- 18 Temmuz 2022
- 6.762
- 11.486
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #31.541
Ben bugün agliycaktim sinirden bu 2 yaş krizleri kafa yedirtiyor insana. Tek çocukla zaten çok sabrım zorlanıyor bazen. 2 nasıl olacak bakalım. Çok ağlarım kesin ayy ne krizler hem de dediğin gibiben net krizler gecirrim ama 3.de yaparım herhaldi hahahahah
herkez ilk bebesiyle huzurlu mutlu zaman gecirirken biz ikimiz sinir krizleri hahahahBen bugün agliycaktim sinirden bu 2 yaş krizleri kafa yedirtiyor insana. Tek çocukla zaten çok sabrım zorlanıyor bazen. 2 nasıl olacak bakalım. Çok ağlarım kesin ayy ne krizler hem de dediğin gibi
Tamam canım teşekkür ediyorumLavanta da parfüm olarak değil doğal yağ şeklinde var kuzu. Hiçbir sentetik ya da kimyasal madde yok içinde.
Benimde yumruk gibi çıkıyor kanka bazen dokununca hemen geri gidiyorKızlar benim göbeğim de dıştan görünecek şekilde hareket ediyor artık yamuluyor baya. Hamileyken en sevdiğim şey bu galiba
Dimi ya yeterBence tek yeter canım. Dr Browns var bende memnun kaldım. Tek bile gerekmeyebilir sana dediğin gibi
Yiaa basladi miiii sevsinler onun hareketleriniKızlar benim göbeğim de dıştan görünecek şekilde hareket ediyor artık yamuluyor baya. Hamileyken en sevdiğim şey bu galiba
Kim huzurlu mutlu kız bakma sosyal medyaya. Benim çevremde bebekli herkes huniyle geziyor. Ben yine iyiyim diyorum sabırlıyım yineherkez ilk bebesiyle huzurlu mutlu zaman gecirirken biz ikimiz sinir krizleri hahahah
bu 2 yaş sendromu nasıl bişeymiş bende cözemedim resmen arkasında koşturuyom spor yapıyoz bütün günsen niye ağlama durumuna geldin naptı kızcen?
Evet ya mükemmel değil miBenimde yumruk gibi çıkıyor kanka bazen dokununca hemen geri gidiyor
Yaaa bende bayıldım bu hisseKızlar benim göbeğim de dıştan görünecek şekilde hareket ediyor artık yamuluyor baya. Hamileyken en sevdiğim şey bu galiba
Ben geçen hafta gittim kuzum. 1 ay sonra çağırdı artık 29da giderim. Endokrine gidicem 2 hafta sonra daDimi ya yeterbende öyle düşünüyorum. Ihtiyac bile olmaz hatta Dr.Browns a baktim bende o da iyi görünüyor yorumlara bakınca falan hatta Philips ile ona baktim sadece.
Yiaa basladi miiii sevsinler onun hareketlerini
Senin kontrolun ne zaman
KoptummmmKim huzurlu mutlu kız bakma sosyal medyaya. Benim çevremde bebekli herkes huniyle geziyor. Ben yine iyiyim diyorum sabırlıyım yineBugün benimkine yemek beğendiremedim. Öğle uykusunu kısa yaptı diye de agresifti sürekli. Bir kaç gündür çığlık atıyor bir de ondan keyif almaya başladı. Kafam şişti. Yapma dediğim herşeyi yapıyor. Göbek deliğiyle oynuyor bir de dün parkta açtı göbeğini çok komikti 2 yaş dönemi böyle işte ya inat var sinir var kendisi yapmak istiyor herşeyi. Ama yenidoğan mi 2 yaş mı deseler ben bunu seçerim. Benim yenidoğan fobim var. İlk 3 ay yaklaşmayin bana
Ben bildiğin gegirdim dün kankaKızlar ya bir sorum olacak. Geçen hafta da böyle bir durum yaşadım şimdi yine tarif etmek de zor ama böyle geğirme isteği var ama bir türlü olmuyor gibi bir his mahvetti beni, yaşayan var mı? Chatgpt bu haftalarda progesteron etkisiyle gaz ve geğirme zorluğu olabilir diyor ama çözüm bulamadım
Yorganı sen yinede ne olur ne olmaz al aşko yere atmamız gerekebilirKızlar benim annem ve kv yün yatak yapacagiz diyorlar
Döşek ve yorgan. Yorgani kullanmayacagimi söyledim de döşek ince battaniye gibi yapacakmış annem, onu hazir yatagin üstüne koyalım bebek nasil ısınacak kış günü diyorlar
Neyse diyorum gönülleri olsun
Reflü yatağı alacağım zaten yatagin icine onu koyacağız onda yatacak oğluşum onlara bundan bahsetmedim
Benim de midem yangın yeri bir de böyle taş oturmuş gibi sanki gaz sıkışması olabilir. Midedeki sorunlar hep progesterondan oluyor diye biliyorumKızlar ya bir sorum olacak. Geçen hafta da böyle bir durum yaşadım şimdi yine tarif etmek de zor ama böyle geğirme isteği var ama bir türlü olmuyor gibi bir his mahvetti beni, yaşayan var mı? Chatgpt bu haftalarda progesteron etkisiyle gaz ve geğirme zorluğu olabilir diyor ama çözüm bulamadım
Ay valla yapsam bende rahatlayacağımBen bildiğin gegirdim dün kanka
Kuzum valla geçen hafta aşırı mide yanması oldu geceleri yazmıştım buraya da şimdi de bu çıktı. İnsan geğirmek ister mi istiyormuş işte hahahaBenim de midem yangın yeri bir de böyle taş oturmuş gibi sanki gaz sıkışması olabilir. Midedeki sorunlar hep progesterondan oluyor diye biliyorum
Aa dogru yaa. Daha var gitmeneBen geçen hafta gittim kuzum. 1 ay sonra çağırdı artık 29da giderim. Endokrine gidicem 2 hafta sonra da
Hiç tahmin etmediğin şeye ihtiyacın olabiliyor kuzu bırak yapsınlarKızlar benim annem ve kv yün yatak yapacagiz diyorlar
Döşek ve yorgan. Yorgani kullanmayacagimi söyledim de döşek ince battaniye gibi yapacakmış annem, onu hazir yatagin üstüne koyalım bebek nasil ısınacak kış günü diyorlar
Neyse diyorum gönülleri olsun
Reflü yatağı alacağım zaten yatagin icine onu koyacağız onda yatacak oğluşum onlara bundan bahsetmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?