- 4 Ekim 2024
- 3.259
- 1.584
- 48
- 28
- Konu Sahibi annabelica
-
- #30.841
Öyle gerçekten, burda kızlar ya cybex kullanmış ya maxi cosi sanırım
Sağ olun kızlar bunlara da bakacağımBen doona alacağım canım
Herkesin bünyesi çok farklı canım ya bana en son doktor kilo alman lazım yoksa diyetisyene göndereceğim dedisenin doktorun birşey demediyse bence her şey yolundadır şekerin de yüksek çıkmamış harika
Amiinnnben kamera araştırması henüz yapmadım ama bebevo markasının çok önerildiğini gördüm ona bir bakıcam
Tamam kuzum çok sağol bakalım inşallah dediğin gibi olurBiraz yüksek çıkmış gibi sanki.. belki testi tekrarlar sonra. Yani inşallah tekrar bi bakar bazen hafta boyunca yediğimiz falanda etkiliyor.
beni böyle yöneltin kız işteİki isim düşünüyorsan Alya Duru da çok güzel kuzu arkadaşımın kızının adı
kız biz bence hep böyle ericez doğuralım bayaAllah'ımmmm sabah sabah gözlüm gönlüm açıldı küçük erkek adam yaaa bacaklara bak
Aynen canım yeter ki bebislerimiz iyi olsunAyy kiyamam yagecici diye düşünelim bebislerimiz iyi olsun yeterki diye düşünelim napalim
şuan eşim birtaneydi iki oldu sende ısrarla asel diyorsun adminim
Stres yapma yinede sen canım güzel düşün güzel olsunTamam kuzum çok sağol bakalım inşallah dediğin gibi olur
Doktorun onlarımı ye dedi canım? Hiç bilmiyorum ki bu süreç nasıl oluyorKızlar Tokluk vermeden önce bi tane açma yedim çay içtim doydum sabah sabah başka bişey yemedim bu farkeder mi peki ?
zaten şuan kızımda benim hakkım kendiside öyle söylüyorKeşke bebişlere isim koyma hakkını anneye verseler ya soyadını zaten babadan alıyorkısmet olursa ikinciye koyarsın canım en azından eşin söylemiş benim bi arkadaşım doğduğunda babası kimlik çıkartmaya gittiğinde eşinin dediği ismi değil kendi istediği ismi yazdırtmış kimliğe düşün yani
en azından ortak karar vermissiniz canım ne güzel ve cihan ismide cok havalı güzelBiz de bi tık zor karar verdik gibi ben aslında öz türkçe isimlerden istiyordum ama bazı isimler tını olarak çok sert geliyordu bana o yüzden eşimle ailelerimiz her iki dilde de kolay söylenebilecek isimlerden bakalım dedik türkçede cihan korecede de okunuşu aynı olan isim var öyle karar verdik. Türkçede alem/dünya demek korece de dünyada bilgece yaşamış iyi işler başarmış kişi demekmiş. Biraz zor oldu ama son kararımız cihan şuan.
Canim benim geçtiğimiz aralıkta sol göğsüm bir gece çok şiddetli ağrımaya başlamıştı resmen 2 gün içerisinde taş gibi olmuştu aralık ayından hamile kaldığım Nisan ayına kadar birçok kez ultrason ve emar yaptırdım hatta emarima sanirim hamile olduğumu bile bilmeden girdim çok çok yeniydi o zaman hamileliğim göğsümde birçok basit kist gözlemlenmişti ve enfeksiyon yapmıştı hamile olduğumu öğrendiğim zaman operasyon yapılacaktı göğsüme enfeksiyon temizlenecekti ama riskli olduğu için 12 haftadan sonraya bırakmamız gerek demişti doktorum ve gel zaman git zaman bir gece göğsümde ıslaklık ile uyandım resmen göğsüm patlamış akıyordu telaştan hemen doktora koşmuştum doktor o kadar rahat ki bana doğuma bir ay kala 5 kasıma ultrason randevusu verdi boşu boşuna ultrason yaptırmaya gerek yok demiştiSelam arkadaşlar, hepimize sağlıklı bir hamilelik, doğum ve lohusalık süreci diliyorum.Acaba hamileliğe yakın zamanda ya da hamilelik sırasında meme ultrasonu yaptıran ya da komplike kist takibi olan var mıdır? Hamilelikte basit kistler sanırım komplike gibi de görünebiliyormuş bilgisi ya da deneyimi olan var mı? Ben de 21 haftalık hamileyim de
Ben bunu aldım cnmYaa ne güzel haberdarısı diğer kız kardeşlerimin başına olsun
Bir de kızlar ben kamera arayışındayım araştıran var mı bu modeli almayı düşünüyorum .
