Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Diyetisyenin söyleyeceklerini özetle söyledi gerçekten bunlara dikkat edince iyi hissediyor insan bende de şekerle ilgili sıkıntı çıkınca senin söylediklerine dikkat ettim öyle ani ataklar veya yemek sonrası tuhaf sıcak basması falan olmadı beni korkutan son 3 ay herkes hep birşeyler yiyordum diye anlatıyor onda nasıl çözüm bulurum bilmiyorum

Merhaba gecmis olsun. Bence diyetle halledersin. Benimde böyle başladı diyet sürecim ilk haftalardan beri diyete uygun besleniyorum.
Ama uğraşınca sonuc elde ediliyor. Zaten sonuc vermiyorsa diyetle o zaman insülin baslanmasi gerekiyor. Benim doktorumda bana 10 gün vermisti. 10 günün sonunda duzelmezse direkt insülin baslayacagiz demisti ama toparlamistim diyetle. Başarırsın

Ay arkadasım ben ne tatlı yerım ne yaglı yerım bende nasıl cıkıyo ya
Kız sen bide zayifsin. Yemiyorsan da yüksek cikabiliyor demek ki. Iste doktorlarin dedigi bu, bizim 20li haftalardan sonra vucudumuz ekstra seker üretiyor çünkü bebislerimize gidiyor yediklerimiz. Seninki tam ornek olmus.

Çok şükür bi tansiyon bi şeker yüklemesinden korkuyordum zaten ama burda doktorların strese sokmaması çok güzel.yani evet bi türk gözü gibi olmayacak ama bakalım çekikliğini doğunca görürüz aynen sağlıkla gelsinler

İlk yaptırdığında açlık ölçüldü demi canım o zaman benim açlıkta yüksekmiş. Diyetisyenle umarım biraz da olsa düzene girer
Evet canım açlık da 70-100 arası olması gerekiyor. Ama tokluk için açma da yükseltir. Aşırı bir yükseklik yok yine de. Beyaz un, beyaz şeker bunları kes ve öğünlerine mutlaka ayran, yoğurt gibi süt ürünleri ekle

Canım açlık yüksek ama tokluktan emin olamadım. Doktorun gerekli görmüş demekki boyun eğmek lazım napalim

biz akşam olmadan sayfa sayısı olarakda kasım grubunu geceriz sabahtan beri ne cene var bizde kızlar hahahahah adminim memnunmusun bizlerle annabelica
Çok memnunum sayfa sayısından ziyade tartışma yok herkes samimi sıcak bir ortamımız var daha ne isteyeyim

Kuzum doktorum söyledi 12 den sonra yeme içme yok diye. Benim zaten uyku düzenim bozuldu sizde nasıl durumlar bilmiyorum ama gece çok susadım yinede içmedim bugün çok yorucu geçti. O kadar çok yorgunum ki anlatamam sabah 9dan beri hastanedeyim

Aynen canım tam olarak bunlari söylüyor diyetisyenler de.
Dikkat etmek gerekiyor çünkü şeker yükseldikçe bebek irilesiyor veya bebegin icinde oldugu su artiyor bebegin gelisimi geri kaliyor. Bu iki seçenekte oldukca istenmeyen seyler hamilelikte. Ben bunlari cok onceden beri bilip ogrendigim icin o yüzden sıkı diyet yaptim hep.
Oysa bende isterdim herseyi yiyebilmeyiii
Istahimi dogum sonrasina sakliyorum ben artik
Kuzu son aylarda iştah açılıyormus evet ama ben mesela simdi istahim acikta olsa galiba alistigim icin bu diyetli beslenmeye, peynir domates salatalik cubuk kraker bugday patlagi gibi seylee yiyorum o acikma hallerinde. Napim yine kötünün iyisi diyorum

Geçmiş olsun, umarım gerek kalmaz insüline

Aşkım çok belli, türk genleri kore genini bastıracağını düşünmüyorum ama böyle hem büyük hem çekik olur bayılıyorum bu bebeklere baksan wp koleksiyonum var
Ayy bu kıza ben de bayılıyorum baak hattaaaa kırmızı elbiseli direkt benim

Eklentiler

• IMG_7371.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 16
Diyet şimdi daha da zor olacak gerçekten bebekler bizi yiyip büyüyorlar sanki öyle bir açlık

Yaa o zaman hareketlerini de çok net hissetmiyorsundur dimi? Süprizli olmasıda güzel bence ya
Hissediyorum canım ama beklediğimden biraz daha geç hissettim sadece. Büyüdükçe net şekilde hissediyorum artık

Onlar bizim burnumuzdan olsun diye masaya yatıyorlar ama gözlük takınca falan durmuyor ama o kötü onların
Ayy kıyamam yaa üzüldüm
Evet sıcaklardan hiçbir şey yapılmıyor cidden yaa hamilelikte canının çektiği şeyi yemek mübahtır afiyet bal olsun
Diyet şimdi daha da zor olacak gerçekten bebekler bizi yiyip büyüyorlar sanki öyle bir açlık
Ay bunu bana doktorum ilk trimesterda demişti çocuk seni yiyip bitirdi diye gerçekten biz fazla endişeleniyoruz bebek her türlü besleniyor, yeter ki anne nefes alsın

Dahiliye beni endokrinolojiye gönderdi. O da sonuç çok kötü değil şeker takibine de gerek yok dedi. Diyetisyen+günde 1 saat yürüyüş. 2 hafta sonra açlık tokluk bakalım yine dedi. Sonuç kötü gelirse o zaman tekrar değerlendiririz dedi. Diyetisyen de ölüm fermanı gibi bişey verdi elime. Acıkmazsın bunları yersen diyor. Hadi canım yeme beni dicektim

İşte bebek bizi yerken biz de bişeyler yemek istiyoruz da diyet nasıl olcak bilmiyorum o sırada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…