Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Sağol canım çok açıklayıcı olmuş hiç sormadım kaçlık başlanacak diye cuma öğreneceğim artık:)

Aslında soru cevap şeklinde yaptık yumurta yiyebiliyor musun süt ürünleriyle aran nasıl falan bir sürü şey sordu. Baya bir vakit de ayırdı. Sonuç olarak chat gpt diyeti verdi elime gönderdi

Ben de nerdeyse hic tatlı yemedim gebelik boyunca. Bir gün kala kabak tatlısı yedim neyse diyetse diyet napalim katlanicaz
Hastanede son bikaç saat kalça kemiği ağrısı yaşadım canım ama oturduğum yerden kalkamıyorum öyle düşün. Bunun sebebi nedir sende oldu mu hiç ? İlk kez yaşadım öyle bişey

Kızlar ya dıyetı nasıl yapcaz bıde yanı bu dıyette nelere dıkkat edıcez pirinc vs de mi yemıyoruz sımdı?

Onu ben de gördüm kuzum dün Eylül annelerine göz attım orda okudum. Ben zaten bırakacaktım da düşündüğümden daha erken oldu sadece. Yoksa ikisini emzirmek çok zor

Allah allah nasıl yanı anlayamadım canım ben. Simdş ben aclık verdım 50 gr ıcecek ıctım 1 saat sonra tokluk verdım o kadar
Kuzum ezmu güzel açıklamıştı yukarıda ben de öğrenmiş oldum. 50lik olunca iki kez kan veriliyormuş. Ben 75 yaptırdım 3 kez kan verdim

arkadas net aciklams

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…