- 23 Ekim 2024
- 4.593
- 7.299
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #31.701
Bir zamanlar buralar hep dutluktumaşallah ona..dün gece bu grubun ilk mesajlarını okudum da mesajlarını gördüm. bebiş büyümüş bile
canim pisik olmasn diye surekli krem surunce vucut alisiyor sonra 1 gun pisik kremi surmeyince hemen pisik oluyor doktorda her bez açımın da kremi onermiyorÖnleyici olarak kullanmayalım mı o zaman
dun sinir ve stresten dogurmadıgima sukrettimKızlar evde gerginlik hat safasizdede durumlar aynımı yoksa benimki ekstra seferber mi oldu milli maç diye
Kanka 4.golden sonrası sinirlerimiz alınmış gibi düz ekrana bakıp izledikcanim pisik olmasn diye surekli krem surunce vucut alisiyor sonra 1 gun pisik kremi surmeyince hemen pisik oluyor doktorda her bez açımın da kremi onermiyor
annenin yedikleri bebegi asiri etkiliyor yeni dogdugu zamanlarda
tursu yersen portakal cok yersen pisik oluyor hemen fark ediyorsun zaten
ben hafif kızarmaya basladigi gordugumde o sekilde suruyordum
bez secme konusuda tam olarak bu sekilfe oluyor pisik olan surekli bebegin bezi degistirilnce markasi yani pisigin gectigini anliyorsun ve bez degisim sonrasi orayi kuru tutmak lazim
sudocrem kullandm oglumda cokta memlundum 1 defa surunce bile hemen pisigi geciriyor o yuzden kızım icin de ayni markayi aldm
dun sinir ve stresten dogurmadıgima sukrettim
şaka gibi bir maçtı gerçektenKanka 4.golden sonrası sinirlerimiz alınmış gibi düz ekrana bakıp izledik
Ay ben o zaman pişik kremini alayım kenarda dursun kızlar, her gün sürmem, tenk yu canım
Canım bir doktor öylesine dinlenerek geçir demez bence. Dikkate almanı tavsiye ederim.Kızlar selam. Ben bugün baska bir doktor görüşü almak için devlete gittim ağrılarım asla geçmiyor çünkü. Serviks 2.9cm ölçtü açılma olmadığını suyumun da fazla olduğunu progestanı sabah akşam 36.haftaya kadar kullanmamı ve bundan sonra mümkün oldukça yatarak dinlenerek geçireceğimi söyledi. Takip eden doktor hiç böyle şeyler söylemiyor ben kime inanayım
Amin canım yaa.. gerçekten bebeğimizi düşünüyoruz sadece kendimizi bile unuttuk.Amin aminnndoktor da öyle söylüyor aynen şekerli her şeyin yanına protein eklemek gerekiyormuş inşallah sağlıkla gelsinler de yaşadığımız her şeyde ilk soru bebeğe etkisi var mı oluyor artık inşallah sağlıkla atlatıcaz hepsini
Kuzum cuma akşamı yine akıntıyla karışık kahverengi lekelenmem oldu. Bu ara kasık ağrım ve bel ağrım da arttı. Yürürken bile aşırı ağrım var onu danışayım diye gittimCanım bir doktor öylesine dinlenerek geçir demez bence. Dikkate almanı tavsiye ederim.
