Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
yulaf yiyor musunuz ben haşlanmış yumurta sevmiyorum ama zeytin yağında yulafı biraz pişirip çırpılmış yumurta döküyorum ekmek falan gerek kalmıyor baya da tok tutuyor
Ben de aksine yumurta çok seviyorum 2 tane mutlaka yiyorum. Diyetisyen de 1 yumurta 1 dilim peynir demiş kahvaltıda. Karbonhidratı anladım da yumurtadan peynirden ne istediniz zalımlar ben 2 yumurtayla devam edicem ya. Zayıflama diyetine girmiyorum ki hiç bana mantıklı gelmiyor bu diyetisyen diyetleri

Milyonların aklındaki soruyu sordun bir oturuşta iki simit yiyen ben yarınki şeker testini geçersem mucize olur benim için kpss gibi bişey
En çok simit özlücem. Ben de doğumdan sonra 3 simitle bünyede eksik kalan simitleri tamamlamak istiyorum

Aynen öyle bebislerimiz saglikli olsunda varsin biz her istedigimizi yemeyelim ne olcakk. Doğumdan sonra ama bi 2 3 kilo alirim.ben yiyemediklerimi yiycem hep. Aralıkta dogum sonrasi o dondurmayi yiyecem arkadaşlar tutmayin beni
Millet doğumdan sonra kilo verir biz kilo alcaz galiba

Kendimi bomba gibi hissediyorum bebeğim hiç birşey anlamadım ben çok da aşırı zarari da yok işte bebek iri olur suyu artar falan diyorlar. Benim onlar da normal gidiyor hep. Yani bu testle anladım herşeyi

Ahahha bende senin gibi düşünüyorum proteinden zarar gelmez 2 tane ye 1 nin sarısını yemezsin zaten yağ kolestrol gerekli birşey değil sarısı uzun süre tok tutar hazır liste belkide sana göre ayarlamayız rutin hamile diyeti gibi birşey vermiş olabilir sen kendine göre yontarsın zaten seni balkabagı yaktı

Amin teyzesi amiinn inşallah benim oğluşum da kolayca atlatır hic canı yanmaz

+1 saat sonra daha kan alıyorlar benim hastanemde. Yani toplam 3 kan alınıyor
Canim genelde aç ve icecek sonrasi 1 saat bakiyorlar önce.
Sorun cikarsa ikinci kez yüklemede aç, tokluk 1 saat, tokluk 2.saat aliyorlar.
Acaba hamilelikte böyle yapiliyor olabilir mi bilemiyorum da.

Ben hamile degilken devlet hastanesinde yaptirdigimda seker yuklemesini, aç,tok1.saat,tok2.saat olarak almışlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…