Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Kızlar görümcem çok az giyer bunları ama 1-2 olandan birkaç tane daha al diyor, onun kızı 3750 ve 52 cm doğmuş, ilk haftalar çöpe attığım kıyafetler bile oldu taştığı zaman yada sürekli değiştirmek zorunda kalırsın diyor. Sonrasını 2-4 al dedi

aynen doğru demiş bide şöyle bişey var biraz bol giydirmen bebek için daha rahat hemde makinede cekiyor bebek kıyafetlerini benim kurutma makinem kücültüyordu eğer asarak kurutcaksanız kücülmez bu bilgiyide veriym canlarım

Aşkım bende onu soracaktım bendede kurutma makinesi var atsam sıkıntı olur mu diye

Aşkım bende onu soracaktım bendede kurutma makinesi var atsam sıkıntı olur mu diye
kuzum eğer atarsan 2-4 aylık ları at yeni doğan bedenine gelir kücülüyor cünki ama sakın en kücükleri atma vallah bu bebek eşyaları kücülüyor kurutmada ben oyüzden hep asmak zorunda kaldım malesef sen bi çamaşır askısı al kızcen için cok lazım olcak

Ben de hala hep sırtüstü yatıyorum sanki sağa sola yatmalar için daha vaktimiz varmış gibi geliyo bana mesajları görünce bi tık üzüldüm yani
Bana da öyle geliyor bide sırtüstü daha rahatim galiba ondan oluyor hep. Bizde artik zorlayalim kendimizi sola yatmak icin

Canım büyükler çok kaba gelince ben bundan almıştım başta ama rahat edemedim hiç. Sonra arkadaşım büyüklerden verdi şu an çok rahatım bacağımı atabiliyorum ya çok güzel
Ay cok kaba geliyorlar o büyükler gerçekten yaa illa ondan mi almam gerekecek
Sen bi benim attigim küçükle bu gece yatmayi denesen rahat gelir belki kuzu fikirlerin degismistir bence o kucuk olan karın büyüdükçe islevsel olur gibi duruyor ama

Sen zayifsin kuşum ondandir bence de ama iste benimde aşırı büyük degil göbüşüm yine benim alttan destege ihtiyacim oluyor gobegimi ustune koyacagim birseye onun icin aslinda küçükler daha isime yarar gibi geliyor.
U yastiklsra bir isinamadim yaa kocaman kaba geliyor gözüme
Ben bacak arama zaten baska yastik kullaniyorum su anda da. Bi göbek bide bel destegi bana yeter gibi geliyor. Memnun olanlari duysam alacam o minnos yastiktan ama

Kızlar siparişler geldi bunlar cidden küçük 2 hafta anca giyerler bence, bundan sonra 2-4 devamke
Ahshhshah hepimizin siparis verdikten sonra bu fikirlerini paylasmasi sahane oldu dimi
Şunu mesela hiç giyebileceğini düşünmüyorum
oy allam bu neee vallahi küçükmüş yaaa bu da hepten.
Zıbınlara ne diyorsun

Sana güveniyorum benide rahat ettirecek bende bacak aramda bir yastikls yatiyorum zaten simdi. Benim amacim gobus ve bel destegi sadece.
Ay ben hep sırtüstü yatıyorum sol sag yatsam da bi kalkiyorum yine sırtüstüyüm

Sana güveniyorum benide rahat ettirecek bende bacak aramda bir yastikls yatiyorum zaten simdi. Benim amacim gobus ve bel destegi sadece.
Ay ben hep sırtüstü yatıyorum sol sag yatsam da bi kalkiyorum yine sırtüstüyüm
Uff bende yan yatarken karın üstüne dönüyorum onu nasıl çözeceğiz bilmiyorum ama o kadar rahat oluyor ki

Ahshhshah hepimizin siparis verdikten sonra bu fikirlerini paylasmasi sahane oldu dimi

oy allam bu neee vallahi küçükmüş yaaa bu da hepten.
Zıbınlara ne diyorsun
Kanka bence zıbınlar 1-2 ay olanla 2-3 hafta giyerler gibime geliyor çok küçük görünmedi gözüme, altlarıda belden katlamalı olduğu için açılıp giydirilebilir aşko, onları değiştirmicem idare eder bence. Ama tulum 2-4 olduğu için hastane çıkışında biraz büyük gelebilir ona göre 1-2 birtane daha alsam mı diye düşünüyorum

Senin için bu gece onu deneyeceğim yarın kıyas yaparım ama mesela ben kalktığımda eşim hala uyuyorsa hemen o U yastığı alıyor ahahhaa o kadar rahat

Bu yastıktan kullanıp memnun olan birilerini hatirliyorum grupta ama kimdi yazabilir mi yaaa
Göbeğimin altina destek ihtiyaci hissediyorum artik yan yatarken. Diğer büyüklere bir ısınamadım.
Ben kullanıyorum hatta ikiye ayrılıyor ayırdım daha rahat oldu öyle evde herkesin gözdesi kapanın elinde kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…