Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Kuzum sırt üstü rahat uyuyabiliyor musun
Ben asla yapamıyorum nefesim daralıyor sanki sola dönüyorum hep
Vallahi uyuyorum yaa birtek sirtustu diger pozisyonlardan daha rahat ediyorum sag sol kisa sureli oluyor hep. Ama sola dönük olmak icin zorluyorum kendimi hep

Sorcam kuzum aklimda ama unutmazsam. Doktorun yanina gidince herseyi unutuyorum not aliyorum onu bile unutuyorum bazen.
Bacak arama bir yastik alip oyle uyuyorum yan yatarken zaten. Oyle daha konforlu oluyor. Tavsiye ederim

Sorcam kuzum aklimda ama unutmazsam. Doktorun yanina gidince herseyi unutuyorum not aliyorum onu bile unutuyorum bazen.
Bacak arama bir yastik alip oyle uyuyorum yan yatarken zaten. Oyle daha konforlu oluyor. Tavsiye ederim
Yaa evet, başka öncelikler olabiliyor o sırada. Bir de bebişimizi görmek aklımızı başımızdan alıyor
Tabii bacağımda da ayrı yastık var benim, onsuz da yatamıyorum belime ağrı giriyor. En rahat halimizi bulmak zorundayız mecbur

ayhh vallaha ya bende sadece sola yatıyorum ne olcak kız bu halimiz daha 3 ay var
Sorma aynı soru hep aklımda nefes alamıyorum bazen yatakta bi rahat edemiyorum uyku düzenim bozuldu bazen çok geç uyuyorum senin uyku düzenin nasıl ?zaten havalar hala sıcak yetmezmiş gibi bide şeker çıktı

Sorma aynı soru hep aklımda nefes alamıyorum bazen yatakta bi rahat edemiyorum uyku düzenim bozuldu bazen çok geç uyuyorum senin uyku düzenin nasıl ?zaten havalar hala sıcak yetmezmiş gibi bide şeker çıktı
kız aynıyım aynı güzel derin uykum kalmadı gibi bişey
şekerde insanı maf ediyor ilk hamileliğimde vardı son 3 ay neler cektim ama bunda yok zaten bişeyde pek yiyemedim bu hamileliğimde iştah sıfır
sen kacıncı haftadasın canım?

Yaa bu bence çok oturmak yada yanlış pozisyondan oluyor galiba canım. Geçen hafta bende aynı sıkıntıyı yaşadım yürürken feci zorlandım sonra internetten hamile esneme hareketleri vardı onu buldum 2 gün onu yaptım ilk yaptığımda bile çok faydasını gördüm seni çok zorluyorsa böyle video bulup yapabildiğin kadar deneyebilirsin. Bel kısmını esnettiğin için kuyruk sokumundaki ağrıda azalıyor.

27 28.haftalarda 38 oluyormuş tabloya baktım da sen kaçtasın canm kilo 1100 olduğuna göre bence doğrudur maşallah
Gece kaçta bırakacağız yeme içmeyi canım
Günaydın 27. Haftadayım, ben de size yazdıktan sonra birinizin gebelik imzasında gördüm doğruymuş demek ki saat belirtmedi aç gel dedi sadece ama ben zaten akşam yemeğimden sonra bir şey yemedim. Muhtemelen gece 12 den sonra bir şey yenmemeli.

Ya evet adım adım sona doğru gidiyoruz valla, ortalama 50 cm doğacaklar işte, ne kaldı ki şurda 12 cm

Şeker de ekstra rahatsızlık hissi veriyor olabilir canım, düzene girerse belki daha rahat edersin.

Bu arada benim gibi midesi çok kötü olanlar varsa doktora söyledim mide koruyucu yazdı, sorunların ortadan kalkar dedi, çünkü çoğu gece uyuyamıyorum bile göğsüme yaptığı baskı ve ağrıdan.

sevdabaks canım sen sormuştun sanırım hamilelik günlüğü bu şekilde açılıyor

Eklentiler

• 1000044065.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 36
  • 1000044067.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 36
  • 1000044069.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 37
  • 1000044071.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 41
Ben de hala hep sırtüstü yatıyorum sanki sağa sola yatmalar için daha vaktimiz varmış gibi geliyo bana mesajları görünce bi tık üzüldüm yani

Bu yastıktan kullanıp memnun olan birilerini hatirliyorum grupta ama kimdi yazabilir mi yaaa
Göbeğimin altina destek ihtiyaci hissediyorum artik yan yatarken. Diğer büyüklere bir ısınamadım.
Canım büyükler çok kaba gelince ben bundan almıştım başta ama rahat edemedim hiç. Sonra arkadaşım büyüklerden verdi şu an çok rahatım bacağımı atabiliyorum ya çok güzel

Günaydın kızlar bacak krampı yaşayan var mı özellikle geceleri? 2 gecedir bir anda ağlayarak uyandım böyle damar damar üstüne biner ya öyle oluyor eşim masaj falan yapıyor ama o an ölecek gibi hissediyorum öyle bir acı

Günaydın canım, sadece bir kere yaşadım 4 hafta falan önce, ama sonra olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…