- 18 Temmuz 2022
- 6.755
- 11.479
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #30.881
İşim vardı kuzu apar topar çıktım hastaneden yazcam. Sırayla okumazsam yetişemiyorum önce okuyayım dedim
Bence bi kaç güne tekrarlayabilir belki. Tokluk 140 üstü biraz riskli oluyor. Ama mesela dün akşamdan falan çok mu aç kaldın? Hani bazen böyle durumlarda bişeyler yiyince ani yükseliyor falan.İptal dediğim şekerli su içirmedi canım yüksek çıktığı için ben anlatamadım kuzum. Açlık 114 çıktı biraz yüksek dedi o yüzden o suyu içersen daha çok yükselir dedi karnını doyur gel tokluk bakalım dedi öyle işte canım zaten toklukta 151 çıktı. Diyetisyene gerçekten gerek var mıydı bilmiyorum ama ?? Çok yüksek mi sence de ??
İlk yaptırdığında açlık ölçüldü demi canım o zaman benim açlıkta yüksekmiş. Diyetisyenle umarım biraz da olsa düzene girer50 gr içecek içtiğim gün açlık bakılmamıştı canım ama tokluk 140üstü çıktığı için 3gün sonra 100gr içecek ile tekrarlayacağız testi dedi. O gün açlık da ölçüldü 83 çıktı.
Yok ben sadece karar vermeni istiyorum kuzum. Başta Asel diye başladık diye ben onda kaldımşuan eşim birtaneydi iki oldu sende ısrarla asel diyorsun adminim
Tekrarlamadan hiç bahsetmedi canım ben çıktım doktordan diyetisyene yönlendirdi. 12 den sonra hiç yemedim evet uzun süre aç kalmıştım. Akşam yemeğimi sanırım 19:00 da yemiştim sonrası çay vs.Bence bi kaç güne tekrarlayabilir belki. Tokluk 140 üstü biraz riskli oluyor. Ama mesela dün akşamdan falan çok mu aç kaldın? Hani bazen böyle durumlarda bişeyler yiyince ani yükseliyor falan.
Yok psikolojik değilYaptığım tek spor kanka salondan mutfağa gitmekazmin daim olsun inşallah
Doğuma yakın aylarda bol bol yürürüm diyorum bakalım
Ama bu ara geceler felaket acıkıyorum, bir şey yememek için hemen uyku moduna geçiyorum ki ben asla gece acıkan bir insan değildim, psikolojik herhalde
Ya işte aslında normal hayatına devam ederken vermek gerekiyormuş demek ki, sonuçta aç kalmamız gerekirse diyet yapmamız gerekiyor olsaydı dr uyarırdı diyet yapıp gel yada aç gel geceden diye, maksat rutin olarak ne çıkacak onu görmek sanırım. Geçmiş olsun arkadaşımTekrarlamadan hiç bahsetmedi canım ben çıktım doktordan diyetisyene yönlendirdi. 12 den sonra hiç yemedim evet uzun süre aç kalmıştım. Akşam yemeğimi sanırım 19:00 da yemiştim sonrası çay vs.
Çok iyi canım gayet guzel gelmis degerinMesajda yükleme sonrası 100 geldiği normal aralıkta olduğu yazıyordu. Aynen geriliyordum yüksek çıkarsa diye açıkçası o yüzden korkumdan dün bugün doğru düzgün bişey içemedim soğuk içecek olarakeşim koreli evet yani çekik olcak gibi ama göz çizgisi uzunsa gözü daha büyük olabilir demişlerdi burdaki arkadaşlarım gözü kapalı olduğu için bilmiyoruz onu tabi
Kanka böyle saçma saçma şeyler geçiyor o sırada gözümün önündenYok psikolojik değildoğuma yakın gece 3’te 5’te kaşar ekmek yediğimi biliyorum
Canım geriden okuyorum mesajlari, tokluk az yüksek ama bakalim ne der doktorun yazdiysan da okumadim henüzCanım doktoru bekliyorum yemeğe gitmiş. Sonucum çıkmış tokluk 151 iyimi sence ?
