- 16 Eylül 2024
- 6.438
- 6.004
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #30.741
Bizden de olmuyor ya aynen. Olsaydı düşünmez koyardim hemen birlestirip.Bizim olmuyo asko dusundum ben
Benım son 4 le esimin ilk 2 bşrlesince Balina cıkıyo. Düsün yanıBizden de olmuyor ya aynen. Olsaydı düşünmez koyardim hemen birlestirip.
HahahaBenım son 4 le esimin ilk 2 bşrlesince Balina cıkıyo. Düsün yanı
Ben ikinci oğlum olursa net Yamac koymak istiyorum hazır yaneLina güzel bencede kulaga hos geliyor. Kiz isimlerinde daha cok seçenek var bencegerci bu yüzden de kafa karisiyor.
Dimi Yaman güzel
yegenimde Yamaç önerdi bu aksam
Çocuuumun yedek ismini çaldı bak görüyor musunBen ikinci oğlum olursa net Yamac koymak istiyorum hazır yane
hahahaha ben ilk oğlumda yamac koycaktım eşim Yunus koydu benim tek beğendim isim YamacÇocuuumun yedek ismini çaldı bak görüyor musun
Diretseydin ya Yamaç diye o zaman kuzuum niye hemen ikna oldunhahahaha ben ilk oğlumda yamac koycaktım eşim Yunus koydu benim tek beğendim isim Yamac
bebeğim tam yeni doğdu kucağıma verdiler o an yeni doğurmuşum hicbişey umrumda değildi oğlumla aşk yaşıyordum tamam koyun dedimDiretseydin ya Yamaç diye o zaman kuzuum niye hemen ikna oldun
Beğendin mi kuzum çok teşekkür ederimAysima mı olcakadı gibi güzel olur inşallah çok güzel bir isim canımm
Muhtemelen randevu öğleden sonra diye açlık bakmıyorlar diye düşünüyorum hani hamile aç aç beklemesin gibisinden. yani ben türkiyede laboratuvarda çalışırken şeker yüklemesi yapılacaklar sabah erken aç gelirlerdi şeker yüklemesini açlık 1.saat 2.saat gibi bakılıyordu yıllar önce hala aynı mı bilmiyorum ama şuan korede yaşıyorum tek yükleme yapcaklar ve öncesinde bi açlık bakmayacaklar direkt yükleme yapcaklar. Çoğu test benziyor ama arada böyle farklılıklar var işte.Aaa cok şaşırdım bu nasil seker yuklemesi testitok karna seker yüklemesi mi olur ya. Vallahi şaşırdım
İki isim düşünüyorsan Alya Duru da çok güzel kuzu arkadaşımın kızının adıAsya Duru nasıl kızlar
ama sadece listelerimizde var
Ay masaya koymuşlar bir de melek biblosu ya maşallahİşte bahsi geçen bayramlık ve tam 31 günlük burda
Yazık kıyamam yaabebeğim tam yeni doğdu kucağıma verdiler o an yeni doğurmuşum hicbişey umrumda değildi oğlumla aşk yaşıyordum tamam koyun dedim
Allah'ımmmm sabah sabah gözlüm gönlüm açıldı küçük erkek adam yaaa bacaklara bakBenim oğlan okadar az giyinebildi ki bu takımları belki 1 veya 2 kere cabuk büyüyorlar oyüzden 2-4 aldım hep
Hala öyle burda. Normal seker yüklemesinde açlık, tokluk 1.saat,tokluk 2.saat.Muhtemelen randevu öğleden sonra diye açlık bakmıyorlar diye düşünüyorum hani hamile aç aç beklemesin gibisinden. yani ben türkiyede laboratuvarda çalışırken şeker yüklemesi yapılacaklar sabah erken aç gelirlerdi şeker yüklemesini açlık 1.saat 2.saat gibi bakılıyordu yıllar önce hala aynı mı bilmiyorum ama şuan korede yaşıyorum tek yükleme yapcaklar ve öncesinde bi açlık bakmayacaklar direkt yükleme yapcaklar. Çoğu test benziyor ama arada böyle farklılıklar var işte.
Aselkızlar ben hala kız ismini netleştiremedim yardım edinn sizin zevkinize güveniyorum
Kız habersiz bırakma bir daha doktora gidicem diyip kayboldun. Kötü birşeyi kalbim kaldirmaz artık böyle haberlerle gelin banaİyi geçti canım Allaha şükür dün yoruldum bugünde hep misafir vardı 24 hafta kilo 677 boyu 31 cm olmuş kuzumun ultrasonda bacaklarınıda ayaklarınıda net gördü hiçbir içe dönüklük yok dedi yüzünü asla göstermedi ama şuan hersey yolunda gözüküyor sadece çok ayakta kalınca belim ağrıyor ya bu arada artık göbek deliği hizasında kizçem daha önce surkeli kasik bölgesindeki ve benim kendi doktorum bana şeker yüklemesi yapmicaz dedi ona şaşırdım
Söylemişti ben hatırlıyorum ama söylememsen böyle yazınca senin ismini merak ettim kız ismin ney
Benim bir arkadaşımın kardeşinin adı. Tek değilsin akrabalar yakalamaz herhaldeAskim benkm ismim cok nadir tc de diye soylemıyodumMislina benım adım. Valla pp de de kocamla ben varız. Burda bı ton kv dedıkodusu yaptık eskılerde. Tanıdık dwnk gelırse sen ugrasırsın bak soyluyprum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?