Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Canım benımde acıyor evet uzun sure oturdugumda acıyor

Onu ben de gördüm kuzum dün Eylül annelerine göz attım orda okudum. Ben zaten bırakacaktım da düşündüğümden daha erken oldu sadece. Yoksa ikisini emzirmek çok zor
Ayy ikisi de bebek ya çok zor bir durum allah kolaylık versin
Canım ben daha önce yazmıştım benim 7. 8. Haftadan beri vardı doktorum eğer bel fıtığı başlangıcı varsa rahim büyürken kuyruk sokumuna daha çok baskı yaptığı için ağrıyor olabilir dedi ki gerçekten doğru rahmin büyüdüğü haftalarda da oluyordu ama magnezyum ve pilates çok iyi geldi şuan yaşamıyorum. Ama endişeleneceğin bir durum değil rahmin büyümesiyle oluyor
Ayy maşallah kuzu ilk zamanlar boyu daha hızlı uzuyormuş son haftalarda boy durup kilo artışı daha hızlı oluyormuş bir yerde okumuştum

Oradayken oldu canım eve gelince duş alıp uyudum şuan uzanıyorum ağrı yok ama yine uzun süre oturur kalkmak istersem olur mu bilmiyorum ilk kez oldu kuzu
Devamı gelmediği ve uzun süre oturmaya bağlı olduğu için sorun yoktur diye düşünüyorum canım korkma takip et bakalım kendini ama ağrı olsun olmasın uzun süre oturmamak lazım kan dolaşımını etkiler

Çok teşekkür ederim canım nette de öyle yazıyor buraya yazmadan rahat edemiyorum malum orda mecbur sabit uzun süre oturmuş bulundum belki o yüzden ilk kez yaşadım çok sağol kuzum

Kafama takıldı ya kimse yaşamadı mı böyle bişey kızlar ??? Bu sebepten doktora gitmeli miyim??
Canım benimde kuyruk sokumu ve bel agrim oluyor sabahta yazmistim hatta.
Ben cogunlukla yatiyorum ya kalktigimda oturur pozisyonda az durup yavasca kalkiyorum cunku aniden kalkamiyorum. Kalksam bile baya iki büklüm yürüyorum. Bence bebekler büyüdükçe bele ve kuyruk sokumuna baskı yapiyor ondan.

Tamam kuzum çok teşekkür ederim yürüyüşlerimi sıklaştırıyorum yarından sonra sabah akşam yürüyüş belki daha iyi gelir

Kuzum sabah mesajları tam okuyamadım hastanedeyken görmemişim canım netten baktım uzun süre sabit pozisyonda kalınca oluyormuş bi yerde de okudum 3. Dönemde yaşanıyormuş. Benim daha 24+2 kafam karıştı o yüzden

Canim iste bende uzun süre yatip kalkinca oluyor. Cok ayni pozisyonda kalmamak lazim.
Bebis büyüyor ya bence normal ya. Bel agrilari artar diyorlar ya hep ilerledikçe

Bende de şey var mesela bazen ayaga kalkinca ayak bileklerim agriyo. Üstüne basamıyorum mesela aniden böyle feci bir ağrı giriyor topallıyorum. Bunu yaşayan var mı bilmiyorum ama ben haftada bir falan yaşıyorum nerdeyse

Magnezyum kalsiyum alıyormusun sen kanka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…