Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Bence hamile olduğunu belirt belki bi öncelik sağlarlar canım. Aşı olmam gerekiyor bu konuda bana yardımcı olur musunuz dersen mağdur etmezler gibime geliyor
Söyledim canım yakın sayılabilecek diğer yerlere kaydımı aldırabilirmişim ancak. Bir de misafir hasta olarak gidiliyormuş ama sadece saat 1-2 arası bakıyorlarmış. Kan tahlili yaptıramam ama belki aşı için gidilebilir.

En azından aşı için gidebilirsin canım bu da iyi bi şeydir en kısa zamanda formu doldurup sıraya gir en iyisi

benimde öyle olacak sanırım hatta sanırım kasımın ortasına denk geliyor normal tarih. Ama ilk başlarda sistem aralık hesapladığı için ve bu gruba geldim ve sevdiğim için buradayım
kız 4 aralık yazıyor sende sen kesin sezeryan mı yapıcaksın ortasına denk geliyor?

Yağmurlu bir Ankara gününden merhaba kızlar 🌧
Bugün 27+0ız ve doktorumuza kontrole gittik
Bebeklerim 35 cm olmuş. Oğlum 1060gr, kızım 912gr ölçüldü. İkisi de 1kg geçse çok mutlu olacaktım ama zaten kızımın olduğu tarafta miyomum olduğu için doktorum onun biraz daha küçük kalacağını söylemişti geçen hafta. Ve bu haftalarda sonra zaten tekil gebelik kadar çok kilo almayacaklarını belirtti. Şeker ölçüm defterimi gösterdim ve arada kaçamak yaptığımı söyledim. Sonuçlara güzel dedi ama kaçamağı çok sık yapmayalım dedi.
Bundan sonra 2 haftada 1 görüşecekmişiz kilo alımlarını takip etmek için. Kızımın kilosunu biraz daha yüksek bekliyordum ama kan akımı iyi sıkıntı yok dedi.
36.haftaya kadar sıkıntısız geliriz inşallah dedi

Canım geçmiş olsun önemli olanı sağlıklarının iyi olması , bende doktorun dediği gibi biliyorum ikizlerde tekil gebelikteki gibi kilo alımı beklenmiyor,
İnşallah doğduktan sonra hızlıca kilo alıp toparlayacaktır

Birde erkek bebekler kız bebeklerden geneldede daha iri oluyorlar sanırım

Canım kac cikiyordu da sekerin açlık ve toklukta.
Bu hamileleri sürekli strese sokmaktan keyif mi aliyorlar ben bilmiyorum ya. Herseyi bi sendroma baglama cabasindalar.. insanın canı sıkılıyor resmen.
Stres sekeri tansiyonu yükseltir tabiki vucudunda yatkinlik varsa. Dikkat et canım benimm

Canım haberler kötü degil ki niye sıktın canını.
Bebisler iyiymism kilo konusunu dert etme bence sonucta gelişimleri güzelse hersey yolunda demektir.
Ikiz bebisler zaten biraz daha kilo olarak eksik olur diye bilinen birsey bu açığı doğunca kapatirsiniz merak etme sen.
Şeker icinde güzel birseyler duymus olmana sevindim
36 haftayi da gecersiniz merak etme

ben de bugün 27+0 dayım 15 inde randevum var benimki de 1 kiloyu geçmiş olur herhalde o zamana kadar. tek bebiş ne de olsa o kadar da olsun. gayet normal bence de kiloları, sağlıkları yerinde olsun da, farklılıklar illa ki olacaktır aralarında

Canımm haberler gayet güzel maşallah sağlıkla büyüyorlar hep birlikte aralıkta doğuracağız inşallah

Kızlar açlık iyi
Glukz sonrası 1.saatte iyi
Şimdi öbür kanı vercem şimdilik şükür iyi gidiyor
Ay iyi bari yaa bu şeker yüklemesinden ve şeker tarama testlerinden geçen birilerini duymak iyi geldi bana
Hadi bakalim darısı diger kan sonucuna

Kızlar selam. Ben bugün baska bir doktor görüşü almak için devlete gittim ağrılarım asla geçmiyor çünkü. Serviks 2.9cm ölçtü açılma olmadığını suyumun da fazla olduğunu progestanı sabah akşam 36.haftaya kadar kullanmamı ve bundan sonra mümkün oldukça yatarak dinlenerek geçireceğimi söyledi. Takip eden doktor hiç böyle şeyler söylemiyor ben kime inanayım

Amin aminnn doktor da öyle söylüyor aynen şekerli her şeyin yanına protein eklemek gerekiyormuş inşallah sağlıkla gelsinler de yaşadığımız her şeyde ilk soru bebeğe etkisi var mı oluyor artık inşallah sağlıkla atlatıcaz hepsini

Valla cnm bede bazen böyle durumla karşılaşıyorum daha sonra 3 doktor buluyorum oda hangisini doğrularsa onun dendiğini yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…