- 9 Ağustos 2025
- 399
- 456
- 18
- 30
- Konu Sahibi annabelica
-
- #31.401
Hangisi canım pembe olan mı ?2. Mi ?Bu da güzel ama bu biraz ağır kaçabilir sünnet düğünü için tabiki bence bu
Pembe olan ağır kaçabilir biraz daha abiyemsiye benziyor bence, siyahlılardan düşük omuzlu 2. Olanı şık, sade ve yeterli buldum ama tabiki sen daha iyi bilirsinHangisi canım pembe olan mı ?2. Mi ?
Eşim aynısını söyledi kuzumPembe olan ağır kaçabilir biraz daha abiyemsiye benziyor bence, siyahlılardan düşük omuzlu 2. Olanı şık, sade ve yeterli buldum ama tabiki sen daha iyi bilirsin
MantıklıHepsini aldım artık olmayanları yollarım ne yapayım bedenimiz belli değil artıkEki Görüntüle 3641466
Canım hm baktınmı bazen ondada parti elbiseleri çıkıyor hamileler içinHamile kıyafeti bulmak çok zor. Mecburen büyük beden alıp terzide halledicem
Bence bu canımOnlar sanki daha olur gibi evet canım bak bide bu var sence nasıl Eki Görüntüle 3641455
kızlar kızlar gelin nerdesiniz iki lafın belini kıralım
Günaydın canımKızlar çocuk odalarınız nasıl olacak veya nasıl yaptınız. Belki farklı cinsiyet olanlar ilerde oda ayırır ama benimkiler aynı odada kalacak. İki yatak sığmıyor yavru yatak veya ranza da sevmiyorum. Yaza kadar yatak olayını çözmek istiyorum. Bir türlü çözüm bulamadım oda işinesuuuduru68 D destinaa88 Azraemre Lavinia_98 Cherry Mom Peripellas Ezmu0810 Z Zaaraaa S Seherykc
Ben büyüğü bile ayıramadım yatağımızdan. Yavrulu yatak almıştık odasına ama annem gelince kalır yavrusunda mantığı ile aldık. Oğlum bir kez bile uyumadı yatağında henüz. O yüzden o bizle yatakta devam edecek, bebeği de yanıma beşiği alıcam şimdilik. Sonrası Allah Kerim bilmiyorumKızlar çocuk odalarınız nasıl olacak veya nasıl yaptınız. Belki farklı cinsiyet olanlar ilerde oda ayırır ama benimkiler aynı odada kalacak. İki yatak sığmıyor yavru yatak veya ranza da sevmiyorum. Yaza kadar yatak olayını çözmek istiyorum. Bir türlü çözüm bulamadım oda işinesuuuduru68 D destinaa88 Azraemre Lavinia_98 Cherry Mom Peripellas Ezmu0810 Z Zaaraaa S Seherykc
canım ben ogluma 2 yaşındayken oda yaptım beşıgini de kardes dusundugumuz icin atmamıstmKızlar çocuk odalarınız nasıl olacak veya nasıl yaptınız. Belki farklı cinsiyet olanlar ilerde oda ayırır ama benimkiler aynı odada kalacak. İki yatak sığmıyor yavru yatak veya ranza da sevmiyorum. Yaza kadar yatak olayını çözmek istiyorum. Bir türlü çözüm bulamadım oda işinesuuuduru68 D destinaa88 Azraemre Lavinia_98 Cherry Mom Peripellas Ezmu0810 Z Zaaraaa S Seherykc
Ne şekilde randevu alabiliyoruz bu hocalardanRecep Has imkanın varsa öncelik o , yoksa İbrahim hoca da iyidir
Günaydın canım çocuk odasında baza ve şifonyer kullanıyorum şimdilik çocuk odam iki baza icin müsait üçüncü bebiş için 4 yaşa kadar yatabileceği bir beşik almayı düşünüyorum ne kadar içinde uyursa artıkKızlar çocuk odalarınız nasıl olacak veya nasıl yaptınız. Belki farklı cinsiyet olanlar ilerde oda ayırır ama benimkiler aynı odada kalacak. İki yatak sığmıyor yavru yatak veya ranza da sevmiyorum. Yaza kadar yatak olayını çözmek istiyorum. Bir türlü çözüm bulamadım oda işinesuuuduru68 D destinaa88 Azraemre Lavinia_98 Cherry Mom Peripellas Ezmu0810 Z Zaaraaa S Seherykc
Kızlar çocuk odalarınız nasıl olacak veya nasıl yaptınız. Belki farklı cinsiyet olanlar ilerde oda ayırır ama benimkiler aynı odada kalacak. İki yatak sığmıyor yavru yatak veya ranza da sevmiyorum. Yaza kadar yatak olayını çözmek istiyorum. Bir türlü çözüm bulamadım oda işinesuuuduru68 D destinaa88 Azraemre Lavinia_98 Cherry Mom Peripellas Ezmu0810 Z Zaaraaa S Seherykc
İnternette iletişim numaraları vardır , kendi muayenehaneleri için görüşüp randevu alabilirsiniz .Ne şekilde randevu alabiliyoruz bu hocalardan
Ben şimdilik bebeğe bir şey yapmıyorum canım yatak odam büyük boşaltabileceğim ekstra bir şifonyerim var onu kullanıcam birde beşik alacağım dahada büyüyünce park yatağı açacağım. yatak odasında duracak hepsi.oğlanın odası zaten vardı ama ileride 2 sine birden bizimde sığmaz maalesef zaten biri kız biri erkek o yüzden bebek 2 3 yaşına gelince oğlana oturma odasına vereceğim kızada çocuk odası yapacağım.Şİmdilik kafamda ki planlama böyle:)) sizinde oturma odası çocuk odasına göre büyükse 2 kızınada orayı oda yapabilirsin benceKızlar çocuk odalarınız nasıl olacak veya nasıl yaptınız. Belki farklı cinsiyet olanlar ilerde oda ayırır ama benimkiler aynı odada kalacak. İki yatak sığmıyor yavru yatak veya ranza da sevmiyorum. Yaza kadar yatak olayını çözmek istiyorum. Bir türlü çözüm bulamadım oda işinesuuuduru68 D destinaa88 Azraemre Lavinia_98 Cherry Mom Peripellas Ezmu0810 Z Zaaraaa S Seherykc
Topuklu ayakkabı giyemeyeceksen bencede 1 diğerleri yırtmaçlı altına topuklu ayakkabı ister gibi geldi.o yüzden 1 daha rahat edersin diye düşündümNetten bunları beğendim büyük beden hepsi sizce nasıl ? Eki Görüntüle 3641450
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?