Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Ya canım benimm.. üzme kendini. Seni üzecek seylerden haberdar olmamaya çalış
Benim doktorum bana stresin cok tetikleyici oldugunu soylemisti her konuda. Lutfen dikkat et. Tansiyon yukselmesi nor al insani bile etkileyen birsey. Kaldı ki bizler hamileyiz. Stresten uzak durup ani tansiyon yukseltecek seyler duymamamiz gerekiyor

Aman amannnn yemeee hamurisi yemeyin dostlaaar. Hamilelikte baş düşman vallahi
Kilo alımın da hizlanmis aman tedbirli ol kuzu

Kaynanam gibi iş buluyorsun kendine
Ay görüyormusun tansiyon üzüntü nasıl etkiliyor şaka yapma kanka bu konularda dinlen bol bol, işlerini günlere böl aynı gün ne zorun var
Ayy valla o kadar haklısın ki. Tamam tamam dikkat edicem çok
Valla kuzum karşıma çıkıyor ya da malum oluyor bana. Kafamı çevirip dönüp gidemiyorum. Dünya hassas kalpler için cehennemmiş gerçekten

Valla kuzum karşıma çıkıyor ya da malum oluyor bana. Kafamı çevirip dönüp gidemiyorum. Dünya hassas kalpler için cehennemmiş gerçekten
Bu ben gerçekten kafama takmıyım diyorum dayısı amcası ananesi hepsine ayrı üzülüp sinirleniyorum bazen, geçen diyorum ki, insanlar kv kp’den çekiyor ben kendi ailemden diye anneme söylenip kapattım telefonu. Annemde kendini ve bebeğini düşün diyor hep. Elden gelmiyor

Kuzu 2 tane üst üste almak belki etkilemiştir sabah akşam dene bencede benimde dün verdiğim kan sonuçlarım çıkmış gbt hafif anemi kansızlık var diyo ayy en son gittiğim doktor bide demirin iyi bırakabilirsin demişti bende 2 güne bir almaya başlamıştım aşırı sinir oldum kadına güvensem bide nolcak ya iyi ki gitmemeye karar vermişim
Hamur işi direk arttırıyor demek ki kuzu ya

Hepimiz ayniyiz ya vallahi sana diyorum da. Bende geçen iki hafta boyu canımı sikacak tonla sey duydum. Duymayayim diyorum olmuyor. Kafami da cevirsem yine kulagima geliyor. Herseyi duyuyorum görüyorum.
Hassas kalplere sahip olmak cok zor

Ya bi de insanlar özellikle yanımda konuşuyor gibi hissediyorum. Ben ömrüm boyunca çocuklarla yaşlılarla hamilelerle konuşurken hep özen gösterdim ama şu an benim etrafımda dedikodu diye yaptıkları şeyler hep umutsuzluk hastalık ölüm hep kötü şeyler sonra da ay sen üzülme seni üzmek için söylemedik.

Ya iste insan bence bundan dolayı yoruluyor üzülüyor.
Bende sen gibiyim,belli yaşın üzerindeki insanlarla herseyi konusmam. Dedigin gibi hamile ile cocukla hasta ile üslubuna durumuna uygun konusurum. Ama millet öyle degil. Biz hassas bir dönemdeyiz ekstra takiyoruz herseyi kafamiza. Ama etraf bunu anlamiyor ya.
Garip garip hikayeler, birinin basina gelen olaylar..
Bana anlatiliyor gece rüyamda sacma sapan seyler görüyorum sonra. Belki 1 hafta etkisinden cikamiyorum.
Aonra da ben seni strese sokmak istemedim sakin stres olma... yok ya..

Al benden de o kadar. Burası da olmasa gerçekten isyan diye bağırıcam. Çok sık yazamadığım durumlarda gelip okuyorum gülümsüyorum yetiyor iyi ki varsınız kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…