Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Ben Bepanthol almıştım çok memnundum sudocrem de çok övülen bı marka
Aşkım sudocrem burda kim yazdı hatırlamıyorum ama kız bebeklerde sıkıntılı dediler ya yapışıklık yapıyormuş bepantholde güçlü pişiklerde çok etkiliymiş ondanda alacam ama günlük kullanımda weleda sürerim herhalde, günlük sürecez dimi? Her bez değiştiğindemi sürülecek yoksa günde bir keremi sadece

2 bezde 1 diye biliyorum ben de

Ben günlük sürmedim canım hafif kızarıklık olunca sürüyordum

Ben Bepanthol almıştım çok memnundum sudocrem de çok övülen bı marka
Canım sudocremin içeriği hiç temiz değil kullanmanı tavsiye etmem. İçinde parfüm ve lanolin var bu da ciltte iritasyona ve alerjiye sebep olabilir. Bepanthol ona göre daha masum ama onda da lanolin ve petrolatum var

Dökülmeden geldimi kanka? Birde nebulizatör alacakmısın şimdi alacaksan hangi marka
Kuzu çok güzel paketlenmişti zaten pompaları ayrı koymuşlar hiçbir şey olmadı al bence
Nebulizator şu an almayacağım, ihtiyaç doğrultusunda alırım. Çünkü sağlıklı bir yenidoğanda ihtiyaç değilmiş, basit tıkanıklıklar serum fizyolojik ya da aspiratör ile yapılabilirmiş.

alayım aşkım aklımda kalacağına dolapta kalsın eceowell görümceme veririm

Dökülmeden geldimi kanka? Birde nebulizatör alacakmısın şimdi alacaksan hangi marka
Oğlum 1 yaşındayken ileri derecede zatürre olmuştu o zaman emanet birinden alıyordum sonra sık sık hastalanmaya başlayınca Dr her seferinde buhar yazıyordu bende bu görseldekini aldım hem sesiz çalışıyor hemde pratik taşınabilir

Eklentiler

• 1000023428.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 20
alayım aşkım aklımda kalacağına dolapta kalsın eceowell görümceme veririm
Kız onu da kullan o da tertemiz ben pureseedi çok beğeniyordum ama hep stok sorunu oluyor diye ecowell almıştım. Ecowell kargoda dökülünce ve pureseedin sahibi artık stokta sorun olmayacak deyince direkt onu aldım

Kız onu da kullan o da tertemiz ben pureseedi çok beğeniyordum ama hep stok sorunu oluyor diye ecowell almıştım. Ecowell kargoda dökülünce ve pureseedin sahibi artık stokta sorun olmayacak deyince direkt onu aldım
Kanka kokusu falan varmı pureseedin

Kaydediyorum canım çok sağol

Canım sudocremin içeriği hiç temiz değil kullanmanı tavsiye etmem. İçinde parfüm ve lanolin var bu da ciltte iritasyona ve alerjiye sebep olabilir. Bepanthol ona göre daha masum ama onda da lanolin ve petrolatum var
Sudocrem hiç kullanmadım sadece marka olarak baya popüler içeriğinede hiç bakmadım açıkçası Bepanthol üde yorumlara bakıp almıştım o zaman

Canım günlük sürme sakın baktın kızarıklık oluyor o zaman az az sürersin ne kadar az ürün o kadar iyi

Yaa ben de ayıramam sanırım uzun bir süre kıyamıyor insan Aynı cinsiyet olunca ekonomik oluyor her türlü ya ben de aynı odada yatircam diye mutluyum. Farklı cinsiyet olsa daha da çıkmaza girecektim sanırım

Tecrübeli anneler pişik kremi konusunda nasıl bir yol izlediniz? Pişik önleyici kremi ne sıklıkla kullanalım? Pişik olursa da direkt pişik kremi süreriz diye düşünüyorum

Tecrübeli anneler pişik kremi konusunda nasıl bir yol izlediniz? Pişik önleyici kremi ne sıklıkla kullanalım? Pişik olursa da direkt pişik kremi süreriz diye düşünüyorum
Çocuk doktorları sık havalandırın sık bez değişin su ile temizlemeye çalışın gibi tavsiyeler veriyolar canım pişiğin de dereceleri var tam pişik olduğunda zaten antibiyotikli krem kullanılıyor ama 1. Evre gibi hafif kızarıklık varsa madecasoll ve hametan karıştırıp sürün diyorlar piyasada ki ürünlere kıyasla baya etkililer bencede. Bir de biz kışın doğum yapacağımız için sık pişik olmayacaklarını düşünüyorum

Önleyici olarak kullanmayalım mı o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…