Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Benim oğlanlar ayrı odada büyüdüler bebek için henüz oda ayarlamadım yanımda uyutmayı düşünüyorum bu süreçte bebek odası hazırlamadım ama bugün ilk defa alışveriş yaptım çok mutluyum ilk defa pembiş şeyler aldım 8 yıl sonra:) otomatik sallanır beşikten tut biberona kadar

Ben oğlumu hala yanımda yatırıyorum odası var ama geçmedik havaların az daha serinlemesini beklimalum Diyarbakır bebişimin odasında klima yok oğlum odasına alışırsa kızımda yaklaşık 2 yıl bizle kalacak ve sonra ev değiştirme niyetimiz var genel eve kadar oda ayıramam mecbur bizle aynı odada beşikte kalacak

Senin çocuklar büyük müydü o kadar kaç yaşında anne oldun sen

Anladım canım inşallah gönlüne göre bir eve taşınır rahat edersin Bebeklikte nereye yatirsan büyüyor bi şekilde ama büyüdüklerinde daha büyük alan gerekiyor artık

İki gündür pek yoktum Kasım annelerini geçmişiz bu arada. Niye yarışa girdik bilmiyorum gerçi suuuduru68 sen gazliyorsun beni
ben kasım grubunu gecmeden önce yazmıştım grubumuza az kalmıştı zaten dedim "bu gidişle akşama geceriz" dedim geciktde gercekten
kız yarış değilde olay, bizim grub şahane yaaa

Aynısı bizde de yaşandı ama ben iki tarafa da istemiyorum dedim iki annede benden habersiz bişeyler hazırlamışlar, her taşınmada birşeyler eksildi evden şşş aramızda şuan çeyizden eser yok
Kızlar evde gerginlik hat safa sizdede durumlar aynımı yoksa benimki ekstra seferber mi oldu milli maç diye
İlk 3 golde biraz sinirler bozuldu ama şuan artık saldı

1. Saati ilk lokmadan mı hesaplıyorsun canım sen yoksa yemek bittikten sonra mı benim de ani yükselme ve ani düşme var ölçmekten bıktım
Canım normalde ilk lokmasan sonra saymak lazim da ben bi on dk daha ekliyorum. 1saat 10 dk sonra fln ölçüyorum yani.
Benimde açlık düşük ama tokluk yüksek gibi geliyor bana. Aman napim ya verirse de insülin kullanırım daha fazla kasamayacagim ya zaten aylardır hep bi diyet halindeyim.

Anladım canım inşallah gönlüne göre bir eve taşınır rahat edersin Bebeklikte nereye yatirsan büyüyor bi şekilde ama büyüdüklerinde daha büyük alan gerekiyor artık
Amin çok teşekkür ederim eğitimi amaçlı taşınmayı düşünüyoruz şu an ilçedeyiz okul çağı gelince güzel bir yerde başlasın istiyoruz bakalım ama nasip işte ne olur bilemiyoruz . Ama bu saatten sonra 4+1 ancak yeter bize

Bir de oda ayırmaktan şu an korkuyorum gece çok sık uyanıyor o yüzden nasıl olacak alışır mı alışmaz mı erken mi hiç karar veremiyorum vicdanen de iyi hissetmiyorum ama sanki odasına alışsa daha iyi olur gibi sen ne yapmayı düşünüyorsun ayırmayacak mısın bebiş gelmeden

Tokluk 1.saat 140 üst sınır kuzum. 2.saat de 120 üst sınır.
Benim tokluk 1.saat 150 cikiyor iki gündür
1. Saati ilk lokmadan mı hesaplıyorsun canım sen yoksa yemek bittikten sonra mı benim de ani yükselme ve ani düşme var ölçmekten bıktım
Ben de öyle yapıyordum benim de anlık bi 130 lar 10 dk için de sonra yine birden 60 lara düşüyordu sürekli ye ekmek tüketme meyve tüketme bir süre vs derken çok sıktı ben de ölçümü bırakıcam artık yoruldum napim

Gerçekten can sıkıcı ya. Yani seni cok iyi anliyorum. Ben daha birkac gündür ölçüyorum ama demek ki üst sınırın üstünde cikiyor iste. Doktor da insülin uygun görürse ne diyeyim
Hersey yasak bana da. Ilk haftalardan beri hep diyetteyimm.
Seninkide kötüymüş aniden düşüp aniden yükselmesi hamilelikte daha da zordur hamile degilken bile zor bir durum

Aşkım peki insülin iğne vurulmaya başladıktan sonra yemekler serbest hale geliyor mu yoksa, iğne + diyetmi oluyor

Aşkım peki insülin iğne vurulmaya başladıktan sonra yemekler serbest hale geliyor mu yoksa, iğne + diyetmi oluyor
Kuzum iğne olunca haliyle yeme icmedeki sınırlar gevsiyor biraz daha. Ama ben kendimi taniyorum yine de hic bisey yokmus gibi davranamam ayni bu sekilde devam ederim. O zamanda insülin vurunca seker cok düşer bu defa da düşük sekerden baygınlık hali gelir.
Iki ucu b...değnek derler ya ayni o hesap ..
Ama o zaman biraz daha yeme icmede en azindan meyvede fln gevsetirim yine zaratli birsey yemen tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…