- 15 Ağustos 2024
- 931
- 1.593
- 33
- 30
- Konu Sahibi annabelica
-
- #31.081
Evet kuzu ben aldıktan sonra girdi iptal etmek istemedim zaten fiyat olarak da daha uygunduKanka bu ara sürekli stoklara giriyor
Sağol canım çok açıklayıcı olmuş hiç sormadım kaçlık başlanacak diye cuma öğreneceğim artık:)Canım bu doktorun sana kaç gr içecek içirecek ona göre değişiyor.
50 gr içecek içirirse ya da hiç içecek içirmezse açlık kanı verip karnını doyuruyorsun ve sonra 1.saat tokluk ölçülüyor. (60dk)
75gr da açlık, 1.saat, 2.saat. (120dk)
100gr da açlık, 1.saat, 2.saat, 3.saat. (180dk)
Eğer işk ölçümü 50lik ile yaparlar ve yüksek çıkarsa tanı testi için 100lük yapıyorlar.
İlk test 75lik olursa ikinciye gerek görmeden tanı koyuyorlar.
Kesınlıkle katılıyoeum yukleme benı mahvettı asırı uukum var ve mıde bulantım asla gecmedıAman dikkat et
Zaten şeker yüklenecek o gün.
Şeker yüklemesi yaptirdiginiz gün bence biraz hafif beslenin kızlar bebişler rahat etsin azcık
Bol bol su iç canım vücudunu rahatlatmanin yolu su içmekKesınlıkle katılıyoeum yukleme benı mahvettı asırı uukum var ve mıde bulantım asla gecmedı
Aslında soru cevap şeklinde yaptık yumurta yiyebiliyor musun süt ürünleriyle aran nasıl falan bir sürü şey sordu. Baya bir vakit de ayırdı. Sonuç olarak chat gpt diyeti verdi elime gönderdiAhahha bende senin gibi düşünüyorum proteinden zarar gelmez 2 tane ye 1 nin sarısını yemezsin zaten yağ kolestrol gerekli birşey değil sarısı uzun süre tok tutarhazır liste belkide sana göre ayarlamayız rutin hamile diyeti gibi birşey vermiş olabilir sen kendine göre yontarsın zaten seni balkabagı yaktı
Herkesin öyle değil mi ya. Açlık+ 1. Saat tokluk+ 2. Saat tokluk+1 saat sonra daha kan alıyorlar benim hastanemde. Yani toplam 3 kan alınıyor
3 kez vereceksin zaten rutin öyle diye biliyorum benBenimkinin istek kağıdına 75 lik 120 dk yazıyor ama ne anlama geliyor bilmiyorum
Hastanede son bikaç saat kalça kemiği ağrısı yaşadım canım ama oturduğum yerden kalkamıyorum öyle düşün. Bunun sebebi nedir sende oldu mu hiç ? İlk kez yaşadım öyle bişeyBen de nerdeyse hic tatlı yemedim gebelik boyunca. Bir gün kala kabak tatlısı yedimneyse diyetse diyet napalim katlanicaz
Allah allah nasıl yanı anlayamadım canım ben. Simdş ben aclık verdım 50 gr ıcecek ıctım 1 saat sonra tokluk verdım o kadar3 kez vereceksin zaten rutin öyle diye biliyorum ben
Onu ben de gördüm kuzum dün Eylül annelerine göz attım orda okudum. Ben zaten bırakacaktım da düşündüğümden daha erken oldu sadece. Yoksa ikisini emzirmek çok zorZaten emzirme döneminde anneler daha çok aşeriyormuş özellikle şerbetli tatlı vssen daha iyi bilirsin gerçi daha düne kadar emziriyordun bu arada iyi ki bıraktırmışsın bir grupta gördüm biri bıraktırmamış ve şuan bebeği emzirdikçe büyük çocuğu da emmek istiyormuş aşırı kriz yaşıyorlarmış bu yüzden
Aman allahımmm bu ne güsel bir takımmmbebeksu kıyafeti yaaa
Yok canım hic başıma gelmediHastanede son bikaç saat kalça kemiği ağrısı yaşadım canım ama oturduğum yerden kalkamıyorum öyle düşün. Bunun sebebi nedir sende oldu mu hiç ? İlk kez yaşadım öyle bişey
Kuzum ezmu güzel açıklamıştı yukarıda ben de öğrenmiş oldum. 50lik olunca iki kez kan veriliyormuş. Ben 75 yaptırdım 3 kez kan verdimAllah allah nasıl yanı anlayamadım canım ben. Simdş ben aclık verdım 50 gr ıcecek ıctım 1 saat sonra tokluk verdım o kadar
ben aciklama yapmadm canim hic seker yuklemesi de yapilmadi karistirdin beni heraldeKuzum ezmu güzel açıklamıştı yukarıda ben de öğrenmiş oldum. 50lik olunca iki kez kan veriliyormuş. Ben 75 yaptırdım 3 kez kan verdim
arkadas net aciklamsCanım bu doktorun sana kaç gr içecek içirecek ona göre değişiyor.
50 gr içecek içirirse ya da hiç içecek içirmezse açlık kanı verip karnını doyuruyorsun ve sonra 1.saat tokluk ölçülüyor. (60dk)
75gr da açlık, 1.saat, 2.saat. (120dk)
100gr da açlık, 1.saat, 2.saat, 3.saat. (180dk)
Eğer işk ölçümü 50lik ile yaparlar ve yüksek çıkarsa tanı testi için 100lük yapıyorlar.
İlk test 75lik olursa ikinciye gerek görmeden tanı koyuyorlar.
Hayır canım direkt 75 gram yapıp, açlık, 1. Saat tokluk, 2. Saat tokluk bakılıyor. Ayrıca yükleme yapılmıyor tekrarAa valla mı 50 likte yüksek çıkınca 100 gr lık yapıyorlar galiba ondan mı 3 kez acaba
Pirinç, beyaz un, şeker, paketli gıda yememek gerekiyormuş kuzumKızlar ya dıyetı nasıl yapcaz bıde yanı bu dıyette nelere dıkkat edıcez pirinc vs de mi yemıyoruz sımdı?
He ya herkes yüksek diyorKizlar bu seker yuklemesinden hayirli sonuc alan bir allahin kulu yok mu bu grupta
ben aciklama yapmadm canim hic seker yuklemesi de yapilmadi karistirdin beni heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?