Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Aynen o yüzden Pintereste çocuk odası tasarımlarına bakınıyorum bende fikir amaçlı iyi oluyor bu iki modeli çok beğendim odanın durumuna göre bakıcam artık

Eklentiler

• 1000023372.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 40
  • 1000023370.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 41
Kız zaten haklısın o konuda cünki ben yaptım odasını ama asla odasında uyumadı 2 bucuk yaşında hep yanımızda uyuyor hatta yer yatağı yaptım sen burda kızım için öyle yapıyom dedin ya deneyim dedim oğlumun bi hoşuna gitti sorma şuan böyle cok mutlu ama odasında oyuncakları var oynuyor gün içinde, birde biraz alıştırmaya calışcam o büyük yatağı alınca cünki kreşe başlicak seneye ve öğretmem gerekiyor tuvaleti tek uyumayı ikimizin süreci cok benziyor bu arada ikimizinde 2 yaşında bebesi var bide karnımızda oyüzden fikirlerini uyguluyorum evde canım adminim

Askım her gece 2 kere kalkıyoeum bende hem malum wc de gırıyorum artık ıyıce gece uykularım kesıntılı olmaya basladı gunduzde halıye hep uyku halı
Bu gece wc dışında da kalitesiz bir uykuyla güne başladım valla
Ay gündüz uyku hali bende de oluyor yaa

Bence 2 adet olması mantıklı canım. Eğer ayrı ayrı 2 adet fiyatı daha yüksekse böyle al. Yedekte olmalı bence biberon

Aşkım ben set halini görmüştüm ama set almadım, indirimdeyken bir büyük bir küçük aldım antikolik olandan, ama şu an set halide uygunmuş

Bence 2 adet olması mantıklı canım. Eğer ayrı ayrı 2 adet fiyatı daha yüksekse böyle al. Yedekte olmalı bence biberon
Ben tamamen tedbir amaçlı alayim diyorum aslinda. Hic kullanmayacagim Allahın izniyle
O yüzden 2 degilde 1 tane antikolik olsun diye düşündüm biraz kafam karisti

Aşkım ben set halini görmüştüm ama set almadım, indirimdeyken bir büyük bir küçük aldım antikolik olandan, ama şu an set halide uygunmuş
Senin aldığın cam mıydı kuzuum ?
Antikolik alayim diyorum bende.

Canım sen çalışıyor muydun? Eğer çalışmıyorsan ya da doğum sonrası çalışmayacaksan 1 tanesi yetiyor sevme durumunuda henüz bilmiyorsun o da var

Kızlar birde bebis bir memeden emerken diger memeden damlayan sütleri toplamak icin şunlardan alayim diyorum ama fikrinize ihtiyacim var. Bu lansinoh olanı almak mı mantıklı yoksa, philipsin göğüs kalkanı olani almak mı mantıklı.

Canım sen çalışıyor muydun? Eğer çalışmıyorsan ya da doğum sonrası çalışmayacaksan 1 tanesi yetiyor sevme durumunuda henüz bilmiyorsun o da var
Çalışmıyorum canım, bende iste deneyimleyip duruma göre ihtiyac olursa o zaman alırım diyorum ekstra.
Simdilik 1 tane antikolik yeter diyorum

Çalışmıyorum canım, bende iste deneyimleyip duruma göre ihtiyac olursa o zaman alırım diyorum ekstra.
Simdilik 1 tane antikolik yeter diyorum
1 tane almıştım doğum sonrası iki sene çalışmayınca bir kez bile kullanmadım sonrada arkadaşıma hediye ettim Ama kullanmadığıma pişman oldum.. sağıp geceleri eşime paslardım şimdi ki aklım olsa. Neyse şimdi ki aklımla yeniden hamileyim şimdi eşim düşünsün

Yine yoruma geldim göğüs kalkanı avent olanı al canım ama süt toplama performansı için değil göğüslerinin yara olmaması ve iç çamaşırının habire süt lekesi olmaması için. Yani ilk gün başla kullanmaya emzir kapat iç çamaşırı giy böylece temas etmediği için inan yarasıza yakın atlatıyorsun hele bir de krem kullanırsan oh mis. Süt toplamak içinse mochi mükemmel acısız sağım gibi sen bir göğsünü emzirirken o da diğerini hafif vakumluyor ve biriktiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…