Nursery View Pro 5’’ Dijital Ekranlı Bebek Kamerası
Hubble Nursery View Pro 5’’ Dijital Ekranlı Bebek Kamerası - ebebek
Doktor onu ye bunu ye demiyor canımDoktorun onlarımı ye dedi canım? Hiç bilmiyorum ki bu süreç nasıl oluyor
O zaman kısıtlı bir şey olursa söylerdi bunları yeme diye herhaldeDoktor onu ye bunu ye demiyor canım
Karnını doyur gel diyor
Çok geçmiş olsun inşallah temiz gelir sonucunuz. Ben de 19. Haftamda ultrasona girdim nerdeyse 2 sene sonra komplike kist var gibi dedi doktor ama birkaç ay sonra tekrar bakalım dedi ben yine de tedirgin oldum tabii bir yandan da hamilelikte memeler çok değişiyor bariz şişiyor yani onunla ilgili de olabilir. Bekleyip göreceğiz sanırım çok geçmiş olsun tekrar aynı süreçte olan birileri varsa fikir alışverişi biraz rahatlatır diye düşündüm ben deCanim benim geçtiğimiz aralıkta sol göğsüm bir gece çok şiddetli ağrımaya başlamıştı resmen 2 gün içerisinde taş gibi olmuştu aralık ayından hamile kaldığım Nisan ayına kadar birçok kez ultrason ve emar yaptırdım hatta emarima sanirim hamile olduğumu bile bilmeden girdim çok çok yeniydi o zaman hamileliğim göğsümde birçok basit kist gözlemlenmişti ve enfeksiyon yapmıştı hamile olduğumu öğrendiğim zaman operasyon yapılacaktı göğsüme enfeksiyon temizlenecekti ama riskli olduğu için 12 haftadan sonraya bırakmamız gerek demişti doktorum ve gel zaman git zaman bir gece göğsümde ıslaklık ile uyandım resmen göğsüm patlamış akıyordu telaştan hemen doktora koşmuştum doktor o kadar rahat ki bana doğuma bir ay kala 5 kasıma ultrason randevusu verdi boşu boşuna ultrason yaptırmaya gerek yok demişti
Benim kide artık öyle maalesef ayaklar aşağı baş yukarı dönmüş :/ dümdüz duruyor dedi dr zaten 32 cm faln tüm karnımı kaplıyor uzunlamasına olunca@babylovee aşko yaa sana bişey sorcam, yanlış anlama sen yaşadığın için soruyorum. Bebeğin hareketlerini aşağıda hissediyorum diyordun ya ben de bazı hareketleri aşağıda hissediyorum, böyle şeyime tekme mi atıyor bilmiyorum ama oraya balon çarpıyormuş gibi hissediyorum, değişik oluyorm senin de öyle miydi? nasıl bir şeydi yani? anlatamamış da olabilrim
yaaaa yiceeem amaa bu neeeH&m 1-2 aylık kıyafet tanıtım serisi part 3En son 25 günlükken giydirmişim 4,5 kilo falandır tahminim. Bebeğin doğum kilosuna göre ya hiç giyemez ya da 2-3 kez giyer. Kesinlikle 2-4 başlayın
Şimdi çıktım doktordan canım. Biraz yüksek çıktığını söyledi diyetisyene yönlendirdi ama diyetisyen çıkmış öğlene kadar burdaymış pazartesi için randevu alırsın dikkat edersin yediklerine dedi.O zaman kısıtlı bir şey olursa söylerdi bunları yeme diye herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?