Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Kuzum markasi ne bilmiyorum ama benim kullandigimda öyle bir yan etki olmadi mesela. Istersen yazarim adını.
Günde 1 alıyorum ben bide 2 degil. Bence 2 alıyor oldugun icin degerlerin oynamis olabilir.

Tamam kanka bakayim oraya da. Ben henüz almadim cunku.sen 2-4 aldin dimi bi ara gorselini paylassan

Sen kanamadan sonra başladığın mı kanka yoksa bu ara yinemi başladın
Kanamadan sonra başlamıştım detaylıda kanama alanı görülmedi her şey yolundaydı bırakmıştım. Dün yine kanamam oldu gpt kardeş nişan gelmesi dedi korktum doktora danıştım progestana devam dedi. Aşırı bel,kasık ve kuyruk sokumu ağrım var.

Yogun bir kanama mi yasadigin kuzum?
Kontrole gitseydin keske ama ne olur ne olmaz.
Doktorun ne sebep olabilir diyor bu duruma ?

Kızlar kızlar şeker yüklemesi yaptırmayan kaç kişi kaldık sizlerden böyle geri dönüşler geldikçe ben daha gitmeden elendiğimi düşünmeye başladım
Valla bu şeker konusu zayif veya az kilolu ayırt etmedi herkesi aldı aldı duvara vurdu
Bende cok şaşırdım.
Bari senin normal gelsin ne zamn yaptiriyorsun

Yogun bir kanama mi yasadigin kuzum?
Kontrole gitseydin keske ama ne olur ne olmaz.
Doktorun ne sebep olabilir diyor bu duruma ?
Yoğun değil canım akıntıyla birlikte geldi. Doktorum taze ve yoğun kan gelirse acil gel diyor bu rahim ağzı tıkacından kopan parçalar olabilirmiş progestan veriyor hemen. Ben bu hafta hem 2 kötü haber aldım hem tansiyonum çıktı (üzüldüm çok ona bağlıyorum) dün de çok yoruldum biraz takip edicem bakalım dün akşam oldu bugün olmadı.

Benım de yukselmiş 64 du Salı günü tekrar kan vereceğim yükselme devam ederse doktora haber edicem idrar yolunda enfeksiyon vardı önceden onun için ilaç verdi ama alt takmadı kafasına bende araştırdığımda takviyelerden kaynaklı olabiliyormuş
Eyvah inşallah düne özeldir

Valla bu şeker konusu zayif veya az kilolu ayırt etmedi herkesi aldı aldı duvara vurdu
Bende cok şaşırdım.
Bari senin normal gelsin ne zamn yaptiriyorsun
Salı günü gidicem canım,valla ben hamurişi yiyiorum tatlı yemediğim için acısını öyle çıkartıyorum yani şeker çıkarsada pek şaşırmam çıkmazsada şaşırmam ortaya karışık ama kilo alıyorum 5 haftada 2 kilo daha almışım şimdi doktor benide diyetisyene falan yollar hastanedede arkadaşım diyetisyen ama ücretsiz izinde dicem bana bi diyet listesi hazırla

Ay benim de 205 cikti ya, zaten sindirimden kaynakli bi sey yiyemiyodum bakalim geride yiyebilecegim ne kalacak haftaya gorecegim doktoru.

Kanka yanına koymaya uygun bişeyler bulayım sen boyutunu anla diye hemen paylaşıcam

Off ya, bir şey olmayıp (çok şükür ki) kanama olması çok can sıkıcı neden öyle arada bir yokluyor acaba

Evet aşkım gpt ilaçlara bağlamış, ama bende idrar bazı çıkanlar temiz gelmiş, hepsinin çıkması 2 günü alır dedi hastane

Off ya, bir şey olmayıp (çok şükür ki) kanama olması çok can sıkıcı neden öyle arada bir yokluyor acaba
Çok yorulduğumda oluyor kuzum onu farkettim ama burda da kimse yok ki işimi yaptırayım mecbur kendim hallediyorum farkında olmadan da yoruluyorum bir de dediğim gibi tansiyon problemi ve üzüntü de geldi üzerine. Tek avuntum kızım hareket ediyor kıpır kıpır şüküryatcam artık son 3 ay ( dedi ve yatamadı)

Kaynanam gibi iş buluyorsun kendine
Ay görüyormusun tansiyon üzüntü nasıl etkiliyor şaka yapma kanka bu konularda dinlen bol bol, işlerini günlere böl aynı gün ne zorun var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…