Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Ama napim ya çok canım istiyor zaten salı yine bi doktordan azar işiticem ona kendimi hazırlıyorum şimdiden
Canı neler neler istiyor insanın hamileyken ammaaa daha bir tane sevdigim cikolata yiyememis ben sizi öööyle seyrediyorum su an. Bu aylara kadar yediginize sayın
Hamurisi falan hepsinden uzak kalmak gerekiyor canın cekse de kuşum yaa üzgünüm ama

Al benden de o kadar. Burası da olmasa gerçekten isyan diye bağırıcam. Çok sık yazamadığım durumlarda gelip okuyorum gülümsüyorum yetiyor iyi ki varsınız kızlar
Bana da iyi geliyor burda sohbet etmek. Sende yaz sık sık. Bak sıkıntılı anlar yasiyorsun bize sonradan söylüyorsun. Ama o an paylassan herkes bir fikir veriyor toplu dua ediyoruz ve bi anda hafifliyor insan
Yalniz hissetme kendini kuzum

Hepimiz hamileyiz hassasız kim bilir özel hayatlarımızda ne yaşıyoruz bir de ben üzmek istemiyorum başka başlıklarda okuduklarımdan da çok etkileniyorum kimseyi etkilemek istemiyorum kuzum yoksa çok iyi geliyor burası cidden

Biz bugün öyle yaptık, iyi ki cumartesi vermişim, hem 2 saat beklemek çok sıkıcı hem de içecek iğrenç bir şey

Öyle düşünme bence. Tabiki burda hepimiz her yaşadığımız şeyi paylaşmıyoruz ama bazen oluyor dertleşmek iyi geliyor mesela. Sana iyi geleceğini hissediyorsan yaz bize de
Başka başlıkları bende okumuyorum vallahi. Bana hep kar değil zarar veriyor zaten benim stresim bana yetiyor.

Karaciğer yağlanmasını gördükten sonra ümidim yok
Vitaminlerle alakalı bence o hem zayıfsın yediklerine dikkat ediyorsun bence sen galip geleceksin gibi hissediyorum şeker yükleme testinde ama bu kadar kişi diyete girmesini de beklemiyordum açıkçası toplu diyet de yapabiliriz insüline başlamayalım da diyet etkili olsun yeterli ben 2 hafta sonra gidicegim için yine sizin başınıza ne geliyorsa beni de bulacak detaylı takipteyim hepinizi

Selam kızlar, şeker yüklemesini yaptırdım, önceden içtiğim sıvı gazoz gibiydi gazlıydı, bu defa bildiğin suya karıştırılmış şeker içtim, zorlandım içerken, boğazımı yaktı hep. Kusarsan söyle dediler zaten doktora haber vericez diye, allahtan kusmadım. Birinci saat 164 (ref. Değeri <200), ikinci saat 137 (ref. değeri <140). Doktora gönderdim sonuçları problem yok dedi.

Nasıl geçtik kanka detaylarıyla anlat
Anlattım kanka aşağıda oku hemen ben bu defa zorlandım ya içerken, mutlaka kocişkolatanla git. Bu arada o karaciğer değerlerine vs çok takılma, gebelikte o değerler oynayabiliyor. Benim de kolesterol yüksek çıktı, doktor sorun görmedi. İlk doğumdan sonra da yüksek çıkmıştı.

Kızlar kızlar şeker yüklemesi yaptırmayan kaç kişi kaldık sizlerden böyle geri dönüşler geldikçe ben daha gitmeden elendiğimi düşünmeye başladım
Olumsuz düşünme ya, bu grup şeker kızlar grubu oldu haklısın ama benimki normal çıktı, normal çıkar umarım senin de

Ama napim ya çok canım istiyor zaten salı yine bi doktordan azar işiticem ona kendimi hazırlıyorum şimdiden
Canım ben de senin gibiyim canımın istediğini yiyorum çok abartmadan. Mevcut kilonu bilemiyorum ama haftada 0,5 kg, ayda 2 kg normal artık bizim haftalarımızda. Bebeğim ve benim sağlığımla ilgili problem olmadıkça doktorum yediğime içtiğime karışmıyor. Hep iyi bakmışsın diyor, böyle devam et diyor hatta Ben de canımın istediğini yemeye devam ediyorum. Tabi sağlıklı şeyleri de bolca yiyorum. Şeker değerim için de sorun yok dedi.
Aldığın kilo gayet normal hiç takılma. Yediklerimize de ohh afiyet olsun bebişlerimize yarasın

Yaaa kızlar bunu görmüş müydünüz ? Ben hiç denk gelmemişim ilk defa görüyorum, olaya bayıldım. Kış için ancak böyle içime sokarsam içim rahat eder gibi geliyor
Başka marka ve model denk gelirseniz paylaşın olur mu bebek kısmını çıkarıp normal ceket olarak da kullanabiliyorsunuz.

Görmüştüm bende bunu ama sanırım çok soğuk günler için ince gibi geldi bana

Ben de görmüştüm de pahalı geldi bana ya, ne kadar kullanacağımı bilmediğim için.

Bak bu da var kuzu ben bunu alacağım

Olabilir yaa hamur işi de en sevdiğimm ama bırakıyorum artık mecbur. Pazartesinden itibaren başlıycam haftasonuma kimse karışmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…