- 25 Şubat 2024
- 1.368
- 1.720
- 53
- 33
- Konu Sahibi annabelica
-
- #31.301
Ayyy yandık yaa aç kaldık resmenAy benim de 205 cikti ya, zaten sindirimden kaynakli bi sey yiyemiyodum bakalim geride yiyebilecegim ne kalacakhaftaya gorecegim doktoru.
Ay benimde 70-110 aralıkta 74 çıkmış sevinmiştim ama herkesin çok kötü geldi sonuçlar valla korkuyorumKızlar açlık kan şekeri hastanenin ref aralığı 74-106, benimki 86 çıkmış
Aşko ben ne yerim diye düşünüyorumAy benimde 70-110 aralıkta 74 çıkmış sevinmiştim ama herkesin çok kötü geldi sonuçlar valla korkuyorum
Ya canım benimm.. üzme kendini. Seni üzecek seylerden haberdar olmamaya çalışYoğun değil canım akıntıyla birlikte geldi. Doktorum taze ve yoğun kan gelirse acil gel diyor bu rahim ağzı tıkacından kopan parçalar olabilirmiş progestan veriyor hemen. Ben bu hafta hem 2 kötü haber aldım hem tansiyonum çıktı (üzüldüm çok ona bağlıyorum) dün de çok yoruldum biraz takip edicem bakalım dün akşam oldu bugün olmadı.
Aman amannnn yemeee hamurisi yemeyin dostlaaar. Hamilelikte baş düşman vallahiSalı günü gidicem canım,valla ben hamurişi yiyiorum tatlı yemediğim için acısını öyle çıkartıyorumyani şeker çıkarsada pek şaşırmam çıkmazsada şaşırmam ortaya karışık ama kilo alıyorum 5 haftada 2 kilo daha almışım şimdi doktor benide diyetisyene falan yollar hastanedede arkadaşım diyetisyen ama ücretsiz izinde dicem bana bi diyet listesi hazırla
Teşekkür ederim kankam tamamAşko sular 0.5likbabylovee
Ayy valla o kadar haklısın ki. Tamam tamam dikkat edicem çokKaynanam gibi iş buluyorsun kendine
Ay görüyormusun tansiyon üzüntü nasıl etkiliyor şaka yapma kanka bu konularda dinlen bol bol, işlerini günlere böl aynı gün ne zorun var
Valla kuzum karşıma çıkıyor ya da malum oluyor bana. Kafamı çevirip dönüp gidemiyorum. Dünya hassas kalpler için cehennemmiş gerçektenYa canım benimm.. üzme kendini. Seni üzecek seylerden haberdar olmamaya çalış
Benim doktorum bana stresin cok tetikleyici oldugunu soylemisti her konuda. Lutfen dikkat et. Tansiyon yukselmesi nor al insani bile etkileyen birsey. Kaldı ki bizler hamileyiz. Stresten uzak durup ani tansiyon yukseltecek seyler duymamamiz gerekiyor
Bu benAyy valla o kadar haklısın ki. Tamam tamam dikkat edicem çok
Valla kuzum karşıma çıkıyor ya da malum oluyor bana. Kafamı çevirip dönüp gidemiyorum. Dünya hassas kalpler için cehennemmiş gerçekten
Aşkım evet bebek şöyle bir aya toparlansa tam 1.aydan sonra ideal olacak gibi duruyorTeşekkür ederim kankam tamam
Aslinda yenidoğan döneminde de kullanilir sanki kuzum ya. Azcik büyük gelsin birsey olmaz kii.
Cok güzelmis yiaaa yiriimm
Kuzu 2 tane üst üste almak belki etkilemiştir sabah akşam dene bencedeKızlar benim karaciğer Alt değerim biraz yüksek çıkmış yanormalde 35 olması lazımmış üst sınır, benim 68. Yağlıda beslenmiyorum. Gpt demir ilacına bağlamış günde 2 tane aldığım için, ona rağmen demirde düşük çıkmış biraz sonuçların hepsi çıksında dr atacam.
