- 15 Mayıs 2022
- 2.030
- 2.715
- 83
- Konu Sahibi annabelica
-
- #31.361
Ben midem bulanarak uyandım sonra da direk yediğim kahvaltıyı çıkarmıştım canım kusmadıysan bitmiştir bulantıEvet bir kez aşırı midem bulandı akşama doğru çubuk kraker yedim hemen toparlandım ama devam ederse ilacı içerim kesin
Durur bence kanki, yeleğe gerek yok iki katın üstüneKanka ama sıcak evlerde mesela kısa kol veya sıfır kol üstüne uzun kolluyla durdurabiliriz dimi, yoksa onunda üstüne yelek falan giydirmeli miyiz
Havale geçirecek çocumDurur bence kanki, yeleğe gerek yok iki katın üstünebebeler doğduğunda zaten doğalgaz açık olacak. Bunla ilgili bir içerik görmüştüm, bakayım, tekrar bulursam atıcam bir de bebek üşüyor mu göğsünden ve sırtından anlaşılıyormuş, el ayak burun soğuk olması önemli değil
Biz burdayız sen nerdesinnn bir görünüp bir kayboluyosunkızlar kızlar gelin nerdesiniz iki lafın belini kıralım
kız bugün yoğun gecti erkek kardeşim dükkan actı acılışdaydım ama şimdi geldimBiz burdayız sen nerdesinnn bir görünüp bir kayboluyosun
Ay hayırlı kazançları olsunkız bugün yoğun gecti erkek kardeşim dükkan actı acılışdaydım ama şimdi geldimbirde yarınde evde olurum rahat rahat sizinle sohbet etmek istiyorum
Ay bende almanyaya bir tanıdığım gidecekmis ondan birkac sey isteyeyim diyorum. Bana da tavsiyelerde bulunur musun kuzuuuAy hayırlı kazançları olsunBende galiba kayınvalidemden de rica edeceğim almanyaya gitmesi için benim vizem bitti yoksa birlikte giderdik. oradaki fiyatları görünce şuan alınacak listesi yapıyorum
Ben arada hissediyorum kuzumBu aksam grup pek bir sessizz
Kizlar bende birsey sorcam merakımdan. Hıçkırık hissetmeye baslayanlar oldu mu grupta ?
Tabii kii tam listeyi çıkarayım atayım sana kuzumAy bende almanyaya bir tanıdığım gidecekmis ondan birkac sey isteyeyim diyorum. Bana da tavsiyelerde bulunur musun kuzuuu
Aslinda almanyada yasayan alio gönderecek birileri var ama kargo fln eklenince cok bi anlami olmaz sanki diyorum dogru mu düşünüyorum
sağol canım inşallahAy hayırlı kazançları olsunBende galiba kayınvalidemden de rica edeceğim almanyaya gitmesi için benim vizem bitti yoksa birlikte giderdik. oradaki fiyatları görünce şuan alınacak listesi yapıyorum
Ben henüz öyle ritmik hareketler hissetmiyorum ya. Nasil ayirt ediyorsun kiiiBen arada hissediyorum kuzum
Tabii kii tam listeyi çıkarayım atayım sana kuzumbence istemek çok mantıklı benim bir arkadaşım ekimde diğeri kasımda gidecek onlardan zaten isteyecektim ama sitelere göz gezdirince bebek arabasını da mı oradan alsam dedim kayınvalidem giderse ondan da bebek arabasını isteyeceğim çoğunluğu ondan isterim zaten. Arkadaşlarımdan daha ufak tefek şeyleri isterim diye düşündüm. Kargo meselesini hiç araştırmadım canım ama masraflı olabilir diye düşünüyorum
Büyümüş tabiii
emzik kesinlikle "mam" öneriyorumBen henüz öyle ritmik hareketler hissetmiyorum ya. Nasil ayirt ediyorsun kiiigüzel bir duygudur heralde
Tamam canım bana da at
Ben biraz ufak tefek göğüs ucu kremi pisik kremi emzik vs gibi seyler isteyeyim diyorum.
Bu konudasuuuduru68 daha bilgilidir gerci
teşekkür ederim canım benimmBüyümüş tabiiiartik yukari digru da büyüyor göbüslerimiiiz
Aklina gelen baska seyleri de paylasabilirsin bizimleemzik kesinlikle "mam" öneriyorum
göğüs ucu kremi "Lansinoh"
bebek beşikleride 600€dan başlıyor orda nasıl?
Kuzu orada akrabalar filan var daha teklif etmedik ama gideceğini düşünüyorumsağol canım inşallah
gidicekmi kesin kv? gelirse net aldır burdaki iyi ürünleri
Kuzu yemek yedikten sonra oluyor muhtemelen çok amniyon sıvısı yutuyorBen henüz öyle ritmik hareketler hissetmiyorum ya. Nasil ayirt ediyorsun kiiigüzel bir duygudur heralde
Tamam canım bana da at
Ben biraz ufak tefek göğüs ucu kremi pisik kremi emzik vs gibi seyler isteyeyim diyorum.
Bu konudasuuuduru68 daha bilgilidir gerci
•bebek bezi zaten kesinlikle "pampers yane prima" öneririm hic sızdırmıyor hatta "gece" için olanıda uyurken kullanabilirsiniz çok pratikAklina gelen baska seyleri de paylasabilirsin bizimlesevilen bebek ürünleri temiz icerikli olanlar tabi
Ben daha cok pişik kremi ve göğüs ucu kremi vs gibi seylerden aldirayim diyorum.
Kuzu besik degilde bebek arabasi demek istediysen burda da her fiyata var. 10bine de var 40 bine de var 100bin civarina da. Herkes bütçesine uygun olani alıyor.
Bende oraya bakiyorum canım da dedigin gibi cogu üründe farketmiyor fiyatlar sanki. Bazi ürünlerde var tabi fiyat farki ama ama kur farkı cok etkiliyor yaKuzu orada akrabalar filan var daha teklif etmedik ama gideceğini düşünüyorumama gitme imkanı olmazsa da dediğim gibi arkadaşlarımdan isteyeceğim
Kuzu yemek yedikten sonra oluyor muhtemelen çok amniyon sıvısı yutuyorpıt pıt pıt hissediyorum ama bizdeki hıçkırık kadar uzun sürmüyor belki 10-15 saniye. Ben hıçkırık olduğunu düşünüyorum yanii çok tatlı gerçekten ya zaten bazı şeylerde fark etmiyor mesela gögüs pompası vs burada daha uygun ben şimdi liste yapıyorum almanyada bizim rossman gibi DM diye bir mağaza var ben her gittiğimde oradan kahve, vitamin, duş jeli şampuan filan alıyordum ürünlerinin çoğu gerçekten iyi. Bebek ürünlerinde de çok uygun fiyatlılar var. Online mağazasına bakıp fiyat karşılaştırması yapabilirsin canım arkadaşına direk link atarsın kolay olur ben öyle yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?