- 16 Eylül 2024
- 6.506
- 6.113
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #31.281
Kuzum markasi ne bilmiyorum ama benim kullandigimda öyle bir yan etki olmadi mesela. Istersen yazarim adını.Kanka şoka girdim bende, beslenmem sıfır yağlı
Demiri ben aç karna iki tablet alıyorum ama bundan sonra sabah 1 akşam 1 deneyecem eğer dr değiştirmezse, gpt öyle daha emilimi iyi olur demiş
Kanka peluş tulumdan zaradada var bakmak isterseniz
Kanamadan sonra başlamıştım detaylıda kanama alanı görülmedi her şey yolundaydı bırakmıştım. Dün yine kanamam oldu gpt kardeş nişan gelmesi dedi korktum doktora danıştım progestana devam dedi. Aşırı bel,kasık ve kuyruk sokumu ağrım var.Sen kanamadan sonra başladığın mı kanka yoksa bu ara yinemi başladın
Yogun bir kanama mi yasadigin kuzum?Kanamadan sonra başlamıştım detaylıda kanama alanı görülmedi her şey yolundaydı bırakmıştım. Dün yine kanamam oldu gpt kardeş nişan gelmesi dedi korktum doktora danıştım progestana devam dedi. Aşırı bel,kasık ve kuyruk sokumu ağrım var.
Valla bu şeker konusu zayif veya az kilolu ayırt etmedi herkesi aldı aldı duvara vurduKızlar kızlar şeker yüklemesi yaptırmayan kaç kişi kaldıksizlerden böyle geri dönüşler geldikçe ben daha gitmeden elendiğimi düşünmeye başladım
Valla ben de aynı histeyimKızlar kızlar şeker yüklemesi yaptırmayan kaç kişi kaldıksizlerden böyle geri dönüşler geldikçe ben daha gitmeden elendiğimi düşünmeye başladım
Yoğun değil canım akıntıyla birlikte geldi. Doktorum taze ve yoğun kan gelirse acil gel diyor bu rahim ağzı tıkacından kopan parçalar olabilirmiş progestan veriyor hemen. Ben bu hafta hem 2 kötü haber aldım hem tansiyonum çıktı (üzüldüm çok ona bağlıyorum) dün de çok yoruldum biraz takip edicem bakalım dün akşam oldu bugün olmadı.Yogun bir kanama mi yasadigin kuzum?
Kontrole gitseydin keske ama ne olur ne olmaz.
Doktorun ne sebep olabilir diyor bu duruma ?
Benım de yukselmiş 64 du Salı günü tekrar kan vereceğim yükselme devam ederse doktora haber edicem idrar yolunda enfeksiyon vardı önceden onun için ilaç verdi ama alt takmadı kafasına bende araştırdığımda takviyelerden kaynaklı olabiliyormuşKızlar benim karaciğer Alt değerim biraz yüksek çıkmış yanormalde 35 olması lazımmış üst sınır, benim 68. Yağlıda beslenmiyorum. Gpt demir ilacına bağlamış günde 2 tane aldığım için, ona rağmen demirde düşük çıkmış biraz sonuçların hepsi çıksında dr atacam.
EyvahHahahah hoşbuldm aşkobir dilim buğday ekmeği de verse şükür etcem
Kız önceden ölçtüğümde gayet iyiydi dün ayıptır söylemesi bir adet lahmacun yedim az da cips yedim bir saat sonra211 di şaşırdım de ama doktor hormonlar yapıyor bu haftalarda dedi
Yok kız hiç hissetmedim valla ertesi gün şeker yüklemesi var diye şans eseri yapayım bi test dedim ama yüksek çıktı bende bi değişiklik yoktubu hafta full ölçcem bakalm düne özel bişeymiydi merak ettim
Salı günü gidicem canım,valla ben hamurişi yiyiorum tatlı yemediğim için acısını öyle çıkartıyorumValla bu şeker konusu zayif veya az kilolu ayırt etmedi herkesi aldı aldı duvara vurdu
Bende cok şaşırdım.
