- 16 Eylül 2024
- 6.544
- 6.145
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #31.141
Kuzum muhtemelen bel agrim ondan oluyor zaten onu farkediyorum. Ama mesela bir anda yürürken ayağıma saplanan ağrı pek hareketsizlikle ilgili gibi gelmiyor.Aşko senin hareketsizlikten ya
Doktora sormadan içsem bişey olur mu ona ulaşmak ta zor walla artık uzun süre hastane görmek istemiyorum kuzum bugün öyle çok yoruldum kiKanka ağrın çok olursa magnezyumu 2ye çıkar istersen bir hafta öyle dene, çok etkili oluyor
Aşkım işte uzun süre yatıyorsun, birden bileğe basıncada bence ondan geliyor ağrıKuzum muhtemelen bel agrim ondan oluyor zaten onu farkediyorum. Ama mesela bir anda yürürken ayağıma saplanan ağrı pek hareketsizlikle ilgili gibi gelmiyor.
Bir anda güç gitmesi gibi sanki incitmisim gibi bir agri oluyor. Baya topalliyorum. Ama gecip gidiyor kendi kendine.
Neyse uzun uzun olmasin da sıkıntı yok.
Ben bebisimin kemikleri güçleniyor ya bendeki kalsiyumu cekiyor galiba kemiklerimde arada güçsüzlük oluyor diye düşünüyorum.
Canım hangi magnezyumu kullanıyorsun, ben magnimore plus kullanıyorum Dr ağrıların olduğu zaman ikiye çıkar dedi, 2 içtiğim zaman gerçekten rahatlıyorum, bel ağrım falan olmuyor çok şükürDoktora sormadan içsem bişey olur mu ona ulaşmak ta zor walla artık uzun süre hastane görmek istemiyorum kuzum bugün öyle çok yoruldum ki
KesinlikleCanım hangi magnezyumu kullanıyorsun, ben magnimore plus kullanıyorum Dr ağrıların olduğu zaman ikiye çıkar dedi, 2 içtiğim zaman gerçekten rahatlıyorum, bel ağrım falan olmuyor çok şükür
Aşko ben ilaçları azalt diyorum o bana çoğaltıyor,Kesinliklebu hamilelikte hayat kurtaran şeyler listemde ilk üçe girer magnezyum mesela farketmeden dün sonuncuyu içmişim bugün içemedim ve başım ağrıdan çatlıyor şuan soda içtim o da fayda etmiyor magnezyum candır
Bende gittiğimde kalsiyum isteyeceğimAşko ben ilaçları azalt diyorum o bana çoğaltıyor,geçenlerde kolumda eklem ağrıları olmuştu bunu söyledim birde kalsiyum yazdı ekstra onuda alıyorum şimdi, ama magnezyum gerçekten candır sana katılıyorum, resmen bel ağrılarımı geçirdi
Canım hangi magnezyumu kullanıyorsun, ben magnimore plus kullanıyorum Dr ağrıların olduğu zaman ikiye çıkar dedi, 2 içtiğim zaman gerçekten rahatlıyorum, bel ağrım falan olmuyor çok şükür
Aşkım seninkinin dozu yüksekmiş zaten 365 mg
Bu açıdan bakmamıştım kankaBende gittiğimde kalsiyum isteyeceğimdişlerimi kaybetmek istemiyorum
Ben böğürtlenli arada vişne dondurdum onunla da yapıyorum şekeri az diye iyi geliyorKızlar kefirli smothie yapanlar şu an hangi meyveyi kullanıyosunuz bu mevsimde kullancak meyve aklıma gelmiyor alternatif tarifi olan yazabilir mi
Kuzu normalde hiç ağrım olmazdıAşkım seninkinin dozu yüksekmiş zaten 365 mg
Bizimki 105 mg
Topan 400 mg alabiliyorsun günlük, yani sana 2 tane fazla olur. Eğer etkisi yoksa acaba değiştirsen mi
Aa vişne ile denemedim buzluğumda vardı bir deneyeyim teşekkür ederimBen böğürtlenli arada vişne dondurdum onunla da yapıyorum şekeri az diye iyi geliyor
Kuzum bu bahsettigim agri serklajdan önce de vardi bendeAşkım işte uzun süre yatıyorsun, birden bileğe basıncada bence ondan geliyor ağrı
Ay kuzum aklıma geldı bende kasılma olurken ıkıye cıkar demıstın ya sen bende ıkı gun oyle icmıstım dr sormadan, ılk basta dr um bana hayır dedı o kan a gore verıyoruz kafana gore 2 yapamazsın demıstı. Bılgılendırme olsjn dıye yazayım dedım kızlara sonra sorun olmasınKanka ağrın çok olursa magnezyumu 2ye çıkar istersen bir hafta öyle dene, çok etkili oluyor
Mg göre değişiyor aşkım, benimki baştan 2 al dedi ben tek devam etmiştim, yukardada bilgi verdim günlük 400 mg doz alımı makbulAy kuzum aklıma geldı bende kasılma olurken ıkıye cıkar demıstın ya sen bende ıkı gun oyle icmıstım dr sormadan, ılk basta dr um bana hayır dedı o kan a gore verıyoruz kafana gore 2 yapamazsın demıstı. Bılgılendırme olsjn dıye yazayım dedım kızlara sonra sorun olmasın
Asko ben muzla yapıyorumKızlar kefirli smothie yapanlar şu an hangi meyveyi kullanıyosunuz bu mevsimde kullancak meyve aklıma gelmiyor alternatif tarifi olan yazabilir mi
Sırayla gıdıyorum kuzu oraya daha gelememıstımMg göre değişiyor aşkım, benimki baştan 2 al dedi ben tek devam etmiştim, yukardada bilgi verdim günlük 400 mg doz alımı makbul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?