- 13 Mayıs 2025
- 48
- 73
- 3
- 27
- Konu Sahibi annabelica
-
- #30.861
Sağol canım sanada çok geçmiş olsun inşallah önemli birsey yoktur dediğin gibi hamilelikte göğüslerde çok fazla değişim oluyor ve bende bu konuda kendimi yiyip bitirmistim sonra dedim Cook önemli olsa doktor zaten aylar sonrasına asla bırakmaz bence seninde öyle canım kalbini ferah tut lütfenÇok geçmiş olsun inşallah temiz gelir sonucunuz. Ben de 19. Haftamda ultrasona girdim nerdeyse 2 sene sonra komplike kist var gibi dedi doktor ama birkaç ay sonra tekrar bakalım dedi ben yine de tedirgin oldum tabii bir yandan da hamilelikte memeler çok değişiyor bariz şişiyor yani onunla ilgili de olabilir. Bekleyip göreceğiz sanırım çok geçmiş olsun tekrar aynı süreçte olan birileri varsa fikir alışverişi biraz rahatlatır diye düşündüm ben de
Ya kafam gitti resmen testimi etkiler mi bir gün önceki beslenmem diye soracaktım unuttum. Kafam yandı sabah zatenDuymak istediğin şeyi duyarsın canım inşallah, dün doktoruma yazdım ben de 3 hafta sonra yapalım şeker yükleme testini sabah aç gel diye mesaj atmış bana
Sende bişey çıkmaz diye tahmin ediyorum kuzum. Sen amniyosentezle hakkını kullandın artık başka strese gerek yokYok canım evet bı arastırma yaptım artmıs sayımızkızlae ben seker e gıdoyorum bana da sans dıleyın
Şeker yüklemeye gerek duymamış demekki açlık yüksek gelmiş kuzum ama niye iptal etmiş doktor baştaKızlar kafam karıştı ya bilenler yazabilir mi ?
Açlık şekerim 114 çıktı
Sonra doktorum git yemek ye gel tokluk bakalım dedi
Ah yaaa gördüğüm en güzel ultrason resimlerinden biri olabilir. Maşallah süt gibi bebekAy bide bugün kontrole gittiğimizde az çok yüzüde belli olduutrasonda bu kadar net görüntü beklemiyordum tabi ultrasona ilave yapay zekayla ultrason görüntüsünden yola çıkarak tahmini yüzünü de oluşturdular bu şekilde görünce kokusunu içime çekesim sarılıp öpesim geldi
Kapalı gözlü haliyle bile çekik duruyor şu an bence çok tatlı olacakhepsi bu kadar net değil bu arada garip bi şekilde bebişimiz net gösterdi yüzünü kaç gündür konuşuyorum yüzünü güzelce göster annem diye diyebide korelilerin güzellik takıntısı şeysi işte illa bi yerleri düzeltiyorlar net görünsün diye ama doktorumuzda net güzel çıkmış dedi. Çekikmi olur çok bilemiyoruz şimdilik gözü kapalı olduğu için
İptal dediğim şekerli su içirmedi canım yüksek çıktığı için ben anlatamadım kuzum. Açlık 114 çıktı biraz yüksek dedi o yüzden o suyu içersen daha çok yükselir dedi karnını doyur gel tokluk bakalım dedi öyle işte canım zaten toklukta 151 çıktı. Diyetisyene gerçekten gerek var mıydı bilmiyorum ama ?? Çok yüksek mi sence de ??Şeker yüklemeye gerek duymamış demekki açlık yüksek gelmiş kuzum ama niye iptal etmiş doktor başta
Yaaaaa demekki öyle rahatlar ama hapşursam fırlayacak gibi. Maşallah kız uzunmuş da, eğilince korkuyorum ben yaa bişey olacak diye sende de öyle oluyor muBenim kide artık öyle maalesef ayaklar aşağı baş yukarı dönmüş :/ dümdüz duruyor dedi dr zaten 32 cm faln tüm karnımı kaplıyor uzunlamasına olunca
Geçmiş olsun kuzu ben de yarın yaptırcam kısmetse ama böyle söyledi bana da, açlık 90 üzerinde çıktığında 126 sınırmış, şeker yüklemesi yapmaya gerek olmuyormuş. O yüzden sana da yapma gereği duymamıştır ama normalde ölçüyormuydun şekerini. Diyetle çözülür bence.muhtemelen benim de öyle çıkacakİptal dediğim şekerli su içirmedi canım yüksek çıktığı için ben anlatamadım kuzum. Açlık 114 çıktı biraz yüksek dedi o yüzden o suyu içersen daha çok yükselir dedi karnını doyur gel tokluk bakalım dedi öyle işte canım zaten toklukta 151 çıktı. Diyetisyene gerçekten gerek var mıydı bilmiyorum ama ?? Çok yüksek mi sence de ??
