- 5 Haziran 2021
- 5.637
- 21.605
- 298
- Konu Sahibi annabelica
-
- #31.581
Benim oğlanlar ayrı odada büyüdüler bebek için henüz oda ayarlamadım yanımda uyutmayı düşünüyorum bu süreçte bebek odası hazırlamadım ama bugün ilk defa alışveriş yaptım çok mutluyum ilk defa pembiş şeyler aldım 8 yıl sonra:) otomatik sallanır beşikten tut biberona kadarKızlar çocuk odalarınız nasıl olacak veya nasıl yaptınız. Belki farklı cinsiyet olanlar ilerde oda ayırır ama benimkiler aynı odada kalacak. İki yatak sığmıyor yavru yatak veya ranza da sevmiyorum. Yaza kadar yatak olayını çözmek istiyorum. Bir türlü çözüm bulamadım oda işinesuuuduru68 @destinaa88 @Azraemre Lavinia_98 @Cherry Mom @Peripellas @Ezmu0810 Z Zaaraaa @Seherykc
Konu maç oldu mu aynıKızlar evde gerginlik hat safasizdede durumlar aynımı yoksa benimki ekstra seferber mi oldu milli maç diye
Ben oğlumu hala yanımda yatırıyorum odası var ama geçmedik havaların az daha serinlemesini beklimalum Diyarbakır bebişimin odasında klima yok oğlum odasına alışırsa kızımda yaklaşık 2 yıl bizle kalacak ve sonra ev değiştirme niyetimiz var genel eve kadar oda ayıramam mecbur bizle aynı odada beşikte kalacakKızlar çocuk odalarınız nasıl olacak veya nasıl yaptınız. Belki farklı cinsiyet olanlar ilerde oda ayırır ama benimkiler aynı odada kalacak. İki yatak sığmıyor yavru yatak veya ranza da sevmiyorum. Yaza kadar yatak olayını çözmek istiyorum. Bir türlü çözüm bulamadım oda işinesuuuduru68 @destinaa88 @Azraemre Lavinia_98 @Cherry Mom @Peripellas @Ezmu0810 Z Zaaraaa @Seherykc
Tokluk kaç olması gerekiyordu ki canım. Ben de merak ediyorum nasıl gidiyor acaba diye ama ölçüme gerek yok deyince yapmadım hiçBen evde ölçüm yapiyorum 2gundur, açlık iyi de tokluk 1.saat 150 çıkıyor yiaa
Muhtemelen yoktur görmesinler de rezil olmayalımKasım grubunun yarıştan haberi varmı
Senin çocuklar büyük müydü o kadar kaç yaşında anne oldun senBenim oğlanlar ayrı odada büyüdüler bebek için henüz oda ayarlamadım yanımda uyutmayı düşünüyorum bu süreçte bebek odası hazırlamadım ama bugün ilk defa alışveriş yaptım çok mutluyum ilk defa pembiş şeyler aldım 8 yıl sonra:) otomatik sallanır beşikten tut biberona kadar
Elalem torununa yatak yorgan yapmamış der gızım
Aşko biz kapattik ya rezillik..... ben bile gerildimKızlar evde gerginlik hat safasizdede durumlar aynımı yoksa benimki ekstra seferber mi oldu milli maç diye
Anladım canım inşallah gönlüne göre bir eve taşınır rahat edersinBen oğlumu hala yanımda yatırıyorum odası var ama geçmedik havaların az daha serinlemesini beklimalum Diyarbakır bebişimin odasında klima yok oğlum odasına alışırsa kızımda yaklaşık 2 yıl bizle kalacak ve sonra ev değiştirme niyetimiz var genel eve kadar oda ayıramam mecbur bizle aynı odada beşikte kalacak
Tokluk 1.saat 140 üst sınır kuzum. 2.saat de 120 üst sınır.Tokluk kaç olması gerekiyordu ki canım. Ben de merak ediyorum nasıl gidiyor acaba diye ama ölçüme gerek yok deyince yapmadım hiç
ben kasım grubunu gecmeden önce yazmıştım grubumuza az kalmıştı zaten dedim "bu gidişle akşama geceriz" dedim geciktde gercektenİki gündür pek yoktum Kasım annelerini geçmişiz bu arada. Niye yarışa girdik bilmiyorum gerçisuuuduru68 sen gazliyorsun beni
1. Saati ilk lokmadan mı hesaplıyorsun canım sen yoksa yemek bittikten sonra mı benim de ani yükselme ve ani düşme varTokluk 1.saat 140 üst sınır kuzum. 2.saat de 120 üst sınır.
