- 23 Mart 2016
- 30.868
- 91.997
- 598
- Konu Sahibi annabelica
-
- #31.421
Ben hissetmiş olabilirim ama emin değilim çok ritmik ardarda 5 6 kıpırtı hissettim hepsi aynı güçte ve aralıkta olunca hıçkırık gibi geldi :) çok komiktiBu aksam grup pek bir sessizz
Kizlar bende birsey sorcam merakımdan. Hıçkırık hissetmeye baslayanlar oldu mu grupta ?
Kız sende tam Jennifersın maşallah
Bende sallamasyon bir beden aldım inşallah olurAyyynen vallahi tam olarak bende de durumlar öyleben daha kendime emzirme sütyeni de almadimm. Bu aksam ilk defa baktim da beden karar veremedim biraktim. Uf be diyip
YaaBen hissetmiş olabilirim ama emin değilim çok ritmik ardarda 5 6 kıpırtı hissettim hepsi aynı güçte ve aralıkta olunca hıçkırık gibi geldi :) çok komikti
Valla ben alırsam heralde 2 beden büyük alcamBende sallamasyon bir beden aldım inşallah olur
Bizim oturma odası yok zaten eşim spor odası olarak kullanıyor. Onun odasını çocuk odası yapsam iki yatak da sığar belki ama bu kez de yatak odasına uzak olmuş olacaklar. Odalarını ayırmayı da pek istemiyorum. Hem cinsiyet aynı hem 2 yaş farkı var. Rahatlıkla paylaşırlar odalarını. Ama baktığım yataklar hiç içime sinmiyor ya. Büyük oda olsa da iki yatakla daraltmak istemem sanırım. Masalarını büyük yapmak daha mantıklı geliyorGünaydın canımbenim kızın odasında ki şifonyeri boşalttım şimdilik kıyafetleri orda olacak kendi bizimle yatacak kızım odasında devam eder. 2 yaş civarı oda işini çözmeye çalışacağım eşimin işi sebebi ile tayinimiz çıkıyor taşınırsak 4+1 güzel olur şu an 3+1 evimiz. Oda sayısı artmazsa oturma odasını kapatıp çocuk odası yaparım muhtemelen. Ama hepsine 1,5 2 yaş civarı karar vermeyi düşünüyorum aynı cinsiyet olsaydı da ben ayırmaya çalışırdım bu arada çünkü seneye ilkokula başlıyor büyük olan
Benim de yanımdan ayırmaya çok var daha kuzum. Zorlamayı hiç düşünmüyorum. Korumasız yatakta yatana kadar yanımda veya yerde yatırırım açıkçası. Öyle illaki ayırayım düzen olsun gibi bir takıntım yok. Çocuk nerde mutluysa huzurluysa orda uyusun. Belki ikisi birlikte geçerler odalarına alışmaları da kolay olur iki kardeş geçince. Açıkçası tek çocuk şimdiye kadar idare ettik ama gardrop kitaplık falan bir düzen kurmak istiyorum artık. Odayı da tasarlamışken yatak da düşünmek zorundayım. Mesele şu an bu benim içinBen büyüğü bile ayıramadım yatağımızdan. Yavrulu yatak almıştık odasına ama annem gelince kalır yavrusunda mantığı ile aldık. Oğlum bir kez bile uyumadı yatağında henüz. O yüzden o bizle yatakta devam edecek, bebeği de yanıma beşiği alıcam şimdilik. Sonrası Allah Kerim bilmiyorum
Zaten seninkiler küçük ranza gibi bir şeyde yatamazlar, yavrulu yatağın da yavru kısmı çok alçak kalıyor bence konforlu değil ve etrafında koruma da yok, ha düşse o yükseklikten hiçbir şey olmaz. Belki ikea’da büyüyüp küçülen karyolalar var ya, onlardan alsan? Şimdilik küçük haliyle kullanabilirsin.
Ben uzun bir süre ikisini de yanımızda tutcam canım. Öyle istiyorum ama oda yapmak da istiyorum yavaştan. Gardrop kitaplık derken kalıcı bir oda yaparım artık planım öylecanım ben ogluma 2 yaşındayken oda yaptım beşıgini de kardes dusundugumuz icin atmamıstm
besigi yatak odasina goturucez 2 kapakli dolapta aldik simdilk o kızımı idare eder dolabıda besigin yanına koyucam yatak odasi genis rahatlıkla sıgar
2 yaşın kadar bizim odada uyur zaten
ilerisi icin se naparaz bilmiyorum 2 yıl ayni odayi paylasabilirler sonra ayırım belki
Ya iki yatak sığması çok güzel gerçekten ama üçüncü sizde de işleri karıştırıyorGünaydın canım çocuk odasında baza ve şifonyer kullanıyorum şimdilik çocuk odam iki baza icin müsait üçüncü bebiş için 4 yaşa kadar yatabileceği bir beşik almayı düşünüyorum ne kadar içinde uyursa artıktaşınma niyetim var inşallah olur dolabı taşınacağım evin durumuna göre ya mağazadan alırım yada özel tasarım yaptırırım
yaa kız tşk ederimmKız sende tam Jennifersın maşallahbaya büyümüş benimde hemen hemen böyle ama dışarıda anlaşılmıyor bol bol giyiyorum
Evet bu ilk resimdeki yataklar gibi düşünüyorum ben de kuzum. Ama bu çift kişilik oluyor açınca. Bunların bir de yavru yataklı olan ama böyle görüneni var. İkeada yavrulu tek model var onu da beğenmedim. Bakıyorum ya bulurum illaki. Zaten daha ayırmama vakit var şimdilik ikisi de yanımızda uyuyacak. Yatak odam kocaman. Orda 4 kişi yatarızCanım benimde birtane cocuk odam var ve oğluma hazırlamıştık zaten ama bi kac değişim olcak cünki erkek kız odası olcak şimdi, bu ay başlicaz inşallah ilk boyayla sonra boya bitsin 2 yaşındaki oğluma bu aşya eklicem 1.resimdeki yatağı alcaz sanada fikir olsun balım cok pratik hem acılıyorda büyüyor baya. (ikeanın)
kızımada abisinin kücük 2.resimdeki yatağını koycam yan yana olcak ikisinin yatağa bende odaya sığdırmaya calışcam bakalım nasıl olcakodanın şimdiki halini atmıştım bi kac kere, tekrar atıym duvar rengi fln değişcek beige krem rengi olcak sen nasıl yapmayı düşünüyorsun kuzum?
