- Konu Sahibi annabelica
-
- #30.961
Yani ekmek de yükseltiyor olabilir tam tahıllılardan tüket istersen bir süre. Ben ekmek çok nadir yiyorum haftada bir belki onda da genelde evde kendim küçük lavaş gibi yapıyorum ( bulunduğum ülkede bizim usul ekmek olmayıp bütün ekmekler tatlı olunca yeme şansımda olmuyor). Ay çok imreniyorum zayıf hamile kalıp az kilo alanlara son kontrolden beri 4 kilo almışımYa aslında bu hamileliğimde hiç bir şeye şaşırmamayı öğrendim ilkinden o kadar farklı kibeyaz ekmek harici şekerimi yükseltecek bir şey canım istemediğinden yemiyordum ama ekmeğide azaltayım bari ne yapayım zayıf hamile kaldım 2 kg almışım yine de belli olmaz güvenim kalmadı darısı başıma valla ya tavsiyelerin için çok sağol canım
Bende 850-900gr civarı bekliyorum araştırıyorum falan doktora hatta fazla mı almış dedim yok en az dediğin aralıkta oluyor ama haftasına göre 1 kilo olması normal dedi 35-36 yoktur yaAy maşallah senin ki baya büyümüş35 36 cm vardır bence
Yok tövbeeeSen yine durmazsınbirazcık can gelsin sana, hemen vın
Min 50 cm oluyorlar şimdi boyları önde gidiyor sonra o biraz duraklıyor kilo almaya başlıyorlarBende 850-900gr civarı bekliyorum araştırıyorum falan doktora hatta fazla mı almış dedim yok en az dediğin aralıkta oluyor ama haftasına göre 1 kilo olması normal dedi 35-36 yoktur yadoğarken kaç cm doğuyorlar zaten ne bileyim hulk mu bu
Canım öncelikle monitörlü bir model olmasını istedik bu aşamada wewell motorola hubble vardı. Fiyatlar aşağı yukarı aynı hubble hem wifi hem kızılötesi bağlantısı ve gece görüş kalitesi açısından daha iyi hem monitörü diğer modellerden daha büyük hem de sağ sol yukarı aşağıya ekrandan kamera yönetiliyor. Isı ölçer çift yönlü konuşma 300mt menzili veree içerisinde ninniler varKamera ben de arıyorum. İlk bebişte çok ihtiyaç duymamıştım ama şimdi ikisini aynı odada bırakınca aklıma korkunç senaryolar geliyorbunu tercih etme sebebin ne canım kısaca özetlesene
Evet cnm dikkat edeyim ben rutin hep yürüyüş yapıyordum 45 dk ama hastalık düzenimi çok bozdu halimde yok zaten ilk haftalarda 2 3 kg almıştım sonra onuda verdim kiloluyum o yüzden hep dikkat ettim 85 im şuan öylede hamile kalmıştım zatenIhaleye fesat karistirma mi
Balım çok fazla da rutinini bozmaabence tek yapacagin sekerli icecekten hamilelikte uzak durmak ✔
Bide imkanin varsa kalan hamileligini beyaz ekmeksiz geçirmen. Her sekilde kendimizi koruyalim. Bak en zayıf kızlarda bile yüksek cikti senin kg durumlari nasildi unuttum ama
VallaDiyet listesi sana daha kalorili gelmiştir
Aylardır yemediğin tatlıyı şeker testinden bir gün önce yemen çok iyi olmuş sjjssj şaka bir yana kepek ekmeği yerine tahıllı tüket bence çünkü kepek ekmeğinin beyazdan pek farkı yokCanım inanır mısın aylar sonra ilk kez tatlı yedim o da dün waffle yedim öyle çok şerbetli bi tatlı da değil. Ekmeğim kepek ekmeği 19:00 dan sonra asla yemek yemem. Nasıl yüksek çıkar anlam veremedim
Yeğenlerimin kilosunu hatırlıyorumda hani boyları hiç aklımda kalmamış benimde ilk olunca çok bilmiyorum tabi o zaman vardır heralde dediğin kadarMin 50 cm oluyorlar şimdi boyları önde gidiyor sonra o biraz duraklıyor kilo almaya başlıyorlar
Tam buğday tüketiyorum bir dilim her gün kahvaltıdaAylardır yemediğin tatlıyı şeker testinden bir gün önce yemen çok iyi olmuş sjjssj şaka bir yana kepek ekmeği yerine tahıllı tüket bence çünkü kepek ekmeğinin beyazdan pek farkı yok
Hahahaha kız güldürdün beniAnkastremi coşturdun
Zaten bana egilmek yasak ama artik bu dedigini düşünüp hic egilemem
Ay ben biraz eğilince bebek içerden tıklatıyo sanki ne zaman eğilip bişey yapsam kıpırdanmaya başlıyo sıkıştım dur napıyon der gibiHahahaha kız güldürdün beniolsun sana yasaksa eğilme zaten karnımı eğince bebeğim de katlanacak sıkışacak diye eğilirken korkuyorum napıyım yaaa
Ahahhaha çözüm güzel kalorisi düşük şeylerden devam bende doğum sonrasına sakladığım şeyler varAynen canım tam olarak bunlari söylüyor diyetisyenler de.
