Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Kızlar kafam karıştı ya bilenler yazabilir mi ?
Açlık şekerim 114 çıktı
Sonra doktorum git yemek ye gel tokluk bakalım dedi

Evet canım aynı durum bende de var kapı çalıyor ben yataktan kalkıp kapıyı açana kadar aradan 5 dk geçiyor resmen yataktan kalkıp 1 dk da oturup bekliyorum

Kızlar kafam karıştı ya bilenler yazabilir mi ?
Açlık şekerim 114 çıktı
Sonra doktorum git yemek ye gel tokluk bakalım dedi
Biraz yüksek çıkmış açlık hali 70-100 arası olmalı rutin kahvaltını yap simit falan çok etkiler şeker testi yaptırmadan diyet önerebilir veya dahiliyeye yönlendirebilir

Canım ben baya kuyruk skumu kemiği agrısı cekıyorum acıuo yanı

Sonucum iyi geldi bu arada. Öğlen normal yemeğimi yedim tatlı bişeyler yemedim tabiki içecek vs gibi. Hastaneye gidince 50mg’lık glukozu verdiler ( mandalina aromalıydı ama o kadar şekerliydi ki başka hiç bi tat gelmiyordu) içtikten 1 saat sonra kan verdim bu kadar bitti yani. Az öncede mesaj geldi normal aralıkta diye. İçim rahatladı

Ay bide bugün kontrole gittiğimizde az çok yüzüde belli oldu utrasonda bu kadar net görüntü beklemiyordum tabi ultrasona ilave yapay zekayla ultrason görüntüsünden yola çıkarak tahmini yüzünü de oluşturdular bu şekilde görünce kokusunu içime çekesim sarılıp öpesim geldi

Eklentiler

• IMG_2023.webp
    14 KB · Görüntüleme: 57
Kızlar kapı süsü yaptıran varsa sayfa paylaşabilir mi nerde yaptırdınız ya da yaptırmayı düşünüyorsunuz
Arkadaşım benim için yaptırıyor bu sayfadan canım
Yaa bu ne yicem maşallah kuzuma sağlıkla gelsin dudak reis

Maşallah en sevdiğim çekik gözlü bebekler
Sizin ultrasonlar ne kadar net gösteriyormuş ya

Maşallah en sevdiğim çekik gözlü bebekler
Sizin ultrasonlar ne kadar net gösteriyormuş ya
hepsi bu kadar net değil bu arada garip bi şekilde bebişimiz net gösterdi yüzünü kaç gündür konuşuyorum yüzünü güzelce göster annem diye diye bide korelilerin güzellik takıntısı şeysi işte illa bi yerleri düzeltiyorlar net görünsün diye ama doktorumuzda net güzel çıkmış dedi. Çekikmi olur çok bilemiyoruz şimdilik gözü kapalı olduğu için

babylovee aşko yaa sana bişey sorcam, yanlış anlama sen yaşadığın için soruyorum. Bebeğin hareketlerini aşağıda hissediyorum diyordun ya ben de bazı hareketleri aşağıda hissediyorum, böyle şeyime tekme mi atıyor bilmiyorum ama oraya balon çarpıyormuş gibi hissediyorum, değişik oluyorm senin de öyle miydi? nasıl bir şeydi yani? anlatamamış da olabilrim

hahahaha ben ilk oğlumda yamac koycaktım eşim Yunus koydu benim tek beğendim isim Yamac
Keşke bebişlere isim koyma hakkını anneye verseler ya soyadını zaten babadan alıyor kısmet olursa ikinciye koyarsın canım en azından eşin söylemiş benim bi arkadaşım doğduğunda babası kimlik çıkartmaya gittiğinde eşinin dediği ismi değil kendi istediği ismi yazdırtmış kimliğe düşün yani

Günoooo kızlaaaarr doktora gidenlerin ultrasonları ve testleri çook iyi gelsin
Beni de sağlık ocağından aramışlardı oraya gittim sabah. Aşıyı da yapalım dedi ama ben doktora gittiğimde bir soracağım ona göre yaptıracağım. Kan idrar tahlili verdim tansiyon ve kilo ölçümü yaptı. 62 kilo olmuşum alıyorum yavaş yavaş 63le başlamıştım en son 60tım 2 kilo almışım gayet iyi bence tansiyonum düşük çıktı genel olarak öyle çıkıyor hamilelikten beri zaten test sonuçları da pazartesi çıkacak bakalım. Birde kalbini dinledik bebişimin pıt pıt atıyor bizde durumlarda böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…