Benim tokluk 1.saat 150 cikiyor iki gündür
Aynısı bizde de yaşandı ama ben iki tarafa da istemiyorum dedim iki annede benden habersiz bişeyler hazırlamışlar, her taşınmada birşeyler eksildi evdenAy aklıma geldi çeyiz istemedim diye annem bozulmuştu kayınvalidenler bunun annesi hiçbir şey yapmamış mı desinler diyebende derlerse desinler diye birer hatıra almıştım sadece mesela ben açığım annem bana 30 tane tülbent yapmıştı şimdi baştan iki annemi de uyardım sakın ben istemeden örgü vs. yapmayın diye
İlk 3 golde biraz sinirler bozuldu ama şuan artık saldıKızlar evde gerginlik hat safasizdede durumlar aynımı yoksa benimki ekstra seferber mi oldu milli maç diye
Canım normalde ilk lokmasan sonra saymak lazim da ben bi on dk daha ekliyorum. 1saat 10 dk sonra fln ölçüyorum yani.1. Saati ilk lokmadan mı hesaplıyorsun canım sen yoksa yemek bittikten sonra mı benim de ani yükselme ve ani düşme varölçmekten bıktım
kız bende sayfa olarak gectik sanıyorum 32k olmuşuz yaaİki gündür pek yoktum Kasım annelerini geçmişiz bu arada. Niye yarışa girdik bilmiyorum gerçisuuuduru68 sen gazliyorsun beni
Amin çok teşekkür ederim eğitimi amaçlı taşınmayı düşünüyoruz şu an ilçedeyiz okul çağı gelince güzel bir yerde başlasın istiyoruz bakalım ama nasip işte ne olur bilemiyoruz . Ama bu saatten sonra 4+1 ancak yeter bizeAnladım canım inşallah gönlüne göre bir eve taşınır rahat edersinBebeklikte nereye yatirsan büyüyor bi şekilde ama büyüdüklerinde daha büyük alan gerekiyor artık
Bir de oda ayırmaktan şu an korkuyorum gece çok sık uyanıyor o yüzden nasıl olacak alışır mı alışmaz mı erken mi hiç karar veremiyorum vicdanen de iyi hissetmiyorumAnladım canım inşallah gönlüne göre bir eve taşınır rahat edersinBebeklikte nereye yatirsan büyüyor bi şekilde ama büyüdüklerinde daha büyük alan gerekiyor artık
1. Saati ilk lokmadan mı hesaplıyorsun canım sen yoksa yemek bittikten sonra mı benim de ani yükselme ve ani düşme varTokluk 1.saat 140 üst sınır kuzum. 2.saat de 120 üst sınır.
Benim tokluk 1.saat 150 cikiyor iki gündür
Ben de öyle yapıyordumCanım normalde ilk lokmasan sonra saymak lazim da ben bi on dk daha ekliyorum. 1saat 10 dk sonra fln ölçüyorum yani.
Benimde açlık düşük ama tokluk yüksek gibi geliyor bana. Aman napim ya verirse de insülin kullanırım daha fazla kasamayacagim yazaten aylardır hep bi diyet halindeyim.
Gerçekten can sıkıcı ya. Yani seni cok iyi anliyorum. Ben daha birkac gündür ölçüyorum ama demek ki üst sınırın üstünde cikiyor iste. Doktor da insülin uygun görürse ne diyeyim1. Saati ilk lokmadan mı hesaplıyorsun canım sen yoksa yemek bittikten sonra mı benim de ani yükselme ve ani düşme varölçmekten bıktım
Ben de öyle yapıyordumbenim de anlık bi 130 lar 10 dk için de sonra yine birden 60 lara düşüyordu sürekli ye ekmek tüketme meyve tüketme bir süre vs derken çok sıktı ben de ölçümü bırakıcam artık yoruldum napim
Aşkım peki insülin iğne vurulmaya başladıktan sonra yemekler serbest hale geliyor mu yoksa, iğne + diyetmi oluyorGerçekten can sıkıcı ya. Yani seni cok iyi anliyorum. Ben daha birkac gündür ölçüyorum ama demek ki üst sınırın üstünde cikiyor iste. Doktor da insülin uygun görürse ne diyeyim
Hersey yasak bana da. Ilk haftalardan beri hep diyetteyimm.
Seninkide kötüymüşaniden düşüp aniden yükselmesi hamilelikte daha da zordur hamile degilken bile zor bir durum
Kuzum iğne olunca haliyle yeme icmedeki sınırlar gevsiyor biraz daha. Ama ben kendimi taniyorum yine de hic bisey yokmus gibi davranamam ayni bu sekilde devam ederim. O zamanda insülin vurunca seker cok düşer bu defa da düşük sekerden baygınlık hali gelir.Aşkım peki insülin iğne vurulmaya başladıktan sonra yemekler serbest hale geliyor mu yoksa, iğne + diyetmi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?