Sendeki problem neydi ben unuttum kuzum kusura bakma
Geçmeyen ağrılar bir şeyin habercisidir cnm kendi dr unu değiştir bence.bol bol dinlen yorma kendini riskli sınırları aşıyoruz artık çok şükür belli bir kiloya eriştiler senin dikkatinlede sağlıkla gelir miniğinKızlar selam. Ben bugün baska bir doktor görüşü almak için devlete gittim ağrılarım asla geçmiyor çünkü. Serviks 2.9cm ölçtü açılma olmadığını suyumun da fazla olduğunu progestanı sabah akşam 36.haftaya kadar kullanmamı ve bundan sonra mümkün oldukça yatarak dinlenerek geçireceğimi söyledi. Takip eden doktor hiç böyle şeyler söylemiyor ben kime inanayım
Demek ki şeker sorunun yokmuş daha güzel yaValla bende baştan kabul etmiştim ama birde dün manyak gibi neler neler yedim
Kuzum doğum paketim var yolun yarısını da geçtik bilmiyorum değiştirirler mi kendi doktorumu da çok araştırarak seçmiştim memnunum da aslında ama bilemedim işteGeçmeyen ağrılar bir şeyin habercisidir cnm kendi dr unu değiştir bence.bol bol dinlen yorma kendini riskli sınırları aşıyoruz artık çok şükür belli bir kiloya eriştiler senin dikkatinlede sağlıkla gelir miniğin
Canım hamilelikte şeker yükselir diye beni sürekli uyarıyordu doktorum. Yani ailede olmasa bile çıkabiliyor. Dikkatli beslenmek gerekiyor hepimiz için geçerli bu durum.Canım açlıklarım 110-120 arası tokluklarımda 130-140 arası ve bu değerlerin hepsi sabaha ait. Öğlen ve akşamlar iyi dedi. Şimdilik geceye başlicam sadece diğerlerini zaman gösterecek dedi. Ailede falanda yok ama bilemedim sanırım stresten oluyır
Yaaa yerimm ben onuuu pamuk gibi dudaklar burun hepsi çok güzel maşallahhhKöfte dudak nisama bakın kızlar
Oiiiyyy yirimmm güzelim benimHuh rahatladımbaksana benim kızçeninde burnu ben burdayım diyor
Anladım canım aslında dr değiştirme hakkı oluyor paketlerde de ama gittiğin dr nasıl onuda bilemezsin.o zaman dr unla açık açık konuşmakta fayda var kaygılarını dile getir bakalım,belki daha dikkatli bakar bundan sonraKuzum doğum paketim var yolun yarısını da geçtik bilmiyorum değiştirirler mi kendi doktorumu da çok araştırarak seçmiştim memnunum da aslında ama bilemedim işte
Artık baya bebekler demiYaaa yerimm ben onuuu pamuk gibi dudaklar burun hepsi çok güzel maşallahhh
Babasının burnundan dolayı travma kalmış kankaOiiiyyy yirimmm güzelim benimsen onun burnunu yer nolmuş çocuuun burnuna
Öyle yapayım canım 20sinde kontrolüm var o zamana kadar bol dinlenme yapıcamAnladım canım aslında dr değiştirme hakkı oluyor paketlerde de ama gittiğin dr nasıl onuda bilemezsin.o zaman dr unla açık açık konuşmakta fayda var kaygılarını dile getir bakalım,belki daha dikkatli bakar bundan sonra
Canım o zaman bugün gittiğin doktoru biraz dikkate al. Kendi doktorunla da konuş şikayetlerim fazla rahatsızlık hissediyorum de. Daha detaylı bakar belki. Sonuçta bazı sorunlar yaşıyorsun bunlara hiçbişey yok deyip yollamak yanlış. Bazı doktorlar herkesi normal hamile olarak degerlendirip geçiyor bu çok yanlış.Kuzum cuma akşamı yine akıntıyla karışık kahverengi lekelenmem oldu. Bu ara kasık ağrım ve bel ağrım da arttı. Yürürken bile aşırı ağrım var onu danışayım diye gittim
Canım gittiğin hastanede başka doktor araştır. Vardır belki yine iyi bir doktor. Ona geçersin. Yani lekelenme agrılar vs yaşıyorsun sana normal hayatına bak diyor ne bileyim garip geldiKuzum doğum paketim var yolun yarısını da geçtik bilmiyorum değiştirirler mi kendi doktorumu da çok araştırarak seçmiştim memnunum da aslında ama bilemedim işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?