- 16 Eylül 2024
- 6.442
- 6.025
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #31.561
Kanka yorgan döşek ve yastık yapacaklarYorganı sen yinede ne olur ne olmaz al aşko yere atmamız gerekebilir
Aşkım benimde dün midem yandı ama ben dışarda yediğim yemeğe bağladım, üstüne soda içtim soda beni rahatlattı, sende dene istersen bir daha olursaKuzum valla geçen hafta aşırı mide yanması oldu geceleri yazmıştım buraya da şimdi de bu çıktı. İnsan geğirmek ister mi istiyormuş işte hahaha
Kolaysa kabul etmeeHiç tahmin etmediğin şeye ihtiyacın olabiliyor kuzu bırak yapsınlaren kötü ser yere tummy yaparsınız
Verenden al, dövenden kaçKanka yorgan döşek ve yastık yapacaklartam çeyiz
Yorgan ile yastık aksesuar olurdedigin gibi lazım olursa yere atariz
Ama döşek konusunda engel olamayacagim galiba beni etkisiz hale getirebilirler ellerimi tutup
Dicektim ama artık bir tane daha yer yatağı mesajı atmycam dedimYorganı sen yinede ne olur ne olmaz al aşko yere atmamız gerekebilir
Güzel taktikVerenden al, dövenden kaçkullanıyormuş gibi yaparsın kanka sorarlarsa
Ay aklıma geldi çeyiz istemedim diye annem bozulmuştu kayınvalidenler bunun annesi hiçbir şey yapmamış mı desinler diyeKolaysa kabul etmeeannem saclarimi yolar yine getirir o yorgani döşeği o kadar yıkamış sifirdan dikmiş bir anlatiyor görmen lazım
Ceyizimde 4 hurc dolusu yorgan yastık var
İstemez mi ya ne büyük nimet o. Tıs tıs ağzımda bir ses sürekli ama şöyle büyük geğirsem ben de rahatlicam anlıyorum seni. Hamilelikte ayıp olmazKuzum valla geçen hafta aşırı mide yanması oldu geceleri yazmıştım buraya da şimdi de bu çıktı. İnsan geğirmek ister mi istiyormuş işte hahaha
Yok simdilik gerek yok dedi endokrin doktoru. 2 hafta sonra bir kez daha açlık tokluk bakalım ona göre ilerleriz dediAa dogru yaa. Daha var gitmeneevde ölçüm yapiyor musun bu arada kuzum
Bende istemiyorum dedim de yakamı birakmadilar kim 2 hurc annem 2 hurc kv. Almayacam desemde yokk lazim olur diye diyeeee doldurdular. Ama simdi hepsini kendilerine geri iade ediyorumAy aklıma geldi çeyiz istemedim diye annem bozulmuştu kayınvalidenler bunun annesi hiçbir şey yapmamış mı desinler diyebende derlerse desinler diye birer hatıra almıştım sadece mesela ben açığım annem bana 30 tane tülbent yapmıştı şimdi baştan iki annemi de uyardım sakın ben istemeden örgü vs. yapmayın diye
Ben evde ölçüm yapiyorum 2gundur, açlık iyi de tokluk 1.saat 150 çıkıyor yiaaYok simdilik gerek yok dedi endokrin doktoru. 2 hafta sonra bir kez daha açlık tokluk bakalım ona göre ilerleriz dedi
Annem kapalı onun bu kadar tülbenti yokturBende istemiyorum dedim de yakamı birakmadilar kim 2 hurc annem 2 hurc kv. Almayacam desemde yokk lazim olur diye diyeeee doldurdular. Ama simdi hepsini kendilerine geri iade ediyorumkazanan yine ben oldum
Ayni sekilde benim bildigin bir küçük boy sandik tülbentim var hemde agzina kadar dolu ve bende açığım
Hepimiz çok şaşkınız bu kadar tulbenti napcagim konusunda
Kasım grubunun yarıştan haberi varmıİki gündür pek yoktum Kasım annelerini geçmişiz bu arada. Niye yarışa girdik bilmiyorum gerçisuuuduru68 sen gazliyorsun beni
Amaann iste maksat ceyiz yapmak olsun. Onlarin en büyük zevki de bu kız annesi olmak yani sonucta kolay miAnnem kapalı onun bu kadar tülbenti yokturpatik hiç sevmem kaşındırır beni bir sürü patik yapmış
Elalem torununa yatak yorgan yapmamış der gızımAmaann iste maksat ceyiz yapmak olsun. Onlarin en büyük zevki de bu kız annesi olmak yani sonucta kolay mi
O sırada benim hayat mottom "elalem işine baksın"Elalem torununa yatak yorgan yapmamış der gızım
Ay hani nerde :)Canım cok sevındım kuzunun ıyı olmasına. Grupta dıyetlı ılerleyen arkadasalr vardı şıste paslasabılırsınız
Ay nerde nerde dikkat ediyorum gibi geliyor ama boş sanki kuzum yaGeziyorsun deseneesorun olmasın da evine gectiginde yazarsin yine bize keyfine bak senn.
Canım valla benim oğluşum hep diyete soktu annesinin neyseki seninki son 3 ay seni zorladi olsun canı sagolsuunn
Canım açlık krizlerinde de kalorisi yüksek olmayan birseyler yiyeceksin anca. Mesela domates salatalık gibi. Ama mesela guzel büyük bir domates mesela yaninda cubuk kraker gibi bisiler. Veya yaninda bugday patlagı gibi seyelr. Ben boyle götürüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?