- 4 Ekim 2024
- 3.259
- 1.584
- 48
- 28
- Konu Sahibi annabelica
-
- #31.641
Sağ ol canımSelam canım evet ilçe sağlığa bizzat gitmen gerekiyormuş. Bende evlenip geldiğim için doluydu bana öyle demişlerdi. Hatta kocam başka doktordabende gidip uğraşmamak için boş olan bi dr kayıt olmuştum
Canım bana uzak olduğu için ben gitmedim. Uğraşmayayım diye. İstersen garanti olsun dersen e devletten bi ikamet çıktısı al öyle git. Başkada bişey istemezler diye düşünüyorumSağ ol canımacaba evrak falan isterler mi taşındığıma dair ? Boş bulsam direkt alırdım ben de hiç uğraşmazdım ama hepsi dolu nasıl oluyorsa
Bazı cihazlar pek güvenilir değil diyorlar o yüzden sizlere de sormak istedimBenimkinin markası Optima canım.
Evde ölçüp peşine hastane ölçtürmedim hiç ama normal kan tahlillerinde dr ölçüldüğünde de ortalama aynı değerler çıkıyordu
Sağlık ocağına git bazen ordan yardımcı oluyorlar bir form doldurtarakGünaydın kızlartaşındığım yerdeki aile hekimleri dolu gözüküyor. Ne yapmam lazım bu konuda ilçe sağlık merkezi problemimi çözer mi ? Aynı sorunu yaşayan var mı ?
Canım bana uzak olduğu için ben gitmedim. Uğraşmayayım diye. İstersen garanti olsun dersen e devletten bi ikamet çıktısı al öyle git. Başkada bişey istemezler diye düşünüyorum
Sağ olun kızlar önce bir arayıp sorayım en iyisiSağlık ocağına git bazen ordan yardımcı oluyorlar bir form doldurtarak
Canım genelde telefonu pek açmıyorlar ama inşallah açarlarSağ olun kızlar önce bir arayıp sorayım en iyisi
Aradım şimdi dilekçe alıp sıraya koyuyorlarmış ama ne zaman sıra geleceği belli değil dediler. Bir buçuk ay sonra yeni merkez açılacakmış onu beklemek zorundayım sanırım. Ama o tarihe kadar da aşı ve izlem zamanım gelecek büyük ihtimalleCanım genelde telefonu pek açmıyorlar ama inşallah açarlar
eğer sancım gelirse 30 kasım kendimi sıkcam adminim 1 aralıkda doğurcamKasıma gidemezsin 1 Aralık olabilir kabul ediyoruz
Aşko sen niye stres yaptın bu kadar, fetal dna yaptırmışsın mademSelam kızlar sabah açlık ve tokluklarım çok yüksek olduğu için gece insülinine başlayacağım. Ve diyete devam edeceğimaramızda insülin kullananlar vardı diye biliyorum. Şuanda hem bebeğimin sıvısı fazla hemde 3 hafta önden gidiyor böyle giderse ekimde doğuracağım heralde bu seferde amniyosentez zamanı geçtiği için kordonsentez öneriyorlar. Böyle bişeyle karşılaşan var mı acaba ?çünkü sıvı fazlalığı sadece şekerdende olmayabiliyormuş. Genetik hastalıklarda sebep olabiliyormuş. Birde ben fetal de yaptırmıştım ve sonuç düşük riskli geldi. İnsanın çok kafasını karıştırıyorlar sürekli bir stres sürekli bir evham hali oluştu. Eşimde bu şekerin stresten kaynaklı olabileceğinden yana Keşke eski zamanlarda doğursaymışız ya diye düşünmeden edemiyor insan
Bence hamile olduğunu belirt belki bi öncelik sağlarlar canım. Aşı olmam gerekiyor bu konuda bana yardımcı olur musunuz dersen mağdur etmezler gibime geliyorAradım şimdi dilekçe alıp sıraya koyuyorlarmış ama ne zaman sıra geleceği belli değil dediler. Bir buçuk ay sonra yeni merkez açılacakmış onu beklemek zorundayım sanırım. Ama o tarihe kadar da aşı ve izlem zamanım gelecek büyük ihtimalle
Oooo hadi bakalım aşkısıSelamlar kızlar mük bir gün yağmurlu kasvetli bol trafikli ve şerbetli
Önce açlık verdim, 10.30 da bitirdim şişeyi 10 dk içinde içmek gerekiyormuş 1 saat sonra kan vercem zorlandım ama kusacak gibi olmadım açık havada içtim serin hava iyi geldiOooo hadi bakalım aşkısıtüm detayları bekliyoruz, bunu başaracağınıda
Kanka ne zaman içtin fenalık falan geldimi
Ben doğunca tekme attıkları saatler umarım dünyaya gelincede aynı saatlerde uyanma saatleri olmaz diye umuyorumGünaydın kızlar benim kızın maşalllahı var tekme atmaktan hiç yorulmuyor galiba ne gece uykusu var ne gündüz şimdiden böyleyse yandıkbenim gibi olanlar var mı doktoru ma mı söylesem acaba
Evet şansına havada yağmurlu ve biraz serinse iyi gelmiştir aşko, inşallah sonuçların güzel gelirÖnce açlık verdim, 10.30 da bitirdim şişeyi 10 dk içinde içmek gerekiyormuş 1 saat sonra kan vercem zorlandım ama kusacak gibi olmadım açık havada içtim serin hava iyi geldi
Öyleyse yandım ben hiç uyumuyacak OzamnBen doğunca tekme attıkları saatler umarım dünyaya gelincede aynı saatlerde uyanma saatleri olmaz diye umuyorum
Çocuk istemiştin al sana çocukEn küçük oğlum 11 yaşında aklıma fikrime girdiler onlara veririm artık kızımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?