- 23 Ekim 2024
- 4.607
- 7.314
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #31.601
Off neymiş bu şeker kanka, gerçekten burda daha iyi anladım zor olduğunuKuzum iğne olunca haliyle yeme icmedeki sınırlar gevsiyor biraz daha. Ama ben kendimi taniyorum yine de hic bisey yokmus gibi davranamam ayni bu sekilde devam ederim. O zamanda insülin vurunca seker cok düşer bu defa da düşük sekerden baygınlık hali gelir.
Iki ucu b...değnek derler ya ayni o hesap ..
Ama o zaman biraz daha yeme icmede en azindan meyvede fln gevsetirim yine zaratli birsey yemen tabi
Ah ah sorma kanka vallahi beter birsey. Benim hem anne hem baba tarafinda komple şeker hastalığı var. Annem sürekli zaten uyarir beni dikkat et diye eskiden beri cok zor şeker diye. Ama iste ne kadsr dikkat etsemde geldi hamilelikte beni bulduOff neymiş bu şeker kanka, gerçekten burda daha iyi anladım zor olduğunubenim etrafımda ailemde hiç şeker problemi olmadığı için konuyu derinden bilmiyordum
Aşkım bencede bu kadar yakın sınıra insülin demez yaAh ah sorma kanka vallahi beter birsey. Benim hem anne hem baba tarafinda komple şeker hastalığı var. Annem sürekli zaten uyarir beni dikkat et diye eskiden beri cok zor şeker diye. Ama iste ne kadsr dikkat etsemde geldi hamilelikte beni buldu
Insallah doktor yorumladiginda cok yuksek vs demez de diyete devam et bu seviye kabul edilebilir der. Çünkü 140 olmasi gerekirken 150 benimki. Aşırı yüksek degil ama ne bileyim yüksek ya iste
Insallah demez kanka ya. Zaten bu yedigimden fazlasini yemiyorum mesela. Ölçüm yapiyorum diye hile de yapmiyorum. Normal besleniyorum. Aksam mesela 4 5 ince dilim ekmek yedim. Gayet karnim doydu o sekilde Ölçtüm.Aşkım bencede bu kadar yakın sınıra insülin demez yane zaman konuşacaksın
Ay hadi az kalmış, ne diyecek bakalım, senin zaten bu konuda sıkı olduğunu biliyor adamInsallah demez kanka ya. Zaten bu yedigimden fazlasini yemiyorum mesela. Ölçüm yapiyorum diye hile de yapmiyorum. Normal besleniyorum. Aksam mesela 4 5 ince dilim ekmek yedim. Gayet karnim doydu o sekilde Ölçtüm.
Salı kontrole çağırmıştı o zmaan konuscaz kuzum bakalim. Salıya kadar ölcüme devam edicem.
Aynen kuzum. Dikkat ettigimi biliyor. Gidipte tatli veya kacamak yapmayacagimi da biliyor. Artik ne uygun görürse. 1 hafta sonra gel demisti ben o arada telefondan bile sormak istemedim fircami yüz yüze yiyeyim diyeAy hadi az kalmış, ne diyecek bakalım, senin zaten bu konuda sıkı olduğunu biliyor adam
Fırçamı yüz yüze yiyeyim çok iyidiAynen kuzum. Dikkat ettigimi biliyor. Gidipte tatli veya kacamak yapmayacagimi da biliyor. Artik ne uygun görürse. 1 hafta sonra gel demisti ben o arada telefondan bile sormak istemedim fircami yüz yüze yiyeyim diyeartik doktor ne derse o.
Ay napiyim yaaaFırçamı yüz yüze yiyeyim çok iyidi
Kanka doğruyuda söyle hani bir hafta dikkat etmedim ondan oldu diye, adam bir şey demez yaAy napiyim yaaabi telefonda bide yüz yüze gelince 2 defa cok fazla bu narin hamile bedenime
Artık salı günü sonuçlar çıktı da korkumdan size yazamadım diycem bakalım ne diycek
Ay onu demem lazım zatenKanka doğruyuda söyle hani bir hafta dikkat etmedim ondan oldu diye, adam bir şey demez yabundan sonra asla yapmayacağına namus şeref sözü ver
Benimde arada bir iki damla tişörtüme sızıyorKızlar iyi geceler sol mememde sızı oluyor arada bir geliyor 1 haftadır sizlerde de var mı
kız benimde mavi damarım göründü bugün ve kalınlaştı birden anlamadım ne oldu sütmü bırıkıyorBenimde arada bir iki damla tişörtüme sızıyorsağ memem
Kanka benim etrafı çatladığı için kırmızı çizgiler hariç damar göremiyorumkız benimde mavi damarım göründü bugün ve kalınlaştı birden anlamadım ne oldu sütmü bırıkıyor
Bende de sağ göğsümde dedigin gibi sızı var canım. Özellikle üzerimde ne varsa ona degdiginde baya sızlıyor. Her zaman olmuyor ama arada cok fena hassaslasiyorKızlar iyi geceler sol mememde sızı oluyor arada bir geliyor 1 haftadır sizlerde de var mı
genetik olabilir seninki canım cünki sende cok erken haftalarda başlamıştı göğüslerde catlak, sen yinede devam sür kremini yağını ama genetikse oluyor yinedeKanka benim etrafı çatladığı için kırmızı çizgiler hariç damar göremiyorum
Aşkım evet sürdüğümde böyle, sürmesem ne halde olurdu bilmiyorumgenetik olabilir seninki canım cünki sende cok erken haftalarda başlamıştı göğüslerde catlak, sen yinede devam sür kremini yağını ama genetikse oluyor yinede
büyüyor demiAşkım evet sürdüğümde böyle, sürmesem ne halde olurdu bilmiyorumbirde benim memem hayatında bu boyuta ulaşmadı ondan çatladı bence
Bende de sağ göğsümde dedigin gibi sızı var canım. Özellikle üzerimde ne varsa ona degdiginde baya sızlıyor. Her zaman olmuyor ama arada cok fena hassaslasiyor
[/QUOTE anladım cnm bende de aynı inşallah biran önce geçer bu sorunlarımız
Cnm akıntı değilde sızı derken bıçak batması gibi oluyorBenimde arada bir iki damla tişörtüme sızıyorsağ memem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?