- 16 Eylül 2024
- 6.499
- 6.097
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #30.981
Ya benimde aklima soktun simdiiiHahahaha kız güldürdün beniolsun sana yasaksa eğilme zaten karnımı eğince bebeğim de katlanacak sıkışacak diye eğilirken korkuyorum napıyım yaaa
Bu görüntü bende çıkmıyor ne yapmam lazım ki bende sizinkileri böyle görebileyim
1 dilim ekmeklen doyuyor musun sepide bacıTam buğday tüketiyorum bir dilim her gün kahvaltıdatam tahıllıyamı geçeyim
Anladımm testi verip sonra telefonda görüşeceksiniz sonuçları o zaman.Bende 12sine randevu aldım muhtemelen o zaman veririm testi 1 hafta kaldıAşkım bir hafta sonra dedi salı gittiğim, önümüzdeki hafta içinde verecem bende şeker testini. Randevu falan almaya gerek yok direk gelip verebilirsin dediler o yüzden gün belirlemedik
Sen ne zaman vereceksin
Evet kanka sonuçları whatsapptan atarsın dedi hoca. Senin gitmenimi beklesem önceAnladımm testi verip sonra telefonda görüşeceksiniz sonuçları o zaman.Bende 12sine randevu aldım muhtemelen o zaman veririm testi 1 hafta kaldı
yulaf yiyor musunuz ben haşlanmış yumurta sevmiyorum ama zeytin yağında yulafı biraz pişirip çırpılmış yumurta döküyorum ekmek falan gerek kalmıyor baya da tok tutuyor1 dilim ekmeklen doyuyor musun sepide bacı
1 dilim ekmeklen doyuyor musun sepide bacı
Ayyy kendi kuruntumu sana da aktardım aşko hakkını helal etYa benimde aklima soktun simdiiidogru mantikli geldi su an bebegin kese içinde oldugunu bizde biliyoruz arkadaslar bi dk
Ama iste ya canı acırsaoğlummmmm annemmmmm
Hangi görüntü aşkım tam olarakBu görüntü bende çıkmıyor ne yapmam lazım ki bende sizinkileri böyle görebileyim
Ben de nerdeyse hic tatlı yemedim gebelik boyunca. Bir gün kala kabak tatlısı yedimCanım inanır mısın aylar sonra ilk kez tatlı yedim o da dün waffle yedim öyle çok şerbetli bi tatlı da değil. Ekmeğim kepek ekmeği 19:00 dan sonra asla yemek yemem. Nasıl yüksek çıkar anlam veremedim
Milyonların aklındaki soruyu sordun1 dilim ekmeklen doyuyor musun sepide bacı
He ya
Şeker senden korksun endişe etme10 gün sonraya randevum var ve korkmaya başladım
Hürrem sen misinYa benimde aklima soktun simdiiidogru mantikli geldi su an bebegin kese içinde oldugunu bizde biliyoruz arkadaslar bi dk
Ama iste ya canı acırsaoğlummmmm annemmmmm
Dikkat etmek her zamn iyi olur canım iste bebisleri korumak amac zaten.Evet cnm dikkat edeyim ben rutin hep yürüyüş yapıyordum 45 dk ama hastalık düzenimi çok bozdu halimde yok zaten ilk haftalarda 2 3 kg almıştım sonra onuda verdim kiloluyum o yüzden hep dikkat ettim 85 im şuan öylede hamile kalmıştım zaten
Aynen öyleAhahhaha çözüm güzel kalorisi düşük şeylerden devam bende doğum sonrasına sakladığım şeyler varo içerdeki süreçte sağlıklı olsun ben süreci yönetirim yapacak birşey yok
İnşallah canımDikkat etmek her zamn iyi olur canım iste bebisleri korumak amac zaten.
Kilon da normal almamissin sonucta. Onemli olan aşırı almamak. Birsey olmaz biraz yediklerine dikkat ederek ilerlersin.
Bebekle ilgili yazıHangi görüntü aşkım tam olarak
Anlamadım
Hep kız çocukları mi övülecek bu gruptaHürrem sen misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?