Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Eğer taxfree alınırsa çok daha mantıklı oluyor. Ama özellikle ıslak mendillerde fark var gibi geldi bana. Emziklerin bazıları mesela bibs, kendi markalarında bebek yağı şampuanı gibi şeylerde fark var kuzu

Çok sagol kuzuum bebek bezi vs almam kuzum biraz daha küçük minik seyler aldiracgim pisik kremi önerisi iyi oldu kaydettim

Cok detayli bakamadim daha bebişim biraz daha bakıp bende epey filtrelerim. Ben simdilik uc bes birsey deneme amaçlı alayim diyorum. Temiz içerik olsun önceliğim zaten.
Emzik göğüs ucu kremi pişik kremi vs bunlar iyi fikir gibi birde losyonlar falan.
Islak mendil devamli oradan saglayamayacagim icin hic bebisimin poposunu alistirmayayim diyorum.

Ben buradan da waterwipes alacaktım orada daha uygun olduğunu görünce bir kısmını en azından öyle almış olurum dedim kuşum marka farkı olmayacak zaten yoksa dediğin gibi mesela bebek bezi olarak kendi markasını çok övmüşler ama burada bulamayacağım için seninle aynı şeyi düşünüyorum. Birde philipsin biberonlarına bak onlarda da fark var gibi geldi bana

Aa tamam onlara da bakayim kuzum.
Ay kendimize ozenmedigimiz kadar bebislerimize özeniyoruz çok tatlıyız

Aa tamam onlara da bakayim kuzum.
Ay kendimize ozenmedigimiz kadar bebislerimize özeniyoruz çok tatlıyız
Çanta, parfüm, ayakkabı out - bebek ürünleri in bir süre böyle geçecek sanırım cidden kendime hiçbir şey alasım yok ya hatta uzun bir süredir almadım galiba emzirme sütyeni atleti hariç sjsjsj

Kızlar şimdiye kadar olan tüm konuların dışında yardımınıza ihtiyacım var uyudunuz mu ???

Yakın zamanda bi düğün var eşimin yakın akrabası ve sünnet düğünü. Kaç gündür nasıl bişey giysem diye düşünüyorum fikir verir misiniz bana dolabımda zaten yok yeni alıcam ama çok kararsızım . Ha bu arada hiçbir ayakkabım olmuyor

Netten bunları beğendim büyük beden hepsi sizce nasıl ?

Eklentiler

• IMG_0918.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_0917.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_0916.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 52
Çanta, parfüm, ayakkabı out - bebek ürünleri in bir süre böyle geçecek sanırım cidden kendime hiçbir şey alasım yok ya hatta uzun bir süredir almadım galiba emzirme sütyeni atleti hariç sjsjsj
Ayyynen vallahi tam olarak bende de durumlar öyle ben daha kendime emzirme sütyeni de almadimm. Bu aksam ilk defa baktim da beden karar veremedim biraktim. Uf be diyip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…