- 23 Ekim 2024
- 4.621
- 7.334
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #31.261
Off gülüyoruz ama çok zor kızlar çok geçmiş olsunMillet ilk hareketini hissettim ilk kalbini duydum bilmem ne bende prilamdan kurtuldum tarihi ajsj
Ayyyy darısı banaaben bırakmayı denemeye bile korkuyorum geçen hafta denemiştim aldım ağzımın payını
Kanka ben sanırım senden sonra cumartesi gidecem şeker yüklemeyeAyyyy darısı banaaben bırakmayı denemeye bile korkuyorum geçen hafta denemiştim aldım ağzımın payını
Totosunu yesinler onunKızlaar şeker yükleme testinden elendim bendün akşam şekerim 211 çıktı sabah açlık 145 çıkınca doktor daha yüklemeye gerek yok dedi ve dahiliyeye yönlendirdi diyet uygulayacağım şimdilik, bebişim de büyümüş 684 gram olmuş 31 cm
Mantıklı bencede ya yanında eşin olsun ben testten geçersem sana umut olurKanka ben sanırım senden sonra cumartesi gidecem şeker yüklemeyeşimdi dün kızlar 2 saat orda olacaksın dediği için, eşiminde yanımda rahat gelmesi adına haftasonu daha iyi olur diye düşündüm, tek gitmeye korkuyorum ayılıp bayılıp şov yaparsam yanımda olsun
Canım tam normal değerleri bilmiyorum ama 211 biraz şov gibi geldi ne yedin ne içtin ahsjs maşallah bebişine de yaa büyüyo tosunlarımızKızlaar şeker yükleme testinden elendim bendün akşam şekerim 211 çıktı sabah açlık 145 çıkınca doktor daha yüklemeye gerek yok dedi ve dahiliyeye yönlendirdi diyet uygulayacağım şimdilik, bebişim de büyümüş 684 gram olmuş 31 cm
MaşallahKızlaar şeker yükleme testinden elendim bendün akşam şekerim 211 çıktı sabah açlık 145 çıkınca doktor daha yüklemeye gerek yok dedi ve dahiliyeye yönlendirdi diyet uygulayacağım şimdilik, bebişim de büyümüş 684 gram olmuş 31 cm
Ayy iste bende o yüzden istiyorum o yastiktanUff bende yan yatarken karın üstüne dönüyorum onu nasıl çözeceğiz bilmiyorumama o kadar rahat oluyor ki
Ben tek zıbın olarak aldim alt ust takim olarak degil. Zıbınlar da bir başına pek bir ufak geldi gözümeKanka bence zıbınlar 1-2 ay olanla 2-3 hafta giyerler gibime geliyor çok küçük görünmedi gözüme, altlarıda belden katlamalı olduğu için açılıp giydirilebilir aşko, onları değiştirmicem idare eder bence. Ama tulum 2-4 olduğu için hastane çıkışında biraz büyük gelebilirona göre 1-2 birtane daha alsam mı diye düşünüyorum
Hahahah hoşbuldm aşkoTotosunu yesinler onun
diyet klübüne hoş geldin sende o zamanartık bir dilim buğday ekmekle doyacaksın
Kız önceden ölçtüğümde gayet iyiydi dün ayıptır söylemesi bir adet lahmacun yedim az da cips yedim bir saat sonra211 di şaşırdım de ama doktor hormonlar yapıyor bu haftalarda dediCanım tam normal değerleri bilmiyorum ama 211 biraz şov gibi geldi ne yedin ne içtin ahsjs maşallah bebişine de yaa büyüyo tosunlarımız
Yok kız hiç hissetmedim valla ertesi gün şeker yüklemesi var diye şans eseri yapayım bi test dedim ama yüksek çıktı bende bi değişiklik yoktuMaşallahhissettin mi 200 lere çıktığında yoksa normal hiç bir hissin yok muydu büyük ihtimalle bende de şeker çıkacak bende diyet grubuna dahil olacağım ama merak ediyorum 200 lerde farklı bir his oluşuyor mu diye