Ya kafam gitti resmen testimi etkiler mi bir gün önceki beslenmem diye soracaktım unuttum. Kafam yandı sabah zateninşallah senin sonucun çok güzel gelir canım. Şimdiye kadar herşey güzel gidiyor sonrası da pürüzsüz gitsin
Sağol canım hayır hiç ölçmemiştimGeçmiş olsun kuzu ben de yarın yaptırcam kısmetse ama böyle söyledi bana da, açlık 90 üzerinde çıktığında 126 sınırmış, şeker yüklemesi yapmaya gerek olmuyormuş. O yüzden sana da yapma gereği duymamıştır ama normalde ölçüyormuydun şekerini. Diyetle çözülür bence.muhtemelen benim de öyle çıkacak
Canım ben 50gr içecek içtiğim halde tokluk 149 çıkmıştı. Diyetisyene yönlendirdi. Tokluk maksimum 140 olmalı çünküİptal dediğim şekerli su içirmedi canım yüksek çıktığı için ben anlatamadım kuzum. Açlık 114 çıktı biraz yüksek dedi o yüzden o suyu içersen daha çok yükselir dedi karnını doyur gel tokluk bakalım dedi öyle işte canım zaten toklukta 151 çıktı. Diyetisyene gerçekten gerek var mıydı bilmiyorum ama ?? Çok yüksek mi sence de ??
Açlıklar çıktı senin pekiCanım ben 50gr içecek içtiğim halde tokluk 149 çıkmıştı. Diyetisyene yönlendirdi. Tokluk maksimum 140 olmalı çünkü
Korecede de anlamı güzelmiş güzel bir karar olmuş canımBiz de bi tık zor karar verdik gibi ben aslında öz türkçe isimlerden istiyordum ama bazı isimler tını olarak çok sert geliyordu bana o yüzden eşimle ailelerimiz her iki dilde de kolay söylenebilecek isimlerden bakalım dedik türkçede cihan korecede de okunuşu aynı olan isim var öyle karar verdik. Türkçede alem/dünya demek korece de dünyada bilgece yaşamış iyi işler başarmış kişi demekmiş. Biraz zor oldu ama son kararımız cihan şuan.
Hepimizin ultrason resimlerinin bu kadar net olası dileğiyleAh yaaa gördüğüm en güzel ultrason resimlerinden biri olabilir. Maşallah süt gibi bebek
50 gr içecek içtiğim gün açlık bakılmamıştı canım ama tokluk 140üstü çıktığı için 3gün sonra 100gr içecek ile tekrarlayacağız testi dedi. O gün açlık da ölçüldü 83 çıktı.Açlıklar çıktı senin peki
Evet ekleyebilirsin canımKorecede de anlamı güzelmiş güzel bir karar olmuş canımekliyorum tabloya
Kamera ben de arıyorum. İlk bebişte çok ihtiyaç duymamıştım ama şimdi ikisini aynı odada bırakınca aklıma korkunç senaryolar geliyorYaa ne güzel haberdarısı diğer kız kardeşlerimin başına olsun
Bir de kızlar ben kamera arayışındayım araştıran var mı bu modeli almayı düşünüyorum .
Nursery View Pro 5’’ Dijital Ekranlı Bebek Kamerası
Hubble Nursery View Pro 5’’ Dijital Ekranlı Bebek Kamerası - ebebek
Bende bazen altta hissediyorum hareketlerini ama böyle belli saniye aralıkla ritmik oluyor o zaman sanırım hıçkırık tutuyormuş ondan öyle hissediyormuşuz ama ben bugün kontrole gittiğimde konumu baş sağda ayaklar solda popo ve sırt kısmı aşağıdaymış yatay duruyor yani ama ben sağ sol alt üst heryerde hissediyorum hareketi çoğunluk sol ve altta tabi.Benim kide artık öyle maalesef ayaklar aşağı baş yukarı dönmüş :/ dümdüz duruyor dedi dr zaten 32 cm faln tüm karnımı kaplıyor uzunlamasına olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?