- 23 Haziran 2025
- 162
- 229
- 18
- 34
- Konu Sahibi annabelica
-
- #31.341
Evett ince bence de biraz. Farklı markalarda da bulamadım, o yüzden acele etmicem belki kışın çıkar farklı modeller. Ama olayı çok iyi ya çok beğendimGörmüştüm bende bunuama sanırım çok soğuk günler için ince gibi geldi bana
Evet ama ben bebek kısmının çıkıp tek başına kullanılabilir olmasından dolayı süreyi sıkıntı etmedim. Kullanmasak bile kendim için kullanabilirim diye. Ha sadece kendime olsa bu kalitede bu paraya alır mıyım hayır tabiBen de görmüştüm de pahalı geldi bana ya, ne kadar kullanacağımı bilmediğim için.
Evet canım bunu da gördüm, biraz daha mont gibi bu ama benim attığım da bu da eskişehir için çok ideal değil. Bunun kollusunu bulmayı umuyorumBak bu da var kuzu ben bunu alacağım
H&M MAMA Before & After Pofuduk Bebek Taşıma Yeleği - Fiyatı, Yorumları
H&M MAMA Before & After Pofuduk Bebek Taşıma Yeleği yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Eskişehir'de ikisini üst üste giysen de kesmezEvet canım bunu da gördüm, biraz daha mont gibi bu ama benim attığım da bu da eskişehir için çok ideal değil. Bunun kollusunu bulmayı umuyorumBaşka markalar da yapabilir belki montlar çıksın bakalım. Sarılıp sarılıp gezeriz bebişlerimizle kışın
Ahahahaha haklısın valla canım ne diyim ya birazda iradem kuvvetli değil yemeğe karşıCanı neler neler istiyor insanın hamileyken ammaaadaha bir tane sevdigim cikolata yiyememis ben sizi öööyle seyrediyorum su an. Bu aylara kadar yediginize sayın
Hamurisi falan hepsinden uzak kalmak gerekiyor canın cekse de kuşum yaa üzgünüm ama
74’tüm 76 olmuşum en son 5 hafta once ölçülmüştüm tabi birazcık tartım yanlış tartıyor olabilirCanım ben de senin gibiyimcanımın istediğini yiyorum çok abartmadan. Mevcut kilonu bilemiyorum ama haftada 0,5 kg, ayda 2 kg normal artık bizim haftalarımızda. Bebeğim ve benim sağlığımla ilgili problem olmadıkça doktorum yediğime içtiğime karışmıyor. Hep iyi bakmışsın diyor, böyle devam et diyor hatta Ben de canımın istediğini yemeye devam ediyorum. Tabi sağlıklı şeyleri de bolca yiyorum. Şeker değerim için de sorun yok dedi.
Aldığın kilo gayet normal hiç takılma. Yediklerimize de ohh afiyet olsun bebişlerimize yarasın
Canım ben aldım, şimdi ev sıcak olursa ki bizim baya sıcak oluyor, içine askılı body üstüne uzun kollu giydiririm belki diye, ama çok almadım geçen kızlar link atmıştı ondan 5’li aldımkızlar bir şey soracağım. askılı zıbın body almaya gerek yok mu yeni doğan için?kış bebeleri olacağı için bilemedim.. sıfır kol, kısa kol ya da uzun kol mu olmalı?
benim evim çok da sıcak değil, 0-1 ay için askılıya gerek yok o zaman bana. hepi topu 3 body ama geç olmadan en azından kısa kollusuyla değiştirsem mi diye sordumCanım ben aldım, şimdi ev sıcak olursa ki bizim baya sıcak oluyor, içine askılı body üstüne uzun kollu giydiririm belki diye, ama çok almadım geçen kızlar link atmıştı ondan 5’li aldım
Aa ben normal de kullanıldığını atlamışımEvet ama ben bebek kısmının çıkıp tek başına kullanılabilir olmasından dolayı süreyi sıkıntı etmedim. Kullanmasak bile kendim için kullanabilirim diye. Ha sadece kendime olsa bu kalitede bu paraya alır mıyım hayır tabi
En mantıklısı uzun ya da kısa kol bence, uzun kol da üstüne bir şey giydirirken zor oluyor ama sıcak evlerde üstüne yelek vs ile giyilir. Askılı bence kış için gereksiz. Ben uzun kol almıştım önceden, şimdi 3’lü aldım yine uzun kol, altları da patiklikızlar bir şey soracağım. askılı zıbın body almaya gerek yok mu yeni doğan için?kış bebeleri olacağı için bilemedim.. sıfır kol, kısa kol ya da uzun kol mu olmalı?
Kanka ama sıcak evlerde mesela kısa kol veya sıfır kol üstüne uzun kolluyla durdurabiliriz dimi, yoksa onunda üstüne yelek falan giydirmeli miyizEn mantıklısı uzun ya da kısa kol bence, uzun kol da üstüne bir şey giydirirken zor oluyor ama sıcak evlerde üstüne yelek vs ile giyilir. Askılı bence kış için gereksiz. Ben uzun kol almıştım önceden, şimdi 3’lü aldım yine uzun kol, altları da patikli
Mükkkk sonuç maşallahKızlar açlık kan şekeri hastanenin ref aralığı 74-106, benimki 86 çıkmış
Benim de 83 çıkmıştı canım. Önemli olan içeceği içtikten sonrasıKızlar açlık kan şekeri hastanenin ref aralığı 74-106, benimki 86 çıkmış
Aynıyız canım benim de 26+5, kilom 74-75 şu an. 3 hafta önce kontrole gittiğimdd 73 tü. Muhtamelen 10 gün sonra gittiğimde 75-76 cıkarım. Dediğim gibi doktorum kiloma hiç laf etmedi, ben soruyorum özellikle. Gayet iyi diyor. Zaten bu haftalarda toplam 7-9 arası almış olmak normal karşılanıyor. Ben 66 ile başlamıştım. Sağlığımız iyi olsun da kilo alınır verilir, az yemeği de gözüm kesmiyor bebişim aç kalmasın diye74’tüm 76 olmuşum en son 5 hafta once ölçülmüştüm tabi birazcık tartım yanlış tartıyor olabilir27.haftadayım oğlum 1 kilo olmuştur artık diye düşünüyorum inşallah olmuştur inşallah benimde şeker değerim iyi çıkar normaldede pek şekerim çıkmaz ama emin olamıyorum bazen başım dönüyor ama kansızlıkta var bende onada bağlıyorum bakalım salı herşey neyden kaynaklı net belli olucak
Benim de 83 çıkmıştı canım. Önemli olan içeceği içtikten sonrası
Cumartesi bekleyin beni geliyorumMükkkk sonuç maşallahhadi gözün aydın diyet adasına veda ediyorsun
Evet bir kez aşırı midem bulandı akşama doğru çubuk kraker yedim hemen toparlandım ama devam ederse ilacı içerim kesinAyyyy darısı banaaben bırakmayı denemeye bile korkuyorum geçen hafta denemiştim aldım ağzımın payını
Allah yardımcın olsun canım gün sayıyoruz ciddenYaa ne güzel haber gözün aydınben de progestana geri başladım artık gelsin aralık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?