Dikkat etmek gerekiyor çünkü şeker yükseldikçe bebek irilesiyor veya bebegin icinde oldugu su artiyor bebegin gelisimi geri kaliyor. Bu iki seçenekte oldukca istenmeyen seyler hamilelikte. Ben bunlari cok onceden beri bilip ogrendigim icin o yüzden sıkı diyet yaptim hep.
Oysa bende isterdim herseyi yiyebilmeyiii
Istahimi dogum sonrasina sakliyorum ben artik
Kuzu son aylarda iştah açılıyormus evet ama ben mesela simdi istahim acikta olsa galiba alistigim icin bu diyetli beslenmeye, peynir domates salatalik cubuk kraker bugday patlagi gibi seylee yiyorum o acikma hallerinde. Napim yine kötünün iyisi diyorum
Hayır hayır tam buğday mükooTam buğday tüketiyorum bir dilim her gün kahvaltıdatam tahıllıyamı geçeyim
Kuzu çünkü teste gireceğimi bilmeden yedim sonra randevuma gitmiştim bilsem yemezdimAylardır yemediğin tatlıyı şeker testinden bir gün önce yemen çok iyi olmuş sjjssj şaka bir yana kepek ekmeği yerine tahıllı tüket bence çünkü kepek ekmeğinin beyazdan pek farkı yok
Zaten demirden muzdaripizHayır hayır tam buğday mükoosiyez, çavdar gibi tahıl ekmekleri de olabilir ama kepek ekmeğinde fitik asit diye bir şey oluyor o da demir emilimini azaltıyor özellikle hamilelikte hiç gerek yok böyle bişeye birde zaten çoğu kepek ekmeği beyaz una kepek karıştırılarak yapılıyor bir anlamı yok yani
Benim de bu ayın 20sinde kontrolüm var şeker yükleme yaparız demişti ben istemediğimi söyleyince o zaman şu tahlilleri yaptır gel ona göre bakarız dedi her dr farklı demek ki.Kızlar şekerde çuvalliyoruz yaa çok şaşkınım içecekler mi bozuldu noldu
Bence şeker testine bi bak eğer yüksek çıkmazsa yemeye devamZaten demirden muzdaripizbirde ekmekle eksiltmeye gerek yok
Kanka onuda yememde normalde ama söylemesi ayıp kahve dünyasının fındık kremasına sardım bu araonunla yiyorum, hiç hoş değil bu durum ama bırakıcam
Aşkım bir hafta sonra dedi salı gittiğim, önümüzdeki hafta içinde verecem bende şeker testini. Randevu falan almaya gerek yok direk gelip verebilirsin dediler o yüzden gün belirlemedikBence şeker testine bi bak eğer yüksek çıkmazsa yemeye devamgerçi beslenme tavsiyelerini ben vermesem daha iyi ya normalde de sezgisel besleniyorum ben çok tavsiye verecek kişi değilim senin test ne zamandı bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?