- 1 Nisan 2025
- 911
- 1.318
- 28
- 25
- Konu Sahibi annabelica
-
- #30.921
Vallahı cok saskınım ama diyet dedı yapacak bısey yok anlamadım kı dıyet dedıgı dw benım normal beslenmem yanı.Kız sen bide zayifsin. Yemiyorsan da yüksek cikabiliyor demek ki. Iste doktorlarin dedigi bu, bizim 20li haftalardan sonra vucudumuz ekstra seker üretiyor çünkü bebislerimize gidiyor yediklerimiz. Seninki tam ornek olmus.
Ay anlamadım hıcbısey benKızlar şekerde çuvalliyoruz yaa çok şaşkınım içecekler mi bozuldu noldu
Canım inanır mısın aylar sonra ilk kez tatlı yedim o da dün waffle yedim öyle çok şerbetli bi tatlı da değil. Ekmeğim kepek ekmeği 19:00 dan sonra asla yemek yemem. Nasıl yüksek çıkar anlam veremedimKızlar şekerde çuvalliyoruz yaa çok şaşkınım içecekler mi bozuldu noldu
Burda olsaydıda bir birimize atsaydık ha bireAyy bu kıza ben de bayılıyorum baak hattaaaa kırmızı elbiseli direkt benim
Ay bende tırstım şimdiVallahı cok saskınım ama diyet dedı yapacak bısey yok anlamadım kı dıyet dedıgı dw benım normal beslenmem yanı.
Temiz sonuçlar gelsin inşallah. Ben de işte hamilelik öncesi gitmiştim en son 2 seneye yakın zaman geçti, basit kistler var dendiği için ben de çok üstünde durmadım. Hamilelikte hem çok hassasiyet olunca hem değişimler bir gideyim dedim komplike kist bahsi geçti doktor da olumsuz konuşmadı aslında ama yeni olduğu için 3 ay sonra tekrar bir bakalım dedi. Olumlu haberler alalım içimiz rahat etsinBen bir tane banyo seti aldım canım onun içinde bir tane başa geçirmeli havlular oluyor ya başı da örtük oluyor ondan var bir tane de beli kuşaklı bornoz var
Benim kızım olsaydı Lavinya koyacaktım canım :)
Benim göğüslerimde fibrokistler var. Takipliydim ama bir değişiklik yok diye 2 yıldır gitmiyordum doktoruma. Radyoloji uzmanında takipliyim ben. Tedaviyle hamile kalınca sanıyorum 13. haftada gittim. Endişelendim çünkü göğüslerim birden ağızıma girecek kadar büyümüştü. Tabi doktora gittiğimde doktor şok oldu. 7 aylık hamile göğüsü var sende dedi. Hatta koltuk altımda acı vardı onun için de gitmek istemiştim. Meğer koltuk altımdaki yalancı işlevsiz memeymiş ama içinde süt kanalları bile varmış. O yüzden sızı yapıyormuş. Ve memelerimdeki fibrokistlerin hepsi neredeyse 2 katına çıkmış. Büyümeleri gebelikte normal karşılıyoruz dedi. Bir tanesi balık gibi çekli vardı 1 büyük yuvarlağa yapışık iki küçük yuvarlak sırf bunun için 3 ay sonra takibe gel bakalım demişti.
10 gün sonraya randevum var ve korkmaya başladımKızlar şekerde çuvalliyoruz yaa çok şaşkınım içecekler mi bozuldu noldu
Hayır canım öyle bir rahatsızlık vermiyor sadece tekmeleri pat pat alt karnımda vajinaya doğru hissediyorum.Yaaaaa demekki öyle rahatlar ama hapşursam fırlayacak gibi. Maşallah kız uzunmuş da, eğilince korkuyorum ben yaa bişey olacak diye sende de öyle oluyor mu
Yan bizim için en rahatı bu haftalarda ama sıkca dönebilirmişte şimdi böyle 1 saat sonra yan olur dedi ama olmadı hissediyorumBende bazen altta hissediyorum hareketlerini ama böyle belli saniye aralıkla ritmik oluyor o zaman sanırım hıçkırık tutuyormuş ondan öyle hissediyormuşuz ama ben bugün kontrole gittiğimde konumu baş sağda ayaklar solda popo ve sırt kısmı aşağıdaymış yatay duruyor yani ama ben sağ sol alt üst heryerde hissediyorum hareketi çoğunluk sol ve altta tabi.
Biraz boğazını dut demis sanaDahiliye beni endokrinolojiye gönderdi. O da sonuç çok kötü değil şeker takibine de gerek yok dedi. Diyetisyen+günde 1 saat yürüyüş. 2 hafta sonra açlık tokluk bakalım yine dedi. Sonuç kötü gelirse o zaman tekrar değerlendiririz dedi. Diyetisyen de ölüm fermanı gibi bişey verdi elime. Acıkmazsın bunları yersen diyor. Hadi canım yeme beni dicektim
Ay seninki daha değişikVallahı cok saskınım ama diyet dedı yapacak bısey yok anlamadım kı dıyet dedıgı dw benım normal beslenmem yanı.
Biz bozulmuşuz benceKızlar şekerde çuvalliyoruz yaa çok şaşkınım içecekler mi bozuldu noldu
Canım, aç veriyorsun. Icecegi icip 1 saat sonra bir daha veriyorsun. Sonuclari doktorun yorumluyor.Kızlar şeker yüklemesi yapanlar bu işlemler toplam kaç saat oyalıyor bizi hastanede ??
Bu saatten sonra bizi iade de almazlar
Ankastremi coşturdunYaaaaa demekki öyle rahatlar ama hapşursam fırlayacak gibi. Maşallah kız uzunmuş da, eğilince korkuyorum ben yaa bişey olacak diye sende de öyle oluyor mu
Tmm canım sağol yetişmezse öyle yaparımCanım, aç veriyorsun. Icecegi icip 1 saat sonra bir daha veriyorsun. Sonuclari doktorun yorumluyor.
Doktorunla mesajlasiyorsan evden sonuclari konuşursun beklemene gerek kalmaz hastanede
Ne zaman gideceksin sen şeker yüklemesine kuzuTmm canım sağol yetişmezse öyle yaparım
İyi bari ben ilk hareketler neye benziyor araştırırken önde olanlar geç yada daha hissedebilir diye okumuştum o yüzden sordum canım. Hemen aralık gelsede sağlıcakla doğursakHissediyorum canım ama beklediğimden biraz daha geç hissettim sadece. Büyüdükçe net şekilde hissediyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?