar sevindim ki. Maşallah kuzuya

Askim benkm ismim cok nadir tc de diye soylemıyodum Mislina benım adım. Valla pp de de kocamla ben varız. Burda bı ton kv dedıkodusu yaptık eskılerde. Tanıdık dwnk gelırse sen ugrasırsın bak soyluyprum
Benim bir arkadaşımın kardeşinin adı. Tek değilsin akrabalar yakalamaz herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…