- 4 Ekim 2024
- 3.259
- 1.584
- 48
- 28
- Konu Sahibi annabelica
-
- #31.661
Söyledim canım yakın sayılabilecek diğer yerlere kaydımı aldırabilirmişim ancak. Bir de misafir hasta olarak gidiliyormuş ama sadece saat 1-2 arası bakıyorlarmış. Kan tahlili yaptıramam ama belki aşı için gidilebilir.Bence hamile olduğunu belirt belki bi öncelik sağlarlar canım. Aşı olmam gerekiyor bu konuda bana yardımcı olur musunuz dersen mağdur etmezler gibime geliyor
Aynen öyle yapıcam cnm ne güzel baba evinde gibi prenses hayatına dönmüştüm 11 seneden sonra başımda yazma bağlı dolanırım artıkÇocuk istemiştin al sana çocuk
Ouyii bakarlar onlar miss gibioyalarlar
Tekrar koca evine hoş geldinAynen öyle yapıcam cnm ne güzel baba evinde gibi prenses hayatına dönmüştüm 11 seneden sonra başımda yazma bağlı dolanırım artık
En azından aşı için gidebilirsin canım bu da iyi bi şeydirSöyledim canım yakın sayılabilecek diğer yerlere kaydımı aldırabilirmişim ancak. Bir de misafir hasta olarak gidiliyormuş ama sadece saat 1-2 arası bakıyorlarmış. Kan tahlili yaptıramam ama belki aşı için gidilebilir.
kız 4 aralık yazıyor sende sen kesin sezeryan mı yapıcaksın ortasına denk geliyor?benimde öyle olacak sanırımhatta sanırım kasımın ortasına denk geliyor normal tarih. Ama ilk başlarda sistem aralık hesapladığı için ve bu gruba geldim ve sevdiğim için buradayım
Hoşnuldum cnmTekrar koca evine hoş geldin
Evet canım sağ ol cevapların içinEn azından aşı için gidebilirsin canım bu da iyi bi şeydiren kısa zamanda formu doldurup sıraya gir en iyisi
Canım geçmiş olsunYağmurlu bir Ankara gününden merhaba kızlar 🌧
Bugün 27+0ız ve doktorumuza kontrole gittik
Bebeklerim 35 cm olmuş. Oğlum 1060gr, kızım 912gr ölçüldü. İkisi de 1kg geçse çok mutlu olacaktımama zaten kızımın olduğu tarafta miyomum olduğu için doktorum onun biraz daha küçük kalacağını söylemişti geçen hafta. Ve bu haftalarda sonra zaten tekil gebelik kadar çok kilo almayacaklarını belirtti. Şeker ölçüm defterimi gösterdim ve arada kaçamak yaptığımı söyledim. Sonuçlara güzel dedi ama kaçamağı çok sık yapmayalım dedi.
Bundan sonra 2 haftada 1 görüşecekmişiz kilo alımlarını takip etmek için. Kızımın kilosunu biraz daha yüksek bekliyordum ama kan akımı iyi sıkıntı yok dedi.
36.haftaya kadar sıkıntısız geliriz inşallah dedi
Birde erkek bebekler kız bebeklerden geneldede daha iri oluyorlar sanırımYağmurlu bir Ankara gününden merhaba kızlar 🌧
Bebeklerim 35 cm olmuş. Oğlum 1060gr, kızım 912gr ölçüldü. İkisi de 1kg geçse çok mutlu olacaktımama zaten kızımın olduğu tarafta miyomum olduğu için doktorum onun biraz daha küçük kalacağını söylemişti geçen hafta. Ve bu haftalarda sonra zaten tekil gebelik kadar çok kilo almayacaklarını belirtti. Şeker ölçüm defterimi gösterdim ve arada kaçamak yaptığımı söyledim. Sonuçlara güzel dedi ama kaçamağı çok sık yapmayalım dedi.
Bundan sonra 2 haftada 1 görüşecekmişiz kilo alımlarını takip etmek için. Kızımın kilosunu biraz daha yüksek bekliyordum ama kan akımı iyi sıkıntı yok dedi.
Canım kac cikiyordu da sekerin açlık ve toklukta.Selam kızlar sabah açlık ve tokluklarım çok yüksek olduğu için gece insülinine başlayacağım. Ve diyete devam edeceğimaramızda insülin kullananlar vardı diye biliyorum. Şuanda hem bebeğimin sıvısı fazla hemde 3 hafta önden gidiyor böyle giderse ekimde doğuracağım heralde bu seferde amniyosentez zamanı geçtiği için kordonsentez öneriyorlar. Böyle bişeyle karşılaşan var mı acaba ?çünkü sıvı fazlalığı sadece şekerdende olmayabiliyormuş. Genetik hastalıklarda sebep olabiliyormuş. Birde ben fetal de yaptırmıştım ve sonuç düşük riskli geldi. İnsanın çok kafasını karıştırıyorlar sürekli bir stres sürekli bir evham hali oluştu. Eşimde bu şekerin stresten kaynaklı olabileceğinden yana Keşke eski zamanlarda doğursaymışız ya diye düşünmeden edemiyor insan
Canım haberler kötü degil ki niye sıktın canını.Yağmurlu bir Ankara gününden merhaba kızlar 🌧
ben de bugün 27+0 dayımYağmurlu bir Ankara gününden merhaba kızlar 🌧
Canımm haberler gayet güzelYağmurlu bir Ankara gününden merhaba kızlar 🌧
Cherry Mom naptın kiraz mami sonuçlar ne olduuu
Kızlar açlık iyiEvet şansına havada yağmurlu ve biraz serinse iyi gelmiştir aşko, inşallah sonuçların güzel gelir
Ay iyi bari yaa bu şeker yüklemesinden ve şeker tarama testlerinden geçen birilerini duymak iyi geldi banaKızlar açlık iyi
Glukz sonrası 1.saatte iyi
Şimdi öbür kanı vercem şimdilik şükür iyi gidiyor
Amin aminnnAmin canim aminn
Meyve vs yediginde yaninda süt kefir yogurt falan tuket mutlaka. Çünkü seker icerigi yüksek olan besinler aniden yukseltip aniden düşürüyor sekeri o zaman sıkıntı yasaniyor iste.
Beyaz ekmek pirinc ve haliyle tüm tatlilar da ayni seyi yapiyor. Yanında mutlaka süt grubu tüketmek gerekiyor.
Bu sekilde sürekli hesap kitapla beslenmek zor gercekten. Ama ben baya alıştım bu duruma. Kaçamak yapamiyorum bile dedigin gibi alttan alttan panik atak endiseleri geliyor bana da. Ya yüksekse simdi falan diye.
Annelik daha karnimizdayken sorumluluğu baslayan birseymis
Yeter ki bebeklerimiz sağlıklı olsun da vakitleri gelince 9 ayları dolunca sağlıkla dogsunlar büyüsünler inşallah
Valla cnm bede bazen böyle durumla karşılaşıyorum daha sonra 3 doktor buluyorum oda hangisini doğrularsa onun dendiğini yapıyorumKızlar selam. Ben bugün baska bir doktor görüşü almak için devlete gittim ağrılarım asla geçmiyor çünkü. Serviks 2.9cm ölçtü açılma olmadığını suyumun da fazla olduğunu progestanı sabah akşam 36.haftaya kadar kullanmamı ve bundan sonra mümkün oldukça yatarak dinlenerek geçireceğimi söyledi. Takip eden doktor hiç böyle şeyler söylemiyor ben kime inanayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?