- 18 Temmuz 2022
- 6.726
- 11.442
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #30.761
Ay çok güldüm sabah sabahBenım son 4 le esimin ilk 2 bşrlesince Balina cıkıyo. Düsün yanı
Muhtemelen randevu öğleden sonra diye açlık bakmıyorlar diye düşünüyorum hani hamile aç aç beklemesin gibisinden. yani ben türkiyede laboratuvarda çalışırken şeker yüklemesi yapılacaklar sabah erken aç gelirlerdi şeker yüklemesini açlık 1.saat 2.saat gibi bakılıyordu yıllar önce hala aynı mı bilmiyorum ama şuan korede yaşıyorum tek yükleme yapcaklar ve öncesinde bi açlık bakmayacaklar direkt yükleme yapcaklar. Çoğu test benziyor ama arada böyle farklılıklar var işte.
Dimi yaababylovee biz de tatlı yedik diye test mi yanlış oldu diye iki saat tartışıyoruz. Biz Kore usulü test yapmışız
Ben de bir umut doktora gidiyorum şimdi sonuç yanlış olmuştur dese keşke ama zor gibiDimi yaahakkaten farkinda değilmişiz. Simdi rahatladım iste
Gece 12 den beri su içmiyorum canım şimdi hastaneye gidiyorum yoldayım bakalım sonucum ne çıkacak merak ediyorumBen de bir umut doktora gidiyorum şimdi sonuç yanlış olmuştur dese keşke ama zor gibi
Ay inşallah kuzum yanlistir yaaBen de bir umut doktora gidiyorum şimdi sonuç yanlış olmuştur dese keşke ama zor gibi
Kızlarıma bundan almak istiyordum birer tane ama uzun zamandır stok gelmiyor. Belki benzer bişey yeniden üretip satışa çıkarırlar. Görürseniz bana haber verir misiniz
Canım sende güzel haberlerle gelirsin inşallahGece 12 den beri su içmiyorum canım şimdi hastaneye gidiyorum yoldayım bakalım sonucum ne çıkacak merak ediyorum
İnşallah çok güzel gelecek canımGece 12 den beri su içmiyorum canım şimdi hastaneye gidiyorum yoldayım bakalım sonucum ne çıkacak merak ediyorum
İnsülinlik bişey olduğunu hiç düşünmüyorum kuzum zaten diyet şart bize. Doğurunca yicez artık doya doyaAy inşallah kuzum yanlistir yaa
Aman degilse de canını sıkma. Biraz diyetle hersey hallolur canın sagolsun.
Bende düşünmek istemiyorum haftaya neler duycagimi
Yaa kuzum beden yokİste buldum bileeeeH&M Pelüş Aplikeli Sweatshirt - Fiyatı, Yorumları
H&M Pelüş Aplikeli Sweatshirt yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
İşin kötü yanı ben zaten diyet yapıyorumİnsülinlik bişey olduğunu hiç düşünmüyorum kuzum zaten diyet şart bize. Doğurunca yicez artık doya doya
Aslinda daha güzel olabilir ikisininde en azindan yan yana fotograflarini cekebilecegin yaşları olmus olur.Yaa kuzum beden yokbüyük için var ama ben bir de küçük kuzuma almak istiyordum. Seneye giyerler diye mi alsam acaba 1 ve 3 yaşında giyseler
Sağol teyzemiz haklısın bende burada artik kötü birsey okumak istemiyorum herkes iyi olsun aminKız habersiz bırakma bir daha doktora gidicem diyip kayboldun. Kötü birşeyi kalbim kaldirmaz artık böyle haberlerle gelin banaşükürler olsun kuzum o kadar sevindim ki. Maşallah kuzuya
Sağol canımm sabah bende çok enerjik uyanıyorum gun içindede her bulduğum fırsatta uzanıyorum ama gel gör ki perişanım nefes nefese kalıyorum belim ağrıyor eşim artık dedi sana baston mu alsak benimle alay ediyor aradaCanım ne güzel haberler almışsınsağlıkla gelsin
Bel agrilari bende de basladi bu arada. Yada ben çok yatiyorum ya kalktigimda zorlaniyorum hemen dogrulamiyorum falan.
Artik yavas yavas 3.trimesterin ayak seslerini hissediyoruz hepimiz galiba ondan bu bel agrilari falanSağol canımm sabah bende çok enerjik uyanıyorum gun içindede her bulduğum fırsatta uzanıyorum ama gel gör ki perişanım nefes nefese kalıyorum belim ağrıyor eşim artık dedi sana baston mu alsak benimle alay ediyor arada
Biraz daha bekliycem kuzum hamilelik başından beri bunu bekliyorum da gelmedi. Belki kışın gelir yine. Büyük beden almak da istemiyorum minyon olur iri olur öngörmek zor oluyorİşin kötü yanı ben zaten diyet yapıyorumama iste yazdim on kere gervi de , test oncesi hafta hep hamurisi fln beslendim. Ondan yüksek cikti benimki de. Mesela normal beslenmeye devam ediyorum simdi toparlayacagima inanıyorum.
Seninki zaten anlik bir yükseliş bence hic takma.
Aslinda daha güzel olabilir ikisininde en azindan yan yana fotograflarini cekebilecegin yaşları olmus olur.
Ama sen bilirsin tabi. Istersen beden bekle bir müddet kış sezonunda yeniden stoklari guncelleyebilirler kuzum
Açlık 114 çıktı doktoru bekliyorum iptal etmiş açlığı anlamadımCanım sende güzel haberlerle gelirsin inşallah
114 geldi açlık canımİnşallah çok güzel gelecek canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?