Hamur işi direk arttırıyor demek ki kuzu yaHahahah hoşbuldm aşkobir dilim buğday ekmeği de verse şükür etcem
Kız önceden ölçtüğümde gayet iyiydi dün ayıptır söylemesi bir adet lahmacun yedim az da cips yedim bir saat sonra211 di şaşırdım de ama doktor hormonlar yapıyor bu haftalarda dedi
Yok kız hiç hissetmedim valla ertesi gün şeker yüklemesi var diye şans eseri yapayım bi test dedim ama yüksek çıktı bende bi değişiklik yoktubu hafta full ölçcem bakalm düne özel bişeymiydi merak ettim
Ayy ben bunu atlamışım görmemişim şimdi şans eseri gördümBen bunu aldım cnm
Hubble dan vazgeçtim detaylı araştırınca kötü yorumlar var çekmeme sorunu vs oluyormuş. Weewell aldımKızılötesi falan iyi biseye benziyor not aldım bakicam canım. Komando bebeler gözüm üstlerinde
Hepimiz ayniyiz ya vallahi sana diyorum da. Bende geçen iki hafta boyu canımı sikacak tonla sey duydum. Duymayayim diyorum olmuyor. Kafami da cevirsem yine kulagima geliyor. Herseyi duyuyorum görüyorum.Ayy valla o kadar haklısın ki. Tamam tamam dikkat edicem çok
Valla kuzum karşıma çıkıyor ya da malum oluyor bana. Kafamı çevirip dönüp gidemiyorum. Dünya hassas kalpler için cehennemmiş gerçekten
O arada kalan süre icinde alma bosverAşkım evet bebek şöyle bir aya toparlansa tam 1.aydan sonra ideal olacak gibi duruyor
Bu bengerçekten kafama takmıyım diyorum dayısı amcası ananesi hepsine ayrı üzülüp sinirleniyorum bazen, geçen diyorum ki, insanlar kv kp’den çekiyor ben kendi ailemden diye anneme söylenip kapattım telefonu. Annemde kendini ve bebeğini düşün diyor hep. Elden gelmiyor
Ya bi de insanlar özellikle yanımda konuşuyor gibi hissediyorum. Ben ömrüm boyunca çocuklarla yaşlılarla hamilelerle konuşurken hep özen gösterdim ama şu an benim etrafımda dedikodu diye yaptıkları şeyler hep umutsuzluk hastalık ölüm hep kötü şeyler sonra da ay sen üzülme seni üzmek için söylemedik.Hepimiz ayniyiz ya vallahi sana diyorum da. Bende geçen iki hafta boyu canımı sikacak tonla sey duydum. Duymayayim diyorum olmuyor. Kafami da cevirsem yine kulagima geliyor. Herseyi duyuyorum görüyorum.
Hassas kalplere sahip olmak cok zor
Ya iste insan bence bundan dolayı yoruluyor üzülüyor.Ya bi de insanlar özellikle yanımda konuşuyor gibi hissediyorum. Ben ömrüm boyunca çocuklarla yaşlılarla hamilelerle konuşurken hep özen gösterdim ama şu an benim etrafımda dedikodu diye yaptıkları şeyler hep umutsuzluk hastalık ölüm hep kötü şeyler sonra da ay sen üzülme seni üzmek için söylemedik.
Ama napim ya çok canım istiyorAman amannnn yemeee hamurisi yemeyin dostlaaar. Hamilelikte baş düşman vallahi
Kilo alımın da hizlanmisaman tedbirli ol kuzu
Al benden de o kadar. Burası da olmasa gerçekten isyan diye bağırıcam. Çok sık yazamadığım durumlarda gelip okuyorum gülümsüyorum yetiyorYa iste insan bence bundan dolayı yoruluyor üzülüyor.
Bende sen gibiyim,belli yaşın üzerindeki insanlarla herseyi konusmam. Dedigin gibi hamile ile cocukla hasta ile üslubuna durumuna uygun konusurum. Ama millet öyle degil. Biz hassas bir dönemdeyiz ekstra takiyoruz herseyi kafamiza. Ama etraf bunu anlamiyor ya.
Garip garip hikayeler, birinin basina gelen olaylar..
Bana anlatiliyor gece rüyamda sacma sapan seyler görüyorum sonra. Belki 1 hafta etkisinden cikamiyorum.
Aonra da ben seni strese sokmak istemedim sakin stres olma... yok ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?