- 16 Eylül 2024
- 6.499
- 6.097
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #31.321
Canı neler neler istiyor insanın hamileyken ammaaaAma napim ya çok canım istiyorzaten salı yine bi doktordan azar işiticem ona kendimi hazırlıyorum şimdiden
Bana da iyi geliyor burda sohbet etmek. Sende yaz sık sık. Bak sıkıntılı anlar yasiyorsun bize sonradan söylüyorsun. Ama o an paylassan herkes bir fikir veriyor toplu dua ediyoruz ve bi anda hafifliyor insanAl benden de o kadar. Burası da olmasa gerçekten isyan diye bağırıcam. Çok sık yazamadığım durumlarda gelip okuyorum gülümsüyorum yetiyoriyi ki varsınız kızlar
Hepimiz hamileyiz hassasız kim bilir özel hayatlarımızda ne yaşıyoruz bir de ben üzmek istemiyorum başka başlıklarda okuduklarımdan da çok etkileniyorum kimseyi etkilemek istemiyorum kuzum yoksa çok iyi geliyor burası ciddenBana da iyi geliyor burda sohbet etmek. Sende yaz sık sık. Bak sıkıntılı anlar yasiyorsun bize sonradan söylüyorsun. Ama o an paylassan herkes bir fikir veriyor toplu dua ediyoruz ve bi anda hafifliyor insan
Yalniz hissetme kendini kuzum
Güzel ilerliyorsunnn inşallah şeker sonrası da referans aralığında olurKızlar açlık kan şekeri hastanenin ref aralığı 74-106, benimki 86 çıkmış
Karaciğer yağlanmasını gördükten sonra ümidim yokGüzel ilerliyorsunnn inşallah şeker sonrası da referans aralığında olur
Biz bugün öyle yaptık, iyi ki cumartesi vermişim, hem 2 saat beklemek çok sıkıcı hem de içecek iğrenç bir şeyKanka ben sanırım senden sonra cumartesi gidecem şeker yüklemeyeşimdi dün kızlar 2 saat orda olacaksın dediği için, eşiminde yanımda rahat gelmesi adına haftasonu daha iyi olur diye düşündüm, tek gitmeye korkuyorum ayılıp bayılıp şov yaparsam yanımda olsun
Öyle düşünme bence. Tabiki burda hepimiz her yaşadığımız şeyi paylaşmıyoruz ama bazen oluyor dertleşmek iyi geliyor mesela. Sana iyi geleceğini hissediyorsan yaz bize deHepimiz hamileyiz hassasız kim bilir özel hayatlarımızda ne yaşıyoruz bir de ben üzmek istemiyorum başka başlıklarda okuduklarımdan da çok etkileniyorum kimseyi etkilemek istemiyorum kuzum yoksa çok iyi geliyor burası cidden
Nasıl geçtik kanka detaylarıyla anlatBiz bugün öyle yaptık, iyi ki cumartesi vermişim, hem 2 saat beklemek çok sıkıcı hem de içecek iğrenç bir şey
Vitaminlerle alakalı bence o hem zayıfsın yediklerine dikkat ediyorsun bence sen galip geleceksin gibi hissediyorum şeker yükleme testindeKaraciğer yağlanmasını gördükten sonra ümidim yok
Anlattım kanka aşağıda oku hemenNasıl geçtik kanka detaylarıyla anlat
Ay super aclıgımız aynı. Ben toklukta patladımKızlar açlık kan şekeri hastanenin ref aralığı 74-106, benimki 86 çıkmış
Olumsuz düşünme ya, bu grup şeker kızlar grubu olduKızlar kızlar şeker yüklemesi yaptırmayan kaç kişi kaldıksizlerden böyle geri dönüşler geldikçe ben daha gitmeden elendiğimi düşünmeye başladım
Canım ben de senin gibiyimAma napim ya çok canım istiyorzaten salı yine bi doktordan azar işiticem ona kendimi hazırlıyorum şimdiden
Ahhh canım zaten öyle herşey onlar içindeAy kiyamam yaaa
Canım ilk günler zor geçiyor. Biraz zaman ver kendine hepsi gececek.
Hersey bebisinin sağlığı icin bunu düşün
Görmüştüm bende bunuYaaa kızlar bunu görmüş müydünüz ?Ben hiç denk gelmemişim ilk defa görüyorum, olaya bayıldım. Kış için ancak böyle içime sokarsam içim rahat eder gibi geliyor
Başka marka ve model denk gelirseniz paylaşın olur mubebek kısmını çıkarıp normal ceket olarak da kullanabiliyorsunuz.
H&M MAMA Before & After Pelüş Bebek Taşıma Ceketi - Fiyatı, Yorumları
H&M MAMA Before & After Pelüş Bebek Taşıma Ceketi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Eki Görüntüle 3641280
Ben de görmüştüm de pahalı geldi bana ya, ne kadar kullanacağımı bilmediğim için.Yaaa kızlar bunu görmüş müydünüz ?Ben hiç denk gelmemişim ilk defa görüyorum, olaya bayıldım. Kış için ancak böyle içime sokarsam içim rahat eder gibi geliyor
Başka marka ve model denk gelirseniz paylaşın olur mubebek kısmını çıkarıp normal ceket olarak da kullanabiliyorsunuz.
H&M MAMA Before & After Pelüş Bebek Taşıma Ceketi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Eki Görüntüle 3641280
Bak bu da var kuzu ben bunu alacağımYaaa kızlar bunu görmüş müydünüz ?Ben hiç denk gelmemişim ilk defa görüyorum, olaya bayıldım. Kış için ancak böyle içime sokarsam içim rahat eder gibi geliyor
Eki Görüntüle 3641280
Olabilir yaa hamur işi de en sevdiğimm ama bırakıyorum artık mecbur. Pazartesinden itibaren başlıycam haftasonuma kimse karışmasınKuzu 2 tane üst üste almak belki etkilemiştir sabah akşam dene bencedebenimde dün verdiğim kan sonuçlarım çıkmış gbt hafif anemi kansızlık var diyo ayy en son gittiğim doktor bide demirin iyi bırakabilirsin demişti bende 2 güne bir almaya başlamıştım aşırı sinir oldum kadına güvensem bide nolcak ya iyi ki gitmemeye karar vermişim
Hamur işi direk arttırıyor demek ki kuzu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?