- 18 Ekim 2022
- 2.141
- 2.932
- 63
- Konu Sahibi annabelica
-
- #31.101
Canım sana da çok geçmiş olsun, diyetle toparlarsın hemencecikHastanede son bikaç saat kalça kemiği ağrısı yaşadım canım ama oturduğum yerden kalkamıyorum öyle düşün. Bunun sebebi nedir sende oldu mu hiç ? İlk kez yaşadım öyle bişey
Benim ilk kez başıma geldi canım şansıma bugün cuma olduğundan doktorun kapısı dolu randevulu hastaları. Bende sabahtan beri oralarda uzun süre oturdum diye mi oldu acaba anlamadım oturduğum yerden kalkamadım kuyruk sokumu kemiğim ağrıyor resmen bikaç kez yaşadım bunu son saatlerde ilk kez oldu doktora da soramadımYok canım hic başıma gelmedi
Eskiden bende severdim ama hastanede çalıştığım dönem nöbette yumurtayı çok kaynatırlardı o yüzden tiksindim çok yiyemiyorum haftada 2 falan yiyebiliyorum. Seviyorsan bencede ye ya bişey olmazBen de aksine yumurta çok seviyorum 2 tane mutlaka yiyorum. Diyetisyen de 1 yumurta 1 dilim peynir demiş kahvaltıda. Karbonhidratı anladım da yumurtadan peynirden ne istediniz zalımlarben 2 yumurtayla devam edicem ya. Zayıflama diyetine girmiyorum ki hiç bana mantıklı gelmiyor bu diyetisyen diyetleri
Canım ben de ilk öyle yaptım. Benim doğum paketimde o vardı. Ama genelde 75lik yapıp açlık, tokluk 1.saat ve 2.saat bakıyorlarlarAllah allah nasıl yanı anlayamadım canım ben. Simdş ben aclık verdım 50 gr ıcecek ıctım 1 saat sonra tokluk verdım o kadar
Canım uzak durulacaklar,Kızlar ya dıyetı nasıl yapcaz bıde yanı bu dıyette nelere dıkkat edıcez pirinc vs de mi yemıyoruz sımdı?
Canım ben diyetisyene gittim. Beyaz un yok. Pirinç yok bulgur var. Sebzelerden patates, havuç, mısır, bezelye yok. Meyvelerden muz, üzüm, kavun, karpuz, incir yok. Ara öğünde meyve yiyebilirsin ama yanında süt grubu ve çiğ kuruyemiş ile. Günlük yürüyüş iyi olur. Bşr de gece yatmadan 2 saat önce yemek işini bitiriyoruz. Bana yazdığı örnek listeyi de paylaşıyorum. 50gr lık tersten sonra benim 149 çıkmıştı. Senin kaçtı?Kızlar ya dıyetı nasıl yapcaz bıde yanı bu dıyette nelere dıkkat edıcez pirinc vs de mi yemıyoruz sımdı?
Qaa sımdı anladım canım bakmamısım ona ben tamamKuzum ezmu güzel açıklamıştı yukarıda ben de öğrenmiş oldum. 50lik olunca iki kez kan veriliyormuş. Ben 75 yaptırdım 3 kez kan verdim
161 cıktı canım ben zaten ıcexegı ıctım cok kotu oldum mıdem bulandı gozum karardı vsCanım ben diyetisyene gittim. Beyaz un yok. Pirinç yok bulgur var. Sebzelerden patates, havuç, mısır, bezelye yok. Meyvelerden muz, üzüm, kavun, karpuz, incir yok. Ara öğünde meyve yiyebilirsin ama yanında süt grubu ve çiğ kuruyemiş ile. Günlük yürüyüş iyi olur. Bşr de gece yatmadan 2 saat önce yemek işini bitiriyoruz. Bana yazdığı örnek listeyi de paylaşıyorum. 50gr lık tersten sonra benim 149 çıkmıştı. Senin kaçtı?
Canım çok yüksek değil zaten. Sen beslenmeni düzenle. Yürüyüş yapmaya çalış. Hamurişi ve tatlılardan uzak dur. Süt grubunu her şeyin yanına dahil et bu iş tamamdır. Ben arada ölçülü kaçamak da yapıyorum ama mutlaka süt grubu ekliyorum yanına. Evde ölçüm de yapıyorum. Bakıyorum sıkıntı çıkmıyor161 cıktı canım ben zaten ıcexegı ıctım cok kotu oldum mıdem bulandı gozum karardı vs
Tamam canımCanım çok yüksek değil zaten. Sen beslenmeni düzenle. Yürüyüş yapmaya çalış. Hamurişi ve tatlılardan uzak dur. Süt grubunu her şeyin yanına dahil et bu iş tamamdır. Ben arada ölçülü kaçamak da yapıyorum ama mutlaka süt grubu ekliyorum yanına. Evde ölçüm de yapıyorum. Bakıyorum sıkıntı çıkmıyor
27 28.haftalarda 38 oluyormuş tabloya baktım da sen kaçtasın canm kilo 1100 olduğuna göre bence doğrudur maşallahSelam herkese, bugün kontrolüm vardı akşamüstü. 38 cm yaklaşık 1100 gr olmuş bebek. 38 kısmı bana biraz fazla geldi yanlış mı duydum acaba diye düşünüyorummuhtemelen FL değerini biraz fazla ölçtü Her şey yolunda, şeker yüklemesini saat geç olduğu için yarın sabaha yaptırıcam. 75’lşk yükleme olacak, aç gidicem, o kadar saat aç nasıl durucam bilmiyorum
Canım süt grubu derken sütmü içecez, yoğurt kefir falan mıCanım çok yüksek değil zaten. Sen beslenmeni düzenle. Yürüyüş yapmaya çalış. Hamurişi ve tatlılardan uzak dur. Süt grubunu her şeyin yanına dahil et bu iş tamamdır. Ben arada ölçülü kaçamak da yapıyorum ama mutlaka süt grubu ekliyorum yanına. Evde ölçüm de yapıyorum. Bakıyorum sıkıntı çıkmıyor
Benim açlık kan aldılar 1 saat sonra normal kan tahlili için kan aldılar 1 saat sonra da tokluk kanı aldılar yani 3 kez kan verdim bendeHerkesin öyle değil mi ya. Açlık+ 1. Saat tokluk+ 2. Saat tokluk
Bi ben varım galibaKizlar bu seker yuklemesinden hayirli sonuc alan bir allahin kulu yok mu bu grupta
Cabım benımde aynı luyruk skumu kemıgım acıyor. dr normal dedi 7. Ayda. Sen kac haftalıksınKafama takıldı ya kimse yaşamadı mı böyle bişey kızlar ??? Bu sebepten doktora gitmeli miyim??
Canım uzun süre oturup kalkınca mı ağrıyor şeninde?Cabım benımde aynı luyruk skumu kemıgım acıyor. dr normal dedi 7. Ayda. Sen kac haftalıksın
Ben ilk kez bugün yaşadım kuzum çok uzun saatler hastanedeydim bugün malum çok uzun süre oturdum sonra kalkmaya çalıştım ama kalkamıyorum sanki afedersin kuyruk sokumu kemiğim kırılmış gibiydi. Seninde böyle mi ??Cabım benımde aynı luyruk skumu kemıgım acıyor. dr normal dedi 7. Ayda. Sen kac haftalıksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?