Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Öyle gerçekten, burda kızlar ya cybex kullanmış ya maxi cosi sanırım

Sağ olun kızlar bunlara da bakacağım

Kızlar Tokluk vermeden önce bi tane açma yedim çay içtim doydum sabah sabah başka bişey yemedim bu farkeder mi peki ?

zaten şuan kızımda benim hakkım kendiside öyle söylüyor
sordu güzelce doğurduktan sonra ikna etti sağolsun

en azından ortak karar vermissiniz canım ne güzel ve cihan ismide cok havalı güzel

Canim benim geçtiğimiz aralıkta sol göğsüm bir gece çok şiddetli ağrımaya başlamıştı resmen 2 gün içerisinde taş gibi olmuştu aralık ayından hamile kaldığım Nisan ayına kadar birçok kez ultrason ve emar yaptırdım hatta emarima sanirim hamile olduğumu bile bilmeden girdim çok çok yeniydi o zaman hamileliğim göğsümde birçok basit kist gözlemlenmişti ve enfeksiyon yapmıştı hamile olduğumu öğrendiğim zaman operasyon yapılacaktı göğsüme enfeksiyon temizlenecekti ama riskli olduğu için 12 haftadan sonraya bırakmamız gerek demişti doktorum ve gel zaman git zaman bir gece göğsümde ıslaklık ile uyandım resmen göğsüm patlamış akıyordu telaştan hemen doktora koşmuştum doktor o kadar rahat ki bana doğuma bir ay kala 5 kasıma ultrason randevusu verdi boşu boşuna ultrason yaptırmaya gerek yok demişti

Eklentiler

• IMG_8925.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 25
Çok geçmiş olsun inşallah temiz gelir sonucunuz. Ben de 19. Haftamda ultrasona girdim nerdeyse 2 sene sonra komplike kist var gibi dedi doktor ama birkaç ay sonra tekrar bakalım dedi ben yine de tedirgin oldum tabii bir yandan da hamilelikte memeler çok değişiyor bariz şişiyor yani onunla ilgili de olabilir. Bekleyip göreceğiz sanırım çok geçmiş olsun tekrar aynı süreçte olan birileri varsa fikir alışverişi biraz rahatlatır diye düşündüm ben de

Benim kide artık öyle maalesef ayaklar aşağı baş yukarı dönmüş :/ dümdüz duruyor dedi dr zaten 32 cm faln tüm karnımı kaplıyor uzunlamasına olunca

O zaman kısıtlı bir şey olursa söylerdi bunları yeme diye herhalde
Şimdi çıktım doktordan canım. Biraz yüksek çıktığını söyledi diyetisyene yönlendirdi ama diyetisyen çıkmış öğlene kadar burdaymış pazartesi için randevu alırsın dikkat edersin yediklerine dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…