Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Ne demek şehzade geliyor o değilde sünneti ne yapacaksınız doğumda yaptır kuzum
Ne sandınız sünnet annesi olup düğün yapcam ben şehzadem geliyor kolay mi
Oy bebegim benim sağlıkla gelsin de inşallah ben onun güzel suratını yerim

Bide sünnet cikarma başıma dur ya
Zaten kv daha hamile bile degilken bebisimiz olunca erkek olursa guzelbi sünnet düğünü yapariz fln diyordu bi bakıştık o esnada ama yok canim yaaa dedim sadece üstünde durmadim

Ama 6 aydan önce yaptiririz galiba. Bana kalsa büyüyünce kendi karar versin aman banane onun bedeni. Ama iste oyle olmuyor

Yulaf qslinda hamileligimin başında tatli ihtiyaci geldiginde yiyordum kakao ile fln puding gibi yapip sekersiz sekilde. Ama sonra nolduysa yapmamaya basladim sen deyince hatirladim mutfaktaki dolapta duran yulafi
Benım de duruyordu gözüme ilişmişti yaptık ve devam ediyorum meyvelı yulaf yapınca kötü oluyorum ama yumurta da baya iyi eşime atmışım mesela bu yanında su ekmek falan yemiyorum içine kaşar koymuşsam peynir yemiyorum öyle yani

Eklentiler

• IMG_9287.webp
    43,5 KB · Görüntüleme: 38
Kanka yukarda hiç bir şey yemeyen kızdan öyle çıkıncı bir elim ayağıma dolandı
Ya iste vucut üretiyor 20li haftalardan sonra sekeri. Biraz da yatkınlık varsa tolere edemiyor ve şeker seviyesi yükseliyor. O yuzden seker yüklemesi yapiliyor demek ki. Sen korkma

Yok yok o benim travmam hissetmez dediler 3 aylıkken yaptırdık operasyon başından sonuna kadar feryat figan sonra sesi kısıldı yavrumun
2.erkek olsaydı doğar doğmaz yaptıracaktım ilk haftalar bir şey hissetmiyorlarmış sen bi düşün bunu düğün sonra istediğiniz bir zaman yapılır :)

Gayet mantıklı bir öğün canim valla doyurucu ve tok tutar. Bende deneyeyim tisikirlir fikir icin

dun aşı oldum gayet iyidim bugun mu acısı cikti ne anlamdm asırı halsizim bir uyumusum var ya 3 saat yeni uyandm
seker yuklemesi konusulmus ben herseyi yiyorum iciyorum tatli cok fazla yiyorum meyve asiri yiyorum
bana yukleme yaptiklarinda sonuc ne cikar hic fikrim yok seker yuksek olsa kisi bunu anlarmi sekeri yukselenler anliyormu ben iyi hissediyorum kendimi
ve seker yuksekliginin bebege bir zarari varmi yoksa sadece anne icin mi tehlikeli

Ayıpsın aşko atarim vallaaa hem herkes dogurmus olur caniniz cekecek mi derdim de olmaz. Sizde yiyebilirsiniz hepsinden

Yalniz neler yiyeceksemm agzim simdiden sulandi
Ahahahh bu ido tatlısesın eşiydi galiba yasakmış hamilelikte birşeyler yemesi liste yapmış doğurunca yiyeceklerim diye bu arada b12 iyi değil başka birinin eşi de yapmış olabilir sende listele unutma sonra doğum sonrası bebeğin uyurken karşısında yemek nasip olsun

Ayy ne diyorsun yaaa cok üzüldüm su an oglunaa...
Kiyamam ben onun bibisini mi acıtcaklar
Ama gecen bir dr video paylasmisti onu izledim, diyor ki 40li iken vs hissetmez diye bir yanılgı var ama henuz bebek elini kolunu kullanmayi bilmedigi icin agrisi oldugunda elini o bölgeye goturemedigi icin siz agrimadigini saniyorsunuz aslinda yine ayni aciyi cekiyor konusamadigi icin soyleyemiyor falan diyordu. Kapattim videoyu kıyamadım izlemeye daha

Bende liste yapcam iyi fikir ay amin kuzum aminnn. İnşallah bebisim uyurken bende keyifle yiyip içeyim birseyler. Ne kadar güzel olurrr ohhh bee derim

canim oglum 9 aylikken sunnet ettirdim zaten genel anestezi veriyolar bizi tek zorlayan sey sunnetten sonra 5 saat beslenme yasskti cok agladi mem mem mem diye yakama yapisiyordu
sonrasin da hiz zorlanmadm cocuk emeklemeden sunnet ettir ama
karton bardak kesip pipisin ustune koyduk bez yapismasn diye ertesi gunu hicbirseyi yoktu resmen
gayet kolay atlattik 2 hafta sonra emekledi ama
iyi ki yaptirmisim dedim emeklerken heryere carpiyo koruman zor olurdu

Yok ya öyle olsa uyuyamaz bile ağrıdan benim arkadaş öyle yaptı çokta memnun kaldı o yüzden bende kesin öyle yapacaktım hayırlısı olsun ama sen yinede bi düşün birde pansuman falan oluyor hastaneden çıkmadan onuda orda yapıyorlar iyi okuyor sen evde acıtcam diye korkmuyorsun

Oyy kiyamamm 5 saat miii minicik midesi 5 saat dayancak öyle mi ay erkek çocuğun da bu sünnet konusu cok stresli yaa..
Emeklemeden yaptirmak mantıklıymis ama dogru.
Ya bilmiyorum ki izledigimde cocuk doktoruydu.
Valla bakalim henüz bu konuyu düşünmedik ama zoraki bir durum olmazsa daha bebegimi dogru düzgün kucagimda tutmamisken yeni dogdugunda sünnet ettirme fikri bilemedim ani geldi bana sanki. Ben yine ilk 6 ay icinde yaptırırım diye düşünüyorum. Tabi zaman ne gosterir bilemem.

oyaladik 5 saatte oyle gecti
ama izledign videodaki gibi olmadi bizde evdeyken falan hic aglamadi cani yanmiyodu ki aglamadi bence bir krem veriyor evdeyken suruyorsun o kadar biz kolay atlattik ya iyi ki o zaman yaptrmisim darisi sizin paşanın başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…