Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Bıktım yemin ederim hastanelerden benim enfeksiyon 14 doz iğneye rağmen bitmemiş ishal halsizlik devam ediyor ama ekstra tedavide vermedi dr zaten bende istemiyorum artık psikolojim bozuldu iğne ilaç dedim.e coli bakterisi 2 haftada anca temizlenir dedi bol su ile atmaya çalışcam bakalım. oğlumda hiç başıma hastalık gelmemişti başım Bile ağrımamıştı diyorum ama onda çalışıyordum evden işe işten evdeydim bunda çok fıtırdadım 6 7 şehir gezmişim denizi tatili,köyü fazla gezdim başıma iş açtım

Of evet bide benim aklıma düşeni o an yemem lazım öyle huyum var yani yemezsem yiyene kadar aklımda oluyor ama kilo problemi de yükleniyor

Yan bizim için en rahatı bu haftalarda ama sıkca dönebilirmişte şimdi böyle 1 saat sonra yan olur dedi ama olmadı hissediyorum
Evet hala hareket alanları olduğu için dönebiliyorlarmış ama ben bazen döndüğünde hissediyorum gibi tekme gibi değilde bi uçtan bi uca bişey dokunuyomuş gibi değişik bi his

Ay seninki daha değişik sen bolca su ic asko. Suyla vucuttaki sekeri atarsin.
Ekmekte beyazdan tam bugdaya gecmek güzel olur.
Meyve azalt. Ve meyve yediginde yaninda yogurt kefir süt biseyler ye ic. Daha normallesir.
Askım ben hergun kefir ıcıyorum ypgurt yıyorum ekmek 5 senedır yemıyorum yaa tam bugday bıleee neyse artık

Evet hala hareket alanları olduğu için dönebiliyorlarmış ama ben bazen döndüğünde hissediyorum gibi tekme gibi değilde bi uçtan bi uca bişey dokunuyomuş gibi değişik bi his
Bende hissediyorum daha sert oluyor öyle olunca :) yayla gibi şimdilik yakında sıkışacaklar

Biz sana az gez dedikk birsey olmaz canim bol su ile atlatirsin. Doktorun bitkisel takviye onerisinde bulunur belki bir sor bu konuyu.
Pazartesi kuzum biraz düzelmeyi bekledim düne kadar kusuyordum zaten şeker i hiç kaldıramazdım
Bencede düzel kuzu. Önce daha iyi ol da sonra verirsin şeker testini

Askım ben hergun kefir ıcıyorum ypgurt yıyorum ekmek 5 senedır yemıyorum yaa tam bugday bıleee neyse artık
Ay bacım seninki daha zor. Ben beyaz ekmek sekerli icecek paketli gida bunlardan yukseliyordu seker. Sen bunlari da yemiyorsan dikkat et yine de yaa

Biz sana az gez dedikk birsey olmaz canim bol su ile atlatirsin. Doktorun bitkisel takviye onerisinde bulunur belki bir sor bu konuyu.

Bencede düzel kuzu. Önce daha iyi ol da sonra verirsin şeker testini
Bugün enfeksiyon dr una gözüktüm o birşey demedi ama kendi dr uma sorayım dut kurusunun çayı iyi gelirdi enfeksiyona ama içilir mi hamilelikte acaba birde kızılcık gerçi onuda bulamam şimdi

Bugün enfeksiyon dr una gözüktüm o birşey demedi ama kendi dr uma sorayım dut kurusunun çayı iyi gelirdi enfeksiyona ama içilir mi hamilelikte acaba birde kızılcık gerçi onuda bulamam şimdi
Canım seker testinden önce dut kurusuna başlaman sekeri yukseltir aklinda olsun. Diyet listemde yasak olan meyvelerden biri bayıldığım dut iken bu sene agzima sürmedim mesela aklinda olsun
Kızılcık takviyeleri varmis iste doktoruna sorarsan hamilelikte kullanilabileni varsa verir sana

10 gün sonraya randevum var ve korkmaya başladım
Bence şimdiden yediklerine biraz dikkat et canım meyveyi çok yiyorsan onu yarıya düşür şekerli içecek içiyosan da gün atlayarak içmeye çalış ( gerçi ben birer gün arayla yarım bardak kola içiyordum ama ) yemek sonrası tatlı falan yiyorsan onu da bir süre kesip suyu çok içmeye çalış bende çok korkuyordum yüksek çıkabilir diye çünkü tiroid de sürekli kontrol edildiği için doktor şeker alımına dikkat et biraz sınırda gibi ilerde yüksek çıkabilir demişti tatlıyla zaten aram yok ama diğerlerine hep dikkat ettim aslında günde sadece bi meyve, şekerli soğuk bişeyler içiyorsam evde kendim hazırladım şekerini çok çok seyrelterek falan. Bugün ölçüldü çok şükür yüksek çıkmadı.

İyisi mi ben diyete başlayayım şeker yüklemesi için ihaleye fesat karıştırma gibi oluyor ama 2 3 gün ekmek yemeyeyim sonra yerim Türk aklı

Bende hissediyorum daha sert oluyor öyle olunca :) yayla gibi şimdilik yakında sıkışacaklar
Evet ben hiç bebek kaç cm olmuş sormak aklıma gelmedi bugün doktorda hep söylüyordu normalde konu karıştı heralde biz soru da sorunca. Evet bende bazen taş gibi sertlik hissediyorum bide bu aralar sağ kaburgam batıyor gibi oluyor baya büyümüş heralde 1 kilo 3gram olmuş 26. Haftadayım şuanda

Ya aslında bu hamileliğimde hiç bir şeye şaşırmamayı öğrendim ilkinden o kadar farklı ki beyaz ekmek harici şekerimi yükseltecek bir şey canım istemediğinden yemiyordum ama ekmeğide azaltayım bari ne yapayım zayıf hamile kaldım 2 kg almışım yine de belli olmaz güvenim kalmadı darısı başıma valla ya tavsiyelerin için çok sağol canım

İyisi mi ben diyete başlayayım şeker yüklemesi için ihaleye fesat karıştırma gibi oluyor ama 2 3 gün ekmek yemeyeyim sonra yerim Türk aklı
Ihaleye fesat karistirma mi
Balım çok fazla da rutinini bozmaa bence tek yapacagin sekerli icecekten hamilelikte uzak durmak ✔
Bide imkanin varsa kalan hamileligini beyaz ekmeksiz geçirmen. Her sekilde kendimizi koruyalim. Bak en zayıf kızlarda bile yüksek cikti senin kg durumlari nasildi unuttum ama

Ay maşallah senin ki baya büyümüş 35 36 cm vardır bence

Bende yaptırsam mı acaba doktorum şart koşmadı yaptırmak istiyorsan aç karnına haftaya gel dedi

Sen yine durmazsın birazcık can gelsin sana, hemen vın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…