Her asagi vurdugunda ben buuAyyy evet yaaa öyleee oluyor, işteyim tekme attıkça oturduğum yerden zıplıyorum dedim ayağı falan çıkıcak heralde. Bacaklarımı kapatıyorum çıkmasın diyegöbeğe vursa daha rahatmış. biraz öksüreyim falan da belki pozisyon değişir
Bir de instagramda tatlı börek tarifleri çıkıyor sürekli, senin gibi gidip uyumaya çalışıyorum hemenKanka böyle saçma saçma şeyler geçiyor o sırada gözümün önünden
Hmm düzelir inşallah sen yinede stres yapma bazen hamilelikte hormonlar falan yükselebiliyorTekrarlamadan hiç bahsetmedi canım ben çıktım doktordan diyetisyene yönlendirdi. 12 den sonra hiç yemedim evet uzun süre aç kalmıştım. Akşam yemeğimi sanırım 19:00 da yemiştim sonrası çay vs.
Ben bir tane banyo seti aldım canım onun içinde bir tane başa geçirmeli havlular oluyor ya başı da örtük oluyor ondan var bir tane de beli kuşaklı bornoz varAnalarrr banyo havlusu kaç tane alayımmm
Benim kızım olsaydı Lavinya koyacaktım canım :)kızlar ben hala kız ismini netleştiremedim yardım edinn sizin zevkinize güveniyorum
Benim göğüslerimde fibrokistler var. Takipliydim ama bir değişiklik yok diye 2 yıldır gitmiyordum doktoruma. Radyoloji uzmanında takipliyim ben. Tedaviyle hamile kalınca sanıyorum 13. haftada gittim. Endişelendim çünkü göğüslerim birden ağızıma girecek kadar büyümüştü. Tabi doktora gittiğimde doktor şok oldu. 7 aylık hamile göğüsü var sende dedi. Hatta koltuk altımda acı vardı onun için de gitmek istemiştim. Meğer koltuk altımdaki yalancı işlevsiz memeymiş ama içinde süt kanalları bile varmış. O yüzden sızı yapıyormuş. Ve memelerimdeki fibrokistlerin hepsi neredeyse 2 katına çıkmış. Büyümeleri gebelikte normal karşılıyoruz dedi. Bir tanesi balık gibi çekli vardı 1 büyük yuvarlağa yapışık iki küçük yuvarlak sırf bunun için 3 ay sonra takibe gel bakalım demişti.Selam arkadaşlar, hepimize sağlıklı bir hamilelik, doğum ve lohusalık süreci diliyorum.Acaba hamileliğe yakın zamanda ya da hamilelik sırasında meme ultrasonu yaptıran ya da komplike kist takibi olan var mıdır? Hamilelikte basit kistler sanırım komplike gibi de görünebiliyormuş bilgisi ya da deneyimi olan var mı? Ben de 21 haftalık hamileyim de
Normal kahvaltı bile yaparken ilk şekerli şeyle başladığında şeker farklı çıkıyormuş, ben beyaz ekmek yediğimde şekerim daha yüksek oluyor ki zaten pogaca da beyaz undan yapıldığı için ani şeker yükselmesine ve hızlı düşmesine sebep oluyor yani sonucu etkilemiştir bence en azından diyete yönlendirdi kontrol sağlanır bende beni şeker yüklemeden sonra göndereceğini düşünüyorum sağlıklı süreç işlesinde insülin kullanmadan diyetle hallolsun önemli olan oKızlar Tokluk vermeden önce bi tane açma yedim çay içtim doydum sabah sabah başka bişey yemedim bu farkeder mi peki ?
Ay arkadasım ben ne tatlı yerım ne yaglı yerım bende nasıl cıkıyo yaSende bişey çıkmaz diye tahmin ediyorum kuzum. Sen amniyosentezle hakkını kullandın artık başka strese gerek yok
Canım diyetisyene gitmen gerekli benimde ilk baslarsa senin degerlerinden az düşük gelmisti kan sonuçlarım, daha 10 12 haftalar civariydi galiba. O zamandan beri gebelik diyabeti ile savas halindeyim. Dikkat etmezsem hemen yukseliyor. Benide diyetisyene gönderdi. Bende baya dikkat etmeye basladim o zamandan beri.Tekrarlamadan hiç bahsetmedi canım ben çıktım doktordan diyetisyene yönlendirdi. 12 den sonra hiç yemedim evet uzun süre aç kalmıştım. Akşam yemeğimi sanırım 19:00 da yemiştim sonrası çay vs.
Galiba hepimiz diyet yapacağızAy arkadasım ben ne tatlı yerım ne yaglı yerım bende nasıl cıkıyo ya
Ay valla zaten bende cıkmaz dıye uzattım hep yanı sok oldum yıneGaliba hepimiz diyet yapacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?