Bari senin normal gelsinne zamn yaptiriyorsun
Ay benim de 205 cikti ya, zaten sindirimden kaynakli bi sey yiyemiyodum bakalim geride yiyebilecegim ne kalacakKızlaar şeker yükleme testinden elendim bendün akşam şekerim 211 çıktı sabah açlık 145 çıkınca doktor daha yüklemeye gerek yok dedi ve dahiliyeye yönlendirdi diyet uygulayacağım şimdilik, bebişim de büyümüş 684 gram olmuş 31 cm
Kanka yanına koymaya uygun bişeyler bulayım sen boyutunu anla diye hemen paylaşıcamKuzum markasi ne bilmiyorum ama benim kullandigimda öyle bir yan etki olmadi mesela. Istersen yazarim adını.
Günde 1 alıyorum ben bide 2 degil. Bence 2 alıyor oldugun icin degerlerin oynamis olabilir.
Tamam kanka bakayim oraya da. Ben henüz almadim cunku.sen 2-4 aldin dimi bi ara gorselini paylassan
Off ya, bir şey olmayıp (çok şükür ki) kanama olması çok can sıkıcıKanamadan sonra başlamıştım detaylıda kanama alanı görülmedi her şey yolundaydı bırakmıştım. Dün yine kanamam oldu gpt kardeş nişan gelmesi dedi korktum doktora danıştım progestana devam dedi. Aşırı bel,kasık ve kuyruk sokumu ağrım var.
Su içecez sadece bu gidişleAy benim de 205 cikti ya, zaten sindirimden kaynakli bi sey yiyemiyodum bakalim geride yiyebilecegim ne kalacakhaftaya gorecegim doktoru.
Evet aşkım gpt ilaçlara bağlamış, ama bende idrar bazı çıkanlar temiz gelmiş, hepsinin çıkması 2 günü alır dedi hastaneBenım de yukselmiş 64 du Salı günü tekrar kan vereceğim yükselme devam ederse doktora haber edicem idrar yolunda enfeksiyon vardı önceden onun için ilaç verdi ama alt takmadı kafasına bende araştırdığımda takviyelerden kaynaklı olabiliyormuş
Eyvahinşallah düne özeldir
Çok yorulduğumda oluyor kuzum onu farkettim ama burda da kimse yok ki işimi yaptırayım mecbur kendim hallediyorum farkında olmadan da yoruluyorum bir de dediğim gibi tansiyon problemi ve üzüntü de geldi üzerine. Tek avuntum kızım hareket ediyor kıpır kıpır şükürOff ya, bir şey olmayıp (çok şükür ki) kanama olması çok can sıkıcıneden öyle arada bir yokluyor acaba
Ay bende bendeKızlar kızlar şeker yüklemesi yaptırmayan kaç kişi kaldıksizlerden böyle geri dönüşler geldikçe ben daha gitmeden elendiğimi düşünmeye başladım
Kaynanam gibi iş buluyorsun kendineÇok yorulduğumda oluyor kuzum onu farkettim ama burda da kimse yok ki işimi yaptırayım mecbur kendim hallediyorum farkında olmadan da yoruluyorum bir de dediğim gibi tansiyon problemi ve üzüntü de geldi üzerine. Tek avuntum kızım hareket ediyor kıpır kıpır şüküryatcam artık son 3 ay ( dedi ve yatamadı )
Kızlar kızlar şeker yüklemesi yaptırmayan kaç kişi kaldıksizlerden böyle geri dönüşler geldikçe ben daha gitmeden elendiğimi düşünmeye başladım
Ben de yaptırmadım 20 eylülde kontrolüm en son kanda açlık bakıldı 79 gelmiştiAy bende bendehaftaya cmrtesi gidecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?