- 18 Temmuz 2022
- 6.784
- 11.528
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #31.041
Ben de aksine yumurta çok seviyorum 2 tane mutlaka yiyorum. Diyetisyen de 1 yumurta 1 dilim peynir demiş kahvaltıda. Karbonhidratı anladım da yumurtadan peynirden ne istediniz zalımlaryulaf yiyor musunuz ben haşlanmış yumurta sevmiyorum ama zeytin yağında yulafı biraz pişirip çırpılmış yumurta döküyorum ekmek falan gerek kalmıyor baya da tok tutuyor
En çok simit özlücem. Ben de doğumdan sonra 3 simitle bünyede eksik kalan simitleri tamamlamak istiyorumMilyonların aklındaki soruyu sordunbir oturuşta iki simit yiyen ben yarınki şeker testini geçersem mucize olur benim için kpss gibi bişey
Millet doğumdan sonra kilo verir biz kilo alcaz galibaAynen öylebebislerimiz saglikli olsunda varsin biz her istedigimizi yemeyelim ne olcakk. Doğumdan sonra ama bi 2 3 kilo alirim.ben yiyemediklerimi yiycem hep. Aralıkta dogum sonrasi o dondurmayi yiyecem arkadaşlar tutmayin beni
Kendimi bomba gibi hissediyorum bebeğim hiç birşey anlamadım bendun aşı oldum gayet iyidim bugun mu acısı cikti ne anlamdm asırı halsizim bir uyumusum var ya 3 saat yeni uyandm
seker yuklemesi konusulmus ben herseyi yiyorum iciyorum tatli cok fazla yiyorum meyve asiri yiyorum
bana yukleme yaptiklarinda sonuc ne cikar hic fikrim yokseker yuksek olsa kisi bunu anlarmi sekeri yukselenler anliyormu ben iyi hissediyorum kendimi
ve seker yuksekliginin bebege bir zarari varmi yoksa sadece anne icin mi tehlikeli
Ahahha bende senin gibi düşünüyorum proteinden zarar gelmez 2 tane ye 1 nin sarısını yemezsin zaten yağ kolestrol gerekli birşey değil sarısı uzun süre tok tutarBen de aksine yumurta çok seviyorum 2 tane mutlaka yiyorum. Diyetisyen de 1 yumurta 1 dilim peynir demiş kahvaltıda. Karbonhidratı anladım da yumurtadan peynirden ne istediniz zalımlarben 2 yumurtayla devam edicem ya. Zayıflama diyetine girmiyorum ki hiç bana mantıklı gelmiyor bu diyetisyen diyetleri
Allakım neydi günakımAy hastane çıkış setimiz geldi teyzoşlar çok beğendim ben
Ay valla aklım hayalim almıyor dolduracak bu kıyafetlerin içini minnak minnakAllakım neydi günakımölüyorum bitiyorum şunlara doğumdan sonra ilk bunlarlamı olacak anısı
Ay bide erkek çocuktan sonra kız bebek dahada başkadır yaAy valla aklım hayalim almıyor dolduracak bu kıyafetlerin içini minnak minnakAralık koş gel bize
Amin teyzesi amiinnoyaladik 5 saatte oyle gecti
ama izledign videodaki gibi olmadi bizde evdeyken falan hic aglamadi cani yanmiyodu ki aglamadi bence bir krem veriyor evdeyken suruyorsun o kadar biz kolay atlattik ya iyi ki o zaman yaptrmisim darisi sizin paşanın başına
+1 saat sonra daha kan alıyorlar benim hastanemde. Yani toplam 3 kan alınıyorCanım, aç veriyorsun. Icecegi icip 1 saat sonra bir daha veriyorsun. Sonuclari doktorun yorumluyor.
Doktorunla mesajlasiyorsan evden sonuclari konuşursun beklemene gerek kalmaz hastanede
Öyle valla Rabbim çok şükür onun tadını da yaşatacak inşallahAy bide erkek çocuktan sonra kız bebek dahada başkadır ya
Aa valla mı 50 likte yüksek çıkınca 100 gr lık yapıyorlar galiba ondan mı 3 kez acaba+1 saat sonra daha kan alıyorlar benim hastanemde. Yani toplam 3 kan alınıyor
Hakettigimizi düşünüyorum. Hele ben daha hamile oldugumu öğrendiğimden beri diyetteyim. Siz yine son 3 aya girdikten sonra diyete başlıyorsunuzMillet doğumdan sonra kilo verir biz kilo alcaz galiba
Benimkinin istek kağıdına 75 lik 120 dk yazıyor ama ne anlama geliyor bilmiyorumAa valla mı 50 likte yüksek çıkınca 100 gr lık yapıyorlar galiba ondan mı 3 kez acaba
Gratisteki kız geldi gözümün önüneHakettigimizi düşünüyorum. Hele ben daha hamile oldugumu öğrendiğimden beri diyetteyim. Siz yine son 3 aya girdikten sonra diyete başlıyorsunuz
Beni varyiaaa kimse tutamaz
Ha direk yükleyecekler sanaBenimkinin istek kağıdına 75 lik 120 dk yazıyor ama ne anlama geliyor bilmiyorum
Benimde neyime yüklemeye uygun gördüyseler artıkHa direk yükleyecekler sanakolay gelsin kanka yaparsın senn
Canim genelde aç ve icecek sonrasi 1 saat bakiyorlar önce.+1 saat sonra daha kan alıyorlar benim hastanemde. Yani toplam 3 kan alınıyor
Aman da amannn güle güle giysin minnos piremsesAy hastane çıkış setimiz geldi teyzoşlar çok beğendim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?