Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Kız sen bide zayifsin. Yemiyorsan da yüksek cikabiliyor demek ki. Iste doktorlarin dedigi bu, bizim 20li haftalardan sonra vucudumuz ekstra seker üretiyor çünkü bebislerimize gidiyor yediklerimiz. Seninki tam ornek olmus.
Vallahı cok saskınım ama diyet dedı yapacak bısey yok anlamadım kı dıyet dedıgı dw benım normal beslenmem yanı.

Kızlar şekerde çuvalliyoruz yaa çok şaşkınım içecekler mi bozuldu noldu
Canım inanır mısın aylar sonra ilk kez tatlı yedim o da dün waffle yedim öyle çok şerbetli bi tatlı da değil. Ekmeğim kepek ekmeği 19:00 dan sonra asla yemek yemem. Nasıl yüksek çıkar anlam veremedim

Temiz sonuçlar gelsin inşallah. Ben de işte hamilelik öncesi gitmiştim en son 2 seneye yakın zaman geçti, basit kistler var dendiği için ben de çok üstünde durmadım. Hamilelikte hem çok hassasiyet olunca hem değişimler bir gideyim dedim komplike kist bahsi geçti doktor da olumsuz konuşmadı aslında ama yeni olduğu için 3 ay sonra tekrar bir bakalım dedi. Olumlu haberler alalım içimiz rahat etsin

Yaaaaa demekki öyle rahatlar ama hapşursam fırlayacak gibi. Maşallah kız uzunmuş da, eğilince korkuyorum ben yaa bişey olacak diye sende de öyle oluyor mu
Hayır canım öyle bir rahatsızlık vermiyor sadece tekmeleri pat pat alt karnımda vajinaya doğru hissediyorum.

Yan bizim için en rahatı bu haftalarda ama sıkca dönebilirmişte şimdi böyle 1 saat sonra yan olur dedi ama olmadı hissediyorum

Kızlar şeker yüklemesi yapanlar bu işlemler toplam kaç saat oyalıyor bizi hastanede ??

Biraz boğazını dut demis sana
Bence şekeri yüksek çıkan herkese bunu diyecekler kuzum. Diyetle kontrol edilir seviyelerde cogu kisininki. Dert etmeyin analar bizler nelerin üstesinden geldik

Vallahı cok saskınım ama diyet dedı yapacak bısey yok anlamadım kı dıyet dedıgı dw benım normal beslenmem yanı.
Ay seninki daha değişik sen bolca su ic asko. Suyla vucuttaki sekeri atarsin.
Ekmekte beyazdan tam bugdaya gecmek güzel olur.
Meyve azalt. Ve meyve yediginde yaninda yogurt kefir süt biseyler ye ic. Daha normallesir.

Kızlar şeker yüklemesi yapanlar bu işlemler toplam kaç saat oyalıyor bizi hastanede ??
Canım, aç veriyorsun. Icecegi icip 1 saat sonra bir daha veriyorsun. Sonuclari doktorun yorumluyor.
Doktorunla mesajlasiyorsan evden sonuclari konuşursun beklemene gerek kalmaz hastanede

Hissediyorum canım ama beklediğimden biraz daha geç hissettim sadece. Büyüdükçe net şekilde hissediyorum artık
İyi bari ben ilk hareketler neye benziyor araştırırken önde olanlar geç yada daha hissedebilir diye okumuştum o yüzden sordum canım. Hemen aralık gelsede sağlıcakla doğursak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…