- 16 Eylül 2024
- 6.386
- 5.924
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #31.521
Kuzu incia yumuşatıcılı falan yaziyor amaBulaşık ve çamaşır incia, leke çıkarıcı minoris aldım canım
Yumuşatıcılı yazan şey gliserin canım ekstra bildiğimiz yumuşatıcı yok yani. Sadece yeniden yumuşatıcı koymayalım diye gliserin eklenmiş ürüne yani içeriği gayet temizKuzu incia yumuşatıcılı falan yaziyor amasimdi onlara bakiyordum bende almak icin mesajını farkettim.
Lavanta yagi varmış birde onun seviyeleri var falan diyorlar. Ama temizse icerigi o zaman bende ondan alayim.Yumuşatıcılı yazan şey gliserin canım ekstra bildiğimiz yumuşatıcı yok yani. Sadece yeniden yumuşatıcı koymayalım diye gliserin eklenmiş ürüne yani içeriği gayet temiz
Lavanta da parfüm olarak değil doğal yağ şeklinde var kuzu. Hiçbir sentetik ya da kimyasal madde yok içinde.Lavanta yagi varmış birde onun seviyeleri var falan diyorlar. Ama temizse icerigi o zaman bende ondan alayim.
Aslinda siveno geciyordu aklımdan.
Yani hiç bir pişik emaresi yoksa kullanmayın diyorlar canım zaten yenidoğan bebekler o kadar hassas ki insan şampuanı bile sürerken kıyamıyorÖnleyici olarak kullanmayalım mı o zaman
3-4 yaşında bile ayırsam sanki oda yakın olsa daha iyi hissedicem gibi geliyor. Oturma odam da öyle çok büyük değil de en azından kolon falan yok daha düzgün bir oda. Bir düşüneyim ya. Kafam yandı bugünCanım zaten bir süre birlikte yatacağız diyorsun sonra ne fark eder 1 2 oda yanda olsa spor odası büyükse mutlaka kızların olmalı:))
Küçük odada çocuklar oynamak bile istemiyor oğlumda öyleydi daha önceki odasına eşyaları anca sığmıştı oyuncaklar hep salonda oturma odasındaydı sende rahat edersin fazla dağılmadan tek odada oynar takılırlar
Ben de hep pintereste bakıyorum ya güzel fikirler oluyor gerçekten. Sağdaki kadar bir odaya 5 çocuk sığdırırım yalnizAynen o yüzden Pintereste çocuk odası tasarımlarına bakınıyorum bende fikir amaçlı iyi oluyor bu iki modeli çok beğendim odanın durumuna göre bakıcam artık
Yer yatağı mükemmel bişey ya. Yegenlerim küçükken bize gelince hemen yere bir yorgan atardık ortalarına yatardım nasıl mutlu olurlardı. Kendi çocukluğumdan da hatırlıyorum özellikle kuzenlerimle yer yatağı yapıp üstünde film izler uyurduk. Yer yatağı çocuklara hep çok güzel geliyorKız zaten haklısın o konuda cünki ben yaptım odasını ama asla odasında uyumadı 2 bucuk yaşında hep yanımızda uyuyor hatta yer yatağı yaptım sen burda kızım için öyle yapıyom dedin ya deneyim dedim oğlumun bi hoşuna gitti sormaşuan böyle cok mutlu ama odasında oyuncakları var oynuyor gün içinde, birde biraz alıştırmaya calışcam o büyük yatağı alınca cünki kreşe başlicak seneye ve öğretmem gerekiyor tuvaleti tek uyumayı ikimizin süreci cok benziyor bu arada ikimizinde 2 yaşında bebesi var bide karnımızda oyüzden fikirlerini uyguluyorum evde canım adminim
Bence tek yeter canım. Dr Browns var bende memnun kaldım. Tek bile gerekmeyebilir sana dediğin gibiBen tamamen tedbir amaçlı alayim diyorum aslinda. Hic kullanmayacagim Allahın izniyle
