- 1 Aralık 2022
- 2.482
- 3.857
- 63
- Konu Sahibi annabelica
-
- #30.781
Ben de bir umut doktora gidiyorum şimdi sonuç yanlış olmuştur dese keşke ama zor gibi
Yok canım evet bı arastırma yaptım artmıs sayımızBenim bir arkadaşımın kardeşinin adı. Tek değilsin akrabalar yakalamaz herhalde
Evet canım aynı durum bende de var kapı çalıyor ben yataktan kalkıp kapıyı açana kadar aradan 5 dk geçiyor resmen yataktan kalkıp 1 dk da oturup bekliyorumArtik yavas yavas 3.trimesterin ayak seslerini hissediyoruz hepimiz galiba ondan bu bel agrilari falan
Ben genel olarak yatiyorum ya, kalkarken söyle ilk bir kac saniye hemen dogrulamiyorum yavas yavas anca dik pozisyona geliyorum. Belim agriyor tam kuyruk sokumuyla birlikte. Bunlar olacak artik galibavucudumuzun artık ağırlık merkezi öne dogru olmaya başladı haliylr bel agrilari normalmis
Biraz yüksek çıkmış açlık hali 70-100 arası olmalı rutin kahvaltını yap simit falan çok etkiler şeker testi yaptırmadan diyet önerebilir veya dahiliyeye yönlendirebilirKızlar kafam karıştı ya bilenler yazabilir mi ?
Açlık şekerim 114 çıktı
Sonra doktorum git yemek ye gel tokluk bakalım dedi
Artik yavas yavas 3.trimesterin ayak seslerini hissediyoruz hepimiz galiba ondan bu bel agrilari falan
Ben genel olarak yatiyorum ya, kalkarken söyle ilk bir kac saniye hemen dogrulamiyorum yavas yavas anca dik pozisyona geliyorum. Belim agriyor tam kuyruk sokumuyla birlikte. Bunlar olacak artik galibavucudumuzun artık ağırlık merkezi öne dogru olmaya başladı haliylr bel agrilari normalmis
Canım şimdi tekrar kan vericem toklukBiraz yüksek çıkmış açlık hali 70-100 arası olmalı rutin kahvaltını yap simit falan çok etkiler şeker testi yaptırmadan diyet önerebilir veya dahiliyeye yönlendirebilir
Sonucum iyi geldi bu arada. Öğlen normal yemeğimi yedim tatlı bişeyler yemedim tabiki içecek vs gibi. Hastaneye gidince 50mg’lık glukozu verdiler ( mandalina aromalıydı ama o kadar şekerliydi ki başka hiç bi tat gelmiyorduHala öyle burda. Normal seker yüklemesinde açlık, tokluk 1.saat,tokluk 2.saat.
Ama gebelikte,açlık, tokluk 1.saat. bu sekilde bitjyor.
Duruma göre yine tokluk 2.saatte bakiliyor.
Gercekten her yerde sistem degisiyor demek ki canım.
Sonuclarin güzel gelsin de
babylovee biz de tatlı yedik diye test mi yanlış oldu diye iki saat tartışıyoruz. Biz Kore usulü test yapmışız
Arkadaşım benim için yaptırıyor bu sayfadan canımKızlar kapı süsü yaptıran varsa sayfa paylaşabilir mi nerde yaptırdınız ya da yaptırmayı düşünüyorsunuz
Yaa bu ne yicemAy bide bugün kontrole gittiğimizde az çok yüzüde belli olduutrasonda bu kadar net görüntü beklemiyordum tabi ultrasona ilave yapay zekayla ultrason görüntüsünden yola çıkarak tahmini yüzünü de oluşturdular bu şekilde görünce kokusunu içime çekesim sarılıp öpesim geldi
MaşallahAy bide bugün kontrole gittiğimizde az çok yüzüde belli olduutrasonda bu kadar net görüntü beklemiyordum tabi ultrasona ilave yapay zekayla ultrason görüntüsünden yola çıkarak tahmini yüzünü de oluşturdular bu şekilde görünce kokusunu içime çekesim sarılıp öpesim geldi
Ay evet doktorumuz burundan aşağısı aynı baba dediArkadaşım benim için yaptırıyor bu sayfadan canım
Yaa bu ne yicemmaşallah kuzuma sağlıkla gelsin dudak reis
hepsi bu kadar net değil bu arada garip bi şekilde bebişimiz net gösterdi yüzünü kaç gündür konuşuyorum yüzünü güzelce göster annem diye diyeMaşallahen sevdiğim çekik gözlü bebekler
Sizin ultrasonlar ne kadar net gösteriyormuş ya
İnşallah sadece diyet verir takip isterCanım şimdi tekrar kan vericem tokluk
Neden iptal etmiş ki? Son durum ne şuan? İnşallah normal çıkmıştır canımAçlık 114 çıktı doktoru bekliyorum iptal etmiş açlığı anlamadım
Keşke bebişlere isim koyma hakkını anneye verseler ya soyadını zaten babadan alıyorhahahaha ben ilk oğlumda yamac koycaktım eşim Yunus koydu benim tek beğendim isim Yamac
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?