- Konu Sahibi annabelica
-
- #31.501
Şuan 700₺ üzerine %30 indirim var bak istersen kuzumAy bu setten bende alsam mı acaba, ecowell almıştım bir tek şampuan olarak
Aşkım sudocrem burda kim yazdı hatırlamıyorum ama kız bebeklerde sıkıntılı dediler yaBen Bepanthol almıştım çok memnundum sudocrem de çok övülen bı marka
2 bezde 1 diye biliyorum ben deAşkım sudocrem burda kim yazdı hatırlamıyorum ama kız bebeklerde sıkıntılı dediler yayapışıklık yapıyormuş bepantholde güçlü pişiklerde çok etkiliymiş ondanda alacam ama günlük kullanımda weleda sürerim herhalde, günlük sürecez dimi? Her bez değiştiğindemi sürülecek yoksa günde bir keremi sadece
Dökülmeden geldimi kanka? Birde nebulizatör alacakmısın şimdi alacaksan hangi markaBende şampuan ve ıslak havlu pureseed aldım gerçekten ürünleri çok doğal ve temiz
Hiç bir fikrim yok2 bezde 1 diye biliyorum ben de
Ben günlük sürmedim canım hafif kızarıklık olunca sürüyordumAşkım sudocrem burda kim yazdı hatırlamıyorum ama kız bebeklerde sıkıntılı dediler yayapışıklık yapıyormuş bepantholde güçlü pişiklerde çok etkiliymiş ondanda alacam ama günlük kullanımda weleda sürerim herhalde, günlük sürecez dimi? Her bez değiştiğindemi sürülecek yoksa günde bir keremi sadece
Canım sudocremin içeriği hiç temiz değilBen Bepanthol almıştım çok memnundum sudocrem de çok övülen bı marka
Kuzu çok güzel paketlenmişti zaten pompaları ayrı koymuşlar hiçbir şey olmadı al benceDökülmeden geldimi kanka? Birde nebulizatör alacakmısın şimdi alacaksan hangi marka
alayım aşkım aklımda kalacağına dolapta kalsınKuzu çok güzel paketlenmişti zaten pompaları ayrı koymuşlar hiçbir şey olmadı al bence
Nebulizator şu an almayacağım, ihtiyaç doğrultusunda alırım. Çünkü sağlıklı bir yenidoğanda ihtiyaç değilmiş, basit tıkanıklıklar serum fizyolojik ya da aspiratör ile yapılabilirmiş.
Oğlum 1 yaşındayken ileri derecede zatürre olmuştu o zaman emanet birinden alıyordum sonra sık sık hastalanmaya başlayınca Dr her seferinde buhar yazıyordu bende bu görseldekini aldım hem sesiz çalışıyor hemde pratik taşınabilirDökülmeden geldimi kanka? Birde nebulizatör alacakmısın şimdi alacaksan hangi marka
Kız onu da kullan o da tertemizalayım aşkım aklımda kalacağına dolapta kalsıneceowell görümceme veririm
Kanka kokusu falan varmı pureseedinKız onu da kullan o da tertemizben pureseedi çok beğeniyordum ama hep stok sorunu oluyor diye ecowell almıştım. Ecowell kargoda dökülünce ve pureseedin sahibi artık stokta sorun olmayacak deyince direkt onu aldım
Kaydediyorum canımOğlum 1 yaşındayken ileri derecede zatürre olmuştu o zaman emanet birinden alıyordum sonra sık sık hastalanmaya başlayınca Dr her seferinde buhar yazıyordu bende bu görseldekini aldım hem sesiz çalışıyor hemde pratik taşınabilir
Sudocrem hiç kullanmadım sadece marka olarak baya popüler içeriğinede hiç bakmadım açıkçası Bepanthol üde yorumlara bakıp almıştım o zamanCanım sudocremin içeriği hiç temiz değilkullanmanı tavsiye etmem. İçinde parfüm ve lanolin var bu da ciltte iritasyona ve alerjiye sebep olabilir. Bepanthol ona göre daha masum ama onda da lanolin ve petrolatum var
Canım içine tıpa koymuşlar dökülmesin diye ekstradan o yüzden hiç açmadım ya.Kanka kokusu falan varmı pureseedin
Canım günlük sürme sakın baktın kızarıklık oluyor o zaman az az sürersin ne kadar az ürün o kadar iyiAşkım sudocrem burda kim yazdı hatırlamıyorum ama kız bebeklerde sıkıntılı dediler yayapışıklık yapıyormuş bepantholde güçlü pişiklerde çok etkiliymiş ondanda alacam ama günlük kullanımda weleda sürerim herhalde, günlük sürecez dimi? Her bez değiştiğindemi sürülecek yoksa günde bir keremi sadece
Yaa ben de ayıramam sanırım uzun bir süre kıyamıyor insanCanım bizim ev küçük olduğu için çocuk odamız yok anne yani beşikte yatıyordu oğlum şimdi babasıyla uyuyor ben ayrı yatıyorum karnıma vururlar diye, ama ileride aynı odada yatmalari için oda yapacağız güzel bir erkek odasışu anlık yanımızda yatsinlar annelerinin kuzuları kıyamam ayırmaya oyyy
Çocuk doktorları sık havalandırın sık bez değişin su ile temizlemeye çalışın gibi tavsiyeler veriyolar canım pişiğin de dereceleri var tam pişik olduğunda zaten antibiyotikli krem kullanılıyor ama 1. Evre gibi hafif kızarıklık varsa madecasoll ve hametan karıştırıp sürün diyorlar piyasada ki ürünlere kıyasla baya etkililer bencede. Bir de biz kışın doğum yapacağımız için sık pişik olmayacaklarını düşünüyorumTecrübeli anneler pişik kremi konusunda nasıl bir yol izlediniz? Pişik önleyici kremi ne sıklıkla kullanalım? Pişik olursa da direkt pişik kremi süreriz diye düşünüyorum
Önleyici olarak kullanmayalım mı o zamanÇocuk doktorları sık havalandırın sık bez değişin su ile temizlemeye çalışın gibi tavsiyeler veriyolar canım pişiğin de dereceleri var tam pişik olduğunda zaten antibiyotikli krem kullanılıyor ama 1. Evre gibi hafif kızarıklık varsa madecasoll ve hametan karıştırıp sürün diyorlar piyasada ki ürünlere kıyasla baya etkililer bencede. Bir de biz kışın doğum yapacağımız için sık pişik olmayacaklarını düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?