Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Kuzu ben 24+3 haftalığım sen ??
erken başlamış seninki kuzum ozaman göbüşün baya vardır senin?
canım benimki aşyada yazıyor kacıncı hafta birde benim göbeğim bu son haftalarda büyüdü ondan önce kilo gibi duruyordu birde kız diyemi bilmiyorum dağınık büyüyor

Canım benim yeğenime doktoru 3-6ay arası öneriyoruz demiş ve 3,5aylıkken yaptırdılar. Sadece ilk gün orada ayaklarını tuttukları için biraz korkmuş çünkü bizimkisinin ayakları hiç durmuyor. O gün biraz huzursuz oldu ama sonrası çok rahattı. Bir haftada dikişler falan da attı. Ben de o aralar yaptırmayı düşünüyorum İlk aylar kendini ifade edemediği için canı yanmıyor gibi bi algı var ama öyle değilmiş.

Canım bence hangi dönem yapılırsa yapılsın acıyordur ya en azından minimum hareket ettiği zamanda olması en güzeli diye düşünüyorum ben. Dönmeye başlayınca sıkıntı

Bu yastıktan kullanıp memnun olan birilerini hatirliyorum grupta ama kimdi yazabilir mi yaaa
Göbeğimin altina destek ihtiyaci hissediyorum artik yan yatarken. Diğer büyüklere bir ısınamadım.
Canım ben kullanıyorum beni baya rahat ettirdi özellikle sabahları bel sırt ağrısı ile uyanmıyorum artık bacak arama da bir yastık alıp öyle uyuyorum
Bende nasıl rahatsam öyle uyuyorum kendimi hep sol diye kasmıyorum doktorlar zaten bebek ya da siz rahatsız olsanız hemen pozisyon değiştirirsiniz refleks olarak diyor. Sırt üstü bende çok rahatım
Geçen gece benimde ayak bileğimin orasında oldu kuzu ayağımı gerdiğim esnada oldu biraz masaj yaptım geçti normal sanırım bu haftalarda

Canım bide ben vücudumu esnetmiyorum gerinmiyorum yani bişey olur diye. Sabahları özellikle çok istiyorum yapmıyorum . Acaba ondan mı vücut hamlaşıyo. ?
Sabah bende esnetmiyorum ama şimdi hamilelik haftamız ilerledikçe ağırlık merkezi değişiyor ya vücutta o yüzden hafif esneme egzersizi yapılması iyi gibi ben bi kaç gün yapınca belim falan rahatlıyor bacaklarımda aynı şekilde bi ara el bileklerim ağrıyordu elimi açamıyodum sabah şimdi bi sıkıntım yok sende youtubedan hamileler için esneme egzersizleri olarak bakıp yapabildiğin kadar yapsan rahatlayabilirsin. Ben kaburgamda batma hissediyorum mesela eğilerek yapılanda vardı onu yapmıyorum mesela hani böyle kendind uygununu yapabilirsin.

Merhaba cnm bende aynı durumdayım çok kötü oluyor be bu ara çok sık yaşıyorum

Evet göbeğim büyük çok yaygın benimde üstte duruyor böyle

Teşekkür ederim canım tavsiyelerin için bakıcam bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…