- 16 Eylül 2024
- 6.559
- 6.165
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #31.181
Vallahi uyuyorum yaaKuzum sırt üstü rahat uyuyabiliyor musun
Ben asla yapamıyorum nefesim daralıyor sanki sola dönüyorum hep
Sorcam kuzum aklimda ama unutmazsam. Doktorun yanina gidince herseyi unutuyorumAa canım senin dikiş durumun vardı. Seni yanlış yönlendirmiş olmayayım. Sorunsuz hamileliklerde böyle yatılması gerekiyor. Ama özel durumlarda farklı pozisyonlar daha iyidir değildir onu bilmiyorumdoktoruna sor istersen bir sonraki randevunda
ayhh vallaha ya bende sadece sola yatıyorumAynıyız bacımsol bi nebze daha iyi yakında sol taraf düzleyecek
Yaa evet, başka öncelikler olabiliyor o sırada. Bir de bebişimizi görmek aklımızı başımızdan alıyorSorcam kuzum aklimda ama unutmazsam. Doktorun yanina gidince herseyi unutuyorumnot aliyorum onu bile unutuyorum bazen.
Bacak arama bir yastik alip oyle uyuyorum yan yatarken zaten. Oyle daha konforlu oluyor. Tavsiye ederim
Sorma aynı soru hep aklımdaayhh vallaha ya bende sadece sola yatıyorumne olcak kız bu halimiz daha 3 ay var
kız aynıyım aynı güzel derin uykum kalmadı gibi bişeySorma aynı soru hep aklımdanefes alamıyorum bazen yatakta bi rahat edemiyorum uyku düzenim bozuldu bazen çok geç uyuyorum senin uyku düzenin nasıl ?zaten havalar hala sıcak yetmezmiş gibi bide şeker çıktı
Yaa bu bence çok oturmak yada yanlış pozisyondan oluyor galiba canım. Geçen hafta bende aynı sıkıntıyı yaşadım yürürken feci zorlandım sonra internetten hamile esneme hareketleri vardı onu buldum 2 gün onu yaptım ilk yaptığımda bile çok faydasını gördüm seni çok zorluyorsa böyle video bulup yapabildiğin kadar deneyebilirsin. Bel kısmını esnettiğin için kuyruk sokumundaki ağrıda azalıyor.Ben ilk kez bugün yaşadım kuzum çok uzun saatler hastanedeydim bugün malum çok uzun süre oturdum sonra kalkmaya çalıştım ama kalkamıyorum sanki afedersin kuyruk sokumu kemiğim kırılmış gibiydi. Seninde böyle mi ??
Şeftali kullanabilirsin bence kefire çok yakışıyorKızlar kefirli smothie yapanlar şu an hangi meyveyi kullanıyosunuz bu mevsimde kullancak meyve aklıma gelmiyor alternatif tarifi olan yazabilir mi
Günaydın27 28.haftalarda 38 oluyormuş tabloya baktım da sen kaçtasın canm kilo 1100 olduğuna göre bence doğrudur maşallah
Gece kaçta bırakacağız yeme içmeyi canım
Ya evet adım adım sona doğru gidiyoruz valla, ortalama 50 cm doğacaklar işte, ne kaldı ki şurda 12 cmAyy ikisi de bebek ya çok zor bir durum allah kolaylık versin
Canım ben daha önce yazmıştım benim 7. 8. Haftadan beri vardı doktorum eğer bel fıtığı başlangıcı varsa rahim büyürken kuyruk sokumuna daha çok baskı yaptığı için ağrıyor olabilir dedi ki gerçekten doğrurahmin büyüdüğü haftalarda da oluyordu ama magnezyum ve pilates çok iyi geldi şuan yaşamıyorum. Ama endişeleneceğin bir durum değil rahmin büyümesiyle oluyor
Ayy maşallahkuzu ilk zamanlar boyu daha hızlı uzuyormuş son haftalarda boy durup kilo artışı daha hızlı oluyormuş bir yerde okumuştum
Şeker de ekstra rahatsızlık hissi veriyor olabilir canım, düzene girerse belki daha rahat edersin.Sorma aynı soru hep aklımdanefes alamıyorum bazen yatakta bi rahat edemiyorum uyku düzenim bozuldu bazen çok geç uyuyorum senin uyku düzenin nasıl ?zaten havalar hala sıcak yetmezmiş gibi bide şeker çıktı
ŞeftaliKızlar kefirli smothie yapanlar şu an hangi meyveyi kullanıyosunuz bu mevsimde kullancak meyve aklıma gelmiyor alternatif tarifi olan yazabilir mi
Ben de hala hep sırtüstü yatıyorum sanki sağa sola yatmalar için daha vaktimiz varmış gibi geliyo banaHep sırtüstü yatiyorum inanır mısın. Baska türlü rahat edemedigimden. Bide bu dikişler bende sırtüstü yatmayi iyice aliskanlik ettirdi. Sanki saga sola yatinca alt taraf rahatsiz oluyor
Ama artik daha fazla zorluyorum kendimi sola yatmak icin
Canım ben buzluktan kırmızı meyvelerle yapıyorum geneldeKızlar kefirli smothie yapanlar şu an hangi meyveyi kullanıyosunuz bu mevsimde kullancak meyve aklıma gelmiyor alternatif tarifi olan yazabilir mi
Canım büyükler çok kaba gelince ben bundan almıştım başta ama rahat edemedim hiç. Sonra arkadaşım büyüklerden verdi şu an çok rahatım bacağımı atabiliyorum ya çok güzelBu yastıktan kullanıp memnun olan birilerini hatirliyorum grupta ama kimdi yazabilir mi yaaa
Göbeğimin altina destek ihtiyaci hissediyorum artik yan yatarken. Diğer büyüklere bir ısınamadım.
Günaydın canım, sadece bir kere yaşadım 4 hafta falan önce, ama sonra olmadıGünaydın kızlar bacak krampı yaşayan var mı özellikle geceleri? 2 gecedir bir anda ağlayarak uyandım böyle damar damar üstüne biner ya öyle oluyor eşim masaj falan yapıyor ama o an ölecek gibi hissediyorum öyle bir acı
Bu hafta kontrolde soracağım magnezyumum da 250 mgGünaydın canım, sadece bir kere yaşadım 4 hafta falan önce, ama sonra olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?