Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Hahahaha kız güldürdün beni olsun sana yasaksa eğilme zaten karnımı eğince bebeğim de katlanacak sıkışacak diye eğilirken korkuyorum napıyım yaaa
Ya benimde aklima soktun simdiii dogru mantikli geldi su an bebegin kese içinde oldugunu bizde biliyoruz arkadaslar bi dk
Ama iste ya canı acırsa oğlummmmm annemmmmm

Aşkım bir hafta sonra dedi salı gittiğim, önümüzdeki hafta içinde verecem bende şeker testini. Randevu falan almaya gerek yok direk gelip verebilirsin dediler o yüzden gün belirlemedik
Sen ne zaman vereceksin
Anladımm testi verip sonra telefonda görüşeceksiniz sonuçları o zaman.Bende 12sine randevu aldım muhtemelen o zaman veririm testi 1 hafta kaldı

Canım inanır mısın aylar sonra ilk kez tatlı yedim o da dün waffle yedim öyle çok şerbetli bi tatlı da değil. Ekmeğim kepek ekmeği 19:00 dan sonra asla yemek yemem. Nasıl yüksek çıkar anlam veremedim
Ben de nerdeyse hic tatlı yemedim gebelik boyunca. Bir gün kala kabak tatlısı yedim neyse diyetse diyet napalim katlanicaz

Dikkat etmek her zamn iyi olur canım iste bebisleri korumak amac zaten.
Kilon da normal almamissin sonucta. Onemli olan aşırı almamak. Birsey olmaz biraz yediklerine dikkat ederek ilerlersin.

Ahahhaha çözüm güzel kalorisi düşük şeylerden devam bende doğum sonrasına sakladığım şeyler var o içerdeki süreçte sağlıklı olsun ben süreci yönetirim yapacak birşey yok
Aynen öyle bebislerimiz saglikli olsunda varsin biz her istedigimizi yemeyelim ne olcakk. Doğumdan sonra ama bi 2 3 kilo alirim.ben yiyemediklerimi yiycem hep. Aralıkta dogum sonrasi o dondurmayi yiyecem arkadaşlar tutmayin beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…