Ay kuzum yarama parmak bastınBen şimdilik bebeğe bir şey yapmıyorum canım yatak odam büyük boşaltabileceğim ekstra bir şifonyerim var onu kullanıcam birde beşik alacağım dahada büyüyünce park yatağı açacağım. yatak odasında duracak hepsi.oğlanın odası zaten vardı ama ileride 2 sine birden bizimde sığmaz maalesef zaten biri kız biri erkek o yüzden bebek 2 3 yaşına gelince oğlana oturma odasına vereceğim kızada çocuk odası yapacağım.Şİmdilik kafamda ki planlama böyle:)) sizinde oturma odası çocuk odasına göre büyükse 2 kızınada orayı oda yapabilirsin bence
Çok daha iyiyim canım sağolYaa
Bakalim ben ayirt edebilecek miyim hıçkırığınıminnosum benim
Sen nasil oldun canım bu arada iyileştin mi biraz daha.
Canım bizim ev küçük olduğu için çocuk odamız yok anne yani beşikte yatıyordu oğlum şimdi babasıyla uyuyor ben ayrı yatıyorum karnıma vururlar diye, ama ileride aynı odada yatmalari için oda yapacağız güzel bir erkek odasıKızlar çocuk odalarınız nasıl olacak veya nasıl yaptınız. Belki farklı cinsiyet olanlar ilerde oda ayırır ama benimkiler aynı odada kalacak. İki yatak sığmıyor yavru yatak veya ranza da sevmiyorum. Yaza kadar yatak olayını çözmek istiyorum. Bir türlü çözüm bulamadım oda işinesuuuduru68 @destinaa88 @Azraemre @Lavinia_98 Cherry Mom @Peripellas @Ezmu0810 @Zaaraaa S Seherykc
Canım zaten bir süre birlikte yatacağız diyorsun sonra ne fark eder 1 2 oda yanda olsa spor odası büyükse mutlaka kızların olmalıAy kuzum yarama parmak bastıneşim spor odası yaptı kendine oturma odam yok benim. 3+1 evde ben 2+1 hissediyorum Ben hamile kalınca erkek olcak diye ödü koptu odasını vermek zorunda kalacak diye Ya da 4+1e gidecektik o da bizi zorlardı. Şimdi odaları değişsem yatak odama uzak kalacak çocuk odası. Yine de düşünmüyor değilim uzak da olsa sonuçta sarayda oturmuyoruz. Belki büyüdüklerinde uzak olmamız daha da iyi olur kızların da bizim de mahremiyetimiz için. Karar veremiyorum bir türlü
Sevindim canım ya, bir daha böyle gezmek yoook otur evinde artikÇok daha iyiyim canım sağol
Bir kerede ben çok güçlü hapşırmıştım ondan sonra peşpeşe bi tekmeledi ki korktu gLiba sakinleşemedi yavrucaktek bedende 2 can olmak cidden mucize
Valla ben şimdilik iyi uyuyorum havalar serinledi baya rahatladım,ah bide tuvaletim gelip durmasa ona bi çözüm yok işte illa 4 gibi kalkıyorum :))Bu gece uykuyla savaşanlar oldu mu aranızda kızlar?
Ben sürekli uyanıp durdum. Bu aksam ay tutulması varmış galiba onun etkileri başladı bende.
Bu gece saat 4.30 gibi uyandim ay inanilmaz kocaman görünüyordu balkondan bakınca. Üşenmesem fotosunu çekerdim öyle şahane görünüyordu
Ama tüm uyku duygularim sinirlerim hepsinin içinden geçti sağolsun
Eşimle sabaha kadar nöbetleşe uyandik resmen
Askım her gece 2 kere kalkıyoeum bende hem malum wc de gırıyorum artık ıyıce gece uykularım kesıntılı olmaya basladı gunduzde halıye hep uyku halıBu gece uykuyla savaşanlar oldu mu aranızda kızlar?
Ben sürekli uyanıp durdum. Bu aksam ay tutulması varmış galiba onun etkileri başladı bende.
Bu gece saat 4.30 gibi uyandim ay inanilmaz kocaman görünüyordu balkondan bakınca. Üşenmesem fotosunu çekerdim öyle şahane görünüyordu
Ama tüm uyku duygularim sinirlerim hepsinin içinden geçti sağolsun
Eşimle sabaha kadar nöbetleşe uyandik resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?