Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Off neymiş bu şeker kanka, gerçekten burda daha iyi anladım zor olduğunu benim etrafımda ailemde hiç şeker problemi olmadığı için konuyu derinden bilmiyordum

Off neymiş bu şeker kanka, gerçekten burda daha iyi anladım zor olduğunu benim etrafımda ailemde hiç şeker problemi olmadığı için konuyu derinden bilmiyordum
Ah ah sorma kanka vallahi beter birsey. Benim hem anne hem baba tarafinda komple şeker hastalığı var. Annem sürekli zaten uyarir beni dikkat et diye eskiden beri cok zor şeker diye. Ama iste ne kadsr dikkat etsemde geldi hamilelikte beni buldu
Insallah doktor yorumladiginda cok yuksek vs demez de diyete devam et bu seviye kabul edilebilir der. Çünkü 140 olmasi gerekirken 150 benimki. Aşırı yüksek degil ama ne bileyim yüksek ya iste

Aşkım bencede bu kadar yakın sınıra insülin demez ya ne zaman konuşacaksın

Aşkım bencede bu kadar yakın sınıra insülin demez ya ne zaman konuşacaksın
Insallah demez kanka ya. Zaten bu yedigimden fazlasini yemiyorum mesela. Ölçüm yapiyorum diye hile de yapmiyorum. Normal besleniyorum. Aksam mesela 4 5 ince dilim ekmek yedim. Gayet karnim doydu o sekilde Ölçtüm.
Salı kontrole çağırmıştı o zmaan konuscaz kuzum bakalim. Salıya kadar ölcüme devam edicem.

Ay hadi az kalmış, ne diyecek bakalım, senin zaten bu konuda sıkı olduğunu biliyor adam

Ay hadi az kalmış, ne diyecek bakalım, senin zaten bu konuda sıkı olduğunu biliyor adam
Aynen kuzum. Dikkat ettigimi biliyor. Gidipte tatli veya kacamak yapmayacagimi da biliyor. Artik ne uygun görürse. 1 hafta sonra gel demisti ben o arada telefondan bile sormak istemedim fircami yüz yüze yiyeyim diye artik doktor ne derse o.

Fırçamı yüz yüze yiyeyim çok iyidi

Ay napiyim yaaa bi telefonda bide yüz yüze gelince 2 defa cok fazla bu narin hamile bedenime
Artık salı günü sonuçlar çıktı da korkumdan size yazamadım diycem bakalım ne diycek
Kanka doğruyuda söyle hani bir hafta dikkat etmedim ondan oldu diye, adam bir şey demez ya bundan sonra asla yapmayacağına namus şeref sözü ver

Kanka doğruyuda söyle hani bir hafta dikkat etmedim ondan oldu diye, adam bir şey demez ya bundan sonra asla yapmayacağına namus şeref sözü ver
Ay onu demem lazım zaten aklımı yemisim gibi hamurisi yedim 1 hafta boyunca sonra da şeker icin kan vermeye geldim diycem
Hahah gercekten namus şeref sözü vercem ama isterse başhekimin önüne gideriz beraber

Kızlar iyi geceler sol mememde sızı oluyor arada bir geliyor 1 haftadır sizlerde de var mı

Kızlar iyi geceler sol mememde sızı oluyor arada bir geliyor 1 haftadır sizlerde de var mı
Bende de sağ göğsümde dedigin gibi sızı var canım. Özellikle üzerimde ne varsa ona degdiginde baya sızlıyor. Her zaman olmuyor ama arada cok fena hassaslasiyor

Kanka benim etrafı çatladığı için kırmızı çizgiler hariç damar göremiyorum
genetik olabilir seninki canım cünki sende cok erken haftalarda başlamıştı göğüslerde catlak, sen yinede devam sür kremini yağını ama genetikse oluyor yinede

genetik olabilir seninki canım cünki sende cok erken haftalarda başlamıştı göğüslerde catlak, sen yinede devam sür kremini yağını ama genetikse oluyor yinede
Aşkım evet sürdüğümde böyle, sürmesem ne halde olurdu bilmiyorum birde benim memem hayatında bu boyuta ulaşmadı ondan çatladı bence

Aşkım evet sürdüğümde böyle, sürmesem ne halde olurdu bilmiyorum birde benim memem hayatında bu boyuta ulaşmadı ondan çatladı bence
büyüyor demi ben ilkine hamileyken kücücükdü göğüslerim sonra bi şişmeye başladı baya baya yane bildiğin bebeğimin kafasından büyük olmuştu ama catlama olmamıştı yağ sürmüştüm baya bol bol ama genetikse oluyor ya yapcak bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…