Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
yulaf yiyor musunuz ben haşlanmış yumurta sevmiyorum ama zeytin yağında yulafı biraz pişirip çırpılmış yumurta döküyorum ekmek falan gerek kalmıyor baya da tok tutuyor
Kanka ben yulaf gevrek tövbeliyim, geçen sene 3 ay nerdeyse kahvaltıda gevrekle badem sütü içe içe en son bağırsaklarımda su toplaması olmuştu, Bt anjiyo bile çekildim düşün, canım çekiyor arada ama korkuyorum

Canım hiç suçlama kendini olacağı varsa oluyor. Geçecek inşallah şu an bebeğin iyi ya en önemlisi o. En kısa zamanda defolsun gitsin bakteriler de sinir etmesinler bizi

yulaf yiyor musunuz ben haşlanmış yumurta sevmiyorum ama zeytin yağında yulafı biraz pişirip çırpılmış yumurta döküyorum ekmek falan gerek kalmıyor baya da tok tutuyor
Yulaf qslinda hamileligimin başında tatli ihtiyaci geldiginde yiyordum kakao ile fln puding gibi yapip sekersiz sekilde. Ama sonra nolduysa yapmamaya basladim sen deyince hatirladim mutfaktaki dolapta duran yulafi

Aynen öyle bebislerimiz saglikli olsunda varsin biz her istedigimizi yemeyelim ne olcakk. Doğumdan sonra ama bi 2 3 kilo alirim.ben yiyemediklerimi yiycem hep. Aralıkta dogum sonrasi o dondurmayi yiyecem arkadaşlar tutmayin beni
Hak etmiş olacaksın bu çektiğin zorluklardan sonra dondurma sana iyi gelir rengarenk alır yersin

kanka evet o dilim ekmekte sadece üstüne bir şeyler sürmek için dengelemeye çalışıyorum tam buğday ekmekle şekeri
Yani o 1 dilim ekmek beni anca 15 dk tok tutar. Sonra yeniden sofra kurmakla ugrasamam kimse kusura bakmasin ilk zamanlar 2 3 dilimle kalkardim max. Simdi 4 5 ince dilim yiyorum en azzz. 1 dilim ne be
Milyonların aklındaki soruyu sordun bir oturuşta iki simit yiyen ben yarınki şeker testini geçersem mucize olur benim için kpss gibi bişey
Ya bırak bide seker testinden korkuyor sepide deli mi ne
Valla bende rahat yerim 1 pogaca 1 simit tek seferde. 2 kisilik yiyoz

Aaa geçmiş olsun ben 1 kaşık falan koyuyorum tok tutunca tavsiye edeyim dedim şuan düzenin var zaten inşallah şekerde çıkmaz düzenini bozmadan devam edersin

Kanka yukarda hiç bir şey yemeyen kızdan öyle çıkıncı bir elim ayağıma dolandı

Ya kızlar alakası yok bende gördük alakasızlıgını anlayın artık

Kızılötesi falan iyi biseye benziyor not aldım bakicam canım. Komando bebeler gözüm üstlerinde

Aaa geçmiş olsun ben 1 kaşık falan koyuyorum tok tutunca tavsiye edeyim dedim şuan düzenin var zaten inşallah şekerde çıkmaz düzenini bozmadan devam edersin
Kanka bir iki kaşık bir şey yapmaz zaten sen ye rahat rahat benimki tamamen pis boğazlığımdan oldu , her gün yenirmi bir çorba kasesi

sepide kızz en son korkacak kişisin sen
haha ben de doymam öyle yaaa, hamilelikten önce de 2 kişilik yiyordum ama çaktırmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…