Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
canım baldır da oluyor degilmi bende sıçrayark uyaniyorum resmen gub icinde damarda cok seyiriyor bacaklarım da magnezyum az geliyor bana galiba hem ilac hergun muz maden suyi yine de desteklemiyor

canım baldır da oluyor degilmi bende sıçrayark uyaniyorum resmen gub icinde damarda cok seyiriyor bacaklarım da magnezyum az geliyor bana galiba hem ilac hergun muz maden suyi yine de desteklemiyor
Evet evet, maden suyu birkaç gündür içmedim onu içeyim ya çarşamba da doktor kontrolü var sorarim ona

U şeklinde yastıklardan kullan bence iki taraflı kullanabildiğin için tam sırtüstü yatmanı engelliyor ben sağ ve dol yatıyorum arkamda kalan kısmı belime desteklediğim için sırtüstü yatmamı engelliyor hafif yan yatmış oluyorum sırttan desteklediği için birde sağ sol döndüğünde 2 tarafınıda bacağını atmak için kullandığından rahat oluyor bel ağrısı da olmuyor

Benim de öyleydi canım şimdi biraz hafifledi. Özellikle bacağımı uzattığım oluyordu. Doktorum magnezyum yanında kalsiyum içerikli bi vitsminndaha ekledi çözüldü baya

Bana da oluyor canım arada. Korkunç bir acı gerçekten ama biraz bekleyince geçiyor

Benim de öyleydi canım şimdi biraz hafifledi. Özellikle bacağımı uzattığım oluyordu. Doktorum magnezyum yanında kalsiyum içerikli bi vitsminndaha ekledi çözüldü baya
Bana da oluyor canım arada. Korkunç bir acı gerçekten ama biraz bekleyince geçiyor
Evet evet benim de belki 15-20 saniye ama o an öldürüyor resmen
Çarşamba doktora gidince söyleyeceğim belki bana da kalsiyum verir, magnezyumum da yüksek çünkü

Canım bide ben vücudumu esnetmiyorum gerinmiyorum yani bişey olur diye. Sabahları özellikle çok istiyorum yapmıyorum . Acaba ondan mı vücut hamlaşıyo. ?

Ben de hala hep sırtüstü yatıyorum sanki sağa sola yatmalar için daha vaktimiz varmış gibi geliyo bana mesajları görünce bi tık üzüldüm yani
Ben de sırt üstü pek yatamıyorum, yatınca ağırlık hissediyorum üstümde, rahatsız oluyorum. O yüzden ya sağa ya sola dönüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…