- 23 Ekim 2024
- 4.654
- 7.384
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #31.201
Kanka ben o sırada magnezyumda alıyordum ama bilmiyorum gece acaba ters hareket ettimde kramp girdimi. bir kere oldu zaten ama senin iki gecedir var diyorsun o can yakar aşkoBu hafta kontrolde soracağım magnezyumum da 250 mg
canım baldır da oluyor degilmi bende sıçrayark uyaniyorum resmen gub icinde damarda cok seyiriyor bacaklarım da magnezyum az geliyor bana galiba hem ilac hergun muz maden suyi yine de desteklemiyorGünaydın kızlar bacak krampı yaşayan var mı özellikle geceleri? 2 gecedir bir anda ağlayarak uyandım böyle damar damar üstüne biner ya öyle oluyor eşim masaj falan yapıyor ama o an ölecek gibi hissediyorum öyle bir acı
Evet evet, maden suyu birkaç gündür içmedim onu içeyim ya çarşamba da doktor kontrolü var sorarim onacanım baldır da oluyor degilmi bende sıçrayark uyaniyorum resmen gub icinde damarda cok seyiriyor bacaklarım da magnezyum az geliyor bana galiba hem ilac hergun muz maden suyi yine de desteklemiyor
U şeklinde yastıklardan kullan bence iki taraflı kullanabildiğin için tam sırtüstü yatmanı engelliyor ben sağ ve dol yatıyorum arkamda kalan kısmı belime desteklediğim için sırtüstü yatmamı engelliyor hafif yan yatmış oluyorum sırttan desteklediği için birde sağ sol döndüğünde 2 tarafınıda bacağını atmak için kullandığından rahat oluyor bel ağrısı da olmuyorBen su an ne yaparsam yapayim kendimi sırtüstü uyurken buluyorum. Biraz sagima dönük iken rahat ediyorum o zman da bebegim rahat etmiyor. Soluma dönünce bebegim rahat gibi ama ben degilim. Sırtüstü ikimizde rahatiz gibi geliyor bana. Onu da cogu dr onermiyor
Mesela sola dönük yatarken göbek altindan destek vermiyor mu bu yastik?
Benim de öyleydi canım şimdi biraz hafifledi. Özellikle bacağımı uzattığım oluyordu. Doktorum magnezyum yanında kalsiyum içerikli bi vitsminndaha ekledi çözüldü bayaGünaydın kızlar bacak krampı yaşayan var mı özellikle geceleri? 2 gecedir bir anda ağlayarak uyandım böyle damar damar üstüne biner ya öyle oluyor eşim masaj falan yapıyor ama o an ölecek gibi hissediyorum öyle bir acı
Bana da oluyor canım arada. Korkunç bir acı gerçekten ama biraz bekleyince geçiyorGünaydın kızlar bacak krampı yaşayan var mı özellikle geceleri? 2 gecedir bir anda ağlayarak uyandım böyle damar damar üstüne biner ya öyle oluyor eşim masaj falan yapıyor ama o an ölecek gibi hissediyorum öyle bir acı
Kuzu ben 24+3 haftalığım sen ??kız aynıyım aynı güzel derin uykum kalmadı gibi bişey
şekerde insanı maf ediyor ilk hamileliğimde vardı son 3 ay neler cektimama bunda yok zaten bişeyde pek yiyemedim bu hamileliğimde iştah sıfır
sen kacıncı haftadasın canım?
Benim de öyleydi canım şimdi biraz hafifledi. Özellikle bacağımı uzattığım oluyordu. Doktorum magnezyum yanında kalsiyum içerikli bi vitsminndaha ekledi çözüldü baya
Evet evet benim de belki 15-20 saniye ama o an öldürüyor resmenBana da oluyor canım arada. Korkunç bir acı gerçekten ama biraz bekleyince geçiyor
Canım bide ben vücudumu esnetmiyorum gerinmiyorum yani bişey olur diye. Sabahları özellikle çok istiyorum yapmıyorum . Acaba ondan mı vücut hamlaşıyo. ?Yaa bu bence çok oturmak yada yanlış pozisyondan oluyor galiba canım. Geçen hafta bende aynı sıkıntıyı yaşadım yürürken feci zorlandım sonra internetten hamile esneme hareketleri vardı onu buldum 2 gün onu yaptım ilk yaptığımda bile çok faydasını gördüm seni çok zorluyorsa böyle video bulup yapabildiğin kadar deneyebilirsin. Bel kısmını esnettiğin için kuyruk sokumundaki ağrıda azalıyor.
İnşallah canım benimŞeker de ekstra rahatsızlık hissi veriyor olabilir canım, düzene girerse belki daha rahat edersin.
İstanbulu bilemem ama Tekirdağ da tam istediğim sonbahar esintisiKızlar istanbuldaki hava müko değilmi
Şartlar uygunsa ben 40'ı çıkar çıkmaz yaptıracağım. Uzmanlar da en uygun 0-2 ay diyor zaten tabi sağlıksal olarak uygunsa
O sırada Mersin'de hala 7/24 klima çalıştıran benKızlar istanbuldaki hava müko değilmi
Ben buralardayım
Ben de sırt üstü pek yatamıyorum, yatınca ağırlık hissediyorum üstümde, rahatsız oluyorum. O yüzden ya sağa ya sola dönüyorum.Ben de hala hep sırtüstü yatıyorum sanki sağa sola yatmalar için daha vaktimiz varmış gibi geliyo banamesajları görünce bi tık üzüldüm yani
Kanka bacak arana al yastığı boşverbabylovee aşkım yastık bende var, şimdi ben ya zayıf olduğum için yada yastığı kullanamadım bilmiyorum, en son ayarında bile benim ne belime destek veriyor ne karnıma, ben ortada boş boş yatıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?