- 1 Nisan 2025
- 911
- 1.318
- 28
- 25
- Konu Sahibi annabelica
-
- #31.441
Evet canım yıne aynı yer sındırgıBalıkesir'de yine deprem mi olmuş ya
Aynen o yüzden Pintereste çocuk odası tasarımlarına bakınıyorum bende fikir amaçlı iyi oluyor bu iki modeli çok beğendim odanın durumuna göre bakıcam artıkYa iki yatak sığması çok güzel gerçekten ama üçüncü sizde de işleri karıştırıyorBenim de sığıyor ama alan o kadar daralıyor ki. Hem ilerde masaları olacak eşyaları büyüyünce gardrop yetmez olacak. Yatakla odayı daraltmak istemiyorum. Galiba yavrulu divan yatak tarzı şeklinde biseyler bakicam toplanınca şık duruyor baya. Yastık peluş falan dizince sevimli bişey yaparız artık
Kız zaten haklısın o konuda cünki ben yaptım odasını ama asla odasında uyumadı 2 bucuk yaşında hep yanımızda uyuyor hatta yer yatağı yaptım sen burda kızım için öyle yapıyom dedin ya deneyim dedim oğlumun bi hoşuna gitti sormaEvet bu ilk resimdeki yataklar gibi düşünüyorum ben de kuzum. Ama bu çift kişilik oluyor açınca. Bunların bir de yavru yataklı olan ama böyle görüneni var. İkeada yavrulu tek model var onu da beğenmedim. Bakıyorum ya bulurum illaki. Zaten daha ayırmama vakit var şimdilik ikisi de yanımızda uyuyacak. Yatak odam kocaman. Orda 4 kişi yatarızama çocuk odasında kolonlar var alan dar kalıyor maalesef böyle saçma yapmışlar evimi ben bebek odası yapmamıştım. Annemden kendi eski genç odamı taşıdım idare etsin diye. İyi ki de yapmamışım şimdi iki çocuğa göre bir tasarım yapabileceğim
Demek ki bir beni çarptı dolunayValla ben şimdilik iyi uyuyorum havalar serinledi baya rahatladım,ah bide tuvaletim gelip durmasa ona bi çözüm yok işte illa 4 gibi kalkıyorum :))
Bu gece wc dışında da kalitesiz bir uykuyla güne başladım vallaAskım her gece 2 kere kalkıyoeum bende hem malum wc de gırıyorum artık ıyıce gece uykularım kesıntılı olmaya basladı gunduzde halıye hep uyku halı
Yok bakmadım canım varsa önerin bakarım kuzumCanım hm baktınmı bazen ondada parti elbiseleri çıkıyor hamileler için
Evet ya tam artçılara alıştım derken 5.1 salladı çok korkunçtu inşallah bir daha böyle olmaz çok yordu bu süreç beniEvet canım yıne aynı yer sındırgı
Canım dolabın çizimini sen mi yaptın ?Böyle bir dolap yaptırdık ileride de uğraşmamak için beşik park yatak en az üç yaşına kadar onda yatar sonrasında yatak alırız
Bence 2 adet olması mantıklı canım. Eğer ayrı ayrı 2 adet fiyatı daha yüksekse böyle al. Yedekte olmalı bence biberonKızlar bu seti almak mı mantıklı sizce yoksa tek 1 adet biberon mu ?
Tek 1 biberon al diyorsanız onda normal olan biberon degil de kolik biberonu alayım diyorum sonucta kolik olmayan bebisler de hava yutmasin rahatca içsin diye düşünüyorum.
Aşkım bu ara bakmadım bende geçenlerde normal hamile kiyafetleri bakarken elbiseler çıkmıştı karşıma, belki hoşuna giden bir şey olur terziyle falan uğraşmazsınYok bakmadım canım varsa önerin bakarım kuzum
Aşkım ben set halini görmüştüm ama set almadım, indirimdeyken bir büyük bir küçük aldım antikolik olandan, ama şu an set halide uygunmuşKızlar bu seti almak mı mantıklı sizce yoksa tek 1 adet biberon mu ?
Tek 1 biberon al diyorsanız onda normal olan biberon degil de kolik biberonu alayım diyorum sonucta kolik olmayan bebisler de hava yutmasin rahatca içsin diye düşünüyorum.
Ben tamamen tedbir amaçlı alayim diyorum aslinda. Hic kullanmayacagim Allahın izniyleBence 2 adet olması mantıklı canım. Eğer ayrı ayrı 2 adet fiyatı daha yüksekse böyle al. Yedekte olmalı bence biberon
Senin aldığın cam mıydı kuzuum ?Aşkım ben set halini görmüştüm ama set almadım, indirimdeyken bir büyük bir küçük aldım antikolik olandan, ama şu an set halide uygunmuş
Canım sen çalışıyor muydun? Eğer çalışmıyorsan ya da doğum sonrası çalışmayacaksan 1 tanesi yetiyor sevme durumunuda henüz bilmiyorsun o da varKızlar bu seti almak mı mantıklı sizce yoksa tek 1 adet biberon mu ?
Çalışmıyorum canım, bende iste deneyimleyip duruma göre ihtiyac olursa o zaman alırım diyorum ekstra.Canım sen çalışıyor muydun? Eğer çalışmıyorsan ya da doğum sonrası çalışmayacaksan 1 tanesi yetiyor sevme durumunuda henüz bilmiyorsun o da var
1 tane almıştım doğum sonrası iki sene çalışmayınca bir kez bile kullanmadım sonrada arkadaşıma hediye ettimÇalışmıyorum canım, bende iste deneyimleyip duruma göre ihtiyac olursa o zaman alırım diyorum ekstra.
Simdilik 1 tane antikolik yeter diyorum
Yine yoruma geldimKızlar birde bebis bir memeden emerken diger memeden damlayan sütleri toplamak icin şunlardan alayim diyorum ama fikrinize ihtiyacim var. Bu lansinoh olanı almak mı mantıklı yoksa, philipsin göğüs kalkanı olani almak mı mantıklı.
LANSINOH Silikon Göğüs Pompası - Fiyatı, Yorumları
LANSINOH Silikon Göğüs Pompası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Philips Avent Göğüs Kalkanı 2'li - Fiyatı, Yorumları
Philips Avent Göğüs Kalkanı 2'li yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Aşkım sanırım camda antikolik özelliği yoktu yanlış hatırlamıyorsam, o yüzden plastik almıştımSenin aldığın cam mıydı kuzuum ?
Antikolik alayim diyorum bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?