Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
kızlar kızlar gelin nerdesiniz iki lafın belini kıralım

Günaydın canım benim kızın odasında ki şifonyeri boşalttım şimdilik kıyafetleri orda olacak kendi bizimle yatacak kızım odasında devam eder. 2 yaş civarı oda işini çözmeye çalışacağım eşimin işi sebebi ile tayinimiz çıkıyor taşınırsak 4+1 güzel olur şu an 3+1 evimiz. Oda sayısı artmazsa oturma odasını kapatıp çocuk odası yaparım muhtemelen. Ama hepsine 1,5 2 yaş civarı karar vermeyi düşünüyorum aynı cinsiyet olsaydı da ben ayırmaya çalışırdım bu arada çünkü seneye ilkokula başlıyor büyük olan

Ben büyüğü bile ayıramadım yatağımızdan. Yavrulu yatak almıştık odasına ama annem gelince kalır yavrusunda mantığı ile aldık. Oğlum bir kez bile uyumadı yatağında henüz. O yüzden o bizle yatakta devam edecek, bebeği de yanıma beşiği alıcam şimdilik. Sonrası Allah Kerim bilmiyorum

Zaten seninkiler küçük ranza gibi bir şeyde yatamazlar, yavrulu yatağın da yavru kısmı çok alçak kalıyor bence konforlu değil ve etrafında koruma da yok, ha düşse o yükseklikten hiçbir şey olmaz. Belki ikea’da büyüyüp küçülen karyolalar var ya, onlardan alsan? Şimdilik küçük haliyle kullanabilirsin.

canım ben ogluma 2 yaşındayken oda yaptım beşıgini de kardes dusundugumuz icin atmamıstm
besigi yatak odasina goturucez 2 kapakli dolapta aldik simdilk o kızımı idare eder dolabıda besigin yanına koyucam yatak odasi genis rahatlıkla sıgar
2 yaşın kadar bizim odada uyur zaten
ilerisi icin se naparaz bilmiyorum 2 yıl ayni odayi paylasabilirler sonra ayırım belki

Günaydın canım çocuk odasında baza ve şifonyer kullanıyorum şimdilik çocuk odam iki baza icin müsait üçüncü bebiş için 4 yaşa kadar yatabileceği bir beşik almayı düşünüyorum ne kadar içinde uyursa artık taşınma niyetim var inşallah olur dolabı taşınacağım evin durumuna göre ya mağazadan alırım yada özel tasarım yaptırırım

Canım benimde birtane cocuk odam var ve oğluma hazırlamıştık zaten ama bi kac değişim olcak cünki erkek kız odası olcak şimdi, bu ay başlicaz inşallah ilk boyayla sonra boya bitsin 2 yaşındaki oğluma bu aşya eklicem 1.resimdeki yatağı alcaz sanada fikir olsun balım cok pratik hem acılıyorda büyüyor baya. (ikeanın)
kızımada abisinin kücük 2.resimdeki yatağını koycam yan yana olcak ikisinin yatağa bende odaya sığdırmaya calışcam bakalım nasıl olcak odanın şimdiki halini atmıştım bi kac kere, tekrar atıym duvar rengi fln değişcek beige krem rengi olcak sen nasıl yapmayı düşünüyorsun kuzum?

Eklentiler

• IMG_1734.webp
    19 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_1736.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 35
Ben şimdilik bebeğe bir şey yapmıyorum canım yatak odam büyük boşaltabileceğim ekstra bir şifonyerim var onu kullanıcam birde beşik alacağım dahada büyüyünce park yatağı açacağım. yatak odasında duracak hepsi.oğlanın odası zaten vardı ama ileride 2 sine birden bizimde sığmaz maalesef zaten biri kız biri erkek o yüzden bebek 2 3 yaşına gelince oğlana oturma odasına vereceğim kızada çocuk odası yapacağım.Şİmdilik kafamda ki planlama böyle:)) sizinde oturma odası çocuk odasına göre büyükse 2 kızınada orayı oda yapabilirsin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…