- 16 Eylül 2024
- 6.506
- 6.114
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #31.061
Aşko senden de 3 kere alacaklar gecmis olsunBenimkinin istek kağıdına 75 lik 120 dk yazıyor ama ne anlama geliyor bilmiyorum
Yok beGratisteki kız geldi gözümün önüne
Amin kuzum inşallahAman da amannn güle güle giysin minnos piremses
Canim aşı benide ertesi günden itibaren çarpmıştıdun aşı oldum gayet iyidim bugun mu acısı cikti ne anlamdm asırı halsizim bir uyumusum var ya 3 saat yeni uyandm
seker yuklemesi konusulmus ben herseyi yiyorum iciyorum tatli cok fazla yiyorum meyve asiri yiyorum
bana yukleme yaptiklarinda sonuc ne cikar hic fikrim yokseker yuksek olsa kisi bunu anlarmi sekeri yukselenler anliyormu ben iyi hissediyorum kendimi
ve seker yuksekliginin bebege bir zarari varmi yoksa sadece anne icin mi tehlikeli
Canım Bebevo, Motorola ve Xiaomi arasında kalıp uzun araştırmalar sonucu görüntü kalitesinden sebep Xiaomi aldım. Şu an evimizde kullanıyoruz görüntü çok iyi, hareket algılama, gece görüşü vs çok iyi. Bence tek eksisi ayrı bir ekran olmaması ama onu da eski bir telefona bağlayıp ekran oluşturdukYaa ne güzel haberdarısı diğer kız kardeşlerimin başına olsun
Bir de kızlar ben kamera arayışındayım araştıran var mı bu modeli almayı düşünüyorum .
Nursery View Pro 5’’ Dijital Ekranlı Bebek Kamerası
Hubble Nursery View Pro 5’’ Dijital Ekranlı Bebek Kamerası - ebebek
Biz telefonları yeniledik ama ben eski telefonumu yeğenime verdim iphone du o kullansın diye. İpad ve telefonlarımızın pil ömründan dolayı xiaomiden vazgeçtik kuzum yoksa ben de çok beğeniyordum xiaomiyiCanım Bebevo, Motorola ve Xiaomi arasında kalıp uzun araştırmalar sonucu görüntü kalitesinden sebep Xiaomi aldım. Şu an evimizde kullanıyoruz görüntü çok iyi, hareket algılama, gece görüşü vs çok iyi. Bence tek eksisi ayrı bir ekran olmaması ama onu da eski bir telefona bağlayıp ekran oluşturduk
Canım bu doktorun sana kaç gr içecek içirecek ona göre değişiyor.Kızlar şeker yüklemesi yapanlar bu işlemler toplam kaç saat oyalıyor bizi hastanede ??
benim bebek iri degil suyum da hep normal ama bogazım durmuyor dikkat etmem lazimKendimi bomba gibi hissediyorum bebeğim hiç birşey anlamadım bençok da aşırı zarari da yok işte bebek iri olur suyu artar falan diyorlar. Benim onlar da normal gidiyor hep. Yani bu testle anladım herşeyi
eyvah eyvah eyvahCanim aşı benide ertesi günden itibaren çarpmıştıhalsizlik falan aksama iyice artmıştı. Dinlenmeye calis bolca.
Şeker yüksek olunca uyku hali olur,bogaz kuruluğu, sık wc cikma olur ama bizde bu ayirt edici bir özellik sayilmaz pek, sık acıkma durumu da aynı sekilde, yani aslında hamilelikte cokta anlayamayiz gibi seker yüksekliğini.
