- 1 Nisan 2025
- 912
- 1.319
- 28
- 25
- Konu Sahibi annabelica
-
- #31.121
Canım benımde acıyor evet uzun sure oturdugumda acıyorBen ilk kez bugün yaşadım kuzum çok uzun saatler hastanedeydim bugün malum çok uzun süre oturdum sonra kalkmaya çalıştım ama kalkamıyorum sanki afedersin kuyruk sokumu kemiğim kırılmış gibiydi. Seninde böyle mi ??
Süt (laktozsuz), ayran, kefir, yoğurt falan olur hep kuzuCanım süt grubu derken sütmü içecez, yoğurt kefir falan mı
Devam ediyor mu canım yoksa sadece hastanede mi olduKafama takıldı ya kimse yaşamadı mı böyle bişey kızlar ??? Bu sebepten doktora gitmeli miyim??
Canım pardon sonradan farkettim haftamı sormuşsun 24 +2 haftalığımCanım benımde acıyor evet uzun sure oturdugumda acıyor
Oradayken oldu canım eve gelince duş alıp uyudum şuan uzanıyorum ağrı yok ama yine uzun süre oturur kalkmak istersem olur mu bilmiyorumDevam ediyor mu canım yoksa sadece hastanede mi oldu
Ayy ikisi de bebek ya çok zor bir durum allah kolaylık versinOnu ben de gördüm kuzum dün Eylül annelerine göz attım orda okudum. Ben zaten bırakacaktım da düşündüğümden daha erken oldu sadece. Yoksa ikisini emzirmek çok zor
Canım ben daha önce yazmıştım benim 7. 8. Haftadan beri vardı doktorum eğer bel fıtığı başlangıcı varsa rahim büyürken kuyruk sokumuna daha çok baskı yaptığı için ağrıyor olabilir dedi ki gerçekten doğruBenim ilk kez başıma geldi canım şansıma bugün cuma olduğundan doktorun kapısı dolu randevulu hastaları. Bende sabahtan beri oralarda uzun süre oturdum diye mi oldu acaba anlamadım oturduğum yerden kalkamadım kuyruk sokumu kemiğim ağrıyor resmen bikaç kez yaşadım bunu son saatlerde ilk kez oldu doktora da soramadım
Ayy maşallahSelam herkese, bugün kontrolüm vardı akşamüstü. 38 cm yaklaşık 1100 gr olmuş bebek. 38 kısmı bana biraz fazla geldi yanlış mı duydum acaba diye düşünüyorummuhtemelen FL değerini biraz fazla ölçtü Her şey yolunda, şeker yüklemesini saat geç olduğu için yarın sabaha yaptırıcam. 75’lşk yükleme olacak, aç gidicem, o kadar saat aç nasıl durucam bilmiyorum
bugün oğluma beğendimiz isimleri kutuya koyup cektirdik ve ilk 5 isim en sevdiklerimizi cekmesine şaşırdık cok tatlı bi anı kaldıYok ben sadece karar vermeni istiyorum kuzum. Başta Asel diye başladık diye ben onda kaldım
iyiki siz ozaman!Çok memnunumsayfa sayısından ziyade tartışma yok herkes samimi sıcak bir ortamımız var daha ne isteyeyim
Devamı gelmediği ve uzun süre oturmaya bağlı olduğu için sorun yoktur diye düşünüyorum canım korkma takip et bakalım kendini ama ağrı olsun olmasın uzun süre oturmamak lazım kan dolaşımını etkilerOradayken oldu canım eve gelince duş alıp uyudum şuan uzanıyorum ağrı yok ama yine uzun süre oturur kalkmak istersem olur mu bilmiyorumilk kez oldu kuzu
Çok teşekkür ederim canım nette de öyle yazıyor buraya yazmadan rahat edemiyorum malumAyy ikisi de bebek ya çok zor bir durum allah kolaylık versin
Canım ben daha önce yazmıştım benim 7. 8. Haftadan beri vardı doktorum eğer bel fıtığı başlangıcı varsa rahim büyürken kuyruk sokumuna daha çok baskı yaptığı için ağrıyor olabilir dedi ki gerçekten doğrurahmin büyüdüğü haftalarda da oluyordu ama magnezyum ve pilates çok iyi geldi şuan yaşamıyorum. Ama endişeleneceğin bir durum değil rahmin büyümesiyle oluyor
Ayy maşallahkuzu ilk zamanlar boyu daha hızlı uzuyormuş son haftalarda boy durup kilo artışı daha hızlı oluyormuş bir yerde okumuştum
Canım benimde kuyruk sokumu ve bel agrim oluyor sabahta yazmistim hatta.Kafama takıldı ya kimse yaşamadı mı böyle bişey kızlar ??? Bu sebepten doktora gitmeli miyim??
Tamam kuzum çok teşekkür ederim yürüyüşlerimi sıklaştırıyorum yarından sonra sabah akşam yürüyüş belki daha iyi gelirDevamı gelmediği ve uzun süre oturmaya bağlı olduğu için sorun yoktur diye düşünüyorum canım korkma takip et bakalım kendini ama ağrı olsun olmasın uzun süre oturmamak lazım kan dolaşımını etkiler
Kuzum sabah mesajları tam okuyamadım hastanedeyken görmemişim canım netten baktım uzun süre sabit pozisyonda kalınca oluyormuş bi yerde de okudum 3. Dönemde yaşanıyormuş. Benim daha 24+2 kafam karıştı o yüzdenCanım benimde kuyruk sokumu ve bel agrim oluyor sabahta yazmistim hatta.
Ben cogunlukla yatiyorum ya kalktigimda oturur pozisyonda az durup yavasca kalkiyorum cunku aniden kalkamiyorum. Kalksam bile baya iki büklüm yürüyorum. Bence bebekler büyüdükçe bele ve kuyruk sokumuna baskı yapiyor ondan.
Canim iste bende uzun süre yatip kalkinca oluyor. Cok ayni pozisyonda kalmamak lazim.Kuzum sabah mesajları tam okuyamadım hastanedeyken görmemişim canım netten baktım uzun süre sabit pozisyonda kalınca oluyormuş bi yerde de okudum 3. Dönemde yaşanıyormuş. Benim daha 24+2 kafam karıştı o yüzden
Tamam kuzum dikkat edicem bundan sonra sağol kuzumCanim iste bende uzun süre yatip kalkinca oluyor. Cok ayni pozisyonda kalmamak lazim.
Bebis büyüyor ya bence normal ya. Bel agrilari artar diyorlar ya hep ilerledikçe
Magnezyum kalsiyum alıyormusun sen kankaKuzum sabah mesajları tam okuyamadım hastanedeyken görmemişim canım netten baktım uzun süre sabit pozisyonda kalınca oluyormuş bi yerde de okudum 3. Dönemde yaşanıyormuş. Benim daha 24+2 kafam karıştı o yüzden
Aşko senin hareketsizlikten yaBende de şey var mesela bazen ayaga kalkinca ayak bileklerim agriyo. Üstüne basamıyorum mesela aniden böyle feci bir ağrı giriyor topallıyorum. Bunu yaşayan var mı bilmiyorum ama ben haftada bir falan yaşıyorum nerdeyse
Alıyorum canım magnezyum demir ve Elenetal kullanıyorum hergün bu ilaç sabitMagnezyum kalsiyum alıyormusun sen kanka
Kanka ağrın çok olursa magnezyumu 2ye çıkar istersen bir hafta öyle dene, çok etkili oluyorAlıyorum canım magnezyum demir ve Elenetal kullanıyorum hergün bu ilaç sabit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?