Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Bu yastıktan kullanıp memnun olan birilerini hatirliyorum grupta ama kimdi yazabilir mi yaaa
Göbeğimin altina destek ihtiyaci hissediyorum artik yan yatarken. Diğer büyüklere bir ısınamadım.
Ben memnunum, ama göbeğimin altı için değil de daha çok belime verdiği destekten memnunum. Uzun süredir soluma yatmaya çalıştığım için artık zorlamaya başladı belim, sırtım, kalbim. Sürekli 90 derece açıyla yatamıyorsun. Bunun sayesinde en azından 45 derece falan oluyor

Ben su an ne yaparsam yapayim kendimi sırtüstü uyurken buluyorum. Biraz sagima dönük iken rahat ediyorum o zman da bebegim rahat etmiyor. Soluma dönünce bebegim rahat gibi ama ben degilim. Sırtüstü ikimizde rahatiz gibi geliyor bana. Onu da cogu dr onermiyor
Mesela sola dönük yatarken göbek altindan destek vermiyor mu bu yastik?

ben dün sol tarafıma doğru yan yattığım halde kızım maşallah uykumun arasında bi tekme attı uykumdan uyandım ayy noluyor dedim kendi kendime

ben dün sol tarafıma doğru yan yattığım halde kızım maşallah uykumun arasında bi tekme attı uykumdan uyandım ayy noluyor dedim kendi kendime
Benimki de sağıma yatinca bunu yapiyor iste. Saga dönünce en fazla 15 20 dk dayaniyor. Sonra dürtüyor beni anne kadın dön diye

Canım göbeğimi üstüne atarsam destek verir sanki ama göbeğim destek isteyecek kadar büyük değil galiba böyle bir ihtiyacım olmadı, hatta daha çok göbeğimi sıkıştırıyor gibi geliyor. Üstüne atacak kadar göbek olduğunda işe yarayabilir. Ama ben henüz göbeğime destek ihtiyacı duymadım, dediğim gibi benim arkadan desteğe ihtiyacım olduğu için işimi görüyor. Ve uyku esnasında bilinçsiz bir şekilde dönmemi engelliyor. Böylece soluma yatık uyanabiliyorum.
Sağa dönük ve sırtüstü kafam rahat uyumayı çok özledim ama ya

ne garip ya ben ne tarafa dönsem rahat degilim artık o evreye girdim
Yaa bize artık uykusuz, rahatsız günler başladı. Dediğin gibi her taraf rahatsız zaten, o yüzden napıyoruz solumuza yatıyoruz ya benim perinatologum biraz fazla etkiledi beni bu konuda. İyi anneler sola yatar dedi şakayla ama iki üç kere. Zaten doktorum da erken haftalarda daha çok soluna yatmanı öneririm demişti, ben 10 lu haftalarda başlamıştım sola yatmaya. 21. haftada bu iyi anneler sola yatar cümlesinden sonra sol tarafım iyice çürüdü benim resmen yolumuz da uzun daha, nasıl olacak bilmiyorum

Alayim mi o zaman diyorsun benim göbeğim de oyle cok büyük degil ama ben alttan destek ihtiyaci hissediyorum. O yüzden galiba almam daha iyi olcak.
Ay benim dr da perinatolog aksine yatış yönü önemsiz istedigin gibibyat demisti en basta sordugumda. Bu haftalarda hic sormadim gerci de.

Yaa benim kadar psikopatlık yapmayın tabi ama sola yatmak gerektiğine ben iknayım. GPT ye de sorabilirsin canım, sola yatmak bebeğe giden kan akışını arttırıyor, karaciğer böbrek gibi organlara olan baskıyı da azaltıyor.

Ya yastık için çok iddialı cevap vermiş olmak istemiyorum Memnun kalmayan da vardı burada. Ama şahsi fikrim bu zor gecelerde şans vermeye değer, fiyatı da uygun olduğu için bu riski alabilirsin

Ben chatgbt ile küsüm bana hep yanlis bilgi veriyor son zamanlarda
Artik bende sola dönüp yatmaya çalışıyorum ama bebisim rahat etmiyor galiba hep tekmeliyor ceviriyor sırtüstü beni.

Tamam canim ben az daha yorum okuyayim da. Karar verirsem alıyım yastigi. O büyükleri sonra koyacak yer bulmak mesele bide.

Yaa aksine sola yattığında rahat ediyor. Kan akışı hızlandığı için bebişinin hareketi artıyormuş. Benim de öyle sola yatar yatmaz pat güm geçirir Kısa süreli dinlenmeler dışında sırtüstü zaten uyumamamız gerekiyor bu haftalardan sonra. Öncelik sol, sonra sağa yatmak. Sırtüstü dinlenmek dışında uzun süre öyle uyumak nooo

ayy zaten bu hamişliğin en zor taraflarından biri uyku yatış problemleri bende nasıl olcak bilmiyorum Rabbim bize bol güc versin hala uyuyamadım

Hep sırtüstü yatiyorum inanır mısın. Baska türlü rahat edemedigimden. Bide bu dikişler bende sırtüstü yatmayi iyice aliskanlik ettirdi. Sanki saga sola yatinca alt taraf rahatsiz oluyor
Ama artik daha fazla zorluyorum kendimi sola yatmak icin

Kuzum sırt üstü rahat uyuyabiliyor musun
Ben asla yapamıyorum nefesim daralıyor sanki sola dönüyorum hep

Aa canım senin dikiş durumun vardı. Seni yanlış yönlendirmiş olmayayım. Sorunsuz hamileliklerde böyle yatılması gerekiyor. Ama özel durumlarda farklı pozisyonlar daha iyidir değildir onu bilmiyorum doktoruna sor istersen bir sonraki randevunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…