- 15 Ağustos 2024
- 931
- 1.593
- 33
- 30
- Konu Sahibi annabelica
-
- #31.241
Ben yandım siz yanmayın demiştimAy kanka astronot tulumu iyi ki 2-4 almışım
aynen doğru demiş bide şöyle bişey var biraz bol giydirmen bebek için daha rahat hemde makinede cekiyor bebek kıyafetlerini benim kurutma makinem kücültüyordu eğer asarak kurutcaksanız kücülmez bu bilgiyide veriym canlarımKızlar görümcem çok az giyer bunları ama 1-2 olandan birkaç tane daha al diyor, onun kızı 3750 ve 52 cm doğmuş, ilk haftalar çöpe attığım kıyafetler bile oldu taştığı zaman yada sürekli değiştirmek zorunda kalırsın diyor. Sonrasını 2-4 al dedi
Aşkım bende onu soracaktım bendede kurutma makinesi var atsam sıkıntı olur mu diyeaynen doğru demiş bide şöyle bişey var biraz bol giydirmen bebek için daha rahat hemde makinede cekiyor bebek kıyafetlerini benim kurutma makinem kücültüyordu eğer asarak kurutcaksanız kücülmez bu bilgiyide veriym canlarım
kuzum eğer atarsan 2-4 aylık ları at yeni doğan bedenine gelir kücülüyor cünki ama sakın en kücükleri atma vallah bu bebek eşyaları kücülüyor kurutmada ben oyüzden hep asmak zorunda kaldım malesefAşkım bende onu soracaktım bendede kurutma makinesi var atsam sıkıntı olur mu diye
Bana da öyle geliyor bide sırtüstü daha rahatim galiba ondan oluyor hep. Bizde artik zorlayalim kendimizi sola yatmak icinBen de hala hep sırtüstü yatıyorum sanki sağa sola yatmalar için daha vaktimiz varmış gibi geliyo banamesajları görünce bi tık üzüldüm yani
Ay cok kaba geliyorlar o büyükler gerçekten yaaCanım büyükler çok kaba gelince ben bundan almıştım başta ama rahat edemedim hiç. Sonra arkadaşım büyüklerden verdi şu an çok rahatım bacağımı atabiliyorum ya çok güzel
Sen zayifsin kuşum ondandir bence debabylovee aşkım yastık bende var, şimdi ben ya zayıf olduğum için yada yastığı kullanamadım bilmiyorum, en son ayarında bile benim ne belime destek veriyor ne karnıma, ben ortada boş boş yatıyorum
U yastiklsra bir isinamadim yaa kocaman kaba geliyor gözümeU şeklinde yastıklardan kullan bence iki taraflı kullanabildiğin için tam sırtüstü yatmanı engelliyor ben sağ ve dol yatıyorum arkamda kalan kısmı belime desteklediğim için sırtüstü yatmamı engelliyor hafif yan yatmış oluyorum sırttan desteklediği için birde sağ sol döndüğünde 2 tarafınıda bacağını atmak için kullandığından rahat oluyor bel ağrısı da olmuyor
Kuzum benimmm, benimde planım o yönde. 6 ay içinde yapmak. İçgüdüsel olarak da dogruyu bulabiliyoruz artik Allakım anne oldum iyice
AhshhshahKızlar siparişler geldi bunlar cidden küçük2 hafta anca giyerler bence, bundan sonra 2-4 devamke
Şunu mesela hiç giyebileceğini düşünmüyorum
Sana güveniyorum benide rahat ettirecekCanım ben kullanıyorum beni baya rahat ettirdi özellikle sabahları bel sırt ağrısı ile uyanmıyorum artık bacak arama da bir yastık alıp öyle uyuyorum
Bende nasıl rahatsam öyle uyuyorum kendimi hep sol diye kasmıyorum doktorlar zaten bebek ya da siz rahatsız olsanız hemen pozisyon değiştirirsiniz refleks olarak diyor. Sırt üstü bende çok rahatım
Geçen gece benimde ayak bileğimin orasında oldu kuzu ayağımı gerdiğim esnada oldu biraz masaj yaptım geçti normal sanırım bu haftalarda
Uff bende yan yatarken karın üstüne dönüyorum onu nasıl çözeceğiz bilmiyorumSana güveniyorum benide rahat ettirecekbende bacak aramda bir yastikls yatiyorum zaten simdi. Benim amacim gobus ve bel destegi sadece.
Ay ben hep sırtüstü yatıyorum sol sag yatsam da bi kalkiyorum yine sırtüstüyüm
Kanka bence zıbınlar 1-2 ay olanla 2-3 hafta giyerler gibime geliyor çok küçük görünmedi gözüme, altlarıda belden katlamalı olduğu için açılıp giydirilebilir aşko, onları değiştirmicem idare eder bence. Ama tulum 2-4 olduğu için hastane çıkışında biraz büyük gelebilirAhshhshahhepimizin siparis verdikten sonra bu fikirlerini paylasmasi sahane oldu dimi
oy allam bu neee vallahi küçükmüş yaaa bu da hepten.
Zıbınlara ne diyorsun
Senin için bu gece onu deneyeceğim yarın kıyas yaparımAy cok kaba geliyorlar o büyükler gerçekten yaailla ondan mi almam gerekecek
Sen bi benim attigim küçükle bu gece yatmayi denesen rahat gelir belki kuzu fikirlerin degismistirbence o kucuk olan karın büyüdükçe islevsel olur gibi duruyor ama
Ben kullanıyorum hatta ikiye ayrılıyor ayırdım daha rahat oldu öyle evde herkesin gözdesi kapanın elinde kalıyorBu yastıktan kullanıp memnun olan birilerini hatirliyorum grupta ama kimdi yazabilir mi yaaa
Göbeğimin altina destek ihtiyaci hissediyorum artik yan yatarken. Diğer büyüklere bir ısınamadım.
Tarih için not alınsınBugün benim için büyük insanlık için küçük bir gelişme yaşanıyor prilamdan kurtuldum artık midem bulanmıyor ve 23 haftalığım
Millet ilk hareketini hissettim ilk kalbini duydum bilmem ne bende prilamdan kurtuldum tarihi ajsjTarih için not alınsın
Ayyyy darısı banaaBugün benim için büyük insanlık için küçük bir gelişme yaşanıyor prilamdan kurtuldum artık midem bulanmıyor ve 23 haftalığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?