- 15 Mayıs 2022
- 2.030
- 2.714
- 83
- Konu Sahibi annabelica
-
- #31.381
Eğer taxfree alınırsa çok daha mantıklı oluyor. Ama özellikle ıslak mendillerde fark var gibi geldi bana. Emziklerin bazıları mesela bibs, kendi markalarında bebek yağı şampuanı gibi şeylerde fark var kuzuBende oraya bakiyorum canım da dedigin gibi cogu üründe farketmiyor fiyatlar sanki. Bazi ürünlerde var tabi fiyat farki ama ama kur farkı cok etkiliyor yabu da can sıkıcı.
Ya seveyim onun minik pıt pıtlarını beeenhıçkırıyor mu bide
Çok sagol kuzuum•bebek bezi zaten kesinlikle "pampers yane prima" öneririm hic sızdırmıyor hatta "gece" için olanıda uyurken kullanabilirsiniz çok pratik
•pişik kremi ben "sudocrem" kullandım her türkiyeye geldimde stok yaptım ama birtane yurt dışından istiyorsanız doktorlar birtane var onu öneriyor "inotyol salbe" yada "weleda wundschutzcreme" bunlarıda beğendim ben
"weleda" dmden bulabilirsin ama "inotyol" eczanede satılıyor canım yer bildirimi yapıymda nedemek balımÇok sagol kuzuumbebek bezi vs almam kuzum biraz daha küçük minik seyler aldiracgim pisik kremi önerisi iyi oldu kaydettim
Cok detayli bakamadim daha bebişim biraz daha bakıp bende epey filtrelerim. Ben simdilik uc bes birsey deneme amaçlı alayim diyorum. Temiz içerik olsun önceliğim zaten.Eğer taxfree alınırsa çok daha mantıklı oluyor. Ama özellikle ıslak mendillerde fark var gibi geldi bana. Emziklerin bazıları mesela bibs, kendi markalarında bebek yağı şampuanı gibi şeylerde fark var kuzu
Tamam kuzum cok teşekkür ederim"weleda" dmden bulabilirsin ama "inotyol" eczanede satılıyor canım yer bildirimi yapıymda nedemek balım
Ben buradan da waterwipes alacaktım orada daha uygun olduğunu görünce bir kısmını en azından öyle almış olurum dedim kuşum marka farkı olmayacak zatenCok detayli bakamadim daha bebişim biraz daha bakıp bende epey filtrelerim. Ben simdilik uc bes birsey deneme amaçlı alayim diyorum. Temiz içerik olsun önceliğim zaten.
Emzik göğüs ucu kremi pişik kremi vs bunlar iyi fikir gibi birde losyonlar falan.
Islak mendil devamli oradan saglayamayacagim icin hic bebisimin poposunu alistirmayayim diyorum.
Aa tamam onlara da bakayim kuzum.Ben buradan da waterwipes alacaktım orada daha uygun olduğunu görünce bir kısmını en azından öyle almış olurum dedim kuşum marka farkı olmayacak zatenyoksa dediğin gibi mesela bebek bezi olarak kendi markasını çok övmüşler ama burada bulamayacağım için seninle aynı şeyi düşünüyorum. Birde philipsin biberonlarına bak onlarda da fark var gibi geldi bana
Çanta, parfüm, ayakkabı out - bebek ürünleri inAa tamam onlara da bakayim kuzum.
Ay kendimize ozenmedigimiz kadar bebislerimize özeniyoruz çok tatlıyız
Ayyynen vallahi tam olarak bende de durumlar öyleÇanta, parfüm, ayakkabı out - bebek ürünleri inbir süre böyle geçecek sanırım cidden kendime hiçbir şey alasım yok ya hatta uzun bir süredir almadım galiba emzirme sütyeni atleti hariç sjsjsj
1 ve 4 arasinda kaldim benNetten bunları beğendim büyük beden hepsi sizce nasıl ? Eki Görüntüle 3641450
Onlar sanki daha olur gibi evet canım bak bide bu var sence nasıl1 ve 4 arasinda kaldim ben
Bu da güzelmiş canım bence. Renk olarak siyah secersen ustteki ikisi iyi. Renkli düşünürsen de bu guzelmisOnlar sanki daha olur gibi evet canım bak bide bu var sence nasıl Eki Görüntüle 3641455
Çok teşekkür ederim kuzumBu da güzelmiş canım bence. Renk olarak siyah secersen ustteki ikisi iyi. Renkli düşünürsen de bu guzelmis
Canım şahsen benim omuzlarım kalınlaştığı için omzu kapatan ya da sansürleyen modelleri daha şık buluyorum, ben kendine alacak olsaydım 2yi alırdımNetten bunları beğendim büyük beden hepsi sizce nasıl ? Eki Görüntüle 3641450
Bu da güzel ama bu biraz ağır kaçabilir sünnet düğünü için tabiki bence buOnlar sanki daha olur gibi evet canım bak bide bu var sence nasıl Eki Görüntüle 3641455
Sen daha iyi bilirsinÇok teşekkür ederim kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?