Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Yorganı sen yinede ne olur ne olmaz al aşko yere atmamız gerekebilir
Kanka yorgan döşek ve yastık yapacaklar tam çeyiz
Yorgan ile yastık aksesuar olur dedigin gibi lazım olursa yere atariz
Ama döşek konusunda engel olamayacagim galiba beni etkisiz hale getirebilirler ellerimi tutup

Kuzum valla geçen hafta aşırı mide yanması oldu geceleri yazmıştım buraya da şimdi de bu çıktı. İnsan geğirmek ister mi istiyormuş işte hahaha
Aşkım benimde dün midem yandı ama ben dışarda yediğim yemeğe bağladım, üstüne soda içtim soda beni rahatlattı, sende dene istersen bir daha olursa

Hiç tahmin etmediğin şeye ihtiyacın olabiliyor kuzu bırak yapsınlar en kötü ser yere tummy yaparsınız
Kolaysa kabul etmee annem saclarimi yolar yine getirir o yorgani döşeği o kadar yıkamış sifirdan dikmiş bir anlatiyor görmen lazım
Ceyizimde 4 hurc dolusu yorgan yastık var

Kanka yorgan döşek ve yastık yapacaklar tam çeyiz
Yorgan ile yastık aksesuar olur dedigin gibi lazım olursa yere atariz
Ama döşek konusunda engel olamayacagim galiba beni etkisiz hale getirebilirler ellerimi tutup
Verenden al, dövenden kaç kullanıyormuş gibi yaparsın kanka sorarlarsa

Kolaysa kabul etmee annem saclarimi yolar yine getirir o yorgani döşeği o kadar yıkamış sifirdan dikmiş bir anlatiyor görmen lazım
Ceyizimde 4 hurc dolusu yorgan yastık var
Ay aklıma geldi çeyiz istemedim diye annem bozulmuştu kayınvalidenler bunun annesi hiçbir şey yapmamış mı desinler diye bende derlerse desinler diye birer hatıra almıştım sadece mesela ben açığım annem bana 30 tane tülbent yapmıştı şimdi baştan iki annemi de uyardım sakın ben istemeden örgü vs. yapmayın diye

Kuzum valla geçen hafta aşırı mide yanması oldu geceleri yazmıştım buraya da şimdi de bu çıktı. İnsan geğirmek ister mi istiyormuş işte hahaha
İstemez mi ya ne büyük nimet o. Tıs tıs ağzımda bir ses sürekli ama şöyle büyük geğirsem ben de rahatlicam anlıyorum seni. Hamilelikte ayıp olmaz

Bende istemiyorum dedim de yakamı birakmadilar kim 2 hurc annem 2 hurc kv. Almayacam desemde yokk lazim olur diye diyeeee doldurdular. Ama simdi hepsini kendilerine geri iade ediyorum kazanan yine ben oldum
Ayni sekilde benim bildigin bir küçük boy sandik tülbentim var hemde agzina kadar dolu ve bende açığım
Hepimiz çok şaşkınız bu kadar tulbenti napcagim konusunda

Annem kapalı onun bu kadar tülbenti yoktur patik hiç sevmem kaşındırır beni bir sürü patik yapmış

Ay nerde nerde dikkat ediyorum gibi geliyor ama boş sanki kuzum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…