O yüzden 2 degilde 1 tane antikolik olsun diye düşündüm biraz kafam karisti
bizimde vazgecilmezimiz oldu artık kızım doğsun abi kardeşi yan yana yatırrırım film fln izlerler oyy eridimYer yatağı mükemmel bişey ya. Yegenlerim küçükken bize gelince hemen yere bir yorgan atardık ortalarına yatardım nasıl mutlu olurlardı. Kendi çocukluğumdan da hatırlıyorum özellikle kuzenlerimle yer yatağı yapıp üstünde film izler uyurduk. Yer yatağı çocuklara hep çok güzel geliyor
İki modelde uyuyorBen de hep pintereste bakıyorum ya güzel fikirler oluyor gerçekten. Sağdaki kadar bir odaya 5 çocuk sığdırırım yalnizOdan bu kadar büyükse harika bişey olacak eminim
Güneydoguda her evde yer yatağı olur genel olarak yatılı misafirlerimiz çok olur benimde var çeyizimde kaynanamla annem yapmıştıYer yatağı mükemmel bişey ya. Yegenlerim küçükken bize gelince hemen yere bir yorgan atardık ortalarına yatardım nasıl mutlu olurlardı. Kendi çocukluğumdan da hatırlıyorum özellikle kuzenlerimle yer yatağı yapıp üstünde film izler uyurduk. Yer yatağı çocuklara hep çok güzel geliyor
En önemlisi popoyu kakadan sonra yıkamak. Kuru tutan kaliteli bez kullanmak. Çünkü pişiği ıslaklık yapıyor. Islak mendil değil de pamuk kullanmak. Pek pişik sorunu yaşamadık bu şekilde. Olunca da Bepanthol sürdüm ben ama çok gerekmedi dediğim gibiTecrübeli anneler pişik kremi konusunda nasıl bir yol izlediniz? Pişik önleyici kremi ne sıklıkla kullanalım? Pişik olursa da direkt pişik kremi süreriz diye düşünüyorum
Günlük hiç bir şey sürmedin mi kankaEn önemlisi popoyu kakadan sonra yıkamak. Kuru tutan kaliteli bez kullanmak. Çünkü pişiği ıslaklık yapıyor. Islak mendil değil de pamuk kullanmak. Pek pişik sorunu yaşamadık bu şekilde. Olunca da Bepanthol sürdüm ben ama çok gerekmedi dediğim gibi
Dimi ya başta bir korktum iki bebekle napicam diye ama yakın yaş da iyi olacak böyle. İlk bir sene çok ağlarız üzülürüz ama sonra rahat ederiz artıkbizimde vazgecilmezimiz oldu artık kızım doğsun abi kardeşi yan yana yatırrırım film fln izlerler oyy eridimseninkilerde iki bacı öyle yaparlar yicem ya
Güle güle kullansınlar ay ne eğlenceli ortam olur ordaİki modelde uyuyortabi dolaplar biraz daha az olabilir
Benim babaannemde de vardı nasıl mutlu uyurdum orda. Bi de daha pufuduk oluyor onlar yün oluyor içi. Ben direk yorgan seriyorum geçici bişey olsun diye yaptım ama baya yere yerleştik artıkGüneydoguda her evde yer yatağı olur genel olarak yatılı misafirlerimiz çok olur benimde var çeyizimde kaynanamla annem yapmıştı
ben net krizler gecirrim ama 3.de yaparım herhaldi hahahahahDimi ya başta bir korktum iki bebekle napicam diye ama yakın yaş da iyi olacak böyle. İlk bir sene çok ağlarız üzülürüz ama sonra rahat ederiz artık
Yok bebişim gerekmedi. Prima kullanıp dediğim gibi popoyu yikarsan pişik olmuyor pekGünlük hiç bir şey sürmedin mi kanka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?