TamamSenin için bu gece onu deneyeceğim yarın kıyas yaparımama mesela ben kalktığımda eşim hala uyuyorsa hemen o U yastığı alıyor ahahhaa o kadar rahat
Yaa oylemiiiiBen kullanıyorum hatta ikiye ayrılıyor ayırdım daha rahat oldu öyle evde herkesin gözdesi kapanın elinde kalıyor
Ya kuzum benimm. Kıyamam hadi gözün aydın maşallah diyelim de ihtiyacin olmasin bir daha gecsin gitsin bulantılarBugün benim için büyük insanlık için küçük bir gelişme yaşanıyor prilamdan kurtuldum artık midem bulanmıyor ve 23 haftalığım
Kanka evet mantıklı tulum baktım çok büyük alırım bir tane daha, doğduktan sonra, 2 günde geliyor sonuçtaAyy iste bende o yüzden istiyorum o yastiktandirek gobegimin üstüne dogru yuvarlaniyorum az rahatlayinca. Alttan bisey engel olsun ki yüzüstü yatmayim
Ben tek zıbın olarak aldim alt ust takim olarak degil. Zıbınlar da bir başına pek bir ufak geldi gözümeama tabiki yeni dogdugu dönemde olur giyer yani. Sadece cok uzun giyinemez.
Bende birkac tane daha alcam. Ama ebebek civil gibi internet sitelerinden alcam galiba. Çünkü onlarin kaliplar az daha genis.
Tulum bence cok sorun degil kuzu hastaneden cikinca giydirip arabada yuksek ihtimal önünü falan acarsin zaten. Arabanin ısısı da normal olur etkilenmez.
Ayy seninde yüksek çıkmışKızlaar şeker yükleme testinden elendim bendün akşam şekerim 211 çıktı sabah açlık 145 çıkınca doktor daha yüklemeye gerek yok dedi ve dahiliyeye yönlendirdi diyet uygulayacağım şimdilik, bebişim de büyümüş 684 gram olmuş 31 cm
Demir ilacını degistirsin mesela ? Neden bu israrKızlar benim karaciğer Alt değerim biraz yüksek çıkmış yanormalde 35 olması lazımmış üst sınır, benim 68. Yağlıda beslenmiyorum. Gpt demir ilacına bağlamış günde 2 tane aldığım için, ona rağmen demirde düşük çıkmış biraz sonuçların hepsi çıksında dr atacam.
Aynen öyle kuzum. Ilk zamanlar giymesi icin alternatif markalara da bakilabilir hm sart degilKanka evet mantıklı tulum baktım çok büyük alırım bir tane daha, doğduktan sonra, 2 günde geliyor sonuçta
Kanka şoka girdim bende, beslenmem sıfır yağlıDemir ilacını degistirsin mesela ? Neden bu israr
Hem iyi gelmiyor hem degerlerini oynatıyor.
Doktoruna sor bi degistirsin bence kuzu. Alt ast degerleri bu haftalarda dengede durmali. Aman tedbirini al kuşum.
Aynen öyle kuzum. Ilk zamanlar giymesi icin alternatif markalara da bakilabilir hm sart degilzaten 2 aydan sonrasi icin var tulumu senin minikin
Ay kiyamam yaaaBacılar bende 1 haftadır diyetteyim pazartesi gidicem bakalım. Ama sonuçlarım hiç açıcı değil. Birde 1,5 kg vermişim 5 gündebirde böyle yiyemedikçe sizde de hırçınlık oluyor mu hiç gözüme gelmeyen şeylerde gözüm kalıyor yaaa küçük çocuklara bişey almayınca ağlarlar ya utanmasam öyle oturup ağlicam, dışarı bile çıkmıyorum gözüm almasın diye
Yaa ne güzel haber gözün aydınBugün benim için büyük insanlık için küçük bir gelişme yaşanıyor prilamdan kurtuldum artık midem bulanmıyor ve 23 haftalığım
Sen kanamadan sonra başladığın mı kanka yoksa bu ara yinemi başladınYaa ne güzel haber gözün aydınben de progestana geri başladım artık gelsin aralık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?