Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
babylovee biz de tatlı yedik diye test mi yanlış oldu diye iki saat tartışıyoruz. Biz Kore usulü test yapmışız

H&m 1-2 aylık kıyafet tanıtım serisi part 3 En son 25 günlükken giydirmişim 4,5 kilo falandır tahminim. Bebeğin doğum kilosuna göre ya hiç giyemez ya da 2-3 kez giyer. Kesinlikle 2-4 başlayın

Eklentiler

• 1000043875.webp
    40 KB · Görüntüleme: 64
  • 1000043876.webp
    95,8 KB · Görüntüleme: 59
Kızlarıma bundan almak istiyordum birer tane ama uzun zamandır stok gelmiyor. Belki benzer bişey yeniden üretip satışa çıkarırlar. Görürseniz bana haber verir misiniz

Eklentiler

• 1000043877.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 58
Ay inşallah kuzum yanlistir yaa
Aman degilse de canını sıkma. Biraz diyetle hersey hallolur canın sagolsun.
Bende düşünmek istemiyorum haftaya neler duycagimi
İnsülinlik bişey olduğunu hiç düşünmüyorum kuzum zaten diyet şart bize. Doğurunca yicez artık doya doya

İnsülinlik bişey olduğunu hiç düşünmüyorum kuzum zaten diyet şart bize. Doğurunca yicez artık doya doya
İşin kötü yanı ben zaten diyet yapıyorum ama iste yazdim on kere gervi de , test oncesi hafta hep hamurisi fln beslendim. Ondan yüksek cikti benimki de. Mesela normal beslenmeye devam ediyorum simdi toparlayacagima inanıyorum.
Seninki zaten anlik bir yükseliş bence hic takma.
Yaa kuzum beden yok büyük için var ama ben bir de küçük kuzuma almak istiyordum. Seneye giyerler diye mi alsam acaba 1 ve 3 yaşında giyseler
Aslinda daha güzel olabilir ikisininde en azindan yan yana fotograflarini cekebilecegin yaşları olmus olur.
Ama sen bilirsin tabi. Istersen beden bekle bir müddet kış sezonunda yeniden stoklari guncelleyebilirler kuzum

Kız habersiz bırakma bir daha doktora gidicem diyip kayboldun. Kötü birşeyi kalbim kaldirmaz artık böyle haberlerle gelin bana şükürler olsun kuzum o kadar sevindim ki. Maşallah kuzuya
Sağol teyzemiz haklısın bende burada artik kötü birsey okumak istemiyorum herkes iyi olsun amin

Canım ne güzel haberler almışsın sağlıkla gelsin
Bel agrilari bende de basladi bu arada. Yada ben çok yatiyorum ya kalktigimda zorlaniyorum hemen dogrulamiyorum falan.
Sağol canımm sabah bende çok enerjik uyanıyorum gun içindede her bulduğum fırsatta uzanıyorum ama gel gör ki perişanım nefes nefese kalıyorum belim ağrıyor eşim artık dedi sana baston mu alsak benimle alay ediyor arada

Artik yavas yavas 3.trimesterin ayak seslerini hissediyoruz hepimiz galiba ondan bu bel agrilari falan
Ben genel olarak yatiyorum ya, kalkarken söyle ilk bir kac saniye hemen dogrulamiyorum yavas yavas anca dik pozisyona geliyorum. Belim agriyor tam kuyruk sokumuyla birlikte. Bunlar olacak artik galiba vucudumuzun artık ağırlık merkezi öne dogru olmaya başladı haliylr bel agrilari normalmis

Biraz daha bekliycem kuzum hamilelik başından beri bunu bekliyorum da gelmedi. Belki kışın gelir yine. Büyük beden almak da istemiyorum minyon olur iri olur öngörmek zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…