Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Ay harika gidiyorsun kanka maşallah
Kolayca doğurursun inşallah
Bende bu güne kadar 4 kg almışım, herhalde 8-9 kg ile kapatıcam gibi görünüyor
Hamilelik öncesi aşşşırı kilo alıp şişicem gibi hissediyordum ama gerçekten hiç öyle olmuyormuş kuzu sporda yapmaya çalışıyorum gerçekten bebiş nasıl gelmek isterse öyle gelsin tabi ki ama doğal doğum için tüm tuşlara basıyorum umarım hepimiz kolaylıkla doğum yaparız bence sende harika gidiyorsun zaten önerilen alınması gereken kilolar bunlar

Yaptığım tek spor kanka salondan mutfağa gitmek azmin daim olsun inşallah
Doğuma yakın aylarda bol bol yürürüm diyorum bakalım
Ama bu ara geceler felaket acıkıyorum, bir şey yememek için hemen uyku moduna geçiyorum ki ben asla gece acıkan bir insan değildim, psikolojik herhalde

Aslında bebevo da yeterli de benim eşim teknoloji aşığı en iyisi olsun görüntü kalitesi iyi olsun düşüncesinde. Bebevo da görüntü kalitesi hubble a göre daha düşük sanırım.
Kamera herhalde ilk doğduğu zamanlar lazım olmaz dimi ben çünkü gözümü ayırmam herhalde gözümü kullanırım kamera olarak
İlk zamanlar lazım olmayabilir kuzum ama teyzemiz ben alıcam dedi eksiğin olmasın ne lazımsa al dedi ben de fırsatı değerlendirmek istedim

Kanka öyle dediklerinde bende seviniyorum, bu demek ki biz güzeliz bizi beğeniyorlar o yüzden istiyorlar
Sorma ben sokakta bebek gibi insanlar görüyorum nasıl güzeller diye düşünüyorum burdakilerde avrupai yüz hatlarını burnu çift göz kapağını falan beğeniyorlar. Çünkü bunların burunlarının kemer kısmı hani bizde kemiklidir ya dokununca yumuşak hiç kemik yok gibi o yüzden bizimki gibi yüksek durmuyor. işteykende çok müşteriden duyuyordum yani nereli olduğumu sorup türk olduğumu söyleyince türk kızları güzel derlerdi hep haklılarmış falan diyorlar ama içimden aşırı gülüyorum çünkü gayet sıradan normal insanız diye düşünüyorum

Acil o teyzeden istiyoruz o zaman en iyisinden en pahalısından hatta 2 kamera

Bizde onların burnundan olsun diye masaya yatıyoruz

Bence haklılar yaa Türk kızları güzel ama ben de koreli kızları erkekleri en en çok bebekleri beğeniyorum ama onlar da kendilerine normal geliyordur

Ya sevindim kuzu sonucun iyi gelmis demek ki onlarin sistemine göre tok olup o sekeri içip olmasi gereken aralıktasin gerisini sorgulama bosver
Yaaa maşallah bu ne güzellik saglikla gelsin canim benim sansina güzel poz vermis desenee esin koreli miydi bebisko çekik göz geliyor sanki

Ahahah kuzu yürüyüş bende başlamak istiyorum ama popomu kaldırıp evden çıkabilirsem geceleri bende çok acıkıyorum bişey yemiyorum genelde. hiç dediğin gibi gece acıkan biri değildim normalde ama psikolojik değil aşko hamilelik
Ben o kadar araştırmadım kuzu ya o işi eşime bırakıyorum bizde hiç öyle şunu alayım bunu alayım diye teklif eden yok şanslısın

Sor kuzum niye yanlış anlayayım
Aynen tarif ettiğin gibi hissediyorum kuzu. Aksam yine aynıydı sabah yine aynıydı. Baya vajina icerisine dogru hareketleri var.
Dün gece yine genital bolge bildiğin genital yani onun üst tarafini oynatiyordu icerden yaptigi hareketlerle.
Ve alt tarafa da vuruyor haliyle. Bazen ayıptır söylemesi anüse dogru vuruyor aniden gaz cikarma hissi geliyor ben bile şok oluyorum anlik.
Zaten vajina icine dogru vurunca ben hopluyorum bildigin aniden irkiliyorum.

Bence haklılar yaa Türk kızları güzel ama ben de koreli kızları erkekleri en en çok bebekleri beğeniyorum ama onlar da kendilerine normal geliyordur
Bu biraz şey herkes kendinde olmayanı beğenir hesabı ama bebekleri aşırı tatlı oluyor ve gözlemlediğim kadarıyla bütün bebekler aşırı iştahlı yemek yiyor

Mesajda yükleme sonrası 100 geldiği normal aralıkta olduğu yazıyordu. Aynen geriliyordum yüksek çıkarsa diye açıkçası o yüzden korkumdan dün bugün doğru düzgün bişey içemedim soğuk içecek olarak eşim koreli evet yani çekik olcak gibi ama göz çizgisi uzunsa gözü daha büyük olabilir demişlerdi burdaki arkadaşlarım gözü kapalı olduğu için bilmiyoruz onu tabi

Yaa bende sabah akşam yürüyüş yapmak istiyorum ama gündüz aşırı sıcak sabah gözüm yemiyor akşamları düzenli 45dk yürümeye çalışıyorum ve geceleri bende aşırı acıkıyorum çok çok aç hissedersem yoğurt yada sütle bastırmaya çalışıyorum ama geçen gün üşenmeyip fırın sütlaç yaptım çünkü masterchef izliyodum öyle canım çekti falan

Naptin canım geriden okuyorum mesajlari tomluk kan da çıktı mi sonucun ?
Açlık tokluk takibi yapacaksa zaten her sekilde toklukta istiyor ama Açlık senin de yüksek gelmis bakalim toklugun normal gelir inşallah
Canım doktoru bekliyorum yemeğe gitmiş. Sonucum çıkmış tokluk 151 iyimi sence ?

Ayyy evet yaaa öyleee oluyor, işteyim tekme attıkça oturduğum yerden zıplıyorum dedim ayağı falan çıkıcak heralde. Bacaklarımı kapatıyorum çıkmasın diye göbeğe vursa daha rahatmış. biraz öksüreyim falan da belki pozisyon değişir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…