Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Bu aksam grup pek bir sessizz

Kizlar bende birsey sorcam merakımdan. Hıçkırık hissetmeye baslayanlar oldu mu grupta ?
Ben hissetmiş olabilirim ama emin değilim çok ritmik ardarda 5 6 kıpırtı hissettim hepsi aynı güçte ve aralıkta olunca hıçkırık gibi geldi :) çok komikti

Ben hissetmiş olabilirim ama emin değilim çok ritmik ardarda 5 6 kıpırtı hissettim hepsi aynı güçte ve aralıkta olunca hıçkırık gibi geldi :) çok komikti
Yaa
Bakalim ben ayirt edebilecek miyim hıçkırığını minnosum benim
Sen nasil oldun canım bu arada iyileştin mi biraz daha.

Bende sallamasyon bir beden aldım inşallah olur
Valla ben alırsam heralde 2 beden büyük alcam simdi anca olur gibi geliyor. Birde sey var,emzirirken biraz daha sisiyor süt doldukca benim gördüğüm kadariyla. O zaman anca olur 2 beden büyük diye düşündüm. Olmazsa seneyede giyerim napim

Bizim oturma odası yok zaten eşim spor odası olarak kullanıyor. Onun odasını çocuk odası yapsam iki yatak da sığar belki ama bu kez de yatak odasına uzak olmuş olacaklar. Odalarını ayırmayı da pek istemiyorum. Hem cinsiyet aynı hem 2 yaş farkı var. Rahatlıkla paylaşırlar odalarını. Ama baktığım yataklar hiç içime sinmiyor ya. Büyük oda olsa da iki yatakla daraltmak istemem sanırım. Masalarını büyük yapmak daha mantıklı geliyor

Benim de yanımdan ayırmaya çok var daha kuzum. Zorlamayı hiç düşünmüyorum. Korumasız yatakta yatana kadar yanımda veya yerde yatırırım açıkçası. Öyle illaki ayırayım düzen olsun gibi bir takıntım yok. Çocuk nerde mutluysa huzurluysa orda uyusun. Belki ikisi birlikte geçerler odalarına alışmaları da kolay olur iki kardeş geçince. Açıkçası tek çocuk şimdiye kadar idare ettik ama gardrop kitaplık falan bir düzen kurmak istiyorum artık. Odayı da tasarlamışken yatak da düşünmek zorundayım. Mesele şu an bu benim için

Ben uzun bir süre ikisini de yanımızda tutcam canım. Öyle istiyorum ama oda yapmak da istiyorum yavaştan. Gardrop kitaplık derken kalıcı bir oda yaparım artık planım öyle

Ya iki yatak sığması çok güzel gerçekten ama üçüncü sizde de işleri karıştırıyor Benim de sığıyor ama alan o kadar daralıyor ki. Hem ilerde masaları olacak eşyaları büyüyünce gardrop yetmez olacak. Yatakla odayı daraltmak istemiyorum. Galiba yavrulu divan yatak tarzı şeklinde biseyler bakicam toplanınca şık duruyor baya. Yastık peluş falan dizince sevimli bişey yaparız artık

Evet bu ilk resimdeki yataklar gibi düşünüyorum ben de kuzum. Ama bu çift kişilik oluyor açınca. Bunların bir de yavru yataklı olan ama böyle görüneni var. İkeada yavrulu tek model var onu da beğenmedim. Bakıyorum ya bulurum illaki. Zaten daha ayırmama vakit var şimdilik ikisi de yanımızda uyuyacak. Yatak odam kocaman. Orda 4 kişi yatarız ama çocuk odasında kolonlar var alan dar kalıyor maalesef böyle saçma yapmışlar evimi ben bebek odası yapmamıştım. Annemden kendi eski genç odamı taşıdım idare etsin diye. İyi ki de yapmamışım şimdi iki çocuğa göre bir tasarım yapabileceğim

Ay kuzum yarama parmak bastın eşim spor odası yaptı kendine oturma odam yok benim. 3+1 evde ben 2+1 hissediyorum Ben hamile kalınca erkek olcak diye ödü koptu odasını vermek zorunda kalacak diye Ya da 4+1e gidecektik o da bizi zorlardı. Şimdi odaları değişsem yatak odama uzak kalacak çocuk odası. Yine de düşünmüyor değilim uzak da olsa sonuçta sarayda oturmuyoruz. Belki büyüdüklerinde uzak olmamız daha da iyi olur kızların da bizim de mahremiyetimiz için. Karar veremiyorum bir türlü

Yaa
Bakalim ben ayirt edebilecek miyim hıçkırığını minnosum benim
Sen nasil oldun canım bu arada iyileştin mi biraz daha.
Çok daha iyiyim canım sağol
Bir kerede ben çok güçlü hapşırmıştım ondan sonra peşpeşe bi tekmeledi ki korktu gLiba sakinleşemedi yavrucak tek bedende 2 can olmak cidden mucize

Canım bizim ev küçük olduğu için çocuk odamız yok anne yani beşikte yatıyordu oğlum şimdi babasıyla uyuyor ben ayrı yatıyorum karnıma vururlar diye, ama ileride aynı odada yatmalari için oda yapacağız güzel bir erkek odası şu anlık yanımızda yatsinlar annelerinin kuzuları kıyamam ayırmaya oyyy

Canım zaten bir süre birlikte yatacağız diyorsun sonra ne fark eder 1 2 oda yanda olsa spor odası büyükse mutlaka kızların olmalı :))
Küçük odada çocuklar oynamak bile istemiyor oğlumda öyleydi daha önceki odasına eşyaları anca sığmıştı oyuncaklar hep salonda oturma odasındaydı sende rahat edersin fazla dağılmadan tek odada oynar takılırlar

Çok daha iyiyim canım sağol
Bir kerede ben çok güçlü hapşırmıştım ondan sonra peşpeşe bi tekmeledi ki korktu gLiba sakinleşemedi yavrucak tek bedende 2 can olmak cidden mucize
Sevindim canım ya, bir daha böyle gezmek yoook otur evinde artik

Yaaa kıyamammm aklını aldın cocugun demek ki ben hapşırık gelince burnumu kasiyorum yaa hapşırmayayim diye çünkü dikişli olmak
Ayyy hemde ne mucizeee gercekten gece uyaniyorum ona dokunuyorum sabah uyaniyorum ona dokunuyorum. Minik mucizelerimiz

Bu gece uykuyla savaşanlar oldu mu aranızda kızlar?
Ben sürekli uyanıp durdum. Bu aksam ay tutulması varmış galiba onun etkileri başladı bende.
Bu gece saat 4.30 gibi uyandim ay inanilmaz kocaman görünüyordu balkondan bakınca. Üşenmesem fotosunu çekerdim öyle şahane görünüyordu
Ama tüm uyku duygularim sinirlerim hepsinin içinden geçti sağolsun
Eşimle sabaha kadar nöbetleşe uyandik resmen

Valla ben şimdilik iyi uyuyorum havalar serinledi baya rahatladım,ah bide tuvaletim gelip durmasa ona bi çözüm yok işte illa 4 gibi kalkıyorum :))

Askım her gece 2 kere kalkıyoeum bende hem malum wc de gırıyorum artık ıyıce gece uykularım kesıntılı olmaya basladı gunduzde halıye hep uyku halı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…