- 23 Ekim 2024
- 4.613
- 7.330
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #31.001
Kanka ben yulaf gevrek tövbeliyim, geçen sene 3 ay nerdeyse kahvaltıda gevrekle badem sütü içe içe en son bağırsaklarımda su toplaması olmuştu, Bt anjiyo bile çekildim düşün, canım çekiyor arada ama korkuyorumyulaf yiyor musunuz ben haşlanmış yumurta sevmiyorum ama zeytin yağında yulafı biraz pişirip çırpılmış yumurta döküyorum ekmek falan gerek kalmıyor baya da tok tutuyor
Canım hiç suçlama kendini olacağı varsa oluyor. Geçecek inşallah şu an bebeğin iyi ya en önemlisi o. En kısa zamanda defolsun gitsin bakteriler de sinir etmesinler biziBıktım yemin ederim hastanelerden benim enfeksiyon 14 doz iğneye rağmen bitmemiş ishal halsizlik devam ediyor ama ekstra tedavide vermedi dr zaten bende istemiyorum artık psikolojim bozuldu iğne ilaç dedim.e coli bakterisi 2 haftada anca temizlenir dedi bol su ile atmaya çalışcam bakalım. oğlumda hiç başıma hastalık gelmemişti başım Bile ağrımamıştı diyorum ama onda çalışıyordum evden işe işten evdeydim bunda çok fıtırdadım 6 7 şehir gezmişim denizi tatili,köyü fazla gezdim başıma iş açtım
Tıp dünyası şaşkınAskım ben hergun kefir ıcıyorum ypgurt yıyorum ekmek 5 senedır yemıyorum yaa tam bugday bıleee neyse artık
Yulaf qslinda hamileligimin başında tatli ihtiyaci geldiginde yiyordum kakao ile fln puding gibi yapip sekersiz sekilde. Ama sonra nolduysa yapmamaya basladim sen deyince hatirladim mutfaktaki dolapta duran yulafiyulaf yiyor musunuz ben haşlanmış yumurta sevmiyorum ama zeytin yağında yulafı biraz pişirip çırpılmış yumurta döküyorum ekmek falan gerek kalmıyor baya da tok tutuyor
Hak etmiş olacaksın bu çektiğin zorluklardan sonra dondurma sana iyi gelir rengarenk alır yersinAynen öylebebislerimiz saglikli olsunda varsin biz her istedigimizi yemeyelim ne olcakk. Doğumdan sonra ama bi 2 3 kilo alirim.ben yiyemediklerimi yiycem hep. Aralıkta dogum sonrasi o dondurmayi yiyecem arkadaşlar tutmayin beni
Ne demek şehzade geliyorHep kız çocukları mi övülecek bu grupta
Çekilin uleynnn ERRRKEK ANASI GELDI
Yani o 1 dilim ekmek beni anca 15 dk tok tutar. Sonra yeniden sofra kurmakla ugrasamam kimse kusura bakmasinkanka evet o dilim ekmekte sadece üstüne bir şeyler sürmek için dengelemeye çalışıyorum tam buğday ekmekle şekeri
Ya bırak bide seker testinden korkuyor sepide deli mi neMilyonların aklındaki soruyu sordunbir oturuşta iki simit yiyen ben yarınki şeker testini geçersem mucize olur benim için kpss gibi bişey
Aaa evet kanka şimdi farkettim, sende niye çıkmıyor acaba, onun için özel bir şey yapmana gerek yok ki , bende hep görünüyor sizinkiBebekle ilgili yazı
AaaKanka ben yulaf gevrek tövbeliyim, geçen sene 3 ay nerdeyse kahvaltıda gevrekle badem sütü içe içe en son bağırsaklarımda su toplaması olmuştu, Bt anjiyo bile çekildim düşün, canım çekiyor arada ama korkuyorum
Kanka yukarda hiç bir şey yemeyen kızdan öyle çıkıncı bir elim ayağıma dolandıYani o 1 dilim ekmek beni anca 15 dk tok tutar. Sonra yeniden sofra kurmakla ugrasamam kimse kusura bakmasinilk zamanlar 2 3 dilimle kalkardim max. Simdi 4 5 ince dilim yiyorum en azzz. 1 dilim ne be
Ya bırak bide seker testinden korkuyor sepide deli mi ne
Valla bende rahat yerim 1 pogaca 1 simit tek seferde. 2 kisilik yiyoz
Hic sorun degil bebisim, varsa baska takıntısı kuruntusu olan lutfen bana yazsinAyyy kendi kuruntumu sana da aktardım aşko hakkını helal etgereksiz empati kuruyorum bazen yaaa
Ya kızlar alakası yok bende gördük alakasızlıgını anlayın artıkYani o 1 dilim ekmek beni anca 15 dk tok tutar. Sonra yeniden sofra kurmakla ugrasamam kimse kusura bakmasinilk zamanlar 2 3 dilimle kalkardim max. Simdi 4 5 ince dilim yiyorum en azzz. 1 dilim ne be
Benimkide cuma yaaaEvet kanka sonuçları whatsapptan atarsın dedi hoca. Senin gitmenimi beklesem önce
Kızılötesi falan iyi biseye benziyor not aldım bakicam canım. Komando bebeler gözüm üstlerindeCanım öncelikle monitörlü bir model olmasını istedik bu aşamada wewell motorola hubble vardı. Fiyatlar aşağı yukarı aynı hubble hem wifi hem kızılötesi bağlantısı ve gece görüş kalitesi açısından daha iyi hem monitörü diğer modellerden daha büyük hem de sağ sol yukarı aşağıya ekrandan kamera yönetiliyor. Isı ölçer çift yönlü konuşma 300mt menzili veree içerisinde ninniler var
Bir de bu modelin bi üstü var akşam avm ye gidicem üst modeli varsa onu yoksa bu modeli alıcam
Kanka bir iki kaşık bir şey yapmaz zaten sen ye rahat rahat benimki tamamen pis boğazlığımdan oldu , her gün yenirmiAaageçmiş olsun ben 1 kaşık falan koyuyorum tok tutunca tavsiye edeyim dedim şuan düzenin var zaten inşallah şekerde çıkmaz düzenini bozmadan devam edersin
Dimi amaa haketmis biri olarak dogumdan sonra masa donattırayim en iyisi benHak etmiş olacaksın bu çektiğin zorluklardan sonra dondurma sana iyi gelir rengarenk alır yersin
Yani o 1 dilim ekmek beni anca 15 dk tok tutar. Sonra yeniden sofra kurmakla ugrasamam kimse kusura bakmasinilk zamanlar 2 3 dilimle kalkardim max. Simdi 4 5 ince dilim yiyorum en azzz. 1 dilim ne be
Amin inşallah kuzum çok sağolCanım hiç suçlama kendini olacağı varsa oluyor. Geçecek inşallah şu an bebeğin iyi ya en önemlisi o. En kısa zamanda defolsun gitsin bakteriler de sinir etmesinler bizi
O zaman tedirgin yiyordum şimdi rahat yiyorsun yarasınnsepide kızz en son korkacak kişisin sen
haha ben de doymam öyle yaaa, hamilelikten önce de 2 kişilik yiyordum ama çaktırmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?