Şeker yuksekligi ozellikle bebege zararlı kuzu. Şeker yüksek olunca ya bebegin suyu artıyor ve gelisimi yavaşlıyor yada bebegin gelisimi hızlanıyor iri bebek oluyor erken dogum vs gibi seyler olabiliyor hepsinden Allah hepimizi korusun
Bide tabi annede veya bebekte kalıcı Şeker problemleri vs olabiliyor. O yüzden dikkatli beslenmek her zaman cok önemli
Bak benim yapmadığıma pisman oldugum sey bu oldu, keske evden tam bugday ekmeginden sandvic yapsaydim bi cay alip yerdim demistim. Aklima gelmemisti gitmeden.Kızlar ya ben bir şeyi anlamadım bazılarına açlık + tokluk bakılmış bazılarına sadece açlık neye göre nasıl oluyor? Ona göre giderken yanıma rutin kahvaltımı götüreyim yoksa simit falan yemek zorunda kalmiyim
İyi ki okudum burada yazdıklarınızı benim rutin kahvaltım 1 yumurta + peynir + zeytin + domates + salatalık + 1 dilim tam buğday ya da ekmeği silip 2 yumurta oluyor zaten. Arada da yulaf ve kefirli smothie. O yüzden sağlıklı gibi benim içinBak benim yapmadığıma pisman oldugum sey bu oldu, keske evden tam bugday ekmeginden sandvic yapsaydim bi cay alip yerdim demistim. Aklima gelmemisti gitmeden.
Ben zaten 4 5 gün hamurisi yemistim bide tokluk vermeden koca bir sosyete simidi yedim iyice tavan çıktı benim şekerim.
Zaten emzirme döneminde anneler daha çok aşeriyormuş özellikle şerbetli tatlı vsMillet doğumdan sonra kilo verir biz kilo alcaz galiba
Aman allahımmm bu ne güsel bir takımmmAy hastane çıkış setimiz geldi teyzoşlar çok beğendim ben
Kuzu hastane kantininde ben sanki tahıl ekmeğinden sandviç görmüştüm yanlış mı hatırlıyorum acabaBak benim yapmadığıma pisman oldugum sey bu oldu, keske evden tam bugday ekmeginden sandvic yapsaydim bi cay alip yerdim demistim. Aklima gelmemisti gitmeden.
Ben zaten 4 5 gün hamurisi yemistim bide tokluk vermeden koca bir sosyete simidi yedim iyice tavan çıktı benim şekerim.
Bence yanina alman cok daha mantıklı olur canım. Seker yüklemesi mi yapacak ama doktorun ?İyi ki okudum burada yazdıklarınızı benim rutin kahvaltım 1 yumurta + peynir + zeytin + domates + salatalık + 1 dilim tam buğday ya da ekmeği silip 2 yumurta oluyor zaten. Arada da yulaf ve kefirli smothie. O yüzden sağlıklı gibi benim için
Şeker yüklemesi yapılacak aç karnına gel çarşamba günü dediBence yanina alman cok daha mantıklı olur canım. Seker yüklemesi mi yapacak ama doktorun ?
Ben aclik tokluk kan verdim sadece. Seker yuklemesinde birsey yenmiyor zaten direkt icecegi icmeden ve ixtikten sonra kanlarini aliyorlar
Canım vardı muhtemelen, ama ben detaylı bakmadım bide cok ayakta kalmıştım o ara hemen simit tercihinde bulunup oturdum malum ayakta kalmam yasak ya.Kuzu hastane kantininde ben sanki tahıl ekmeğinden sandviç görmüştüm yanlış mı hatırlıyorum acaba
O zaman senin yemek yemeni gerektirecek birsey yok canım. Açlık ve icecek içtikten 1 saat sonra tokluk bakarlar.Şeker yüklemesi yapılacak aç karnına gel çarşamba günü dedi
Sonrasında ne bulduysam yerim hahahahO zaman senin yemek yemeni gerektirecek birsey yok canım. Açlık ve icecek içtikten 1 saat sonra tokluk bakarlar.
Ama tabi sonrasinda yerim diyorsan aç kalmamak icin yine yanina birseyler almak sana kalmis
Aman dikkat etSonrasında ne bulduysam yerim hahahah
Kanka bu ara sürekli stoklara giriyorKızlar comotomo bekleyen vardı, ben n11 yurt dışından almıştım gayet sağlam şekilde geldi, orijinallik kontrolü de var almak isteyenlere bilgi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?