Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Yok canım hic başıma gelmedi
Benim ilk kez başıma geldi canım şansıma bugün cuma olduğundan doktorun kapısı dolu randevulu hastaları. Bende sabahtan beri oralarda uzun süre oturdum diye mi oldu acaba anlamadım oturduğum yerden kalkamadım kuyruk sokumu kemiğim ağrıyor resmen bikaç kez yaşadım bunu son saatlerde ilk kez oldu doktora da soramadım

Eskiden bende severdim ama hastanede çalıştığım dönem nöbette yumurtayı çok kaynatırlardı o yüzden tiksindim çok yiyemiyorum haftada 2 falan yiyebiliyorum. Seviyorsan bencede ye ya bişey olmaz

Allah allah nasıl yanı anlayamadım canım ben. Simdş ben aclık verdım 50 gr ıcecek ıctım 1 saat sonra tokluk verdım o kadar
Canım ben de ilk öyle yaptım. Benim doğum paketimde o vardı. Ama genelde 75lik yapıp açlık, tokluk 1.saat ve 2.saat bakıyorlarlar

Kızlar ya dıyetı nasıl yapcaz bıde yanı bu dıyette nelere dıkkat edıcez pirinc vs de mi yemıyoruz sımdı?
Canım uzak durulacaklar,
Paketli gıdalar, serbetli tatlilar (yiyeceksen sütlü ve kucuk porsiyon ye haftada 1), beyaz ekmek,pirinc az ye, şekerli tüm içecekler, dondurma vs de azalt.

Tam bugday ekmegi ye,yulaf barlar alabilirsin züberin atistirmaliklari olur lifalifler olur, bulgur pilavi ye, yogurt süt kefir ayran bunlar gün icinde mutlaka tüket özellikle meyve yaninda mutlaka süt grubu. Bide mesela ben sey yapiyorum ara ogundemeyve kuruyemis kefir veya süt. daha tok tutuyor.
Iste boyle boyle idare edicez aşko

Kızlar ya dıyetı nasıl yapcaz bıde yanı bu dıyette nelere dıkkat edıcez pirinc vs de mi yemıyoruz sımdı?
Canım ben diyetisyene gittim. Beyaz un yok. Pirinç yok bulgur var. Sebzelerden patates, havuç, mısır, bezelye yok. Meyvelerden muz, üzüm, kavun, karpuz, incir yok. Ara öğünde meyve yiyebilirsin ama yanında süt grubu ve çiğ kuruyemiş ile. Günlük yürüyüş iyi olur. Bşr de gece yatmadan 2 saat önce yemek işini bitiriyoruz. Bana yazdığı örnek listeyi de paylaşıyorum. 50gr lık tersten sonra benim 149 çıkmıştı. Senin kaçtı?

Eklentiler

• 1000032208.webp
    54,2 KB · Görüntüleme: 24
  • 1000032209.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 23
Selam herkese, bugün kontrolüm vardı akşamüstü. 38 cm yaklaşık 1100 gr olmuş bebek. 38 kısmı bana biraz fazla geldi yanlış mı duydum acaba diye düşünüyorum muhtemelen FL değerini biraz fazla ölçtü Her şey yolunda, şeker yüklemesini saat geç olduğu için yarın sabaha yaptırıcam. 75’lşk yükleme olacak, aç gidicem, o kadar saat aç nasıl durucam bilmiyorum

161 cıktı canım ben zaten ıcexegı ıctım cok kotu oldum mıdem bulandı gozum karardı vs

161 cıktı canım ben zaten ıcexegı ıctım cok kotu oldum mıdem bulandı gozum karardı vs
Canım çok yüksek değil zaten. Sen beslenmeni düzenle. Yürüyüş yapmaya çalış. Hamurişi ve tatlılardan uzak dur. Süt grubunu her şeyin yanına dahil et bu iş tamamdır. Ben arada ölçülü kaçamak da yapıyorum ama mutlaka süt grubu ekliyorum yanına. Evde ölçüm de yapıyorum. Bakıyorum sıkıntı çıkmıyor

Tamam canım

27 28.haftalarda 38 oluyormuş tabloya baktım da sen kaçtasın canm kilo 1100 olduğuna göre bence doğrudur maşallah
Gece kaçta bırakacağız yeme içmeyi canım

Canım süt grubu derken sütmü içecez, yoğurt kefir falan mı

Kafama takıldı ya kimse yaşamadı mı böyle bişey kızlar ??? Bu sebepten doktora gitmeli miyim??

Cabım benımde aynı luyruk skumu kemıgım acıyor. dr normal dedi 7. Ayda. Sen kac haftalıksın
Ben ilk kez bugün yaşadım kuzum çok uzun saatler hastanedeydim bugün malum çok uzun süre oturdum sonra kalkmaya çalıştım ama kalkamıyorum sanki afedersin kuyruk sokumu kemiğim kırılmış gibiydi. Seninde böyle mi ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…