- 16 Eylül 2024
- 6.438
- 6.004
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #31.481
Ayy bir an evvel gelsin Aralık ayı artikKızlar bakın böyle yıkayın kıyafetleri ve böyle asın kurutmaya atmayın derim kücülüyorlar, birde yarim saat kısa ayara atınmiss gibi koksun tabi bunları yapmaya 11.aydan sonra mı başlarız nezaman başlarız?
bendeeZülal Karakuş, Instagram: "Heyecan doluyum… ♥️"
4,698 likes, 69 comments - zulaalkarakus, July 31, 2025: "Heyecan doluyum… ♥️".www.instagram.com böyle hayal ettim az önce bide kış ayı ya böyle ev sıcacık böyle odasını yerleştiriyoz kıyafetleri hazırlıoz göbüş almış başını gitmiş dışarısı acayip soğuk kar yayıyor ayy icim kıpır kıpır oldu
Bende pompayı lazım olursa hemen göndertip aldırırım diye düşünüyorum aşkım, hep evdeyim zaten, dışarı çıkarsamda eşimle çıkıyorum bir çevrem olmadığı içinCanım ben almayacagim simdi. Ne bileyim bazi şeylerin enerjisine inaniyorum yaa. Ihtiyac halinde almak mantikli geliyor.
Ihtiyac olursa tüm magazalar evimizin dibinde hemen gidip alınır. Eczaneler yine öyle.
Ben biberonu hastanede ilk gün belki süt hemen gelmezse diye aliyorum. Mama da alacagim amac sadece bulunsun. Hic ihtiyac olmasin inşallah
Bide ben çalışmıyorum, bebegimi de kolay kolay birine birakip gitmem. Zaten kış bebisi cok disari da cikmam bebisim olmadan. Gözümün önünden ayırmak istemem kimseye emanet edemem
Ayyy hadi hayırlı olsun sütün bol olsunAldım gitti kalkanıböyle ufak tefek alisverisler beni cok mutlu ediyor yia
Aynı fikirdeyiz aşko deseneBende pompayı lazım olursa hemen göndertip aldırırım diye düşünüyorum aşkım, hep evdeyim zaten, dışarı çıkarsamda eşimle çıkıyorum bir çevrem olmadığı için
Ay amin kuzumm aminn hepimizin boool boool sütleri olsun inşallahAyyy hadi hayırlı olsun sütün bol olsunbende çok mutlu oluyorum yaa
Kanka başladıysan arkası gelirAy amin kuzumm aminn hepimizin boool boool sütleri olsun inşallah
Bugun yine ufak tefek bisiler aldık yavaş yavaş eşyalarını tamamlayacağız
Tulumları ve ayaklı ayaksız alt giyim eksikleri var şu an önümde almak istediğim
Aşko tabi başladık zıbınlarını fln da aldık da biraz daha alcazKanka başladıysan arkası gelirönemli olan başlamak
Aşkım sizin burda kararsız kaldığınız bir sürü güzel modeli gördükten sonra, bazen iyiki odası yok diyorumAşko tabi başladık zıbınlarını fln da aldık da biraz daha alcaz
Bu hafta belki banyo ve bakım ürünlerini falan da alırız yavaş yavaş hazır olacak eşyalar
Amaa odasını napcaz belli değil
Şu an odası dolu zaten odasını boşaltcaz bi sonra mobilyaları seçmek var ama ben çıkamıyorum nasıl olcak bilmiyorum
HahahAşkım sizin burda kararsız kaldığınız bir sürü güzel modeli gördükten sonra, bazen iyiki odası yok diyorumben muhtemelen öyle bir şey olsaydı hiç uyuyamazdım
zor işler aşkoumarım içine sinen şeyi hemencecik bulup halledersiniz
Canım arkadaşım bana mustela hediye almış ama kendim alsam incia, ecowell, minoris, badger, weleda, pureseed alabilirdim bunlar hep temiz içerik
Aşkım ben sayfamızın araştırmacı gazetecisini dinleyerek incia alacamBebek deterjanı ne aldınız beybiler
Weleda listemde vardı kanka çok sağol onu alayım bende o zamanCanım arkadaşım bana mustela hediye almış ama kendim alsam incia, ecowell, minoris, badger, weleda, pureseed alabilirdim bunlar hep temiz içerik
Bulaşık ve çamaşır incia, leke çıkarıcı minoris aldım canımBebek deterjanı ne aldınız beybiler
Al al kuzu tertemiz onun içeriğiWeleda listemde vardı kanka çok sağol onu alayım bende o zaman
Ben de siveno,minoris ve incia arasında kalmıştım o zaman incia alıyorum ben de
Ay bu setten bende alsam mı acaba, ecowell almıştım bir tek şampuan olarakBen de siveno,minoris ve incia arasında kalmıştım o zaman incia alıyorum ben de
banyo bakımı için ben şöyle bi set aldım
Şampuan,pişik kremi, losyon bebek yağı ıslak mendili var
Ben Bepanthol almıştım çok memnundum sudocrem de çok övülen bı marka
Bende şampuan ve ıslak havlu pureseed aldım gerçekten ürünleri çok doğal ve temizBen de siveno,minoris ve incia arasında kalmıştım o zaman incia alıyorum ben de
banyo bakımı için ben şöyle bi set aldım
Şampuan,pişik kremi, losyon bebek yağı ıslak mendili var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?